Netjes bezorgd

Netjes en op tijd bezorgd

Fijne nette bezorger

pakket niet compleet

pakket horen vijf dingen te zitten, zaten er nog maar 3 in. betreft pakket 094474020764205

Betrouwbaarheid

Altijd een berichtje wanneer het pakketje geleverd wordt.

Het is zo druk

De man heeft het hier niet op orde. Meerdere soorten pakket diensten is fijn maar niet op deze manier. Mijn pakket die er dan een dag van ophalen al 1 dag lag, was nog niet georganiseerd in zijn systeem… verder staat er altijd een rij omdat het altijd zo lang duurt om de pakketten te vinden…

Altijd correct

snel en keurig

Werken snel en efficiënt. Pakketje ophalen is prima daar

Helemaal goed En geweldig

Zoals afgesproken!

Snelle bezorging , via mail op de hoogte gehouden. Positief !

Dikke prima

Snel geholpen door vriendelijke medewerker.

Onaardig man; openingstijd klopt niet.

De parcelshop is niet om 12.00 uur open zoals op de website gemaild. Hij start dagelijks 10 of 15 minuten later Zal zal niet excuseren Is vreselijk onaardig en niet klantvriendelijk.

Netjes alles in orde

QR code scannen lukte niet

Het scannen vd QR werkte niet, moest weer handmatig de code invullen.

Slechte service

Heel de dag thuis gebleven om het pakket aan te nemen, wordt het pakket uiteindelijk op een afhaal punt afgegeven. Omdat er zogenaamd niemand thuis was.

Extreem slecht, bizar

Pakket zou vrijdag worden bezorgd, tijd werd gewijzigd waardoor we niet thuis waren. Daarom tijdig aangegeven het naar een pakketpunt te brengen. In plaats daarvan is het pakket naar een heel ander pakketpunt gebracht buiten de stad. Groot pakket, niet te doen met de fiets en geen auto beschikbaar. Daarom DPD gebeld, zaterdagochtend werd aangegeven dat het pakket naar een ander punt zou worden gebracht; perfect. Bevestiging zou volgen op de mail… Maandag niks gehoord, in de middag weer gebeld. DPD geeft collega van zaterdag de schuld dat niet beloofd had mogen worden, pakket zal dus niet worden opgehaald. En gelijk werd er gezegd dat het pakket de dinsdag zou worden teruggestuurd naar ontvanger. Dit omdat het er te lang zou liggen. Daarom klacht ingediend en ik zou diezelfde dag nog worden teruggebeld. Maandag uiteraard niet teruggebeld, daarom dinsdagochtend weer gebeld. DPD geeft de collega van maandag de schuld dat diegene niet mocht zeggen dat ik werd teruggebeld. Daarom maar gevraagd of het pakket niet een dag langer kon blijven liggen, aangezien het pakketpunt maar open was van 08-17u en ik zelf werkte die dag. Geen optie. Nu het pakket kwijt, kan weer opnieuw gaan bestellen. Absolute onkunde. Zal wel een prijsvechter zijn. Als je als bedrijf tevreden klanten wilt krijgen en houden, vermijd dan DPD. Jammer dat ik geen 0 kan geven.

Ik Ben helemaal tevreden erg leuk be handled bij de kado winkel

Best wel een leuk ervaring leuk mensen

Pakket flink beschadigd

Pakket flink beschadigd, de hoek van de doos open, 70% van de blikjes in mindere en grote maten vol deuken.

Bij ons afhaalpunt in de Krim worden we altijd snel geholpen.

Topzaak en ik hoop dat deze zaak nog jaren blijft. Het persoonlijke contact maakt het verschil.Klantgericht en een superfijne kerel met♡ voor zijn zaak.

alle good !

zeer snel, professioneel !

Teleurstellend

De teleurstelling begon bij de levering. Of liever gezegd, het ontbreken er van. Terwijl ik thuis was kreeg ik een email van DPD dat ze mij gemist hadden en de levering niet gedaan kon worden. Heb echter geen bezorger gezien en deze is ook niet geweest. Einde van de dag, toen de pick-up punten al dicht waren, bericht gekregen dat het opgehaald kon worden. Pick-up punt was pas om 1500 uur open de volgende dag. De volgende dag daat aangekomen, lag het pakket op een bult in de winkel. De tamelijk ongeïnteresseerde winkelier verwijs mij naar de bult en vermeldde dat ik het daar wel uit kon zoeken. Nergens werd mijn identiteit of afhaalbericht gevraagd. Nu was mijn pakket niet van enorme waarde, maar was dit het wel geweest, dan had werkelijk iedereen het kunnen afhalen. Geen gerustellende gedachte en daarom zou ik niet snel weer kiezen voor levering door DPD als andere verzending opties aanwezig zijn.

Niet goed

Ik was thuis maar ze kom niet opdagen met mijn bestelling en ik moet naar andere plekje ophalen.

Komt niet op afgesproken datum

Aantal dagen lang staat er, bezorging op zaterdag en dan aan einde van de dag geen bezorging

Top service, snel geholpen

Heel fijn om zo dichtbij je pakje te halen. Goed geregeld

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.