Parcel shop fine but far, and I was home when the delivery person 'missed me'

The pick up shop was fine, but I was at home when the package was supposed to be delivered and I just received a notification they missed me. But the bell never rung. And not only that, but the package didn't go to my nearest pick up shop.

Geen bericht pakket aangekomen bij pakketpunt

Mijn pakket is nooit geregistreerd als aangekomen bij het pakketpunt. Als ik niet zelf op goed geluk was gaan kijken, dan wist ik niet dat het er was.

Een fijn pakketpunt, dichtbij. Snelle verzending en fijn dat je ook de optie hebt om te verzenden zonder een verzendlabel te hoeven printen

Het was prima

Berichtgeving gaat erg snel, maar wel jammer dat de bezorger niet langs mijn huis is gekomen en gewoon heeft ingevuld was niet thuis.

Helemaal top

Ondanks de drukke periode netjes en vlot bezorgd

Snel en correct

Ik kreeg een bericht dat mijn bestelling aangekomen was bij een dpd servicepunt

Vlugge bezorging

Top ook de info van verzending

Net contact levering conditie mail bericht ook prima

Prima bezorgd op afgesproken pakket punt.

Prima bezorgd op afgesproken pakket punt.

Bezorgdienst via DPD is niet klantgericht

DPD levert op huisadres af tussen 9:00 en 17:00 uur op werkdagen. Ben je zelf aan het werk en dus niet thuis dan gaat het niet naar één van de buren maar naar een DPD parcel shop. Je zou denken dat je het daar dan na je werk kunt ophalen. Niets is minder waar. De DPD parcel shop is alleen op werkdagen open van 09:00 tot 17:00 uur. En dan blijkt ook nog dat ze vrijdag al om 16;30 uur de tent hebben gesloten. Sta je ook nog voor niets voor de deur. Uiteindelijk moest ik van werk vrij nemen om mijn pakketje in bezit te krijgen. Dat vind ik dus geen service!!

Traag en gebrek aan communicatie

Het pakketje wat ik heb besteld, zou eerst op het ene pakketpunt afgeleverd worden. Vervolgens zou het naar een ander pakketpunt zijn gebracht hier in dezelfde stad, maar daar kwam het uiteindelijk pas vier dagen later aan. Ondertussen heb ik een melding gemaakt, waar alleen een reactie op is gekomen dat er binnen vier dagen contact met me zou worden opgenomen. Je raadt het al: totaal geen communicatie, maar nu is het pakketje ineens terecht. De doos was overigens verre van stevig en nog net niet gescheurd: het leek wel of ermee gegooid is. Nog een halve ster omdat het uiteindelijk geleverd is, maar daar ben ik in totaal wel vier keer voor naar een pakketpunt gemoeten!

ales goed regelen

Eerst niet geleverd, later wel.

Eerst verschillende meldingen gehad dat ik het pakket in Workum, Friesland moest ophalen, ipv Venlo, Limburg. Echter was het toch vrij ineens in de afgesproken pakketautomaat bezorgd.

Duidelijke communicatie, snelle levering.

Geweldig geholpen

Mijn ervaring is dat me zeer welkom

Nette bezorging en op tijd

Fijn ophaalpunt

Efficiënt

Correct

Heel goed en zeer vre

Het klopt niet

Mijn pakket vorige week gemist. Via track en trace geen verdere info. Gaan bellen met dpd. Ik druk op het hekje omdat ik 'geen' 14 cijferig nr heb. Krijg je daarna te horen.... toets het 14 cijferig nr in. Nog een keer bellen heb het nr opgezocht ondertussen. Krijg ik een lachende medewerker aan de lijn als ie mijn verhaal hoort. Misschien kan er beter iets aan t probleem gedaan worden. Uiteindelijk toch goed geholpen.

Top geleverd

Top geleverd

Eenvoudig en op mijn eigen gemak

Scan, pak je pakketje en weer weg. Eenvoudig en op mijn eigen gemak mijn pakketje ophalen.

goed werk

in het begin wat rommelig na het vertalen van Frans naar Nederlands Sprong hij weer in het Frans zodra ik wat aantikte. Kreeg eerder een melding dat mijn pakket de 16 dec afgeleverd zou worden en de dag er op de 15 dec.

Zeer Slechte service van DPD

De pickup parcelshop is zelf gewoon goed, geen klachten over, maar wel klachten over DPD zelf. Net als vaker was ik thuis, maar ze komen niet eens langs, maar gaan lijnrecht mijn pakket samen met andere pakjes bij de depot een straat verder brengen. Je ktijgt doodleuk een melding van "je was niet thuis" of "we hebben je gemist"...natuurlijk "mis" je me als je niet eens bij mij thuis langskomt. Vind het al jammer als ik een iets ergens besteld en zie dat DPD het gaat brengen, weet dan al hoe laat het is. Vaak geklacht, maar het help zo gied als niet!

5 dagen vertraging + verkeerde pakketpunt

Allereerst belachelijk dat een pakket niet op de beloofde dag (wo) en tijd op het afgestemde punt wordt afgeleverd. Vervolgens geen update over mijn pakket tot 4 dagen later. Het door DPD gekozen pakketpunt kan de verwerking van alle pakjes niet aan en registreert aangekomen pakketjes schijnbaar dus pas 4 dagen later, op zondagavond. Op maandag, na 5 dagen, mijn pakketje pas kunnen ophalen. Maar wel nog eerst 40 minuten in de rij tot aan buiten. Een dagje vertraging of even in de rij staan vind ik geen punt. Maar 5 dagen vertraging én nog eens 40 minuten wachttijd, terwijl ik bewust een ander pakketpunt koos met handigere openingstijden, dichter bij huis en zelden een rij, dat vind ik van de zotten. Ps. Ook de app was het spoor bijster. Mijn pakket zou volgens de app op het oorspronkelijk gekozen punt klaar liggen. Echter als ik ‘toon dit pakketpunt’ aan klik, geeft de app een ander adres weer waar het pakket zou moeten zijn. Echter per mail ontving ik weer een ander adres.

Goede communicatie

Prettige samenwerking

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.