Correcte en vriendelijke reactie

Prima pickup parcelshop, altijd vriendelijke medewerkers en ruime openingstijden

Heel vriendelijk personeel

Altijd druk maar je wordt altijd snel en vriendelijk geholpen!

Fijn, aardig en snel geholpen

Door een aardige dame geholpen. Pakketpunt is op loopafstand. Snel afgehandeld. Pakket was nog zeer netjes.

Zeet netjes

Alles word netjes door gegeven waar je pakje is en wanneer het er bezorgd is.

Snel en vriendelijk

Altijd vriendelijk

Zijn altijd vriendelijk en ook met vragen top

Het werkt zoals het hoort

Het werkt zoals het hoort en makkelijk in gebruikt

Makkelijk en snel

Fijne lockers met voldoende ruimte

Een handige en makkelijke ervaring.

Snel, voldoende mails over aankomst, makkelijk en fijn.

Snelle bezorging vanuit Duitsland

Prima service.

Prima levering

Hoe het hoort te gaan, niks meer en niks minder. Duidelijk, dus top!

Prima communicatie.

Alle informatie goed en du4idelijk aangegeven.

Snelle verzending

Goed georganiseerd en snelle afhandeling en vlot verzonden

Gewoon wat je wilt

Duidelijke communicatie over de routing van het pakket en de verwachte leverdatum. Nooit gehad dat het pakket te laat geleverd werd. De qr-code voor afhalen werkt ook top.

Duidelijk in communicatie

Ik werd goed op de hoogte gehouden met mails.

Fast

Super fast pick-up. No line, no hassle, just in and out.

Klantvriendelijke, goed bereikbare locatie

Ophalen van mijn pakketje verliep erg soepel. Dit was mijn eerste ervaring met dit ophaalpunt. Werd zeer vriendelijk en vlot geholpen.

Fijne medewerkers goed en snel geholpen

Fijne mensen, avond openingstijden en goed en aardig geholpen.

Net geen 10

Vanwege wijziging van afhaalpunt, nu net geen 10. Service goed geen gedoe. ;-)

Traaaaag

Pakketjes die met DPD komen, duurt altijd erg lang voordat ze worden afgeleverd.

Vreselijk, onbetrouwbaar bij herhaling

Onduidelijke communicatie, vage excuses, sorteer fout, mislukte aflevering, retour sorteer etc. Etc. Pakjes werden bezorgd, cq gedropt door de chauffeur op een niet aangeven plaats, supermarkt/groente winkel in een andere plaats. Dit is niet de eerste keer, elke verzending met DPD eindigt in drama. Klanten service geeft geen krimp, ongeïnteresseerd, kunnen het niet oplossen. Ik bestel niet meer bij leveranciers die DPD gebruiken.

Vreemd dat de bezorglocatie ineens anders was

Ik heb aangegeven dat ik mijn pakketje wilde laten bezorgen bij Intratuin in Amersfoort. Van de een op de andere dag is dit veranderd naar HenC Computers. Ik heb niet voor niets een ander punt gekozen, dus ik vind het vreemd dat dit zomaar aangepast kan worden zonder verdere uitleg. Niets tegen HenC Computers als punt verder. Prima man die zich volgens mij hard inzet om alle pakketjes een plek te geven in zijn winkel.

Heb een zeer lieve en behulpzame bezorger ook dus zeer te vrede ermee ,

Knudde

Wordt niet thuis afgeleverd. Staat niemand thuis terwijl ik de hele dag thuis was . Wordt niet gereageerd op mails. Moest iemand anders charteren uit Almere om mijn pakket uit de pakketreis te halen

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.