Vriendelijk

Vriendelijk en ze nemen de tijd voor je. Ook makkelijk parkeren.

Duidelijk snel en makkelijk

Ik ben verrast door deze service! Wat een feestje zo simpel

Prima hoor

Geen probleem

Locatie is prima

Goede en snelle service

slecht

Ik moest mijn pakket ophalen bij een ander, NIET door mij gekozen ophaalpunt waar ik niet met de auto terecht kan. Dat is nou net de reden dat ik niet voor dat punt kies! Heel irritant en slechte service!

Too bad

I ordered a an item twice by mistake on a Saturday, later on the next day i canceled the order but i received the item and paid for the shipping

Winkel niet open volgens openingstijden online

Moest een tweede keer langs komen

Geen bezorging thuis

Waarom geen bezorging bij mij thuis

Goed bereikbaar, vriendelijk

snel en goed te volgen pakketten

tevreden

Snel geholpen

Correct, vriendelijke en snel

Snel vanuit spanje naar NL!

Pakket werd binnen 3 dagen vanuit Spanje afgeleverd op Pick-up point.

Je kan het snel ophalen

Heel fijn!

top!

Prima afhaalpunt vlakbij

Prima plek in mijn buurt en vriendelijk personeel

waardeloos

onze paketten zijn geadreseerd aan ons huis adres maar ik moet ze op stellendam dirksland en ooltgensplaat op gaan halen

Could not find it

The location states inside the hospital, but it's not. The only reason I found it was a person happened to know where it was. Took me 45 minutes of wondering around. Very annoying!!!

Op tijd bezorgd en makkelijk op te halen

Ik kon snel terecht bij het pakket punt ophalen.

Thuis aflevering

Waarom niet thuis afleveringen. De loketten staan voor mij n huis

Altijd goed en op tijd

De tijd was goed de bezorger was enthousiast dus ik was blij en hij had ook een blije dag

Good though challenging to find the parcel machine

Its not that easy tontine the dpd machine even when Google map is user. You guys need to install sign posts right from the gate. Or upload pictures on Google map for easy directions.

Depends if you have issues or not

DPD Pickup parcelshops are fine. Though their customer service is quite bad…The average time of response is 3 working days or longer (irrespective of what kind of issue you are facing). It is almost feels like they are pushing me to use their competitors…Consequently, DPD is fine as long as you don’t have any problems and otherwise look for alternatives…

Pakket ver weg geleverd

Ik had aangegeven of mijn pakket bij mij in de buurt geleverd werd bij een dpd pakketpunt. Vervolgens werd deze geleverd bij een pakketpunt 15 km van mijn huis vandaan. Dit terwijl er meerdere DPD pakketpunten dichter bij mijn huis waren.

Toegankelijk.

Ophalen wanneer mij het beste uitkomt. Toegankelijk voor auto en fiets. Schone kast waar pakketjes inliggen.

Onduidelijk en rommelig

Je krijgt veel te veel mails. En dan nog 3 soorten. 1. Wij hebben uw bestelling retour gestuurd. 2. Wij hebben thuis bezorgd. 3. We bezorgen bij afhaaldepot.

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.