Even afwachten nog

Heb eerder bij Meatlovers besteld en meestal bestel ik dan toch voor een paar honderd euro aan vlees. De vorige keer zat er een stuk buikspek bij dat voor 70% uit vet bestond en dus niet echt lekker was. Goed was de eerste keer dat er iets van niet zo’n beste kwaliteit bij zat en dacht kan gebeuren. Maar nu weer voor bijna 200 euro vlees besteld en die inside skirt steak was echt slecht. Vol met vet, vlies eraf halen ging bijna niet want dan scheurde je gewoon stukken uit de steak want deze was niet dikker dan 3 a 4 millimeter. De rest ligt nog in de vriezer dus even afwachten.

Ik ben erg tevreden de levering was mooi op tijd en nette bezorger bracht het Paket langs. Het vlees is top lekker van smaak en heerlijk mals ik ga zeker nog eens wat anders proberen ik kan dit erg aanbevelen als je van vlees houdt

Jammer

Eerste ervaring was goed, alleen niet goedkoop. Tweede bestelling was toch wel een erge tegenvaller De aanbieding 2 voor de prijs van 1 spareribs betekend dus dat je er een klein stukje van 400 gr bij krijgt waar ik vervolgens 200 gr aan vet van kon wegsnijden. Voor mij is dit jammer ik betaal voor mijn gevoel dan wel erg veel. Dus vanaf nu weer gewoon naar de lokale slager, dan zie ik tenminste wat ik koop! Levering via Trunks is perfect precies en netjes op tijd en heldere T&T

Lekker vlees. Op afgesproken tijdstip

Goed, levering en bestellen gaat soepel

Tot nu toe erg tevreden. Vlees is van een prima kwaliteit levering gaat volgend afspraak en goed verpakt.

Geleverde Picanha was niet meer goed

Geleverde Picanha was niet meer goed

goede service en goede kwaliteit

Delivery on time ,quality of meat excellent ,Thank You

Super kwaliteit en uitstekende service!

Er was iets fout gegaan met mijn bestelling maar dit werd op een zeer vriendelijke, vlotte en snelle manier opgelost. Ik ben fan!

Prima product en fijne service

Ik heb een paar weken geleden mijn eerste bestelling gedaan. Het vlees zou vrijdag avond geleverd worden. Ik zat al op de bank te wachten maar er werd niets geleverd. Kreeg bericht van koerier dat het niet ging lukken en dat ze de volgende dag zouden komen. Ik had een feestje zaterdag en het vlees was nodig. Ik heb geprobeerd het koeriersbedrijf te bereiken maar ze werken niet in het weekend. Balen. Maandag naar Meatlovers gemaild dat ik niet tevreden was. Uiteindelijk kreeg ik het op maandag geleverd. Maar het was ontdooit. Ik heb hierop weer met Meatlovers gemaild en ze hebben het echt netjes opgelost met me. Echt chaupeau. Overigens het vlees was van goede kwaliteit.

Super bedrijf

Vandaag besteld morgen in huis

Het was weer top

Ook deze levering van 2 tomahawks en hamburgers was weer goed en weer een lekker gerecht op tafel kunnen zetten

Niet enkel voor de bbq

Heerlijk vlees, vol smaak. Goed verpakt, netjes gesneden en komt bevroren aan. Grote stukken snijden we in handzame porties. En zo eten we kwaliteits vlees tussendoor, en in het weekend is het koken een feestje. Malse ribfingers. Bavette, en met de feestdagen Wagyu. Om van te watertanden. Meatlovers

Topvlees te bestellen op een overzichtelijke website

Al 2x vlees besteld en heel tevreden. Het is van topkwaliteit (een groot pluspunt) en exact zoals beschreven op de website. Mooi verpakt thuis geleverd in een koeldoos met ijsblokken die het vlees vers of bevroren houdt. Ik bestel zeker nog terug. Minpunt is de firma waarmee The Meatlovers samenwerkt voor de levering (Trunkrs) . Laten al twee maal serieus op zich wachten voor de levering. Laatste keer kreeg ik een sms'je "binnen het kwartier staat de bezorger aan je deur". Meer dan 2 uur later is de chauffeur aangekomen. Meatlovers is absoluut top maar de leveringsfirma waarmee ze samenwerken heeft nog veel werkpunten denk ik.

X

Prima kwaliteit vlees

Goed bevroren geleverd

goed verpakt het ene geel goed t andere heel slecht

ik vond de entrecote eg heel goed aleen jammer dat de buik aleen maar vet was er zat geen 1 stuk vlees aan

Super mals en heerlijk vlees. Bezorging netjes op afgesproken tijd. Zeer zeker aan te bevelen.

In één woord, Prima!

Doen wat je belooft, verder niets aan toe te voegen.

Perfect!

Netjes geleverd op de aangegeven tijd, goed verpakt.

Zeer goed vlees, goed gekoeld bezorgd op afgesproken tijdstip.

Het vlees was van erg goede kwaliteit en werd netjes gekoeld bezorgd op het afgesproken tijdstip. Wel wat prijzig, maar je krijgt zeker waar voor je geld.

Weer te laat geleverd en vlees ontdooid

Tweede keer dat mijn bestelling te laag wordt geleverd. Dit keer was mijn bestelling in een verkeerde auto geladen. Kan gebeuren. Bij aflevering bleek toen dat het vlees al was ontdooid. Omdat invriezen niet mogelijk was en dit vlees voor later gepland stond, was ik genoodzaakt om het opnieuw te bestellen. Gelukkig bij een ander gedaan. Een keer kan gebeuren, maar bij de tweede keer een les geleerd. Voorkomen is beter dan genezen!!

Met veel zorg verpakt en bezorgd

Had een bestelling voor een bbq feest gedaan. Het vlees kwam heel netjes bevroren en verpakt binnen. Bevroren zakjes met water erbij zodat het niet te snel ontdooit; heel fijn! 1 klein puntje van kritiek is dat de verpakking van de picanha een beetje lek was, gaf wat rommel, maar als ik kijk naar de rest van de verpakking dan zal dit een uitzondering zijn. En niet onbelangrijk; ik heb veel complimenten gekregen over de kwaliteit van het vlees van onze gasten!

Subliem vet lekker stukje vlees

Genoten van al het lekkers, meer dan genoeg gegeten.

Vlees goed maar ben geen fan van Trunkrs

Het vlees is zoals altijd goed, echter de bezorging ben ik minder tevreden over. Ten eerste een bezorger die geïrriteerd zegt dat je maar naar beneden moet komen om je pakket op te halen. Ik ben gewoon gezond en vind het geen probleem om een stukje te lopen maar ik vind het toch vreemd. Dit is meerdere keren gebeurd dus ik denk beleid van Trunkrs. Verder was een deel van het vlees al ontdooid. Ik heb het maar weer ingevroren, maar heb daar geen heel goed gevoel bij. Kortom, ik heb nu een paar keer besteld, en ben tevreden over het vlees maar de bezorging laat me wel twijfelen of ik nog een keer wil bestellen bij meatlovers en op het moment van schrijven is het antwoord op die vraag negatief.

3 Antennestraat

Veenendaal 3903 LZ