Uiteindelijk toch bezorgd.

Via Vinted een Sint cadeau gekocht voor de klas. Snel verstuurd, maar het duurde en duurde maar. Uiteindelijk bericht dat het niet bezorgd kon worden. Reden werd niet gegeven. Dus dacht dat het klaar was. Maar kreeg toch een berichtje dat het geleverd was, dus krijgen de kinderen toch nog de bouwblokken, maar nu onder de kerstboom.

Liegende chauffeur geeft aan dat we niet thuis waren

We krijgen een email van dpd dat de bezorging mislukt is ondat we niet thuis waren. Dat is vreemd, want de chauffeur is niet bij ons aan de deur geweest! We hebben zelfs camerabeelden teruggekeken omdat we aan onszelf gingen twijfelen, maar dit bevestigde wat we al dachten, de chauffeur is niet langs geweest. Direct de klantenservice gebeld, die verrassend genoeg direct bereikbaar was! Een vriendelijke mevrouw ging er direct achteraan en beloofde dat het pakket dezelfde dag nog bij ons thuis bezorgd zou worden. Helaas kregen we een aantal uur hierna een mail dat het pakket bij een afhaalpunt bij ons in de buurt bezorgd was. We moesten nu een auto regelen, want het was een groot en zwaar pakket. Wat een vreselijke chauffeur!!

Super makkelijk

Je kan het ophalen wanneer het je uitkomt

Slecht

In future if see a supplier uses DPD as as their parcel service supplier then i will not be placing any orders

Zeer prettig

Vriendelijke ontvangen

snel, en prima communicatie per mail.

Erg tevreden, komt overeen met wat de klant wil.

Niet bezorgd, slechte communicatie

Van DPD ontving ik bericht dat bezorging mislukt was en pakket op afhaalpunt opgehaald kon worden. Gelijktijdig ontving ik van leverancier waarin excuses werd aangeboden dat pakket niet bij DPD was overgedragen en dat bezorging vertraging opliep. Vanwege DPD-melding ben ik toch naar afhaalpunt gegaan waar pakketje idd niet lag. Kortom, DPD-bezorger is niet langsgeweest. Dagen lager kon pakketje alsnog bij ophaalpunt afgehaald worden.

Pakketje op tijd bezorgd en snel gevonden

Ze hebben het in het DPD pakketpunt netjes voor elkaar, waardoor de pakketjes snel gevonden zijn

Tim en Henk zijn geweldig!

Onze hond vindt dat ook; Tim en henk zijn geweldig, wij zijn thuis allemaal fan :)

Goed!

Gewoon goed!

Keurig geregeld

Duidelijkheid over de levering en het verloop van het transport

Vlot en veilig

Duidelijke informatie en goede informatie over de verzending

Ik moest heel vaak de code proberen, ook het scannen van de Qr-code verliep moeizaam

Altijd zorgvuldig

Pakjes komen keurig aan en je wordt goed geinformeerd

Prima en makkelijk bij de automaar

Afhalen bij de automaat gaat prima. De verpakking was helaas wel beschadigd.

Dichtbij en late openingstijden

Super snelle levering

Leveren mooi op de vooraf aangegeven tijd

Slecht!!

Mijn pakket niet bezorgd!!! Ook niet aan de deur geweest!! Heeft de bezorger wat te verbergen?? Waarom wordt niet bezorgd?? Hoor het graag van u!!

slecht

Eerst zou mijn paket geleverd worden 2-5 dec. Toen werd het 2 dec -2 jan. Toen stuurde DPD mijn pakket terug zonder mij iets te vragen of uitleg over te geven omdat het pakket al 6 dagen in het sorteercentrum was?

Pakket in andere plaats afgeleverd

Mijn pakket is na 1 poging al direct 10 km verder afgeleverd dan afgesproken. Volgens mij had er best nog een poging ondernomen kunnen worden op de afgesproken aflevetplaats. Bij gouden schaar ben ik netjes behandeld, vandaar nog een 4

Letterlijk pakketje bij mij om de hoek opgehaald. Kreeg ook ruim de tijd ervooor

Service was TOP

Service was TOP

Pakketnummer 04511259402210 is nooit terecht gekomen in de pakketautomaat zoals bevestigd maar gebracht bij de buren met daarbij het adres van de pakketautomaat. Een leeg briefje in de brievenbus kreeg ik. Ronduit een luie bezorger die zich niet aan de afspraak hield! En zo gaat het vaker met DPD. Dit probleem heb ik niet met POSTNL of DHL!

Snel en prettig geholpen

Bij binnenkomst snel geholpen ondanks meerdere mensen aanwezig. Dit veronderstelt overzicht.

Nette bezorging met onduidelijke tijd

Ik ben zeker tevreden over de bezorging van mijn pakket. Het werd netjes vanuit Frankrijk op het afhaalpunt bezorgd. Wat ik heel verwarrend vond, was de app. Pas heel laat zie je dat het pakje er komt. Dit laatste wisselde steeds van bezorgd in onderweg. Bij anderen zie je in de app steeds nauwkeuriger hoe laat iets bezorgd wordt. Soms zelfs met een kaartje life waar de bezorger zich bevindt. Wellicht een idee voor DPD.

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.