Snelle en correcte bezorging en service.

Correcte bezorging en zeervriendelijke dame op het uitgifte punt.

Duurt lang maar gelukt na bijna 2 weken

Mijn pakket 2 weken later gekomen

Prima bezorgd

Prima bezorgd in kastjes

Netjes maar duurde lang

Pakket binnen Nederland duurde ruim 1 week. Is lang vergeleken met andere bezorgdiensten. Zelfs in sinterklaas periode. Wel netjes en afhaalbox werkte goed

Correct en duidelijkheid bij niet thuistijdens bezorging

Kan bellen met DPD .Dit maakt mogelijk waar pakket is en hoe pakket alsnog mag worden pntvangen.

Snelle levering, goed bereikbaar punt

Duidelijk en snel opgehaald

Nadat ik de melding kreeg, ondanks geen QR code te hebben, kon ik hem snel ophalen.

Naar verwachting

Handige qr code en alles werkte goed. Kreeg ook niet teveel mail.

Super service

Goede communicatie met DPD,werd goed op de hoogte gehouden via track. Dankjewel DPD.

Prima afhaalpunt

Prima afhaalpunt; je wordt netjes geholpen

Zeer snelle levering.

Ondanks de drukte van black friday en de feestdagen toch binnen één dag geleverd.

Laat en verkeerd geleverd

Het pakje heeft 3 dagen in berkel gelegen en toen hij geleverd werd, is hij op een ander pakketpunt geleverd als dat ik had aan gegeven

Top Service

Topservice Pakket Op Tijd Ontvangen Conditie Pakket ook Top Informatie over de Bezorging ook Top.

Onvriendelijk

Deze mensen totaal niet klantgericht

Slechte bezorging

Zeer negatief. Niet goed geholpen via telefoon. Dagen langer moeten wachten op het bezorgen van het pakket bij het pickuppoint, 25 min gebeld en uit frustratie opgehangen. Slechte mensen op klantenservice. Slechte chauffeurs op de bestelbus. Als ik iets bestel en ze bezorgen via dpd dan cancel ik.

Altijd prima!!!

Goede en duidelijke communicatie. Snel en correct!!

Goed op tijd duidelijke mail dat het er was bij het punt.

De doos was erg beschdigd dus ook het doosje wat erin zat.

Hele aardige man

Pakketje opgehaald en goed geholpen door de meneer hele aardige meneer.

Prima service.

Goed georganiseerd.

Snel geholpen

Snelle service en vriendelijke mensen

Gezellig winkeltje

Gezellig winkeltje, snel geholpen

Pakket bezorgd

Zoals de zon als taak heeft he schijnen, heft DPD als taak dingen te bezorgen. En beide doen wat ze moeten doen.

Een slechte ervaring

Ik krijg een mail dat mijn pakket tussen 14.30 en 15.30 zou bezorgd worden. Heb de hele middag in huis gezeten. Krijg ik in een mail dat ik niet thuis was. Dus denk ik dat het pakket gewoon gelijk naar het depot gebracht aan huis is niemand geweest in iedergeval. Met vriendelijke groet Teus van Veen

Gewoon goed

Warm onthaal en nette vriendelijke afhandeling

Wat een feest om hier je pakketje op te mogen halen. Keurige afhandeling met een lach!

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.