Fijn afhaalpunt

Heel fijn een afhaalpunt dichtbij. Fijne service

Efficient, medewerker is vriendekijk, snel

Niks op aan te merken

Alles is prima gegaan

Altijd goede service

Het personeel is vriendelijk, hulpvaardig en prompt.

Op tijd en volgens afspraak

Prima adres

Heel goed geïnformeerd over levering proces

Zie mijn titel.

Aardige mensen en snelle service!

Mijn ervaring met dit afhaal punt is altijd goed netjes verzorgd en vriendelijke bediening niks is teveel

Toegankelijkheid en vriendelijkheid

Goed bedrijf

pakket automaat stuk

3 x geweest in 3 dagen 3e keer werkte dat ding. Volgens afspraak zou het pakket aan de Pastoor Ossestraat 48, Bornerbroek worden afgeleverd, Als zorgboerderij is er altijd wel iemand die het postpakket in ontvangst kan nemen. Waarom dat nu niet is gebeurd is mij een raadsel. maak ook geen gebruik meer van DPD Pickup parcelshops.

Goede bereikbaarheid en lange openingstijden

Makkelijk te bereiken en tot 18 uur open wat erg fijn is kun je na je werk nog een pakketje ophalen. En prettige medewerkers.

Vriendelijke medewerkers en snelle service!

Medewerker is vriendelijk en behulpzaam en samen met de eigenaar altijd in voor een praatje. Verder heb ik duidelijk mailcontact gehad over het ophalen van mijn pakket

ik was goed informeer voor mijn pakket

ophalen van mijn palette was makelijk en goed

Ellende

Zoekgeraakt pakket

Oke

Dpd parelshop is ok. Alleen de levering is, tot meermaals toe, zwaar belabberd. Doos helemaal kapot, inhoud beschadigd, hondeneten door de doos heen. Niet de 1e x!

Altijd top

Wordt snel en netjes geholpen fijn ook dat je er vaak heen kan om een pakketje op te halen zelfs met koningsdag! Echt top

Te laat geleverd

16 april door pdp ontvangen, 23 april in de afhaalbox. Verzender Obelink zegt 1-3 werkdagen in huis

Fijne ervaring

Ik vond het een fijne ervaring met dpd. Ik heb de bestelling ontvangen in de beloofde bezorgtijd. Ophaalpunt was ook erg fijn en vriendelijk.

Helaas was de doos kapot en dan is het lastig om 10 kilo kattenvoer mee te krijgen.

Super. Heel behulpzaam en vriendelijk.

Een tien+ Ik werd geholpen door een geduldige en vriendelijke jonge man (Ik moest even zoeken naar de mail dat ik het pakket kon ophalen, hij bleef heel geduldig) Bij thuiskomst bleek ik mijn telefoon kwijt te zijn. Ben terug geweest naar de winkel en ze hebben me echt geholpen met zoeken. Niet van: dat is jouw probleem. Uiteindelijk mijn telefoon terug gevonden(niet in de winkel) Maar een adres waar je met vertrouwen je pakket naar laat versturen.

zeer negatief

Meerdere malen gooit jullie bezorger de pakketten over ons hek heen. Vaak zelfs zonder aan te bellen. Alles hebben wij op beeld. Bewaard ook! Het pakket ligt dan voor onze elektrische poort. Als de poort opengaat gaat het pakket stuk. De poort duwt het pakket weg. dit zorgt voor schade aan de motor van de poort. Voed uw bezorgers netjes op aub.

Goed pakketpunt

Goed pakketpunt met vriendelijke snelle service

Altijd goede ervaringen met DPD. Met de levering, contact met de klantenservice en het afhaalpunt.

Niet keurig gedaan, jammer

Ik vind het niet goed gedaan, want ik kon die dag niet en had aangegeven dat ik dinsdag daarna wel zou kunnen. Maar wat blijkt moet ik toch het pakket bij pickup ophalen, omdat jullie mij niet aantroffen. En tis al de tweede voorgekomen dat het lijkt of jullie langs elkaar heen lopen, zonder rekening te houden aan degene die het afspraak gewijzigd heeft. En dat vind ik niet netjes en correct.. Ook van het feit dat er geen bericht wordt gegeven hoe laat jullie komen, denk maar aan track en trace... Dan is het ook maar gokken hoe laat jullie komen brengen. En dat gebeurt wel bij PostNL en DHL... Die houden tenminste wel rekening mee. Dus ik hoop voor jullie dat jullie tijdig het laten weten en ook dat jullie rekening houden. En beter kunnen opletten wanneer de afspraak gewijzigd is. Dus volgende keer beter.. Zet 'm op!! Jullie kunnen het!!

Een en al vriendelijkheid bij de eigenaar.

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.