Alle pakketjes zijn netjes gesorteerd

Alle pakketjes zijn netjes gesorteerd waardoor het goed terug te zien is en snel afgegeven kan worden.

Altijd vriendelijk en correct

De paketten zijn altijd goed verzorgd

Attent en keurig geholpenn

Je bent er geen nummer en wordt keurig geholpen

Pakketje beschadigd ontvangen

Het pakket was super ingepakt met een stevige doos. En de inhoud in 3 dubbel papier en nog een handdoek eromheen. Toch is de helft van de inhoud gebroken.

Pakket kwam beschadigd aan.

Binnen in mijn pakket van sportvoeding waren meerdere verpakking gescheurd. Hierdoor was het een grote kleverige troep geworden.

Goede service en duidelijke app

Pakket bij brievenbusdepot afgeleverd omdat het op huisadres niet mogelijk was. Er was wel iemand thuis maar er is gewoon niet aangebeld. Gelukkig is het depot dichtbij en kon dezelfde dag opgehaald worden.

fijn afhaalpunt

snelle bezorging, goed geinformeerd

Erg snelle bezorging en heel fijn/gemakkelijk om het pakket op te halen in de automaat!

Voldoende

Nvt

Doorgereden

Er zijn werkzaamheden in onze straat en er wordt niet even de moeite genomen om de straat in te lopen maar er wordt direct doorgereden. Daardoor moet ik nu een heel stuk rijden naar een shop.

Snelle service en goed op de hoogte gehouden van de levering

Vanaf het moment dat het pakket was aangemeld prima op de hoogte gehouden en zelfs eerder geleverd dan de 1 tot 3 dagen die was aangegeven. Ik was al bang dat ik zonder voer voor mijn hond zou zitten. Super blij met de snelle en correcte levering

Super snel van A tot Z

Maandag besteld in Lyon. Het hele traject stap voor een update en op Woensdag middag afgehaald op pick up point. Goed verpakt, goed gelabeld, foutloos in alles.

Vriendelijke ontvangst

Aardige en geduldige medewerker terwijl ik de juiste mail met QR-code probeer te vinden.

Goede service.

Het pakket werd snel bezorgd en de afhaallocatie was goed bereikbaar. Vriendelijk medewerkers.

Uitstekende service

Zeer goede communicatie kon het pakket ook volgen, vriendelijke medewerker en pakket is netjes aangekomen, zeer tevreden over dpd.

Afspraak is afspraak

Duidelijke informatie bij goede communicatie. Plezierig om vlak bij huis een ophaalpunt te hebben.

Pakketten lang zoek en uiteindelijk elders geleverd

Echt drama

Heb eigenlijk alleen maar goede ervaringen met dpd

DPD is een betrouwbaar pakket service. Tot nu toe alleen goede ervaringen.

Slecht

Heb 2 weken op pakket gewacht, kan echt niet!

Slecht

Pakket werd bij een ander afhaalpunt geleverd! Ik moest 15 min rijden met de auto. Daarna was het bij dat pakketpunt zo druk dat ik 45 min in de rij heb gestaan! Als ik geen auto had gehad kon ik het pakket niet eens ophalen. Geen goede service.

Netjes geregeld deze keer

Goed geregeld omzetten ging makkelijk Jammer dat er steeds minder pakketpunten zijn inonze regio

Snel!

Aardige man en goede tips

Heel blij met dit nieuwe dpd-punt. Die andere op de Goudse Rijweg is zeer klantonvriendelijk.

Levering veel te laat

Levering ruim anderhalve week later dan normaal en locatie stond steeds op afleverpunt

Nette levering volgens afspraak

Goede communicatie over de levering en nog de mogelijkheid deze aan te passen.

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.