Filter

Het was de eerste keer dat ik hier bestelde. Ik kan alleen zeggen dat alles super goed was geregeld. De kwaliteit van de producten zijn toppie. Ik ben maw. een blijver bij jullie. Ik zal jullie ook met veel plezier aanbevelen bij vrienden en familie.

Fenomenaal

Helemaal top... ..........................

Goede snelle levering, maar toch wat kanttekening

Had een bestelling met verschillende stukken. Echter de Iberico Buikspek was wel erg vet. Op sommige stukken zat geheel geen vlees en was dit alleen maar de vetkap van 3-5cm dik. Dat is niet echt fijn en lekker, terwijl daar waar het vlees wel zat, dit uitermate goed smaakte. Als je dan 20% dus niet kan eten is dat jammer. De andere stukken waren wel allemaal goed.

Super snel geleverd en ook goede kwaliteit vlees

Uitstekende kwaliteit

Een erg positieve ervaring met The Meat Lovers. Het vlees was zeer mals en smakelijk. Ook de levering was naar verwachting. Het was met zorg ingepakt en werd op tijd geleverd binnen het tijdsvak.

Het vlees kwam (deels) bevroren aan.

Na een mail aan de klantenservice waarin ik aangaf dat het vlees (deels) bevroren aankwam, kreeg ik als antwoord dat dit gewoon opnieuw ingevroren kon worden. Ik heb aangegeven dat dit niet ten goede komt van de kwaliteit van het vlees, daarop werd gereageerd dat het volgens de, overigens volledig anonieme, medewerker geen kwaliteitsverlies zou opleveren. Een eerdere bestelling was goed en werd vers bezorgd. Het kan dus wel zoals ze het beloven op de website. Uiteindelijk werd mij een kortingsbon voor 20 euro aangeboden voor een volgende bestelling. Daar heb ik geen gebruik van gemaakt. Kortom, het kan goed gaan, in dit geval werd mijn klacht in mijn beleving niet serieus genomen en ligt er ruimte voor verbe****** in de belofte en klantenservice.

Gemak en super snel

Brisket besteld. Geweldig getrimd. De 3.5 kilo was ook 3.5 kilo vlees. Heel mooi geleverd. Super stuk vlees. Enige wat jammer was is dat er niet gereageerd werd op het opmerkingen veld die ik heb ingevuld bij het winkelwagentje.

Super lekker

Eerste aankoop en eerste keer 5u iets op de bbq

Geweldige kwaliteit

Afgelopen week heb ik voor het eerst in mijn leven Wagyu A5 gegeten. The Meat Lovers heeft alles correct en snel afgeleverd zonder enige problemen. Kwaliteit van het vlees was super!

Top producten en goede levering

Super producten van mooie kwaliteit

Helemaal tevreden

Heerlijk vlees, vers geleverd, helemaal top!

Erg tevreden over kwaliteit en bestelproces

Meerdere keren al besteld.

Super lekker

Heel lekker vlees, goede snelle en gekoelde levering.

Alles vers en van hoge kwaliteit

Netjes geleverd en verpakt Vlees van hoge kwaliteit en vers

meat lovers top service

Snelle levering, goed gekoeld ingepakt en heel lekker vlees. voor herhaling vatbaar.

Lekker

Uitstekend producten met goede bezorg service

snel en goed aangeleverd

Snelle en goed verpakte levering. Prijs wat aan de hoge kant

Prima in orde

Voor de eerste keer vlees bestelt bij The Meat Lovers dat was geen verkeerde beslissing. Het vlees ziet er goed uit, is keurig verpakt en wordt gekoeld afgeleverd in een geïsoleerde tas met vrieselementen. Je wordt goed op de hoogte gehouden betreffende de levering en het pakket is binnen het gestelde tijdvak geleverd. Bij een volgende bestelling ga ik weer naar The Meat Lovers

Smakelijk

Entrecote Kagoshima Wagyu A5+

De service en het aanbod bij The Meatlovers is, zoals altijd, vriendelijk, perfect, makkelijk en foutloos. In al mijn tijd (inmiddels bijna 1,5 jaar) ben ik nog nooit teleurgesteld. Na prachtige foto's op social media besloot ik om eens gek te doen en twee kagoshima wagyu A5+ entrecotes te bestellen. Ik heb ze klaar gemaakt op een gietijzeren grilplaatje met, als advies, alleen een beetje Fleur de Sel na het (kort) grillen. Ik heb al veel bijzondere hapjes mogen eten in mijn leven, maar deze spande toch echt wel de kroon. Wat een ontzettend bijzonder stukje vlees. Dank voor de goede en duidelijke adviezen op de website om de entrecote het allerbeste tot zijn recht te laten komen. Geweldig! Ik word altijd zo blij van jullie!

Alles oké doe zo voort!!!

Prachtig stuk vlees, mals, sappig, en goed verzorgd. Je mag mij nog verwachten. Dank U.

Een heerlijk stuk vlees! Snel verstuurd. Goed verpakt. Een aanrader

Zeer goede service

Door eigen fout is bestelling verkeerd gegaan, maar dit is heel netjes opgelost

Super vlees Super profecioneel gekoeld en geleverd

3 Antennestraat

Veenendaal 3903 LZ