Top pakketpunt

Zeer fijn geholpen

Goed top

Heel goed netjes op tijd en keurig verpakt en goed beczorgt

Zeer slecht.

In plaats van bezorgen naar een dichtbij zijnde afhaal plaats moest ik 20 km reizen vanaf mijn huisadres.

Pakket lag op het afgesproken afhaalpunt in een ruime locker.

Goede services

Goede informatie en op tijd geleverd

snel en betrouwbaar

gewoon top

Pakketpunt goede bezorging

Wordt redelijk goed op tijd afgeleverd en goed toegankelijk pakketpunt

Op tijd en netjes

Op tijd en netjes geleverd in pakketautomaat. Code via mail. Ging prima.

Klantvriendelijk en lief

Fijne jongen, klantvriendelijk en goede service

Zeer slecht

Krijg een keurig bericht die datum tussen die en die tijd komt je pakket. Ik thuis gebleven. Bezorger belt aan en voordat ik open had gedaan stapte hij in zijn bus en wegrijden. Ik gebeld krijg een aardige man aan de lijn. Maar kan mij in niets helpen. Gemaild gebelt contactformulier ingevuld. Uiteindelijk kon ik het vanavond ophalen bij dpd punt in Spijkenisse!!! Ik woon in Hoogvliet. Echt slecht.

Everything was great and fast

Everything was great and fast

Even onduidelijk waar het pakket was afgeleverd

Het pakket was bezorgd, maar ik kon niet zien of dit op het eigen adres was of op een ophaalpunt. Dat weer later via de email wel duidelijk. Misschien is de app wat later? Ophaalpunt was niet het dichtsbijzijnde maar prima service aldaar.

DPD vraagt om neerzet toestemming

Heb netjes de neerzet toestemming ingevuld en toch nemen jullie het pakketje weer mee om het vervolgens bij de afhaal kluis op te halen.

Prima ervaring

Geen op of aanmerking, gewoon simpel weg goed.

Het gaat altijd altijd goed met de mails en contsct

Ik ben altijd erg tevreden met DPD, ze zijn relatief snel en vroeg en hun administratie klopt. Mijn pakket was een keer kwijt en dit werd zonder pardon opgelost. Als ik niet thuis ben wordt het dezelfde dag nog naar een pakketdienst gebracht en kan ik het in de avond op halen.

Op alle punten ben ik helemaal tevreden, op tijd geleverd en zeer netjes geholpen in de parcelshop.

Supesnel geleverd!

Bij de concurentie kreeg ik deze week de ene na de andere melding van een vertraagde levering. Bij DPD kon ik mijn bestelling de volgende dag al ophalen. Het ophalen in een locker vind ik ook ideaal. Geen drukte, geen wachtrij ... en op n moment dat het mij uitkomt.

Accuraat en vriendelijk

De dame die er werkt is altijd vriendelijke en accuraat. Er zit wel een oudere man bij waarvan ik mij afvraag wat zijn functie is.

Alles ging snel en soepel

Ik heb geen klachten, tot nu toe is altijd alles volgens afspraak geleverd en heb ik ook geen problemen zoals ik die wel heb met PostNL/DHL. Enige opmerking die ik heb is dat ik het best wel lang vind duren, de gehele logistieke route, maargoed er zal daar vast wel een reden achterzitten en als dat het enige is... Het is ook geen ramp maar wellicht iets voor in de toekomst?

Goede aflevering van mijn pakketjes

Prima.. ben dol op dit soort automaten.. werd alleen dom aangekeken door mensen die daar rondhingen..

Op tijd en duidelijk bericht dat pakket er was

De mail was op tijd en duidelijk. Ik kon idd het pakket ophalen prima communicatie dus.

Snelle bezorging, maar pakket was op andere locatie bezorgd

Snelle bezorging, maar pakket was op andere locatie bezorgd (Ander pakketpunt dan ik oorspronkelijk had gekozen). Gelukkig was dit andere pakketpunt slechts 10 minuten fietsen van het oorspronkelijke pakketpunt, maar toch vervelend dat het niet op de oorspronkelijke locatie was.

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.