Waardeloos

Ik zou 3 pakketten ontvangen van 1 webshop. De dag van bezorging netjes gewijzigd in de app. Bezorger kwam evengoed op de dag dat ik niet thuis was. De volgende dag gelijk de klantenservice gebeld. Die konden niks voor mij doen en zeiden dat de pakketten naar het afhaalpunt gingen. Echter was er bij het pakketpunt maar 1 pakketje. Waar zijn mijn andere 2 pakketten? Het gaat om grote pakketten dus kwijtraken lijkt mij lastig.

Deze parcelshop is erg fijn

Ik ken alleen deze parcelshop maar deze dames zijn erg vriendelijk en zorgvuldig.

Vlot ophalen, snel geholpen

Ik kreeg direct een mail toen mijn pakketje binnen was, en toen ik het ging ophalen werd ik snel en goed geholpen.

Slecht

Als je aangeeft dat het pakket bij de deur mag worden neergezet hoe kan het dan dat je een melding krijgt "We hebben u gemist"? Dat klopt dat je me mist. Ik ben niet thuis vandaar de optie " bij de voordeur neerzetten"

Vriendelijk en snel

het ophalen was erg gemakkelijk

prima afhaalpunt

Prima afhaalpunt verder geen bijzonderheden te melden

Snel en efficiënt geholpen

Snel en efficiënt geholpen

Helemaal prima!

Gewoon helemaal prima, snel, netjes en betrouwbaar

Goed geholpen en ze hebbe mij uitgelegd hoe het wel moet.

Jammer dat er iets stuk was. Wel prima voor de rest

Te donker

Er is geen licht. Het is in een donker hoekje. Ik kon het eerst niet vinden, het zit verstopt in een hoek naast het bezinestation. Met wat verlichting en misschien wat bewegwijzering zou het wat aangenamer zijn. Ik zou hier niet als vrouw s avonds alleen willen zijn.

Waardeloos

Dagen geen updates gehad en dan ineen bericht vlak voor bezorging waardoor ik niet thuis was. Dan aflevering bij ern pakketpunt dat in het weekend dicht is. En me elke dag mailen dat er een pakket klaarligt terwijl het weekend is. Informeer klanten ruim van tevoren zodat er iemand thuis kan zijn. Of geef de optie om het te verplaatsen.

Mooi op tijd

Volgens de aangegeven e-mails netjes en op tijd op de locatie afgeleverd

Komen afspraken van lever datum niet na

1 week fe tijd om het op tijd te leveren meer dan een dag te laat

In één woord: goed

Professionele bezorging en trackingsmogelijkheid met aanpassing bezorglocatie.

Leugens

Zeggen dat ze me hebben gemist terwijl ze niet eens langs zijn geweest. Gelijk bij een dpdpunt afgezet.

Duidelijke communicatie, goede updates.

Mijn ervaring is goed. De communicatie was duidelijk en toen bleek dat het pakket niet afgeleverd kon worden werd ik keurig op de hoogte gehouden.

Slecht

Bij Vinted stond de status 13 dagen op afgeleverd, maar bij DPD niet. Volgens DPD was het toch wel afgeleverd. Ik ben 4x naar het pakketpunt geweest om te vragen of het er was. Niks afgeleverd. Pas na 13 dagen was het pakket aanwezig op het pakketpunt. Zo slecht dit. Ik heb al honderden pakjes verzonden en laten verzenden, de probleem gevallen zijn altijd verzonden met DPD...

Perfect zoals altijd

Perfect zoals altijd

Niet super

Je krijgt een mailtje dat het pakket er zou zijn , vervolgens sta je bij het ophaalpunt. Nee hoor is er nog niet ... vervolgens bijna 1 week later ligt het er pas echt

Het duurde wat lang voordat het uit Zweden kwam, daar heeft DPD niets mee van doen. Gewoon netjes geleverd op het ophaalpunt.

Vriendelijk

Altijd een warm welkom bij dit pakketpunt, erg vriendelijke mensen gaat ook altijd heel vlot

Mijn pakket werd bij een ander pakketpunt afgeleverd zo'n 7,5 kilometer verderop

Fijne service, goed bereikbaar

Prima openingstijden om je pakket op te halen. Vriendelijk personeel

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.