Makkelijk en snel

Pakket opgehaald in een pakketautomaat. Deze waas goed bereikbaar en makkelijk te gebruiken. Pakket duurde even voordat het bij DPD was, maar daarna werd het heel snel daar afgeleverd.

kon niet thuis zijn, zelfde dag nog via pakketpunt opgehaald.

kon niet thuis zijn tijdens geplande levering. Website werkt goed en ik kon het pakket dezelfde dag nog via pakketpunt ophalen.

Snelle levering en afhandeling

Goed up to date gehouden met track and trace. In de winkel netjes afgehandeld

Onbeyrouwbaar

Mijn pakket werd naar een pick up service gebracht want het werd uren eerder afgeleverd dan de tijd die was doorgegeven. Ik was toen niet thuis. Dit was al de 2e keer. Ik heb geen auto dus het is voor mij een groot probleem. Ik bestel niets meer wat door jullie word geleverd

Snel en goed geinformeerd

Levering was snel (uit Frankrijk) en ik werd goed op de hoogte gehouden. Enige minpunt was dat het pakket afgeleverd werd bij een pakketpunt en niet op mijn woonadres. Heb geen bezorger gezien. Pakketpunt was dichtbij, dus geen probleem, maar toch vreemd.

Zeer slecht!

2 keer een pakket elders moeten ophalen omdat de bezorger aangaf “niemand thuis te vinden” beide keren 100% thuis. De locatie waar ik mijn pakket heb opgehaald gaf aan dat de bezorgers van DPD dit vaker doen. Nooit meer voor mij!

Pakket andere plek geleverd dan gevraagd

Pakket zou in een pakketautomaat geleverd worden. Ik kreeg een bevestiging dat die geleverd was, en 2 uur later dat die toch ergens anders geleverd was. Pakketpunt waar ik het dan moest ophalen sluit redelijk snel na eind van mijn eigen werk, dus moeten haasten. In plaats van de automaat, die geen openingstijden heeft wat precies de reden was dat ik daar geleverd wilde hebben.

Gebroken schaal

2 schalen besteld, 1 schaal in stukken

Er is geen bezorger aan de deur geweest!

Er is geen chauffeur aan de deur geweest. Wij waren gewoon thuis en er is geen chauffeur op de camera te zien.

Heel vriendelijk, snel en behulpzaam

Echt top! Dankjulliewel :)

Altijd goed!

Altijd vriendelijk en correct!

Prima servicepunt

Makkelijk te bereiken met fiets en redelijk makkelijk met de auto. Staat een beetje verdekt opgesteld.

Geweldig!

Snel en makkelijk!

Prima pakket service, de update dat je pakket verzonden is duurt wel langer dan bij andere pakketdiensten, en de uiteindelijke ervaring is sterk afhankelijk van het pakketpunt waar je een pakket ophaalt. Sommige vestigingen zijn erg snel en competent, anderen duren heel lang als het bijvoorbeeld wen bloemenwinkel is en je een kwartier moet wachten totdat degene een heel bouquet in elkaar heeft gestoken.

Lekker snel en netjes bezorgd

Heel fijn zoals van te voren aangegeven binnen 2 dagen binnen ondanks de Sint drukte Geweldig

pakket kwam kapot aan

pakket kwam zo beschadigd aan en kapot

Goede openingstijden en lekker dichtbij.

Zie bovenstaande

Fijn pakketpunt

Fijn pakketpunt, aardige gast achter de toonbank.

Perfect pickup point

Snel en aardig

Altijd vriendelijk daar!

Bezorger is nooit geweest

Het pakket zou thuis worden afgeleverd, maar de bezorger is nooit geweest. Vervolgens krijg ik een mail dat we elkaar gemist hebben en dat het pakket naar een afhaalpunt gaat. Het pakket is eerst weer terug gegaan naar het eerste distributiecentrum. Daarnaast stond er in het systeem dat de bezorging bij een afhaalpunt op mijn verzoek zou zijn, dit is klinklare onzin.

Slecht

Pakket was in het bovenste vak gepropt. Waardoor het pakket vastzat.

Prestatie niet geleverd!

Pakket zit niet in het vakje dat geopend werd door code/ scan in de afhaalmail.

Makkelijk en goed bereikbaar

Goed bereikbare locatie, makkelijk proces van pakketje ophalen

Prima alleen wat vertraagd

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.