Zeer slecht

Speciaal thuisgebleven voor mijn pakket. Uiteindelijk een mail krijgen dat ik niet thuis zou zijn. Mijn bel doet het gewoon, en ik heb een hond die ook nog eens keihard gaat blaffen als er wordt aangebeld. Waarschijnlijk had de bezorger geen zin en vond hij het makkelijker om mijn pakket meteen maar naar het afhaalpunt te brengen, maar dit is ook niet de eerste keer met jullie dpd bezorgers.

Zal ik vaker voor kiezen

Slechte informatie

Jullie geven bericht dat ik mijn pakket kan ophalen ( voor mij de eerste keer) maar je vertelt er niet bij dat je moet wachten tot je nog een bericht ontvangt met de code. Ik ben 3 keer voor niks daar naartoe geweest. Heel onprettig.

great and easy

working great

Binnen paar dagen geleverd en duidelijke communicatie.

Binnen paar dagen met goede communicatie en ook al was t al na sluitingstijd, de deur stond nog open en ik werd snel geholpen.

netjes afgeleverd

Ik ben netjes behandeld en heb het pakje in goede staat aangenomen.

Top.

Altijd goed

Moest 3x omdat pakket er niet was

Hier kan het afhaalpunt niks aan doen die is erg aardig maar wel vervelend 2x voor niks en 3e keer wel terwijl ik 4 adressen naast en tegen over mij heb waar het afgegeven had kunnen worden stond ook op mijn deur en ze waren thuis

Netjes

Netjes afgeleverd voor mij lekker dichtbij dus alles is goed gegaan.

Jammer dat het pakket niet achtergelaten was op de plek die ik had aangegeven

Jammer dat mijn pakketje niet was achtergelaten op de plek die ik had aangegeven. Nu moest ik naar Montfoort om het op te halen.

Prima afhaalpunt

Vriendelijk personeel!

Makkelijk bereikbaar, alleen flafmeting was iets te klein.

Makkelijk bereikbaar, enigste minpuntje was dat het pakketje eigen iets te groot was voor de maat annhet gekozen kluisje, waardoor het een kleine uitdaging was om deze eruit te krijgen!

Lang in de rij staan om een pakketje op te halen. Balie onderbemand.

Ik moest twee pakketten van Beter Bed ophalen. Je verwacht dan eigenlijk dat die op hetzelfde adres zijn afgeleverd. Dat bleek niet zo te zijn en gaf nogal wat verwarring.

Alles in orde

Vriendelijke mensen, goede openingstijden, veilig.

slechtste vervoerder ooit

Heb deze review al tientallen keren gepost. Overigens is het niet toegestaan om beloningen te geven voor reviews, dus dpd is ook daarmee in overtreding. Dit is de slechtste vervoerder OOIT. Structureel, al jaren. Ondanks juiste invoer in het systeem EN een briefje op de deur in een lettergrootte die ze op 25 kilometer afstand kunnen lezen, vertikken de bezorgers het allemaal om AAN TE BELLEN. Mijn pakket staat vaak urenlang voor de deur totdat ik een keer de mail zie. 0 sterren, do not recommend. Ik heb een eigen bedrijf en zal mijn klanten nooit opzadelen met dpd als vervoerder, ze krijgen de optie niet eens bij het afrekenen, daar kies ik goede en betrouwbare vervoerders voor.

Vlotte levering, onbeschadigd pakket

vlot, soepel, duidelijk

Altijd op tijd

Leuk afhaalpunt

Vriendelijk en snel

Prima. Snelle afhandeling bij ophaalpunt.

Na enige vertraging door leverancier, toch snel op de afhaallocatie. 2 dagen na melding pakket verstuurd dan wel trackingcode ontvangen, pakketje opgehaald. Prima dienstverlening.

Top !

Ik heb geen klachten

Alweer naar een ander ver pakketpunt gestuurd.

Er zijn een aantal pakketpunten in mijn buurt. Die kies ik, vervolgens is pakje niet voor het eerst naar totaal ander pakket punt gestuurd. 20 min fietsen. Rij van meer dan 40 minuten. Weggegaan, geen tijd voor. Uiteindelijk volgende dag, 25 minuten. Niet te doen dit.

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.