Quick easy and fast

Order some cart parts. Was delivered even faster than expectsd around the holidays.

Ophaal punt prima

Er is helemaal GEEN pakket aan geboden op het aangegeven moment, prima bezorgen dus.

Vriendelijk afhaalpunt

Vriendelijke man. Een beetje verstopt punt, maar prettig om pakketjes heen te brengen en af te halen.

duidelijkheid

Goed geholpen, prima service

Duidelijke communicatie

Duidelijke en correcte communicatie via de mail vanuit DPD. Op het afhaalpunt hangt een gezellige en ontspannen sfeer.

DPD is niet geweest, terwijl ik thuis was

"we hebben je gemist", bericht op 30 december 13.29u. Rare boodschap, aangezien DPD niet is geweest. De bel mankeerde niets, ik was thuis. Bericht 22.06 pakket op te halen bij Candy and more, Amsterdamse Straatweg, 20 min. fietsen, terwijl op 5 min loopafstand ook DPDafhaalpunt is. Conclusie DPD is zelfs niet in de buurt geweest. Heb pakket opgehaald bij Candy and more, prima afhaalpunt met vriendelijke mevrouw. Haar service was prima.

Makkelijk systeem alleen even zoeken naar box

Heel gemakkelijk systeem. Het duurde alleen even voordat ik het pick up punt vond. Het zat nl midden in een winkelcentrum. En dat is minder handig als je even snel je pakketje op wilt halen.

Teleurstellend

Er zat niks in het vak van de automaat

Helemaal goed

Pakketje in goede staat ontvangen

Heb m'n pakketje in goede staat ontvangen en ophalen bij pakketkluis ging alles goed met code invoeren enz

OK

Goede levering en comminucatie

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering en zelfs op nieuwjaarsdag !

Hele fine levering

Makkelijk en goedkoop

Prima bezorging

Goede levering, kwam op tijd binnen en volledig intact. Afhalen verliep vlekkeloos. Status wat onduidelijk.

Erg tevreden!

Goed.

Goed.

Average

Package was a bit broken and also take a long time to arrive

Niet bezorgd terwijl ik thuis was

Groot zwaar pakket bewust thuis laten afleveren. Meneer parkeert voor de deur, kijkt mijn man nog aan (die klaar stond om te helpen tillen), rijdt doodleuk weer weg en stuurt een mail dat we er niet waren. Hier is gewoon geen enkel excuus voor. Ik stond zelfs nog klaar met een kleine eindejaarsgratificatie maar die kan meneer nu wel vergeten. Speciaal eerder uit werk gekomen en nu moet ik een pakket van 30kg thuis zien te krijgen. Meneer van de parcelshop wel altijd uiterst vriendelijk, voor hem 5 sterren.

Goede hulp en snel

Voldoende

slecht

In verband met beperking specifiek gevraagd om het medische pakket aan de voordeur af te leveren. Chauffeur heeft niet aangebeld maar pakket rechtstreeks naar verzamelpunt gebracht. Nu moest ik speciaal vragen het op te halen. Zeer slechte ervaring. En hierbij dien ik ook een klacht hierover in. Tevens is de parcelshop niet rolstoelvriendelijk ivm deur die niet zelf open kan. Kortom slechte service van DPD

Fijn koeriersbedrijf met vriendelijke en deskundige chauffers

Thuis, maar toch DPD punt

Ik zat gewoon op de bank en toch kreeg ik een mailtje dat het pakketje niet bezorgd kon worden. Dus naar een DPD punt gebracht. Daar moest ik tussen allemaal andere pakketjes mijn pakket zoeken. En er werd helemaal niet gecheckt of het pakket echt van mij was.

Geleverd zoals afgesproken

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.