Helemaal goed.

Helemaal OK.

Echt prima !

Zowel de kluis waarin de goederen lagen als de QR code toegestuurd gekregen waarmee de kluis te openen was. BEDANKT !

Shel, makkelijk en altijd bereikbaar

Met gebruik QR code shel m’n pakket in handen.

Direct naar ophaalpunt

Baken hebben wij het vermoeden dat de pakketbezorger niet het pakket bij het huis aanbiedt. Dit weten wij omdat er geen briefje ligt en er niet is aangebeld op onze Ring deurbel. De ophaallocatie is niet vroeg in de avond open waardoor je na je werk daar niet terecht kunt.

De eerste dagen niet goed op de hoogte gehouden

Nadat het pakje het sorteercentrum was gepasseerd werd het beter. Alleen bij de mail dat het pakje onderweg is kreeg ik geen tijdsindicatie. Betende voor mij een middag huisarrest en ik kon het pakje pas halen de volgende dag, omdat ik het mailtje dat het gearriveerd was pas na sluitingstijd van de winkel en kon het de volgende ochtend pas halen. Het winkelpersoneel was erg vriendelijk en behulpzaam.

Kon eerst de pakket niet vinden

Ik woon op de zonnelaan waarom hebben jullie me de half van de stad laten doorreizen in paddepoel is ook nog een DpD lokaal schandalig gewoon

Snelle en makkelijke afhandeling

Ik stond binnen een paar minuten weer buiten.

Fijne locatie vriendelijke man!

Helpt en is zeer vriendelijk!

Niet zoals beloofd

Ik heb aangegeven het pakket thuis bezorgt te krijgen. Nu heb ik het moeten ophalen op de fiets bij een afhaal punt. Zonder daar een mail over te krijgen. Echt een heel slechte service!

Slechte ervaring

Mijn pakket had dinsdag afgeleverd moeten worden. Volgens winkel hebben jullie het pakket in de eerste instantie geweigerd. Waardoor het pakket woensdag geleverd zou worden. Woensdag thuis gewacht om vervolgens bericht te krijgen dat jullie mij gemist hebben. NONSENS! Vervolgens krijg ik bericht dat het pakket is afgeleverd bij parcelshop. Wij daarheen en volgens parcelshop ligt er niks. Na mijn telefoontje met klantenservice krijg ik ineens een bericht dat mijn pakket wel bij parcelshop ligt. Uiteindelijk na de 2e keer kunnen ophalen waar parcelshop medewerkers vriendelijk geholpen hebben met het grote pakket in de auto te krijgen. Al met al ontzettend ontevreden met service op hulp van parcelshop medewerkers na!

Tussentijdse info is erg prettig

Gewoon goed

Pakket ligt altijd klaar op de afgesproken plaats

Perfecte locatie

Makkelijk bereikbaar en ruimte om te parkeren

prima, zoals je verwacht en ook zoals het hoort

Prima, conform verwachting

Onvriendelijk en pakket met inhoud kapot

Diegene die pakket ophaald onvriendelijk en het pakket en de inhoud zijn kapot

Alleen de openingstijden

Fast and user friendly to use

Great service and easy to use

Slechte bezorging

Ook vandaag werd mijn pakket door DPD niet thuis bezorgd zoals beloofd was. Er is niet eens moeite gedaan om bij ons langs te komen om te zien of er iemand thuis was. Want er was iemand thuis maar DPD ging voor het gemak naar het Pickup point in het industriegebied zo'n 5 km van ons huis verwijderd en 10 minuten rijden met de auto. Dit was niet de eerste keer, want ook de vorige levering vond op dezelfde wijze plaats. Eén ster voor de moeite om naar mijn woonplaats te rijden, maar voortaan graag een paar km. verder.

bezorger is nooit geweest

kloten zat gewoon thuis te wachten deze chauffeur is een leugenaar

Vriendelijk en snel

De stationhouder kent je al snel als je vaker komt en onthoud je naam.

Verschrikkelijk. Pakje afgeleverd op een afhaalpunt ver weg.

Ik wilde mijn pakje afhalen in een afhaalpunt bij mij in de buurt, maar het pakje werd geleverd in een afhaalpunt op meer dan een half uur rijden, in een buurt waar ik nooit kom. Doordat we via Vinted kochten, was de tijd ook nog eens heel beperkt voor het werd teruggestuurd naar de afzender. De communicatie rond het foute afhaalpunt was nihil. Zeer ontevreden.

Top. Bestelling precies op tijd

Aardig en behulpzaam

They gave me the code to open the locker but the locker was empty

It is ALWAYS a trouble with DPD, never had a good experience and then try to resolve it and they are unreachable.

Duurt te lang

De levering was 15 dagen onderweg. Dat vind ik wel heel lang

Aflevering in pakket automaat werkt gewoon goed.

Heel erg plezierig

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.