Zeer onvriendelijk

Eigenaar zei dat het pakje zoek was. Uiteindelijk toch gevonden en gaf zijn vrouw de schuld ( zij was niet aanwezig) waarbij hij haar uitschold . Heel onvriendelijk en vervelend . Hier wil ik niet meer naar toe.

Vriendelijk en vlot

De medewerker was vriendelijk en ik had mijn pakket in minder dan een minuut.

Slecht

Dof brengt mijn pakket niet thuis. Ze beweren dat we niet thuis waren. We zijn altijd thuis en we hebben ook “neerzettoestemming “ gegeven. Tevens hebben we een mooie pakjesbrievenbus.

Pakket bijna twee weken vast in distributiecentrum

Hoewel DPD me prima op de hoogte hield waar mijn pakket was, bleek de bezorging binnen “1-3 business dagen” uiteindelijk twee weken te zijn.

Goede ervaring, wel altijd wat lastig in de parcelshop waar je eerst zelf je pakket moet zoeken zonder structurering. Heb er niks op tegen om zelf m’n pakket uit een kast te zoeken maar probeer daar dan een soort van structurering in aan te brengen.

Perfect verlopen

Heldere communicatie, gemakkelijk om pick up locatie te wijzigen. Vriendelijk pickup punt

Pakket veel te laat en slechte informatie

Mijn pakket lag dagen stil bij dpd terwijl er stond ‘onderweg’ Had het besteld op snelle levertijd bij de merchant maar dan moet het wel bezorgd worden Het was een kuur voor mijn zieke planten dus had nogal haast!

Zoals afgesproken

Het was heel vlot en zoals afgesproken

DPD leverde razendsnel en keurig op tijd, met een vriendelijke bezorger en perfecte track & trace, een topservice van begin tot eind!

Goede communicatie

Duidelijke en snelle service !

Het is gemakkelijk maar....

Die touchscreen werkt niet naar behoren. Toetsen is niet gevoelig genoeg. Hierdoor duurt het me langer om het kastje open te krijgen. Verder vind ik het gemakkelijk omdat ik zelf mag bepalen wanneer en hoe laat ik het pakket ophalen en de plaats is centraal.

Goede info.

Alles is prima verlopen. Veel mails over de voortgang. De automaat werkte goed.

Meteen geholpen

Snel geholpen door vriendelijke dame.

duidelijke communicatie, pakket/verpakking was niet beschadigd.

Pakket kwam gehavend aan,

Pakket:track en trace bleef staan op in depot, 5 dagen lang tot ik uiteindelijk gebeld heb. Toen was het in 1 dag ineens. Echter doos was gehavend en open.

Wat het moet doen!

DPD is duidelijk met een goede inhaalslag bezig!

Betrouwbaar

Snel en betrouwbaar

Duurt veel te lang

Er staat 1 tot 3 werkdagen, maar heb langer moeten wachten. Nadat ik zelf de vraag heb gesteld waar mijn pakketje blijft wordt hij ineens wel afgeleverd

Compleet open gescheurde afgehaald op een locatie ver van huis

Moet nog controleren of het pakket daadwerkelijk compleet is het betreft een internationaal pakket!

Keurig en hulpvaardig

Keurig en hulpvaardig geholpen!

Fijn buiten openingstijden van een winkel pakketje kunnen ophalen

Fijn dat ik vanaf mijn vakantie adres buiten openingstijden van een winkel een pakketje kon ophalen wat ik tijdens mijn verblijf nodig had.

I was expecting the package 9 of April.

Possibly the French delivery caused the delay.

Levering

Slechte levering niet op afgesproken datum

Belachelijk slecht

Duurt te lang en pakket ging rechtstreeks naar een afhaalpunt ipv bezorgen op huis adres. Kansloos

Westfields 1410

5688HA Oirschot

marketing@dpd.nl

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.