Pakketen altijd goed

Veel gebruikt voor mijn oakketen en nooit probelem gehad tot nu toe

Prima geleverd

Goede communicatie.

Vanaf verzender tot ontvangst ben ik uitstekend op de hoogte gehouden over de voortgang van het verzendproces. Afhalen in de dichtsbijzijnde pakketautomaat is heel makkelijk.

Perfect!

Timely en perfect. Niks op aan te merken.

Wordt goed op de hoogte gehouden, ze komen afspraken na en het pakketje is makkelijk af te halen

Alles zeer goed geregeld

Alles zeer goed geregeld ook klasse het bekijken voor follow ups

Ik zou graag een beter en duidelijker afhaalbewijs ontvanger in bv een code

De man van het servicepunt moet mijn naam op het pakje zoeken en die staat nog klein op het etiketje

Afgeleverd op verkeerde pakketpunt - beperkte openingstijden

Pakket zou bij pakketpunt (schoenenwinkel) worden afgeleverd. Omdat de winkel in de avond al dicht was, heeft bezorger pakket weer meegenomen en is het op een totaal ander pakketpunt met beperkte openingstijden (pas na 15:00 uur open) afgeleverd.

Snel en betrouwbaar

Het pakket was snel in een pakketpunt en met goede communicatie kon ik hem makkelijk ophalen.

Niet doen wat is afgesproken

Aangegeven via website dat pakket op andere dag geleverd moest worden en jawel hoor, gewoon op de oude bezorgdatum gebracht en dat is niet de eerste keer

Niet eerlijk

We krijgen een mail dat we niet thuis waren, nadat we al een mail hebben gekregen dat pakket bij afhaalpunt is gebracht. In tijdsvak dat pakket bezorgd zou worden, waren we thuis en is er niemand aan de deur geweest.

Keurig!

Pakket in goede staat ontvangen en vooraf te volgen.

8 dagen wachten!

Dpd beweerde dat ze het pakketje niet op m'n huisadres konden bezorgen. We waren gewoon thuis. Toen zonden ze het naar een pickuppunt in Wassenaar, 5 km verderop. Ik woon in Voorschoten, dus verwacht ik dat het naar het pickuppunt in Voorschoten wordt gebracht! Via een enorme omweg heeft het afleveren 8 dagen geduurd.

Goede ervaring

Twee keer voor niks thuisgebleven. Dus ***, *** enz

Zoals hiergezehd. Niets aan toe te voegen

Perfect geregeld

Redelijk snel en in goede staat bezorgd!!!!

Doos was helemaal open gescheurd

Doos was helemaal kapot gescheurd

Goed en snel

Ideaal afgeleverd in het pakket automaat!

Prima ervaring

Prima afhandeling bij ophalen van het pakket

Helemaal tevreden.

Je krijgt optijd te horen welke verwachting er is. Een raakt zelden tot niet kwijt.

Alle vrijheid om op te halen.

Gemakkelijk ophalen en snel bezorgd .

Prima levering goede updates

Prima levering goede updates

Duidelijke en heldere communicatie

Verkeerde bezorgadres

Wel duidelijke stappen in de tracking maar uiteindelijk wordt het pakket totaal onverwacht bij een ander pickup point bezorgd dan al die tijd in de tracking staan en die ik ook niet gekozen heb. Pakket heeft er ook 11 dagen over gedaan binnen Nederland, wel rondom de feestdagen maar toch…

Eenvoudig ophalen

De Pickup parcelshops is ideaal omdat bij gelegenheid, wanneer het je uitkomt, je pakket op kan halen...je hoeft niet thuis te zijn. Duidelijk via mail een QR code ontvangen om de kluis te openen.

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.