Prima en snelle levering

Snelle verzending, pakket goed traceerbaar.

Prima service, snel en vriendelijke mederkers!

Prima service, snel en vriendelijke mederkers!

Gewoon goed

Waardeloos

Onze winkel is vanaf 10 uur geopend en vanaf 8 uur 's morgens staan de spullen buiten, zodat leveranciers al terecht kunnen om te lossen. Om 12 uur rijdt de bus van DPD door de winkelstraat en rijdt ons gewoon voorbij, terwijl deuren open staan en ontvangen we direct een mail; sorry, U was niet thuis! Hij stopte niet eens ... Dat is ook de reden dat wij met onze eigen verzendingen helemaal met DPD gestopt zijn en raad dat ook iedereen aan.

Zeer slecht

Kapotte bestelling binnen gaan er te ruig mee om

Duurde vrij lang voordat mijn pakketje bezorgd werd

Duurde vrij lang voordat mijn pakketje bezorgd werd. Voor de rest alles prima.

minder positief

Minder positief om de volgende reden. Ik ben slecht ter been en betstel daarom via internet mijn spullen. Dat dat bezorgd wordt door een pakketdienst en ik niet hoef te verplaatsen hetgeen moeilijk is. Ik heb duidelijk aangegeven dat ik op de 3e verdieping woon en er een lift aanwezig is. Toch wordt mijn pakket, na veel verwarrende mails, bezorgd bij een afhaalpunt. Vervolgens krijg ik dan een niet op waarheid berustend bericht dat ik niet thuis was haha wat een onzin was de hele middag gewoon thuis. Had gewoon aangebeld en het pakket in de hal gelegd dan had ik het daar kunnen ophalen zonder veel verder weg het pakket te moeten ophalen. Wel heb ik een bel gehoord maar geen contact kunnen maken met een bezorger. Daarom is mijn reactie minder positief om niet te zeggen veel minder positief. Hopelijk doet u iets met deze feed back.

Goede levering communicatie kan beter

De status van het pakket ging van "ontvangen" naar "wordt vandaag uitgeleverd" binnen een dag.

Duidelijke levertijd

Via mail werd ik steeds op de hoogte gehouden.

Goeie ervaring met dpd

Op tijd geleverd altijd duidelijke mails over het bezorgen

Klok kijken is zinloos bij dpd

De bezorging op zich is meestal 1 dag langzamer dan middels post.nl op DHL. En van tijdvakken waarin de bezorger langs komt heeft dpd al helemaal niet gehoord. Toch punten die de ervaring met DPD zouden verbeteren.

Snel en goede service

Vriendelijk personeel, snel me pakket in handen.

De bezorger is een leugenaar, ik was gewoon thuis.

Ik kreeg een bericht dat hij mijn gemist had, terwijl ik gewoon thuis was.

Slecht

De track and trace info werd pas na bijna 3 dagen bijgewerkt nadat ik (prettig en correct) telefonisch contact had met DPD. In de tussentijd had het pakket een reisje door NL gemaakt (Veenendaal, Vijfhuizen, Maastricht) Het pakket werd uiteindelijk op 30-04 bezorgd bij een Parcelshop en daar door mij opgehaald op 01-05. De medewerker wees mij gelijk op de beschadigingen van de doos waarin e.e.a. verpakt zat. Bij thuiskomst bleek inderdaad een van de artikelen dusdanig beschadigd dat deze niet meer te gebruiken was. Na contact met de verkoper is dit opgelost. Helaas is dit niet de eerste mindere ervaring met DPD. De parcelshop is echter prima!!

Emails not sent on time

14.31 on 30 april first email received telling me my parcel had been delivered to the pick up point 18.51 on 30 april second email telling me that they had missed me at home and it would be delivered to a pick up point. Surely this should have been the other way around. I received no prior email advising when it would be delivered and no tracking was given by the sender. The pick up point RSM was unfortunately a grubby little shop with a very grumpy, unfriendly woman working there.

friendly

friendly and fast

Op tijd

Mijn pakketje was op tijd bij het afhaalpunt

Goede updates per mail en snelle verzending.

Uitstekend afhaalpunt, prima geholpen

Prima afhaalpunt. Werd goed geholpen en pakket was meteen vindbaar en overhandigd.

Snel geleverd en klantvriendelijke ophaallocatie

Mijn bestelling kwam snel aan (2e dag). Prima service bij het ophaalpunt.

eerder dan verwacht, top!!

supersnelle levering, pakket goed verpakt

Duurde te lang

Zou met 3 dagen geleverd worden. Doch duurde een week.

Ik ben erg tevreden!!

Ik heb geen klachten.

Onduidelijke communicatie

Ik ontvang te laat de mails met de stand van zaken. Savonds een mail dat het pakket die middag geleverd zou worden. Dan staat er dat het is afgeleverd op een pakketpunt en dag erna weer bericht dat het onderweg is. Verwarrend allemaal

Zwaar waardeloos

Speciaal thuis gebleven ivm levering van pakket. Zelfs vervanging geregeld omdat ik weg moest. Geen mail gekregen 1 uur vantevoren. Moest de volgende dag pakket zelf ophalen. Slechte ervaring met jullie

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.