Thuisgebracht

IETS langer dan verwacht, via een tussenstop in Amsterdam toch in Haarlem bij een Pickup shop opgehaald.

Netjes af gekeverd

Netjes op tijd

Ondanks de drukte netjes op tik geleverd.

Traag

Laat ontvangen en ander bezorgpunt. Track en trace kan nauwkeuriger

Fijn gecommuniceerd

Netjes op de hoogte gehouden en goed op het pakketpunt geholpen

Teleurstellend

Pakketje zou op maandag bezorgd worden, ivm werk had ik de bezorgdag aangepast naar dinsdag. Dinsdag thuis gebleven en uiteindelijk maar weer naar de track en trace gekeken bleek het pakje opeens bij een dpd punt te zijn bezorgd. Waarom een optie aanbieden voor de bezorgdag wijzigen als er toch niks mee wordt gedaan?

Doos gescheurd

Toen ik de doos ophaalde was die aan de onderkant open gescheurde

Echt heel slecht

Had opdracht gegeven mijn pakje bij een afhaal pun in de buurt af te geven. Ze hebben hem afgegeven bij een ander afhaalpunt 15 km verderop en daar was ook nog eens betaald parkeren.

Lang

Hoe kan het dat mijn pakketje een week lang stil ligt een uur van mijn pick-up point om vervolgens na 7 dagen een melding te krijgen dat hij onderweg is en de volgende dag kan ophalen. Even serieus, het kan toch wel iets sneller? Ook al was het wel binnen de besteltijd. Wat een maand was. (The f)

Niet goed bevallen

Mijn pakket zou afgeleverd worden in de namiddag bij RD telecom Sierplein, mailtje dat het niet gelukt is. Dat kan gelet op de drukte. Dag erna afgeleverd bij een pakketpunt aan de Savorin Lohmanstraat, heel ergens anders. Waarom niet nogmaals aanmelden RD telecom?

Prima service en afhandeling via pakketkluis

Snel en efficiënt

Erg snel geleverd. Duidelijke communicatie en klantvriendelijk.

Zeer goeie service

Duidelijk wanneer hij komt bij het pakketpunt

Was top geregeld

Handig,makkelijk en de service was goed .

Pakket lang onderweg

Pakket lang onderweg geweest, 12 dagen ofzo.

Pakket wordt op ander pickup point geleverd

Ik had gekozen voor een pickup kluis zodat ik buiten de normale openingstijden kon ophalen. Wordt het pakket op een plek geleverd met beperkte openingstijden. Moet ik me in allerlei bochten wringen om het op te kunnen halen. Pakket ook nog beschadigd rondom.

Prima service op persoonlijke maat

Erg goed adres waar telefoontje genoeg is voor speciale service.

Bestelling via Vinted gedaan en deze werd verstuurd met DPD. Snel afgeleverd in de DPD Pick-up. Lekker gemakkelijk.

Never again

Ongevraagd afgeleverd bij andere parcelshop aan de andere kant van de stad. Daar was het zo’n puinhoop dat het pakket een tijdlang onvindbaar was.

Geen afspraak

De gehele dag zitten wachten tussen 13.44 en 14.44 zou het komen! Om 14.45 krijg ik een bericht dat het bij een afleverpunt ligt. Terwijl de gehele dag stond thuisbezorgd. Ik begrijp best waarom naar een afhaalpunt gebracht wordt, maar geeft het dan gelijk aan, zit je niet voor niets thuis te wachten! Slechte service

Slordig

Bezorger doet alsof hij /zij aan de deur geweest is. Echter de gehele dag iemand thuis en een rjng camera waarop niets te zien is. Ik krijg een mail dt ze mij gemist hebben en dat het pakket een ander vervolg heeft. Wordt vervolgens een dag later bij een pick-up punt afgegeven

Parcelshop uitstekend. Website dpd slecht. Wordt niet bijgewerkt

De website van dpd wordt niet bijgewerkt

Snel, nauwkeurig, goede communicatie.

Snelheid en aanpassen was top!

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.