goed afgeleverd, maar 1 afhaalbericht 1 dag te vroeg gestuurd

Pakket goed gererouted afgeleverd, maar helaas afhaalbericht 1 dat te vroeg ontvangen. Pakket kwam de volgende dag. Helaas voor niets naar afhaalpunt gegaan bij eerste (foutieve) adhaalmelding.

Snel en vriendelijk personeel

Prettige plek. Makkelijk bereikbaar ook. En het personeel is erg vriendelijk

Duurde lang en open pakketje

Het duurde lang voordat mijn pakketje op een locatie was bezorgd en dan ook nog eens een andere dan ik had aangegeven. Bij het ophalen was mijn pakketje al geopend voordat ik het in handen kreeg. Gelukkig zat alles er nog wel in en was er wel goede communicatie

Goed en snel

Fijne pickup point mogelijkheden, snel geleverd, fijne winkel om het op te halen.

Snel en makkelijk

Snelle levering in pakketautomaat

Geleverd zoals beloofd

Bezorging geen bezorgservice

Blijkbaar is het niet mogelijk om het pakket bij de buren te bezorgen als je niet thuis bent. Dan kan je het 8 kilometer verderop in een ander dorp het pakket ophalen.......

Top geregeld

Otjes is een fijne winkel, heel prettig geholpen. Ruime openingstijden.

Leveri g goed traceerbaar

Snelle levering en hoesten traceren

Może byc

Niepotrzebnie na drugi dzień dostałam e-mail, że w ten sam dzień między 10:39-11:39 kurier pojawi się z paczką dla mnie. Mój partner spędził czas na siedzeniu i czekaniu zamiast robić coś pożyteczniejszego. Gdyby była możliwość od razu wysłania produktu na punkt odbioru na pewno bym skorzystała.

Pakketautomaat nat

De bezorging was prima. Alleen het pakketvak, onderste vak, was nat. Het was goed dat het pakket helemaal in plastic was ingepakt anders was het pakket nat geworden.

Ze zijn niet langs geweest

Ik was thuis Staat er ineens : bezorgd Ja, maar niet bij mij

Duurde erg lang

Ik weet niet zeker of het aan DPD of aan de webshop lag, maar de levering van het pakketje met mijn nieuwe doucheslang aan het DPD-depot duurde langer dan beloofd. Verder was het ok, maar de afhandeling bij het depot zelf een beetje knullig, met een werknemer die een verkeerde telefoon had om de codes te scannen, waardoor iemand anders moest komen om het pakketje te kunnen pakken.

Snelle levering en heldere communicatie

Top! Zou niet weten hoe het beter moet!

*** bedrijf

Pakket 2 weken onderweg geweest , komen ze zogenaamd leveren blijf je de hele dag voor thuis uiteindelijk voor niks want heb geen bezorger gezien. word het naar een pakketpunt gebracht aan de andere kant van de stad, om daar vervolgens een beschadigd en half geopend pakket in ontvangst te nemen met inhoud van over de €600?? Doe wat aan jullie service en bezorging want dit is echt ruk (zacht omschreven)

Snelle en vriendelijke medewerkers

Zeer aangenaam

Heel slecht

Ik ben de hele dag thuis en de bezorger brengt gewoon naar het afhaalpunt. Neem dit alstublieft serieus.

Γρηγορη παραδοση

Αμεση ενημερωση

• Θα μας συνιστούσατε; Yes

Kluis in de Aarhof altijd fijn!

Goed bereikbaar en snel afgehaald.

Heel overzichtelijk waar het pakket zich bevind

Het was oke

Ik kwam aan bij het pick up point en de vrouw voor mij haar pakje konden ze niet vinden. De jongen van de winkel zou toen mij helpen en kon in eerste instantie het pakketje ook niet vinden. Na 10 minuten zoeken heeft hij het toch gevonden. Achter de balie was het ook heel rommelig met alle pakketten.

De bak staat bij de uitgang, je scant de code en het vak plopt open. Pakket pakken en vertrekken.

Superhandig, zo'n pakketmuur!

Ik vind het superhandig om mijn pakketjes naar een pakketautomaat te brengen. Het kan eenvoudig en wanneer ik het wil. Aanrader!

Package damaged

The content of the package was broken into thousand pieces.

• Would you recommend us? No

Netjes en correct

Netjes en correct houdt je goed op de hoogte waar je pakket zich bevindt!

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.