Prima berichtgeving en aflevering

Alles goed verzorgd en altijd behulpsaam.

Het pakket was aan één zijde nat

Prima op tijd, maar het pakket was nat aan één kant. Gelukkig had de verzender het product in plastic verpakt en was er niks bedorven.

Foutje bij aanbieden pakket.

Pakket was bij DPD punt aangeboden na sluitingstijd. 2e keer wel tijdens de openingen aangeboden.

Heel fijn dat het pakket niet naast de deur neer gelegd wordt, maar naar een afhaalpunt gebracht wao

Heel fijn dat het pakket niet naast de deur neer gelegd wordt, maar naar een afhaalpunt gebracht wordt

Dichtbij en duurzaam

Dichtbij en duurzamer dan al die bezorgauto’s waarvan je nooit precies weet hoe laat ze komen

slecht

zijn volgens jullie niet thuis t pakket afhaal punt is altijd dicht volgens onze dpd bezorger en dan gaat t pakket gewoon doodleuk mee terug naar t depot waar t vervolgens weer terug gestuurd word naar afzender en dit ben ik niet alleen ons hele flat heeft daar problemen mee dankzij onze luie bezorger die ze geld makkelijk verdiend afz mvr meijer ijsselstraat schenkel

Vriendelijke service

Ik kwam binnen gelijk hele vriendelijke service en ging allemaal heel snel het was ook heel snel verzonden naar het afhaalpunt.

Super eenvoudig

Super eenvoudig om je pakket op het tijdstip wanneer jou dat uitkomt op te halen. Code scannen en klaar…

Verkeerd pakketpunt & onvriendelijke medewerker

Pakket werd bij een ander pakketpunt dan geselecteerd geleverd met onhandige openingstijden & medewerker was niet erg vriendelijk

Bezorgd bij verkeerde afhaalpunt

Het had bezorgd moeten worden in Nieuwegein. Maar het bij DPD Soest ! Ik woon in IJsselstein en moest daarvoor 2x 36 km rijden . Hoorde van dit afhaalpunt dat de bezorger alles daar achtergelaten heeft, omdat hij pech met zijn auto had . Het zou fijn zijn als de door mij gemaakte extra kosten vergoed worden.

Snel en accuraat

Altijd goede ervaringen met DPD. Parcel.

Verzoek verwarde het systeem

Op de dag van levering gaf ik ‘s morgens aan het liever in een ophaalkluis geleverd te willen hebben. Dit vond het systeem niet fijn. In plaats van vrijdag ging de levering naar maandag toe en kreeg ik aan alle kanten meldingen dat de levering niet gelukt was vanwege een fout bij het bezorg adres. Tracking werd hierna ook niet geupdate. Uiteindelijk laat maandag middag het pakket kunnen ophalen. Prima pakketdienst, maar je moet niks in je levering moeten aanpassen.

geweigert pakket op ophaalpunt, 20km moeten rijden naar hetvolgende ophaalpunt

wat een gedoe, pakket geweigert... ik hoor niets meer, weken later duiktt pakket op bij n verzamelpunt in Amsterdam! terwijl ik in Haarlem woon. Heel slecht. Geen communicatie, niemand weet wat. gewoon niet volgens afspraak afgeleverd!

Traag en verkeerd bezorgd

Na een week (?) vertraging wordt hij op een servicepunt in een andere stad bezorgd waar we nauwelijks kunnen komen.

Gewoon prima

Keurig op tijd, goede informatie

Pakketje tijdig bezorgd

Altijd fijn als afspraken/beloftes nagekomen worden.

De bezorger is niet geweest, en zei van wel

Heb voor t raam gestaan de gehele tijd, omdat ik mijn pakje die avond nodig had. Kreeg een bericht dat de bezorger mij gemist had, dat is absoluut niet waar, was ook erg kwaad, moest ver weg om het te halen. Gelukkig waren zij, elektronica, er wel. Bezorger, al vaker, gewoon een luie leugenaar

Snel geleverd dus dat is heel fijn. Alleen moet je het ook snel afhalen en door de beperkte openingstijden van mijn pakketpunt is dat wel onhandig. 2 weken afhaaltijd zou misschien fijner zijn.

Werkt goed maar....

Ik ben niet vaak thuis, dus pakke naar een pakketwand om het zelf op te halen. Jammer dat daar dan pas 3 dagen later plek was. Dit zou inzichtelijk moeten zijn als je de keuze voor de locatie maakt. Gelukkig had ik geen haast met het pakketje.... Verder een hele prettige ervaring bij deze manier van ophalen!

Soepel en snel!

Alles prima aangegeven en heel fijn dat ik de bezorging nog kon wijzigen.

Good experience, delivered on the time

Unfortunately, the package is not in the locker

Hi, I had to give one star to raise your attention, there was no packages in the locker, with this id: DPD NL 04671420188340. Please contact me and solve this problem

Je wordt altijd goed op de hoogte gehouden!

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.