Ging gemakkelijk

De dpd app is alles behalve informatief

In de app stond dat het pakket klaar voor ophalen is met een knop om meer informatie te krijgen over het ophaal punt. Wanneer je deze echter aanklikt dan laad hij de dpd punt zoeker die de eerst wilkurige dpd punt in de buurt laat zien van waar je op dat moment staat. Probeer je het juiste punt via de app te achterhalen heb je pech, want die informatie toont die niet. Ook niet in de tracking geschiedenis of elders.

Top ervaring, netjes en efficiënt.

Heb een hele goede ervaring met het ophalen van mijn pakketje via DPD. Ik Bleef netjes op de hoogte van waar mijn pakket zich bevindt. Het pakket was spoedig en veilig terecht bij een alternatief pakketpunt erg vlakbij in de buurt, sinds mijn gekozen punt tijdelijk niet open is. De melding van wanneer ik het kon ophalen en de instructies over het pakket automaat waren duidelijk en prettig.

Prima..

Pakketten worden altijd netjes bezorgd, geen klachten..

Moderne pakketautomaat

Het ziet er mooi en netjes uit. Mijn QR-code deed het niet en ik kon de code intoetsen. Werkt heel makkelijk. De pakketautomaat kon ik niet direct vinden. Ik kwam van de andere kan en niet zien waar deze zich bevond. Wellicht is een vlag plaatsen een goede herkenbare optie.

Prima DPD Punt

Altijd vriendelijk mensen en een rustig afhaalpunt. Ik kom er graag. 1 opmerking voor @DPD: Een digitaal label kan er niet gescand worden, maar bij Vinted wordt het DPD afhaalpunt wel genoemd als verzendlocatie. De labels die geprint zijn kunnen ze wel aannemen.

Werkt heel makkelijk!

Ging heel makkelijk. Duidelijk informatie, snel bezorgd en ophalen wanneer het uitkomt bij de automaat.

Netjes heel goed

Pakket op tijd en goed ontvangen

Informatie over bezorging was goed, pakket was door mijn afwezigheid naar een pakket automaat gebracht, helaas niet op loopafstand van mijn huis dus ik moest de auto pakken om het op te halen.

Geen fijne plek in de avond

Het afhalen bij deze pakket automaat is geen pretje. Ligt erg afgelegen en is lastig te bereiken. Als vrouw kom ik daar liever 's avonds niet maar ook overdag niet. Beetje duistere, sinistere plek. Ik baalde al dat mijn pakketje naar zo'n automaat ging. Daar had ik niet voor gekozen namelijk. Maar dit gebeurt dan toch. Mijn andere pakketje van hetzelfde bedrijf wat ik tegelijk besteld had stond gelukkig bij thuiskomst gewoon voor mijn deur.

Super service

Fijne afhaalpunt. Super fijne service.

Vriendelijke ontvangst en pakket gelijk beschikbaar

Het pakket in kwestie werd geweigerd door een ander pakketpunt. Dat andere pakketpunt had tevens een ander DPD pakket van mij staan dat in het systeem nog onderweg was en er werd uitgebreid geklaagd over pakketten door de winkeleigenares. Maar dat was een andere parcelshop op dezelfde dag. De parcelshop waar hier naar gevraagd wordt ontving mij vriendelijk en had het onhandig grote en zware pakket gelijk beschikbaar. Het stond vooraan in de opslag. Ze leek zelfs bereid met het helpen verplaatsen naar buiten.

Duidelijke communicatie en snel geleverd

Fijne afhandeling van de bezorging.

Interessante wending nadat Pick up Shop van keuze niet beschikbaar bleek door ziekte. Gelukkig Via Tim & Patricia gelukt

Top service met een smile bij Kids Avenue

Altijd blij met Sylvia

Slordig op alle fronten, bezorging, snelheid en dumpen bij afhaalpunten ver weg.

Pakket bezorgd aan het andere eind van de straat terwijl ik thuis was. Melding dat pakket op afhaalpunt is om de hoek. Helaas pakket is nog niet gearriveerd. Pakket naar afhaalpunt 3 km verder twee maal in aanloop naar kerst Pakketje uit Oostenrijk heeft 6 dagen gezworven in Nederland. Aldus te laat voor kerst.

compleet en duidelijk

goed verzorgd

vriendelijke mensen. Leuk en gezellig pakketpunt

Altijd vriendelijk ook als je zelf wat trager bent zoals ik. Goed te vinden door al de verlichting die er hangt, ziet er daardoor ook gezellig uit. Het loopt ook vlot door. Ze zijn ook goed op elkaar ingespeeld.

Nooit problemen met DPD! Ik kan alles makkelijk via de app volgen

Verkeerde adres

Ipv Amstelveen mijn pakket was afgeleverd in Utrecht, daarna in Aalsmeer….. I’m heb niet voor niets in Amstelveen besteld

zeer slecht

zeggen dat ze aan de deur zijn geweest we hebben u gemist maar ik was gewoon thuis. op de camera gekeken maar niemand gezien. wie hou je voor de gek camera liegt niet maar dpd wel.

Wel vage berichtgeving

Eerst een bericht "het pakket past niet 2 uur later staat het pakket toch in de automaat

Bezorging niet aan huis

Vind het belachelijk ik had gewoon mijn huisadres opgegeven om daar te bezorgen. Krijg je een mail dat het is bezorgd bij een afhaalpunt. Daar betaal ik geen verzend kosten voor

Verschrikkelijk slecht

Ik was de hele dag aan het wachten op mijn pakketje maar de bezorger is niet eens langsgeweest en heeft uiteindelijk benoemd dat hij niemand thuis was. Ik heb heel mijn dag vergooid terwijl hij niet eens de moeite gedaan heeft om aan te bellen of überhaupt te komen.

Heel lang moeten wachten

Zou op vrijdag 19-12 bezorgd worden, niet thuis bericht gekregen terwijl we thuis waren. Vervolgens tot 29-12 niks gehoord bij het sturen van een bericht kreeg ik wel antwoord dat het in de loop van de week opgehaald zou kunnen worden bij TRL ik ging er al vanuit dat met de kerst dat waarschijnlijk niet zo zou zijn maar het zou fijn zijn geweest om iets meer update te krijgen over waar het pakket is. Het ging namelijk niet om een temu bestelling van 10 euro

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.