prima vlees, keurig verpakt en bezorgd. Gewoon klasse

Als particulier en maar met z, n tweetjes bestel ik regelmatig vlees bij Meatlovers. ECHT vlees zonder poespas. Kinderen en kleinkinderen genieten volop van bv de verschillende soorten hamburgers. Met smaak en zonder dat kartongevoel vanuit de supermarkt.. Kortom je bent iets meer kwijt maar dan heb je wel wat.

Uitstekend verzorgd!

In één woord: uitstekend! Bestelling, updates, levering, verpakking, alles was perfect!

Geweeldog vlees en goede bezorging

Hey vlees was boven verwachting en de bezorging was zoals gecommuniceerd.

Ebericorack

Top, lekker stukje vlees. Complimenten van onze vrienden!!

mooi mager en smakelijk

goede bestellingspagina, snelle service en uitstekende levering

De order die ik besteld heb is van prima kwaliteit!;

Super lekker vlees

Aanrader

Super lamskotteleten

Lamskotteleten heerlijk op de bbq super mals een aanrader

Makkelijk bestellen, snel reactie bij een vraag, snel en koel geleverd. Uitstekend verpakt En... lekker vlees!

Heerlijk, je proeft het

Was erg lekker, je proeft het verschil met de winkel, minpuntje vond ik de stukjes bot in de worstjes.

De Iberico rack was veel te dik. Er zaten maarc4 botten in 950 gram vlees.

Zo is het moeilijk om er 6 gelijke stukken te krijgen. De smaak is natuurlijk heel goed.

Prijs/kwaliteit toch enigszins minder helaas

Mijn eerste bestelling; picanha, bavette en flat iron. De bavette kan ik enkel complimenten aan geven (maar dat mag ook wel voor die prijs!), de picanha daarin tegen viel toch wel tegen, heb wel betere gehad en voor een betere prijs. Hij was naar onze menig niet soepel mals, ook de vetlaag bleef vliesachtig. De flats liggen in de vriezer, maar heb daar zeker vertrouwen in. Gr. Sacha

Uitstekende kwaliteit

Al verschillende malen besteld en kwaliteit blijft uitstekend.

Heel goed vlees, mooi verpakt kan zo de vriezer in.

Het vlees wordt op de afgesproken datum gekoeld in een goede verpakking geleverd. Het isfijn dat het meeste vlees vacuüm verpakt is, kan direct worden opgeruimd. Het vlees is lekker ( ligt ook aan de kok) en mals. Leuke recepten op de site, handig met bbq. Ik raad vrienden en kennissen de Meatlovers aan.

Keurige verpakking en vlgs afspraak geleverd

1 st vlees al verwerkt en dat was heerlijk.

Levering naar behoren, goede kwaliteit

Aantal mooie stukken vlees besteld welke binnen het afgelopen tijdsslot netjes werden bezorgd. goed vacuum aangeleverd waardoor een aantal stukken direct de vriezer in konden.

Premium vlees, gekoeld verpakt.

Uitstekend vlees

Geweldige kwaliteit

De bestelde producten waren van sublieme kwaliteit Werden door de vervoerder op de exact voorspelde tijd aangeleverd. En op een temperatuur van 6 graden Verpakking goed en voorzien van een “bevroren”element. We bestellen snel weer voor onze Big Green EGG. Bedankt Ben en Leone

Heerlijke burgers

Het vlees was erg lekker! Lekkere dikke Angus Burgers. Prima brioche broodjes erbij ook! De levering was perfect.

Was echt perfect

Perfecte service en super gemakkelijk . Echt fan en zeker niet de laatste keer !!!

Lekkere hamburgers en goed verpakt.

De kwaliteit van Meatlovers is goed. Ze versturen en verpakken het ook perfect.

Handig

Belgis vlees Supermals en Spaanse ribben thuis geleverd. Heb direct opnieuw besteld.

Lekker vlees

Altijd goed

Ik bestel al 2 jaar bij ze, goede kwaliteit vlees!. Word altijd optijd bezorgd. Kortom aan te bevelen

3 Antennestraat

Veenendaal 3903 LZ