Heel lang gewacht

Het pakket is denk ik tussendoor kwijt geweest want er gebeurde een week niets. Hierdoor heb ik meer dan 10 dagen moeten wachten

Ging snel

Ging lekker snel ik had mn pakketje direct gekregen

Onbetrouwbaar

DPD kwam bezorgafspraken niet na, communiceerde slecht daarover en producten werden beschadigd afgeleverd op een pakketpunt.

De code doet het vaak niet

Na drie keer de code in te tikken ging eindelijk het luikje open. Kon ook geen we code vinden

Snel, correct, eenvoudig

Snelle bezorging, pakket in goed staat, bediening afhaalpunt erg eenvoudig.

Goede service op tijd bezorgd houden je op de hoogte

Snel en effectief

Ophalen was snel geregeld, pakket in goede staat

Vlekkeloos

Nergens een hapering

Vriendelijk en vlot bereikbaar

Vriendelijke ontvangst, goed en snel geholpen. Makkelijk bereikbaar en makkelijk te parkeren voor de deur.

Ruime openingstijden en prettige zaak

Prettige zaak vlakbij het station en mijn huis.

Netjes en vriendelijk

Vriendelijk personeel

goed geregeld en geleverd

Pakket niet geleverd op juist afhaalpunt!

Mijn pakketje zou bezorgd worden in de pakketautomaat, maar is daar nooit afgeleverd. Ik dacht nog "laat ik het in de automaat bezorgen, is makkelijker voor jullie in deze drukke tijd" maar zelfs dat is teveel gevraagd.. In plaats daarvan is mijn pakketje weer terug gestuurd naar de afzender, waardoor ik het pakket niet op tijd heb voor de verjaardag van mijn moeder. Snap niet hoe dit fout heeft kunnen gaan.. Plus dat alleen de verzendende partij hier werk van kan maken, vind ik ook vreemd! Voor hetzelfde geld denkt de verzender "niet mijn probleem, ik heb mijn pakketje terug" en laat het er verder bij zitten, terwijl ik dan met de betaalde verzendkosten zit te kijken en niks kan! Kortom, een slechte ervaring met DPD

**********

Betalen 200,- aan verzendlabels niet terug vanwege een foutief adres terwijl direct daarna wederom 200,- is uitgegeven aan nieuwe labels, op instructie van de klantenservice. Vervolgens weigeren ze de originele 200 terug te betalen vanwege recente wijzigingen in algemene voorwaarden. wat een **********.

Te laat...

Pakket veel te laat geleverd. Weinig updates en ook de termijn genoemd in de tweede mail is niet gehaald. Ophalen bij ophaalpunt was prima.

Dit was een slechte beurt van DPD.

Het pakket is vrijdag 5 december aangeleverd bij DPD in België. Pas op maandag 8 december kwam het in Nederland aan. Wel kon ik het de dag daarop - dinsdag 9 december - uit de pakketautomaat halen. Veel vervelender was echter een andere ervaring. Op vrijdag 5 december gaf ik aan het pakker liever niet in een pakketautomaat bezorgd te zien (casenummer 07557993). Dit vanwege minder gunstige ervaringen in het verleden. Ik kreeg daarop als antwoord : " ...zie dat je pakket niet vanuit Nederland is verzonden. Helaas kan ik je daarom niet verder helpen. Neem contact op met www.dpd.be". Was het niet klantvriendelijker geweest van DPD Nederland zelf even contact te zoeken met de collega"s van DPD België ? Op dinsdagavond om 19.07 is het pakket bezorgd in de automaat. Om 19.30 heb ik het daar opgehaald, in het donker en dat terwijl de plaats van de automaat ook matig tot slecht verlicht is. Als 70-plusser vond ik dat allesbehalve plezierig. Het was echter voor mij op dat het moment het minst-slechte alternatief om het pakket de halen. Andere dagen/ tijdstippen waren voor mij minder aantrekkelijk.

Goed mij geholpen.

Pakket foutief opgeslagen.

Mijn pakket een plant met duidelijk draaghandvaten aan de verpakking lag op een zijkant ipv rechtop. Daardoor waren er een aantal bladeren afgebroken. Heel jammer zeker omdat het een cactus was.

Snel en keurig afgeleverd

Volgens afspraak netjes en snel afgeleverd. Beter werk als PostNL.

3 weken onderweg.

Pakket zeer lang onderweg. En slechte onduidelijke communicatie over het verloop v bezorging.

Duidelijk en vlug

Snel en duidelijk

Aardig persoon, prima service

Fijn rustig en netjes afhaalpunt

Mijn pakket ontvangen.

Mijn ervaring is naar verwachting.

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.