Redelijk

Bezorger moet leren iets meer geduld te nemen om ontvanger de tijd te geven om voordeur te openen. Het is eenmaal bekend dat zij op pakket basis een vergoeding krijgen waardoor er hiervan misbruik wordt gemaakt. Mijn vraag aan uw organisatie is dat de bezorger die de leveringen maakt voor Valeriusrondeel in Capelle a/d IJssel of het niet opvalt dat er meerdere pakketten niet afgeleverd worden i.v.m. het niet aanwezig zijn.

Alles verliep heel goed een goede communicatie

Onwijs ideaal!

Dit moet ik echt vaker gaan doen, zoveel handiger als thuis laten bezorgen. Ideaal dat er nu een kast staat bij de AH, daar kom ik toch elke week. En dan heb ik ook geen gedoe meer met briefjes op de deur als ik toch net even de deur uit moet, terwijl er een pakketje geleverd kan worden.....

Altijd fijne begroeting!

Ook al is het op dit moment bij jullie geweldig druk, altijd tijd voor moment van begroeting en pakket overhandigen. Chapeau.

Product is netjes en veilig geleverd. Moment van bezorgen was mij niet helemaal duidelijk, waardoor ik een dag te vroeg was.

Zeer nette behandeling

Goede service, wel beschadigde doos

De service was snel en vriendelijk, maar de doos had enkele kreukels en deuken, ondanks dat het een stevig pakket was.

Snel en goed

Fijn met QR-code.

Very poor experience

I was supposed to receive 2 parcel on wednesday, I organized my schedule around it. No mail, no delivery on Wed. On Thursday morning I received a mail stating that the delivery would be that day. I used the feature 'modify the delivery date', to push it by one day straight away after the maiil reception. It was ignored. Then the parcel were dropped in a far away pick up location. I have been there, and the pick up people lost one packet !!!!

Snel en goed

Snel en goed verzonden en bezorgd.

Heldere en up-to-date communicatie track&trace

Duidelijke track&trace faciliteit; snelle en schadevrije levering

Duurde erg lang voordat pakket eindelijk geleverd was bij ophaalpunt.

Duurde erg lang voordat pakket eindelijk geleverd was bij ophaalpunt. Jammer want er zat een tijdslimiet aan (was voor een verjaardag). Heb dus elders iets anders gekocht wat wel gelijk leverbaar was voor deze verjaardag. Pakket heeft er dik 7 dagen over gedaan vanaf Boxtel ! Dit kan echt veel sneller natuurlijk ! Erg teleurgesteld want ik kreeg 7 dagen ervoor al een track en trace code en had er een goed gevoel over dat het er optijd zou zijn.

Duidelijke communicatie

Goede communicatie, alleen jammer van een enkele bezorg poging en niet bij buren oid maar meteen naar een afhaalpunt gebracht.

Niet bezorgd dan kan je het ophalen 2 kilometer verder op...

Mijn pakketje kon niet bezorgd worden, dus werd het een paar kilometer verder bezorgd. Onhandig afhaalpunt. En heel aparte ervaring toen ik het ging ophalen. Mensen die niks zeggen vind ik raar. De deadline om het binnen een week op te halen maakte het ook lastig, maar net op tijd gered voor het zou worden teruggestuurd.

Geen klachten

"adres is incorrect" voor de Spaklerweg in Amsterdam... wat een grap

Na 14 dagen dagelijks de klantenservice te hebben gebeld omdat er iedere dag weer "adres is incorrect" kwam te staan is het pakketje retour gegaan naar de afzender. 14 dagen lang is mij belooft dat het nu echt goed zou gaan. Hier werken zulke ongekend domme mensen. Het adres was en is nog altijd correct, sterker nog wij zitten in een groot bekend kantoorgebouw.

Kanaalstraat Oosterhout fijn Dpd punt

Aardige meneer en pakketje snel in handen!

Heel vriendelijk geholpen

Heel vriendelijk geholpen

Snelle bezorging goed te volgen

Snelle bezorging te volgen via track en trace. Zeker tevreden

DPD pakketservice weigert te bezorgen aan huis

Voor de zoveelste keer is mijn pakket direct naar de parcelshop in de buurt gegaan. DPD bezorgers weigeren gewoonweg 15 meter te lopen (wonen aan een autovrij hofje) naar onze voordeur. Parcelshop is goed!

Nette bezorgers

Nette bezorgers die niet na het aanbellen weggaan en het pakket zo achterlaten.

Prima geregeld

Pakket op tijd bij pakketpunt, erg fijn!

Betrouwbaar

Altijd goede ervaringen met DPD gehad! Bezorgers bij ons hebben meer aandacht voor het pakket en de bezorging dan andere bezorgdiensten. Informatie mbt de bezorging is soms onduidelijk en niet gebruiksvriendelijk.

gewoon slecht

beiden slecht ter been, daarom koop je per internet, vervolgens zegt de bezorger dat je niet thuis bent en moet je nog naar het verzamelpunt om het af te halen

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.