erg goed

makelijk te kregen de pakket in de automaat

Zeer goede communicatie totdat het afgeleverd werd

Alles top maar jammer verkeerde afhaalpunt!(Voorburg ipv den Haag.. lastig maar snap vanwege de drukte) Er zijn ergere dingen in de wereld maar was wel superonhandig.

Lekker vlot en vriendelijk

Prima dienstverlening.

Op tijd en snel geleverd..

Ok

snel geleverd

Snel geleverd, en keurig bericht

Excelent!!!

Mi experiencia fue excelente…

2 dagen

Goede updates

Ik kreeg op tijd en genoeg e-mails met updates

Super makkelijk en handig

Op je eigen tijd met een code het pakketje ophalen

Al meerdere keren pakketjes kwijt

Nu meerdere keren meegemaakt dat pakketjes uit het buitenland, na binnenkomst in Nederland, kwijtraken

Snelle service, levering verkeerd adres

Ik had voor mijn zware pakket met opzet een bezorgpunt aangegeven waar ik makkelijk bij kon. Wordt het pakket afgeleverd bij een bezorgpunt in een winkelcentrum, wat vreselijk onhandig is.

Snel duidelijk

Snel en duidelijke track en trace

goede communicatie over waar ik mijn pakket kon ophalen

Gelukkig goede communicatie over waar ik mijn pakket kon ophalen, toen het kennelijk niet achter de voordeur geplaatst kon worden. Helaas maak ik het ook wel eens anders mee.

Heel gemakkelijk en snel

Ik kreeg keurig op tijd en snel een mail van DPD met informatie over mijn pakket. Het ophalen van mijn pakket verliep gemakkelijk en snel. Echt een aanrader.

Slecht

Ik moest bellen waar mijn pakje was. Bleek naar zoeken van u medewerker dat het al lang was afgegeven bij het dpd punt. De chauffeur had geen code door gestuurd naar mij om te laten weten dat hij het pakje had afgegeven. Slechte zaak.

Zeer klantvriendelijk. Altijd gezellig!

Altijd een gezellig praatje. Ze kent 'vaste klanten'. Prima service!

Vlot geleverd,makkelijk afhalen.

Op tijd op de hoogte, van levering,vlot geleverd uit Duitsland. Makkelijk af te halen, in onze buurt naast de buurtsupermarkt.

Vlekkeloos en volgens strak proces

Sublieme afwikkeling

Aardig Vriendelijke meneer!

Is oke kan beter

De Treinenwinkel ben ik erg tevreden over alleen dpd zelf vind ik te korte ophaaltijd en jammer dat ze niet thuisbezorgen

Super Pickup parcelshops

De eigenaar is heel erg vriendelijk en behulpzaam. Ik ga heel graag naar toe.

Niks slechts over het parcelpunt....maar wel over de rest

Ik hen het bezorgadres gewijzigd. Dit is bevestigd in de mail en app. Ook mail gekregen in welk tijdsvak het vandaag bezorgd zou worden op nieuwe bezorgadres en vervolgens komt er melding dat het bezorgd is bij parcelpunt aan de andere kant vd stad. Dit was niet volgens planning!!

Helemaal goed, snel geleverd zonder beschadigingen!

Ik verzend en ontvang graag dingen met dpd, altijd op tijd en ik heb maar zelden beschadigingen. En over het pakketpunt ben ik helemaal tevreden, ik word hier altijd goed geholpen. En ze hebben fijn personeel

Pakket niet geleverd terwijl wij thuis waren

Ja het was een groot pakket, maar om dan het maar gewoon af te geven bij een ophaalpunt, die ook nog eens een aantal km van onze woning is, vinden wij niet kunnen. Wij waren namelijk gewoon thuis de hele dag. Zeer slechte service.

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.