Prima geholpen.

Aardige mensen, en ged en snel geholpen.

Duidelijkheid

Goede verzending, duidelijk te volgen. Fijn ophaalpunt. Verzenden is heel simpel.0

Prima service, ook als er per ongeluk iets mis is gegaan.

Prima service, ook als er per ongeluk iets mis is gegaan.

Snel geholpen

De medewerkers waren heel aardig

Waardeloos

2 dagen thuis geweest pakket afgegeven bij pikuppunt . Zeer slecht raad het niemand aan

Gewoon goed

Niks om op aan te merkken.

Een goede ervaring

Was goed! Mijn pakketje kwam uit Frankrijk. De communicatie was goed over de paar dagen van verzending en mijn pakketje is netjes en in zeer goede staat aangekomen. Bedankt!

Altijd ruimte houden voor verbetering;) al is het al uitstekend!

Fijne ervaring met de ophaalpunten. Verloopt altijd soepel

Prettig en vriendelijk

Leuk en aardig personeel Top

Snel, netjes en op afgesproken tijd af te halen

Je wordt goed op de hoogte gehouden. Pakket wordt netjes behandeld. Naar pakketpunt minder verzendkosten

Handig als je niet thuis bent en mijn pakketjes lagen er nog onbeschadigd tussen het aangegeven tijdsbestek.

Slecht

Altijd wat met dpd komen nooit aan de deur. Gaat direct naar pakketpunt. Eerste pakketpunt niet aangekomen dan maar naar compleet andere. Als je weet dat het door dpd bezorgd gaat worden ga ik ergens anders bestellen. Dan pakketpunt nog eens zo druk dat je half uur aan het wachten bent

Totaal ander afhaalpunt

Pakket is totaal ergens anders afgeleverd. Niet eens in de buurt van het opgegeven afhaalpunt. Shop zelf was verder prima.

Langzaam en raakte pakketje kwijt

Zou bezorgd worden in1-3 dagen dat is langer dan normaal wat logisch is door feestdagen. Hij is twee keer verloren naar het verkeerde dpd punt gestuurd en meer dan een week te laat geleverd en toen ik eerste keer bij pakket punt was en ze het pakketje kwijt waren werd er verteld dat ze niks konden doen

Slagvaardig en efficiënt, niet te veel en niet te weinig mailtjes, prima.

Adequate informatie vooraf, bezorging op tijd en efficiënte afhaallocatie.

Klantvriendelijk DPD pick-up shop

Prima service, klantvriendelijke mensen

Waardeloos

Besteld op 12/12, geleverd 24/12. Afhaalpunt niet open op tweede kerstdag zonder berichtgeving

Bezorging zeer slecht. Afhaalpunt zeer goed

Bezorger komt niet langs zegt gewoon pakket is bezorgd. Geen pakket. Direct gemeld bij Dpd. Geen reactie. Paar uur later e-mail pakket is bezorgd bij afhaalpunt. Niet de eerste keer. En gezien de vele klachten, waar ook niets mee word gedaan, zal dit niet de laatste keer zijn. Waarom eigenlijk de moeite nemen. Service verbeterd niet. In de toekomt kijken naar webshops welke geen gebruikmaken van Dpd. Afhaalpunt is zee goed en zeer goede ervaringen mee is dan plus punt voor eigenaar.

Snel gevonden

Goed.

Snel geregeld

Snel geregeld, helaas wel op een Ander haunt dan gevraagd

gewoon goed

doen wat er gezegd wordt: Op de hoogte houden van de voortgang, leveren op de verwachte afleverdag en pakket in goede staat.

Heel goed!

Snel, goed, duidelijk bezorgpunt

Geweldig punt

Aardige gezellige mensen

geen moeilijkheden en redelijk snelle bezorging ook werd ik goed op de hoogte gehouden van de locatie van het pakket dus wel goed

Vriendelijke mensen, snel geholpen

Pakketje is netjes op de geleverde dag bij het pakketpunt bezorgd. Bij afhalen zijn de medewerkers altijd vriendelijk en ben je snel geholpen.

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.