Pakket heeft bijna 3 weken stil gestaan in Vijfhuizen.

Het duurde zonder duidelijke reden heel lang voor dat het pakket vanuit het depot in Nederland bezorgt kon worden. Vertraging kan gebeuren maar zo lang, dat ben ik niet gewend.

Top afhaalpunt

Vriendelijk, attent en bijna altijd open ook op zondag!

Fijn dat het pakket in de avond opgehaald kan worden

Zie titel

Fijne pick-up shop

Ruime openingstijden, snelle en vriendelijke service.

Zijn zeer slecht

Er ligt geen pakket in een goede kluisje Verwacht dus ook dat mijn pakket netjes thuis wordt bezorgd Wat een amateuristische zooi

Snelle en nette levering

Zorgvuldig, snel en accuraat

Het pakje kwam volledig aan zonder deukjes of optische defecten. Het ophalen van het pakje in het afhaalpunt was snel en efficiënt.

Prima service. Goede communicatie

Duidelijke instructies hoe te handelen op pakket op te halen

Veel langere levertijd dan gezegd

Werd gezegd dat het 2-4 werkdagen zou duren, bleken 3 weken te zijn.

Slecht

Ik had niet gekozen voor dit afhaalpunt Ronduit slecht dat het afhaalpunt door jullie veranderd is. Helemaal dat er is gekozen voor dit afhaalpunt. Ik heb 30 min in de kou buiten gestaan om mijn pakketje op te halen. Echt slecht. Het was veel te druk op dit afhaalpunt. En dat blijkt het elke dag te zijn.

Heel goed.

Werd zoals afgesproken precies op tijd geleverd.

Verschrikkelijk

Veel te veel poespas voor een pakketje die "simpel" zou moeten kunnen worde opgehaald. Twee keer langs geweest, maar ik kreeg de code maar niet van DPD. Het pakketje heeft vier dagen liggen verstoffen in de kluis. Uiteindelijk moeten bellen naar de klantenservice die vertelde dat ik alsnog twee werkdagen moest wachten. Gelukkig kreeg ik een code verzonden vanuit Bol.com. Nooit meer via DPD.

Betaalbaar, snelle levering en goed bereikbaar met de pakketautomaat!

Echt top! Met de pakketautomaten bepaal je zelf wanneer je de pakketten wegbrengt en ophaalt, heel flexibel. Daarnaast zijn de levertijden snel en is het ook nog eens goed betaalbaar!

geweldig

snelle en duidelijk aangegeven levering,toppie!

Slechte communicatie

Pas op de dag zelf kreeg ik bericht dat mijn pakje die dag geleverd zou worden. Eerder kon ik niet aangeven om mijn pakje bijv. in een pakketautomaat af te laten leveren. Toen ik niet thuis was op het moment dat het pakje werd aangeboden is het vervolgens bij een afhaalpunt in een andere gemeente afgeleverd. Ik moest een kwartier met de auto naar dit punt rijden. Dit is geen levering aan huis maar gemak voor DPD. Overigens kan het afhaalpunt hier niets aan doen. DPD heeft het niet goed georganiseerd.

Snelle levering, pakket altijd in goede staat.

App is clear

Easy to use for choosing a pickup point

Prima joh

Natuurlijk sta je altijd een of ander lelijk ingepakt pakketje op te halen in een soort vieze schuur, maar voor de prijs prima toch

Ruime openingstijden en zeer vriendelijk

De verzend tijd is iets langer. Dat was al bekend bij het bestellen en ligt niet aan het puck up point. Medewerkers daar zijn zeer vriendelijk ook fijn dat ze ruime openingstijden hebben

heel goed

Voor mij heel handig dichtbij en altijd bereikbaar. Prima!!!

Prima voor elkaar

Netjes keurig en snel geregeld

Locatie straalt geen vertrouwen uit.

In de winkel staan twee stellages waar iedereen bij kan. Er is maar 1 persoon aan te werk, dus terwijl hij een klant bediend voor zijn eigen waren is het makkelijk om in de stellage te grijpen. Daarnaast bij het zoeken van mij pakket was geen organisatie. Ik denk dat hij alles wel 2 keer heeft gescand totdat ik mijn pakket had. De volgende keer als ik een pakket van jullie ontvang stuur ik het naar een andere pickup locatie.

Wisselend

Ik had 2 pakketten bij de pick-up laten bezorgen. De één werd netjes bezorgd en heb op kunnen halen. De ander werd naar mijn adres gestuurd, omdat hij zogenaamd te groot zou zijn voor de pick-up. Volgens de pick-up weigeren zij geen pakketten als ze groot zijn. Het pakket werd aan mijn onderbuurvrouw gegeven terwijl ze dat eigenlijk niet wilde. Ze had geen keus, omdat de bezorger gelijk wegliep. Dit is de eerste keer dat mij dit is overkomen. Kan natuurlijk een keer gebeuren, maar ik hoop wel dat het bij 1x blijft.

Snel geleverd, pakket in goede conditie

Hellemaal goed.

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.