Goeie ervaring

Ik heb een goeie ervaring met dpd! Je word altijd netjes op de hoogte gebracht van de status van je pakketje. en persoonlijk nog nooit vertraging meegemaakt, Top!

Diefstal

Het pakket ontbrak continutul.am.primit alleen de kartonnen doos... jullie zijn dieven... dieven... dieven.. dieven

Precies zoals gepland

Aardige man in de winkel

Heel erg slecht

Dit is nu de 2e keer dat ik mij pakketje moet gaan afhalen aan de andere kant van Breda, Dit terwijl we gewoon een pakketbrievenbus onder de gewone brievenbus hebben staan. We dachten als de doos nu te groot was geweest, dan kan het. Maar het paste er makkelijk in.

Vlotte bezorging bij door DPD en verzorging door de parcelshop was prima

Vlotte bezorging door DPD en de verzorging door de parcelshop was prima. Daar kan postnl nog wat van leren.

Heel aardige mensen.

Altijd heel goed en snel.

eerste keer via pickup , was zeer prettig

Ideaal , men kan het pakketje ophalen wanneer men tijd heeft binnen de4 gestelde termijn

Prettig, georganiseerd en vriendelijk punt

Zeer professioneel punt, fijn parkeren, overzichtelijk geregeld, zeer vriendelijk en behulpzame medewerker!

Helaas ging het deze keer met zeer vervelende strubbelingen

Een paar keer werd de bezorging een dag later dan gemeld. Was vervelend. Toen werd het pakket bezorgd bij 'n afhaalpunt. (Omdat ik dan niet thuis zou zijn! Bij Dranken Markt Roermond) Daar op dat afhaalpunt werd de QR code gescand en werd beweerd dat het pakket bij een ander afhaaladres moest zijn bezorgd. Maar liefst 4 adressen (!!!!) langs gereden en hetzelfde verhaal. Uiteindelijk bleek het pakket op het juiste adres bezorgd, het eerste dus! Hele morgen mee doende geweest!

Slecht

Pakket werd niet op het aangegeven punt afgeleverd omdat het niet open zou zijn geweest. Vervolgens dagen niks gehoord, wist niet waar mijn pakket was. Pas nadat ik een mail had gestuurd na 4 dagen met de vraag waar mijn pakket was werd mijn pakket op een ander punt afgeleverd.

Makkelijk

Fijne locatie, altijd plek beschikbaar en snel en eenvoudig op te halen. Ik probeer er zo vaak mogelijk mijn pakketjes te laten aankomen

Bij melding in de app ontbrak QR code

Ik kon het pakket ophalen maar deze keer ontbrak de qr code. Uiteindelijk wel gelukt maar was lastiger.

zit te wachten op de pakketdienst: wij hebben u niet thuis aangetroffen. bull****!!!

ik voel mij niet serieus genomen. lekker makkelijk. ik vind dat ze een briefje in de bus moeten doen als ze aangebeld hebben en geen respons gekregen hebben. zoals het nu gaat is het niet te controleren. hij/zij kon gewoon de bel niet vinden. zeg dan de waarheid. misschien dat die optie nog in hun computer erbij zou kunnen? molenaar 96 -116 in oud-beijerland zitten aan de achterkant van het gebouw! foutje bij Google!!

Fijn pakketpunt

Easy and accesible

Easy to get package, at any time of the day

Snel en telkens een update over je pakketje.

Snel en telkens een update over je pakketje.

Perfecte shop

Prima pakketpunt! met nog leuke aankopen erbij doen ook.

Top, zoals altijd!

Laat mijn DPD pakketjes altijd bezorgen bij Health Centrum Amersfoort. Ruime openingstijden, makkelijk te bereiken, zeer vriendelijk personeel en ik word altijd snel geholpen.

bij verkeerde dpd punt afgeleverd

Ik had aangegeven dat mijn pakket bij DaRu Deals afgegeven moest worden! Na flink wat zoekwerk kwamen we erachter dat het pakket bij een andere pakketdienst was afgeleverd :-(

Pakketpunt met fijne openingstijden en goede service!

Slecht contact via de mail over status bezorging.

Er wordt een mail verstuurd met het tijdstip. Helaas zijn we die dag niet thuis en is het mogelijk in de mail om de dag te veranderen. Dit wordt helaas nergens bevestigd. Na mail verkeer met het bedrijf van het pakket volgt er ineens weer een mail met een tijdstip. We zorgen dat we thuis zijn, maar helaas geen pakket op het afgesproken tijdstip. Blijkt dat het pakket bij een pakketpunt is gedropt.

Ontzettend erg dat je niets hoord

Na aanbieden op 9 dec terwijl ik niet thuis was en via track and traesc niets meer horen zelfs niet later nog keer aanbieden maar bij het survival punt neergooien wat op de camera staat en de eigenaar met een brief aan de deur terwijl deze ziek is

Te ver weg, wel heel vriendelijke ophaalplek

De ophaalplek was echt een eind fietsen. Zeker wel 20 minuten. Ik woon gewoon vlakbij Amsterdam centrum en moest in Nieuw West mijn pakketje ophalen. Is het überhaupt wel geprobeerd om het thuis te bezorgen? De meneer bij Supermarkt Pelle was wel heel vriendelijk en behulpzaam.

Zeer slecht

Pakket met kapotte borden bezorgd bij afhaalpunt in plaats van huisadres zonder voorgaand overleg.

Prima organisatie, krijg duidelijke updates en kon mijn pakketje moeiteloos ophalen

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.