Fijn dat het goed is gekomen Jack!
Hoi Luc, dank voor je positieve review!
Beste, wat een positieve review! Veel plezier met uw producten.
Fijn dat we je hebben kunnen helpen Harry, veel plezier met je producten!
Hi Dennis fijn dat alles bevalt!
Hi Saskia, fijn dat we je goed hebben kunnen helpen!
Hi Herman, veel plezier van je vervangende product.
Hoi René, wat een leuke recensie, we hopen dat het onderdeel goed is aangekomen en inmiddels naar behoren werkt!
Hoi Sam, we warme dagen komen er weer aan, je bent goed op tijd! Veel plezier van de airco!
Hoi Abel, we hopen dat de weegschaal weer werkt!
Beste, fijn dat we u hebben kunnen helpen!
Beste Ann, Jammer van uw review. We hebben sinds 12-01-2022 niets meer van u vernomen toen mijn collega om uw adres vroeg zodat we een vervangen product konden opsturen. De panels zijn inmiddels binnen. U kunt alsnog op die e-mail reageren zodat we alsnog een ander product kunnen opsturen. We kijken uit naar uw e-mail.
Hi Monique, fijn dat je product binnen is! Veel plezier ermee!
Beste Emmie, fijn dat we je hebben kunnen helpen! Veel plezier met je Slimme Video Deurbel!
Hi Willy, vervelend dat het wat langer duurde dan je van ons gewend bent. We hopend dat je tevreden bent met het product en wensen je er veel plezier van.
Beste, vervelend dat de spiegel niet helemaal goed is aangekomen. U heeft contact met ons gehad en wij hebben inderdaad gevraagd om foto's. Dat is namelijk sneller dan eerst terugsturen en dan beoordelen. Uiteraard krijgt u gewoon een nieuwe opgestuurd nadat de defecte is ontvangen. Ik weet niet bij welke winkels u normaal gesproken koopt maar even controleren of het product ook echt defect is lijkt ons geen rare manier van werken, dat gebeurd overal. Op deze manier houden wij ook bij voor onze leveranciers wat waar mis mee was. Ik ga er vanuit dat mijn collega's begin volgende week contact met u opnemen omtrent het opsturen van de nieuwe spiegel.
Beste Pierre, dank voor je heldere review. Het klopt inderdaad dat wij geen reparaties uitvoeren. Normaliter stuurt de klant het product (of een onderdeel daarvan) terug en sturen wij op onze beurt weer een nieuwe. Ik heb even gekeken in het mail contact tussen ons en u. Op moment van contact hadden wij helaas geen zwarte deksel op voorraad. Dit komt door leverproblemen en behoorlijk lange levertijden vanuit china. Ik zie dat mijn collega's een nieuwe doos hebben opengemaakt en u alsnog een deksel hebben kunnen opsturen. Ik hoop dat de deksel nu naar behoren werkt en ook blijft werken. Onze excuses voor de miscommunicatie.
Hoi Paul, zo te lezen gingen je goede voornemens voor heel even in rook op ;-). Fijn dat de weegschaal nu wel het juiste gewicht aangeeft! Veel plezier ermee.
Hoi Pamela, Fijn dat de heater nu naar behoren werkt. Met deze kou kun je bijna niet zonder! Veel plezier ervan!
Hoi Marja, dank voor je recensie, fijn dat we je hebben kunnen helpen. Veel plezier met je product!
FlinQ levert je de nieuwste gadgets en artikelen en dat voor een leuke prijs. FlinQ maakt je leven simpelweg makkelijker. Bestel je op werkdagen voor 23:00 uur dan bezorgen we je pakket morgen bij je thuis of op kantoor.