Snel geleverd en aardige bezorger die stipt op tijd was. Kwaliteit vlees ook top. Ga er zeker vaker bestellen.
Hi Martijn, Bedankt voor je mooie review. Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Hopelijk zien we je snel weer terug! Groetjes, TheMeatlovers
Goedeavond, Ik vondt het vlees super lekker!goede service qua bezorging! Heel blij mee!
Hi Gerald, Bedankt voor je positieve review. Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Hopelijk zien we je snel weer terug! Groetjes, TheMeatlovers
Heel fijn heel goed en op de juiste tijd bezorger zeer vriendelijk
Hi Carolina, Bedankt voor je review. Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Groetjes, TheMeatlovers
Levering heel laat niet meer bevroren deels ontdooid.leverings uur drie maal veranderd kreeg bericht levering in 15 minuten ga naar huis om te ontvangen uiteindelijk 4uur later geleverd.
Hi Bruno, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat de levering niet helemaal naar wens is verlopen. Ik adviseer je voor de volgende keer te kiezen voor onze vervoerder ChillBill, die levert met vriesbussen, waardoor dit soort incidenten bij vertraging niet voorkomen. Gelukkig hoeft een deels ontdooid pakket geen invloed te hebben op de kwaliteit van het vlees. In onze blog op de website lees je hier meer over: https://themeatlovers.nl/blogs/news/kun-je-vriesvers-vlees-na-ontdooien-opnieuw-invriezen Echter nemen we graag even contact met je op om netjes te kijken naar een passende oplossing. We horen graag van je! Groetjes, TheMeatlovers
duidelijke uitleg op de website leuke aantrekkelijke aanbiedingen. En uiteraard de kwaliteit is geweldig.
Hi Edwin, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met zowel onze website, aanbiedingen en de kwaliteit van het vlees. Dit horen wij uiteraard graag. Hopelijk zien we je snel weer terug! Groetjes, TheMeatlovers
Al enige keren wat besteld en het is altijd top.
Hi Jolanda, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mocht je in de toekomst toch ergens tegenaan lopen, dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar om te helpen. We hopen je snel weer terug te zien! Groetjes, TheMeatlovers
Mooie stukken vlees. Levering volgens afspraak.
Hi Marcel, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Hopelijk kunnen we je snel weer blij maken met ons vlees! Groetjes, TheMeatlovers
Over het algemeen ben ik zeer tevreden over de kwaliteit van het vlees. Normaal gesproken ga ik met name voor grasgevoerde steaks, maar voor de eerste keer heb ik ook pulled chicken Piri Piri besteld. Tot mijn verbazing lees ik dan: zonnebloemolie, conserveringsmiddelen en zuurteregelaars...vol met E's dus en voor ons de belangrijkste reden waarom we geen vlees meer in de supermarkt kopen. Dat had ik van Meatlovers niet verwacht en kan beter.
Hi Sjef, Bedankt voor je feedback en complimenten over ons vlees. Een aantal producten, zoals de pulled chicken, bevatten inderdaad ook andere ingrediënten. Dit staat altijd vermeld onder ‘voedingswaarde’ bij elk product. We adviseren dit vooraf te bekijken om verrassingen te voorkomen. We waarderen je input en hopen je in de toekomst opnieuw blij te maken met één van onze 100% vleesproducten! Groetjes, The Meatlovers
Ik maak de tournedos altijd klaar op mijn braai- master en zijn zeker zo lekker als bij de wel bekende grill restaurants. Een echte aanrader!!
Hi Raymond, Bedankt voor je positieve review. Fijn dat alles naar wens was. We zien je dan ook graag terug! Groetjes, TheMeatlovers
Goede Diepgevroren levering, prachtige website met mooie foto's jammer dat er geen foto's van het bevroren product bij staan. Ik persoonlijk vind dat vlees dat niet ingevroren is geweest sappiger malser en veel lekkerder is. Het is geen supermarkt vlees maar voor mij hoeft vlees niet uit alle hoeken van de wereld gehaald te worden. op de hoek bij de keurslager kan je beter vlees voor veel minder geld krijgen of probeer eens een goede Turkse slager top vlees voor bodem prijzen. Als laatste vind ik het jammer dat ze op de website negatieve reviews niet plaatsen zodat je een eerlijke keus kan maken.
