Super onduidelijke communicatie, maar ik heb m'n pakket gevonden

Mijn ervaringen met DPD zijn gewoon niet best. Ook deze keer krijg ik een mail dat ze zaterdag langskomen. Ik krijg vervolgens een mail dat ze me "hebben gemist" en dat het pakket naar een pakketpunt gaat. Ik heb op mijn camera's teruggekeken of ik daadwerkelijk de deurbel heb gemist, maar dat blijkt niet het geval. Er is niemand langs geweest. Ik krijg vervolgens op zaterdag de melding dat mijn pakket om 15.06 uur is afgeleverd op het pakketpunt. Ik ga daar zondagochtend langs om het op te halen, maar het is er niet. Of ik morgen (vandaag dus) terug wil komen. Vanmiddag opgehaald. Vandaag het cijfer 3. Deze keer heb ik het in ieder geval. DPD moet echt aan de bak. Als ik bij een webshop kan kiezen welke transporteur het transport doet kies ik alles, behalve de DPD, al moet ik er voor bijbetalen.

Keurig op tijd pakket afgeleverd

Bijna perfect

Het pakketje is snel ontvangen en de informatie klopte elke keer. De website zelf is alleen niet heel overzichtelijk dus dat zou beter kunnen

Moest pakket op meer dan 5 km afstand van mijn huis ophalen

Zie hierboven

Waardeloos.

Pakket niet bij de deur afgeleverd volgens afspraak. Wij, twee oude mensen van 84 en 81 konden de oven van een ophaalpunt halen. Een onhandig pakket voor ons. Glashard gelogen dat we niet thuis waren Klopt niks van. Dus daarom waardeloos

Snel, op tijd, en geen gedoe

De bezorging was vlot bezorgd op het afgesproken punt

Netjes en snel geholpen.

geweldige service

altijd een fijne manier om je pakket op te halen

Zeer fijn pakketpunt ViaTim en Shannen

Zeer fijn pakketpunt ViaTim en Shannen

slecht

orders van 2 pakketten waarvan er maar 1 aangeleverd word en toch teken ze er zelf 2 pakketten voor af. als je opgeeft vrijdag niet leveren maar maandag . dan worden de orders toch zo op de vrijdag in een pakketshop gedumpt. dus al met al amper 1 ster waard.

Funktioneel

Zoals verwacht

Snel geleverd, goede communicatie

Het pakket is snel geleverd. De communicatie vanaf bestelling tot levering is uitstekend. Het pakket ophalen bij de pakketautomaat is super makkelijk.

Goede Service

Goede service en ik ben altijd tevreden met de afleveringen

Vriendelijke bezorger, pakket in goede staat en ruim binnen aangegeven tijdvak

Geen service

Pakket zou thuis geleverd worden niet bij een ophaal punt Hele dag thuis gebleven ervoor extra vrij genomen ervoor En dan krijg je mail u kunt op halen bij pakketpost Dit is al de zoveelste keer dat de chauffeurs dit doen Wij betalen genoeg verzendkosten We willen dus ook service En niks mee te maken drukte Beoordeling allemaal slecht want is niet afspraak zoals gegaan is

Altijd snel

Kon mijn pakket snel ophalen, heel fijn.

goede communicatie, slechte aflevering

Ondanks instructie om pakket bij de voordeur achter te laten, is pakket (wederom) naar afhaalpunt gebracht.

Snel mn pakket in handen

Ik snel mn pakket in handen. Vriendelijk personeel

Ik was thuis en mijn pakket is naar een afleverpunt gebracht.

Ik ben expres thuis gebleven ervoor in de avond en woon op een hoekhuis dus het is heel duidelijk dat ik gewoon thuis ben en vervolgens staat er dat ik niet thuis was. Bij het pick up point zelf ging wel alles goed.

Ik kan sneller fietsen

Twee weken om van Amsterdam naar Joure te komen. Schandalig!!

Zeer goede ervaring

Prima communicatie

Prima communicatie over waar pakket is en pakketpunt dichtbij

super hartelijke en behulpzame ontvangst en overdracht artikel!

Wij vonden de man die ons hielp zo behulpzaam! hij hielp het pak te openen en zorgde zelf voor afval van het vele karton!

puinhoop

Mijn pakket paste in brievenbus maar helaas was bezorging mislukt omdat ik niet thuis was. Ik kies dan voor pakket automaat dichtbij mijn huis, wordt mijn pakket aan andere kant van stad bij pakketpunt geleverd. Heeft me 2uur geduurd om met bus heen en weer gaan. Dat heet geen service maar puinhoop

Goede service:)

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.