Bezorgen top en wanneer het mij uitkomt

Altijd goede kwaliteit en supergoede service. Ga zo door!

Bestelling ging vlot

Goede service en heerlijk vlees

Wisselend…..

Vlees ziet er top uit, netjes geleverd ik had gekozen voor avondlevering de dag na de bestelling. Krijg ik een bevestiging dat het een daglevering 2 dagen later is. Dat wilde ik niet dus contact met ML. Tja, foutje van de website, die wilde nog wel een weerbarstig zijn. Werd omgezet in een avondlevering 2 dagen na de bestelling. Ook goed maar wat schetst mijn verbazing, het werd toch een daglevering. Pluspunt is dat je de chauffeur kan volgen.

Hele snelle en goede service

Bestelling twee dagen later in huis, we hebben het vlees nog niet gegeten maar ziet er goed uit.

Grote diverse keuze op handige website, snel en degelijk geleverd onafgesproken moment

Goed kwaliteit vlees

-Alles netjes verpakt -snelle levering -gekoeld geleverd -prijs/kwaliteit

Kwaliteitvlees netjes aan huis bezorgd.

Weer eens heerlijk kwaliteit vlees besteld, tomahawks. Deze voor het eerst bereid op de kamado en met succes, een aanrader!!

Top vlees voor een nette prijs

Heerlijk vlees voor een scherpe prijs

Perfect kan haast niet beter

Goed als altijd van alle bestellingen waren ze allemaal goed lekker mals vlees weinig vet net goed ben erg tevreden en niet duurder dan van de keurslager

fout van transporteur perfect opgelost!

Een zending werd door een fout van de transporteur niet op Vrijdag bezorgd. Toen deze alsnog Maandag bezorgd werd was het vlees ontdooid. Contact opgenomen met Meatlovers en die hebben het perfect opgelost. Zo hoort klantenservice te werken. En het vlees is, zoals altijd, van ongekende kwaliteit!

Keurig verpakt, erg lekker

Gewicht wijkt sterk af naar beneden.

Het gewicht van de stukken vlees zijn indicatief, de werkelijke gewichten kunnen zitten in een range die 300 - 400 gram groot is, 2-300 gram naar benden en 100gram omhoog. In mijn geval weken 4 van de 5 stukken sterk af naar beneden, waardoor ik 17% minder vlees kreeg dan ik had verwacht en waarvoor ik had betaald!

service goed maar product matig

In verleden piracanha gekocht zacht als boter, nu aanbieding maar de kwaliteit was matig. Het waren niet de punt stukken.

Het vlees zag er voor de 2e keer op rij niet goed uit

Bruine gevlekt war niet wegtrok. Geur niet helemaal fris. Direct uit de verpakking halen en beoordelen zodat je tijd hebt alternatieven te zoeken

Het vlees was top

The meat is usually good

But everytime we ordered, we received 1 item that was not properly vacuum sealed. Last time i messaged them because i received a 2kg rib-eye that was not properly sealed and i was concerned since we had a party, they messaged back saying it's still edible. This time it was a tomahawk steak, hope it will be okay, it was expensive enough. Didn't messaged them again since it's no use. But I think I will try another butcher next time.

Top weer genoten van de bestelling

Perfect geregeld

Snelle levering en op tijd. Heerlijk vlees

Service en verzending goed en snel alleen de wagyu ossenhaas was matig

zat te weinig smaak aan de wagyu voor de prijs wat je ervoor betaald.

super kwaliteit

Uitstekende ervaring prima verpakt en ontvangen door vriendelijke bezorger. kwaliteit vlees

Goed en netjes verpakt. Heerlijk vlees.

Altijd goed!!!

Nu al meerdere keren besteld en altijd fantastische kwaliteit vlees. Daarnaast wordt het altijd netjes verpakt bezorgd en afhankelijk van de vervoerder met ijsblokken gekoeld. Sommige vervoerders hebben koeling aan boord en zijn de koelpax niet nodig. Ook het vlees is altijd goed verpakt getrokken en dus lang houdbaar. De barbecue gaat weer aan binnenkort.

Erg goede service!

1 artikel zat niet bij de bestelling maar wel betaald. (1 hele ribeye €60) Snel en goed opgelost door direct een nieuwe op te sturen.

Mijn vlees pakket Werd keurig op tijd gebracht Vlees zag er heerlijk uit Ben blij had ik de meatlovers heb gevonden

Bezorgen prima tussen de gestelde tijd

Al een aantal keer hebben ze bezorgd en was altijd keurig binnen de tijd en de bestelling klopte ook altijd. De laatste bezorging was via een gekoelde bezorgbus en niet met droogijs. Dan is het wel een noodzaak om thuis te zijn.

Antennestraat 3

3903 LZ Veenendaal

+310318757930

Over The Meatlovers

De hoogste kwaliteit vlees vers en gekoeld aan de deur. Breng de restaurantervaring bij je thuis met premium vlees. Stap onze digitale slagerij binnen en laat je verbazen door ons prachtige assortiment. Echte vleesliefhebbers gaan naar themeatlovers.nl