DPD is waardeloos

Bezorger meldt consequent dat ik niet thuis was, wat onzin is. Pickup shop is enkel open tussen 9 en 15h, wat onpraktisch is. Echt, elke keer dat ik met DPD geconfronteerd wordt, is het weer ellende. Bedrijven die via DPD versturen vermijd ik met een grote boog.

Snel en goed

Goede communicatie

Zelfs in een superdrukke periode werd ik goed op de hoogte gehouden. Het afleverpunt EG ging zelfs een stap verder om mij het pakket te laten inspecteren daar de verpakking iets beschadigd was.

Prima geregeld!

Pakket werd vanwege drukte op een ander punt afgeleverd, communicatie hierover was uitstekend.

De bezorging van het pakket was uitstekend geregeld.

Snel in de mail waar het pakketje is bezorgd Ophalen vlug geregeld

Snelle aflevering

Omdat ik helaas even niet thuis was, had ik de chauffeur misgelopen. Ik zat te wachten op het pakketje, maar ik kreeg na een half uur de melding dat ik het vlakbij mijn woonadres kon ophalen. Super.

zeer zeer slecht

Het begint met een "we hebben je gemist" melding, terwijl ik de hele dag thuis was en allebei (!) m'n bellen doen het. Toen moest ik het ophalen bij een ophaalpunt. Gebeld, gezegd dat ik het alsnog thuis bezorgd wilde hebben, maar de volgende dag niet thuis zou zijn. Een mail dat ze het die dag, de dag dat ik had gezegd dat ik niet thuis zou zijn, zouden bezorgen. Weer gebeld en het zou aangepast worden en na het weekend bezorgd worden. Eind diezelfde dag weer een mail dat ik het moest ophalen bij een ophaalpunt. Weer gebeld. Iemand aan de lijn die zei dat er bij hem stond dat het idd maandag thuis bezorgd zou worden, zag niks staan over dat het bij een ophaalpunt was afgeleverd (hoe dan?). Ik had de moeite genomen om een account aan te maken en zag alleen maar staan dat ik het moest ophalen bij het ophaalpunt. Gevraagd hoe dat dan zit en waarom in niks zag staan dat het maandag thuisbezorgd zou worden. Medewerker "Dat weet ik niet.". Ik gevraagd hoe ik dan weet hoe het zit, medewerker "Dat weet ik niet, dat is maandag afwachten.". Oftewel, schoot niet op, had ik echt niks aan. Maandag, niks, ik was de hele dag thuis en weer niks. Ik heb het opgegeven en ben het pakket gaan ophalen. De medewerker daar zei dat heel veel klanten een "we hebben je gemist" mail krijgen en dat alles bij het ophaalpunt wordt "gedumpt". Mijn pakket was zwaar, en eigenlijk ook te zwaar om daar af te leveren. En, dan ook nog, de doos waar mijn dingen inzaten was helemaal kapot en viel bijna uit elkaar. Dus, zeer, zeer slecht. Hoe kan het zijn dat een bedrijf wiens werk het is en voor betaald krijgt, zo kan omgaan met klanten en de pakketten. En als je de moeite neemt om erachter aan te gaan, dat het voelt alsof het jullie niet boeit. En dat je machteloos staat als je er wat van zegt. vgr Marieke

Slecht

Ik heb een verkeerd pakketje ontvangen.

goede service

verzonden pakket was niet optimaal verpakt.

Klantvriendelijk

Erg klantvriendelijk en vriendelijk personeel

DPD kan drukte niet aan.

Heb 3 zendingen te ontvangen waarvan er 1 is aangekomen. De anderen liggen ergens. DPD vraagt wel van alles maar vinden niets.

Lastig ophalen

Ophaalplaats moeilijk bereikbaar. Parkeren is betaald, dus extra kosten. En 4 en 5G werkt daar slecht om code op te halen. Waarbij in eerste instantie ook jullie site out of order was. Daarnaast; 2x perdag een reminder ontvangen dat het pakket is bezorgd en voor bepaalde datum opgehaald moet eerden vind ik overdreven. Mijn mailbox loopt al vol.

Snelle en vriendelijke service

Ook bij drukte in de winkel wordt je snel geholpen

Waardeloos

Bezorgtijd tussen 15.11-16.11 uur. Voor het raam naast de voordeur zitten wachten. Geen bezorger gezien. Om 16.02 uur een mailtje: WE HEBBEN JE GEMIST. JE PAKKET WORDT AFGEGEVEN OP HET OPHAALPUNT.

Closing sooner than stated time

The shop was closed at 5:20PM while it supposed to be 6. He was inside the shope and telling me we are closed. I had to stay and shout and insist to get my package. So many people came during that time to get their packages but they went back. Totally unsatisfied.

• Would you recommend us? No

Helemaal top

Was helemaal super, ophalen ging makkelijk en erg vriendelijk personeel

Fijne winkel met lief personeel!

De dpd service verloopt hier altijd zeer netjes en vriendelijk.

WEER niet thuis bezorgd terwijl we wel thuis waren

Bezorger bezorgd niet bij ons heeft elke keer het excuus dat we niet thuis zijn Terwijl we dat wel zijn

Superrr

Netjes optijd en vriendelijke bezorger

Ik bestel meestal online ik heb zo genoeg ervaring

Gistren 1 december was ik de hele dag thuis, niemand kwam naar mijn huis, toen kreeg ik meteen een e-mail waarin stond dat je naar me toe was gekomen, maar je trof me niet thuis aan, dat klopt niet. Ik was helemaal thuis, vandaag heb ik 11 minuten met mijn auto rijden om mijn pakket met mijn auto op te halen. Ik vind het niet leuk

Superpersoneel

Goede service bij pakketpunt

Snel en vriendelijk geholpen

Alles ok, wel met wat vertraging

Ik zou op 27-11 een pakket binnen krijgen maar ik was niet thuis dus ik had een afhaalpunt bij mij in de buurt gekozen. Ik kreeg vervolgens op 28-11 een melding dat mijn pakket was geleverd bij de afgesproken afhaalpunt, maar helaas daar was het pakket nergens te bekennen. Ik heb contact gezocht met de klantenservice en toen vertelde ze mij dat de levering niet gelukt was. Lang verhaal kort: ik heb pas vandaag op 2 december mijn pakket kunnen ophalen.

Ophaal punt prima

Als die luie chauffeur mijn pakketje netjes had gebracht aan de deur , woon 4 hoog , met lift dan had ik het niet hoeven halen bij een afhaalpunt, de luie bezorger belt aan en zie hem zo wegrijden,

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.