snel en goed

snelle levering de dag erna al bij ons thuis vlees ziet keurig en netjes verpakt met goed kwaliteit

Als altijd zeer goed en de klacht over trunks is zeer goed behandeld zodat het niet meer zal gebeuren.

Gewoon goed

Bestelling binnen 24u binnen zoals aangegeven via de site.

tot hier was alles prima

Ik ben zeer verbaasd te moeten zeggen dat er op mijn mail na de laatste bestelling geen enkel antwoord kwam . ethica@telenet .be

Perfecte service en kwaliteit

Perfecte service, kwaliteit van vlees is top. Goede verpakking bij levering

Mooi vlees

Bezorging was minder.Helaas bestelling kwijt geraakt bij bezorger. Snel opgelost door Meatlovers.

Zoals je het verwqcht: TOP

Top kwaliteit van bestelde producten. Daarnaast is bestellen en de opvolging over de levering super gemakkelijk en betrouwbaar

Gewoonweg perfect

Prima prijzen en een perfecte levering

Geweldig vers op tijd

2 kilo buikspek besteld. Precies op tijd lekker vers en goed mals. Wel jammer dat er maar 1,7 kilo is geleverd

Lever op tijd al het kwaliteits vlees

Netjes op afgesproken tijd geleverd. Goed verpakt en verrukkelijke stukken vlees. Prima.

heerlijk vlees

Werd mooi op tijd geleverd. Vlees was van prima kwaliteit, en met het recept van Meatlovers een hebben we er een heerlijk gerecht van gemaakt.

Het vlees was goed verpakt en de kwaliteit van het vlees is goed Zeker een aanrader

Prima, zoals altijd.

Wat jullie producten betreft, hebben we nooit wat te klagen. De bestelling kwam door de vervoerder niet op tijd aan, maar jullie medewerker was zeer behulpzaam en dacht met ons mee. Toen onze bestelling eenmaal aangekomen was, kon het feest beginnen.

Iberico Varken Roulade ... lekker op de BBQ!

Ik zal even meer van deze webwinkel even bestellen.

Snelle service en waanzinnig goed vlees

Eerste keer dat ik online vlees bestelde bij The Meatlovers. Vlees werd koud, bevroren geleverd en zag er heel goed uit. Binnenkort snel de Kamado aan en smullen maar.

Een top beleving

Heerlijk vlees en heel mooi en goed verpakt

tot nu top

Angus kogelbiefstuk super zacht en sappig

Altijd goed

Niets op aan te merken!!

Kwaliteit is goed

Foto’s mogen duidelijker zijn en ook dat je foto’s ziet van de verpakking en het vlees in bevroren toestand.

Slecht

Op woensdag om 18 uur besteld, dan zou je verwachten dat dit donderdag geleverd zou worden en in het weekend lekker eten! Maar dinsdag nog niks toen maar de bestelling geannuleerd. We hebben dit al vaker gehad en dan krijg je een doos ontdooit vlees.

Top, snel en netjes verpakt

Mooi en lekker vlees

wederom een top ervaring

Is onze vaste adres, online snelle levering en goede kwaliteit

Bestelling kwam op tijd en zeer goed verpakt. Kwaliteit kunnen we nog niets over zeggen omdat we het vlees nog niet gegeten hebben.

Mooi vlees, snelle levering. Mij gasten waren zeer tevreden.

3 Antennestraat

Veenendaal 3903 LZ