Drama

Mijn pakket zou geleverd worden, tijdstip duidelijk, chauffeur onderweg maar geen pakje, geen melding niks. Zie ik in de app dat het pakketje terug is naar sorteercentrum. Waarom geen idee. Niemand bereikbaar geen duidelijkheid. Dag later blijkt het pakje weer onderweg, ik wachten. Uren na het aangegeven tijdstip is pakje bezorgd. Maar wel bij een ander pakketpunt. Het is dat ik doorklikte anders stond ik verkeerd. Daarnaast was de doos enorm beschadigd terwijl er overduidelijk breekbaar op stond

*****a

7 osób na domku i on nie widzi ludzi . Nie zadzwonił zero kontaktu . Po co palcilem za dostawę jak i tak nie przyjechała . Pieniądze zandoatawe psu w dupe i chuj jeszcze musiałem jechać na punkt po odbiór . Zatrudnijcie ludzi co myślą . Pracowałem u was na czerwonej strefie . Czuję się obrazony

Wat een onpersoonlijk en rommelige en gevaarlijke locatie

Zeer gevaarlijk met vele busjes kris kras voor de ingang., Die je ook nog eens moet zoeken en verder geen normale begroeting.

Onbetrouwbaar

Het is al de zoveelste keer dat ik speciaal thuis blijf voor een pakketje, en ik uiteindelijk een mail ontvang dat ze me hebben gemist. Onacceptabel dit.

Chaos

Pakketje besteld. Niet thuis bij bezorging. Bericht: gaat naar afhaalpunt. Binnenkort meer informatie. Informatie bleef uit. Enkele dagen later toch maar even Track and Trace bekeken. De avond na de gemiste bezorging heeft men blijkbaar geprobeerd het pakket af te geven bij een afhaalpunt dat al dicht was... Goed idee. Pakketje was terug naar depot, lag klaar voor bezorging. Weer geen bericht. Enkele dagen later maar weer gekeken waar het bezorgd zou moeten worden. Bleek weer een afhaalpunt. Veranderd naar een ander punt met ruimere openingstijden. Toen kwam het pakketje eindelijk in beweging. Zou vandaag tussen 14 en 15 uur in mijn gekozen afhaalpunt zijn. Kwam uiteindelijk om 18 uur aan... Bij weer een ander afhaalpunt dan ik had geselecteerd.

perfect bedankt

super, attent, okee, goed geholpen, prettig servicepunt, vriendelijk

Top service!

Ik heb Prima mijn bestelling ontvangen en op tijd!

Er ging iets mis. Wel goed gecommuniceerd

Op tijd. Er ging iets mis maar daar is wel goed over gecommuniceerd. Zeker in deze dagen zal een vlekkeloze bezorging moeilijk zijn.

Netjes op Tijd berichtjes ontvangen

Pakket niet heel aangekomen!

Ik had neerzettoestemming gegeven maar helaas moet ik het halen in een ander dorp en is ook nog eens 1 bord kapot gegaan, degene waar ik hem haalde zei ze hoopte dat het goed gegaan wat ze deden er niet voorzichtig mee terwijl.der breekbaar opstond!

Sneller dan verwacht.

Dacht dat ik het pakket 29 december zou ontvangen, maar heb het nu 23 december al binnen. Mooi voor de Kerst.

alles volgens plan

verder niet van toepassing

Snel

Snelle verzending en vriendelijk geholpen bij het berzorgpunt

Niks mis mee

Niks op aan te merken

Slecht

Pakket komt meer dan een week te laat aan en wordt bij verkeerde pakketpunt bezorgd.

Snel gelverd

Snelle levering met de optie om bij pakket automaat af te halen, wanneer het mij uitkomt, ideaal!

Great service

Parcel was quickly delivered. It was very easy to reschedule the parcel to a locker, without affecting the day of the delivery.

Super service

Super service en super vriendelijke medewerker

Slecht

Leveren vanaf 13:34 en om 13:38, hebben ze mij mis gelopen, ben heel dag thuis ze rijden je huis letterlijke voorbij om naar de drop off depot terijden.

Pakket is eindeloos onderweg

Track en trace geeft nutteloze en dubbele info.

Snelle en correcte afhandeling

Ik ben vriendelijk te woord gestaan

Snel geleverd en netjes afgehandeld

Bezorging slecht, pickup shop uitstekend

De pickup shop doet zijn werk uitstekend, aardige mensen. echter de bezorger die mijn pakketje daar naar toe brengt omdat hij geen zin heeft om mij bij aan te bellen niet. Dit is helaas al de zoveelste keer.

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.