Behulpzaam, deskundig en prettig.

Vanwege vakantie verliep de bezorging door pakketdienst nogal chaotisch. Dit is voor degene die een pakje verwacht vervelend maar ook voor het afhaalpunt. Toch werd op een resolutie maar prettige manier uitgelegd dat dit overmacht was. Ik ging de volgende dag met plezier mijn pakje ophalen.

Snelle levering en goed op de hoogte gehouden. Ophalen pakket verloopt soepel, bij aardige mensen.

Makkelijk af te halen

De automaat is altijd toegankelijk, alleen de qr code wordt niet altijd gescand. Niet erg, de pin code doet het altijd

Lekker makkelijk!

Snel en makkelijk

Goede communicatie en snelle levering

Alles top, goede communicatie en snelle levering. Pakketautomaat was erg makkelijk

Keer op keer traag

Keer op keer staat er "bezorging 2 werkdagen", en elke keer wacht ik 5 a 6 werkdagen, dus een dikke week. Ergerlijk!

Pakketautomaat is geweldig

Jammer dat je het afleveradres pas op de dag zelf kunt aanpassen en de bezorger dan voor nop langs komt. Fijn als dat al eerder zou kunnen. Pakketautomaat blijft een heerlijke optie.

Perfect geregeld.

Over de status steeds op de hoogte gehouden. Verzending op tijd. Niks op aan te merken.

Pakket niet geleverd

Leeg pakketvak en geen mogelijkheid om direct contact te krijgen om het pakket te traceren.

Zeer tevreden over Parcelshop Jos van de Kuilen

Zeer tevreden over Parcelshop Jos van de Kuilen. Joke is altijd even vriendelijk.

Duidelijke communicatie

Heel fijn, ik weet precies waar ik aan toe ben.

Ik war thuis maar de pakketje war naar de afholpunkt afgeleverd

Ik heb gewacht voor de pakketje als ik een mail grieg dat ik gemisst war. Helaas!

Tevreden

Geweldig en perfect

Fast and efficiënt

Fast and efficient

Top geregeld en snel!

Geweldig geregel in een fijne shop

Goede levering en ophaling bij het afleverpunt door DPD

Fijne parcelshop! Vriendelijk.

Blij met deze parcelshop!

Onbetrouwbare afspraken

Afspraak verplaatst van maandag naar woensdag. Bevestiging ontvangen. Daarna de melding dat het pakket toch maandag kwam. We waren thuis. Pakket is niet aangeboden, maar naar een pakketpunt gebracht. In de app stond dat het alsnog woensdag zou komen. Via mail een bericht dat het naar een pakketpunt is gebracht. Het pakketpunt blijkt in een andere gemeente te zijn. Kwartier met de auto. Waardeloze service. Ook nog €5,95 voor deze ‘service’ betaald.

Naar het bericht dat mijn pakket was afgeleverd kon ik het vlot ophalen bij het afhaalpunt. Goede en snelle levering!

DPD is een zeer fijne pakketservice, ik heb mijn pakket snel kunnen ophalen.

Ik heb de pakketservice van DPD zeer tevreden ervaren, zij hadden mij duidelijk en op tijd gemeld wanneer mijn pakketje zou arriveren en dat vond ik heel fijn.

Prima! Niks op aan te merken, het pakket is netjes bezorgt in een automaat en het was super simpel om deze op te halen wanneer het mij uitkwam.

bijna perfect

ik kon niet vanuit Vinted een QR code generen zodat ik direct het apparaat kon openen. Dat vond ik jammer.

Ik hoef eigenlijk maar één mail. Dat t pakket er inmeten qr code..

Slechte service

Ik was gewoon thuis om het pakketje aan te kunnen nemen. Vervolgens krijg ik een mail dat ze niemand thuis hebben aangetroffen en het naar een ophaal punt gaat. Zo vervelend want toen moest ik het huis perse uit om het op te halen.

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.