Goedemiddag, Bedankt voor je eerlijke feedback. We begrijpen je voorkeur voor vers vlees, maar willen graag toelichten dat wij tijdens het invriesproces gebruik maken van een schokvriezer. Hierdoor blijft de smaak en textuur optimaal behouden, ook bij ontdooien of opnieuw invriezen, zonder significant kwaliteitsverlies. Wat betreft de reviews: deze worden beheerd via Kiyoh en kunnen door ons niet aangepast of verwijderd worden, conform hun strikte onafhankelijkheidsbeleid. We nemen graag even contact met je op om te achterhalen welke artikelen niet naar wens waren, zodat we kunnen bekijken hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. We horen graag van je! Groetjes, TheMeatlovers
Besteld via de site, Snel makkelijk en duidelijk. 1+1 ezeltjes en Spaanse bavette. Keurige communicatie via de mail en bezorging idem Vriendelijk en goed gekoeld en verpakt. Als oude slager worstmaker word je hier blij van.
Hi Ranil, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Daar worden wij blij van! We hopen je snel weer terug te zien. Groetjes, The Meatlovers
Top kwaliteit vlees, niets meer en niet minder.
Hi Ruud, Bedankt voor je review, dit horen we uiteraard graag! Groetjes, The Meatlovers
Ok
Hi Alek, Bedankt voor je review! Groetjes, The Meatlovers
Geweldig stukje vlees
Hi Steven, Bedankt voor je review! Groetjes, The Meatlovers
vlees werd geleverd in Rijmenam niet in Putte; dat gebeurt wel vaker maar dat is met een vers product toch niet aangewezen, zeker als ze niet aanbellen en er niemand thuis is.... ben het de volgende dag gaan oppikken... Wil graag volgende keer een gratis levering; dus stuur mij maar een code. heb van Trunk niks gehoord ondanks mijn bericht alvast bedankt, Mark
Hi Mark, Wat vervelend dat je eerste ervaring bij ons niet helemaal naar wens is verlopen. Je geeft aan dat het pakket op een verkeerd adres is afgeleverd. Dat is uiteraard niet de bedoeling. We hebben contact met je opgenomen en willen graag onderzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren. We horen graag van je! Groetjes, The Meatlovers
Eerste bestelling bij Meatlovers. Als beginnende BBQ'er die nog veel te leren heeft, de eerste vleesbestelling geplaatst bij Meatlovers. Enkele mooie stukken vlees uitgekozen die zorgvuldig geleverd werden op de gewenste dag.
Hi Emiel, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met je eerste bestelling bij ons. Hopelijk de eerste van vele! Groetjes, The Meatlovers
Heel handig om een sms te krijgen dzt de levering er binnen x-min zal zijn. Dit is effectief ook zo en klopt op de minuut. Doe zo voort
Hi Francis, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de leveringsservice van onze vervoerders. Groetjes, The Meatlovers
Beefhammer besteld van 4,5kg 12 uur op de bbq gehad op 120 graden zou snot en snot gaat moeten zijn maar het vlees was zo taai en z’n vieze harde stukken erin, van vrienden altijd z’n goeie verhalen maar dit was niet zo
Hi Corne, Wat jammer om te horen dat je eerste ervaring bij ons niet is verlopen zoals je had gehoopt. We hebben je inmiddels een e-mail gestuurd om samen te achterhalen wat er precies mis is gegaan. We denken graag met je mee en horen graag van je! Groetjes, TheMeatlovers
Kwaliteit is top
Hi Eddy, Bedankt voor je review! Groetjes, TheMeatlovers
Echt een aanrader
Hi Jolanda, Bedankt voor je mooie review! Groetjes, TheMeatlovers
Een tegoedbon gekregen dus een mooi stukje vlees uitgezocht, zelf dag kunnen kiezen om zeker te zijn dat je thuis bent! Snel en netjes verpakt. tijd en de BBQ aan te steken
Hi Bart, Bedankt voor je review! Groetjes, The Meatlovers
Kreeg het echt mooi en goed verpakt aangeleverd en al snel werd het eerste stukje door mij ontdooit en gebakken. Het was echt een heerlijke maaltijd die avond ik kan het iedereen aanbevelen.‼️‼️
Hi Jef, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat alles naar wens was. We hopen je in de toekomst snel weer te mogen verassen met nieuw vlees! Groetjes, The Meatlovers
Goed vlees top levering en heerlijk gegeten
Hi Henk, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles naar wens was! Groetjes, The Meatlovers
Dé plek voor kwalitatief goed vlees!
Hi Jan, Dat horen we graag! We hopen je snel weer terug te zien! Groetjes, The Meatlovers
De bavette was perfect. Super mals. Ook de bezorging is super verlopen en zo dus de volgende dag een heerlijke bavette op de kamado. Thanks!!
Hi Ton, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles naar wens was. Een goede bereiding zal ook goed geholpen hebben ;) Hopelijk kunnen we je snel weer verassen met ons vlees! Groetjes, The Meatlovers
3 Antennestraat
Veenendaal 3903 LZ