Perfect heel snel thuis

Je kan gewoon de bezorger volgen waar die is en dat is handig dan wacht je niet zo lang

Helemaal goed

Werd goed op de hoogte gehouden en kon makkelijk de locatie van levering wijzigen.

Gemakkelijk en snel.

Goed op de hoogte gehouden van de reis van mijn pakket. Het pakketpunt is goed bereikbaar, tot laat geopend en het afhalen is zeer makkelijk.

Extra betalen voor thuisbezorging en dan niet thuis bezorgd krijgen + kapotte doos.

Bewuste keus om wat extra te betalen zodat het pakket niet bij een voor ons onhandige afhaalplek terecht komt, maar thuis wordt geleverd. Dan blijkt dat het bezorgmoment (waarover vooraf geen info of mogelijkheid om aan te geven) net in de paar uur valt dat je er niet bent. Hup naar de site om bezorgmoment te veranderen. Dat lukt zowaar, 1 dag later wordt het nu bezorgd, zegt de site. Paar uur later bericht: we hebben u gemist, het pakket gaat naar een afhaalpunt! Waar het vervolgens niet komt, terug gaat naar het distributiecentrum... Even de hoop dat het dan toch netjes thuisgebracht wordt.... maar nee, nu wordt het direct naar het afhaalpunt gebracht!?! Eigenlijk is het ********ij: extra betalen en dan niet doen waarvoor betaald is. En blijkt de doos ook nog eens behoorlijk beschadigd... gelukkig was de inhoud nog intact.

Redelijk snel, in goede staat via Pakketpunt

Had wel twee dagen stil gelegen in laatste depot

Goed dankjewel

Sufficient

Staff are Easy to communicate with, friendly and really fast. Thank you for your service DPD

Super snel verzonden

Pakket afwezig

Ik trof een leeg vak aan.

Zeer trage bezorging.

De reis van het pakket van Duitsland naar Nederland duurde slechts 2 dagen. Daarna heeft het 2.5 week geduurd om het pakket van depot Meppel naar Hoogeveen te krijgen. Dit is nog geen 20km. De laatste tijd gebeurd dit veel vaker met DPD. Uiteindelijk was het pakketje 22 dagen onderweg.

K...

Pakje nóóit gehad

Merendeel van de bestelling gemist omdat alleen het kleine pakket uitgegeven i door parcelshop.

De bestelling bestond uit twee delen. Iemand anders heeft het voor mij opgehaald en heeft alleen een klein pakketje meegekregen ipv de hele bestelling. Toen ik erachter kwam was alles al teruggestuurd en moest ik ook (terug)verzendkosten betalen omdat het leverpunt het verkeerd gedaan heeft. Erg slordig, blijkbaar is het pakketpunt onlangs in nieuwe handen overgegaan.

Goed verlopen

Bestelling was iets langer onderweg, niet gek rond deze tijd, daar werd ik netjes over geïnformeerd.

Goed bij deze zending

Slecht!!!!

Mijn pakketje heeft 3 werken geduurd. Bezorgen bij een punt s'avonds na 22.00, hij is dicht, ja duh. En dan blijkt het punt opgeheven te zijn en kan ik het 20 kilometer verder ophalen

R ommelige communicatie

Het tijdstip van bezorging was tussen 17:11 en 18:11 aangegeven, maar dat werd later. Pakket werd naar afhaalpunt gebracht. Helaas ben ik niet mobiel (rolator). Daarom is thuisbezorging de beste oplossing. Het openbaar vervoer sloot wonderlijk naadloos aan, want de HTM heeft zich de laatste jaren erg verbeterd.

Het was heel goed and snel

Mijn ervaring was heel goed. Het was erg snel en ik heb het pakket op tijd ontvangen

Onbetrouwbaar

Bezorgtijd was aangegeven, op track en tracekaart zag ik de auto in onze buurt, ik was thuis. Reed ons voorbij , niet aangebeld. Melding in app dat wij niet thuis waren. Toen Pick up point ingesteld, uur later gaf de app aan om 2 voor 5 dat het pick up point dicht was. Onzin ging om 21.00 dicht. In app gebeurde vervolgens niets want was nu zaterdag. Maandag bleef app aangeven dat het pakket in het depot was. Er gebeurde niets, maar ineens kon ik het pakket afhalen.Toch goed gekomen, maar rare acriw vd bezorger.

Ik werd van stap tot stap op de hoogte gehouden over de stand van zaken.

Ik had er vertrouwen in dat mijn pakje goed werd gemonitoord, ook al had her veryraging vanwege de drukte.

Slecht

Heel slecht bezorger heeft nog geen 10 seconden aan de deur gestaan meteen weg vind jullie echt hele slechte bezorgers hebben laten het pakket achter op de oprit open en bloot

Snel geleverd, goede kwaliteit!

Aanrader om sport accessoires te bestellen!

snel en vriendelijk

he is verbazend dat deze zeer harwerkende mensen altijd een groet of een aardig gebaar voor je over hebben, zoals even de deur openhouden, als ze zien dat je licht gehandicapt bent.

Je wordt vriendelijk en netjes geholpen. Je kunt goed parkeren. Meerdere pakketpunten in 1. 6 dagen in de week open. Gewoon een fijn pakketpunt.

Deze keer niet goed.

Normaal gesproken geen enkel probleem met DPD. Altijd goede info en netjes op tijd. Vandaag alleen info "is onderweg met bezorger". Geen tijdstip. Even de deur uitgeweest en ineens melding bezorging mislukt. Daarna gebeld met DPD. Pakket afgeleverd pick-up punt. Doordat ze rond het pick-up punt gewerkt wordt is er geen mogelijkheid om in de buurt te parkeren. Dus het was een heel eind schouwen met een pakket van meer dan 10kg. Ik heb zelf een gevoel dat de bezorger helemaal niet aan de deur is geweest en rechtstreeks naar het pick-up punt gegaan is.

Duidelijk. Aflevering bij afhaal punt ipv

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.