Communicatie prima

Duidelijk waar het pakje is afgegeven. Het heeft wel erg lang geduurd maar dat zal de decemberdrukte zijn.

Jullie zijn niet aan mijn deur geweest

Ik was thuis en krijg een mail dat ik niet thuis zou zijn geweest. Sterker nog, geen dpd bus auto of medewerker op mijn oprit gezien en daar hangen camera's

Inhoud van de doos kapot.

Inhoud van de doos kapot.

Goede plek

Duidelijk vindbaar en een veilige plek. Duidelijke instructies

Toch relatief vaak problemen

Als het goed gaat, gaat het goed. Maar ik raak geregeld pakketjes kwijt. Naar het schijnt komt het door bepaalde bezorgers, die de pakketjes ergens neerzetten zonder aan te geven en/of te scannen. Geregeld op afgifte punten maar ook thuis. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dpd het minst graag kies als bezorger naast andere bezorg services

Vriendelijk personeel snel geholpen

Vriendelijk personeel!

Parcelshop is prima, DPD verzending duurde twee weken

Het pakketje is binnen Nederland 15 dagen onderweg geweest!

Snel en vriendelijk

Pakket ophalen was snel en makkelijk.

Echt zo top

Het was goed bezorgd, mijn complimenten!

Super snelle levering

Snelle levering en duidelijk hoe ik het pakket op kon halen vanuit de pakketautomaat.

Bezorgen niet thuis, terwijl je er wel bent

Pakket worst afgeleverd bij afhaalpunt, terwijl ik gewoon thuis ben

Blijft lang op depot en levering bij ander dpd punt

Het duurde lang voordat het pakket in het sorteer- en verzendproces kwam. Daarna werd het bij een ander dpd afleverpunt gebracht dan aangegeven.

Mijn pakket werd snel geleverd. Heel makkelijk op te halen bij het pakketpunt.

Voor mij een 10

Goed en snel geholpen. Voor mij is contactpunt dichtbij dus ook gunstig

Netjes afgeleverd

Niks op aan te merken!

Trage aflevering.

Het pakket is meer dan een week onderweg geweest!

Super easy!

Not easy to find, no direction where that packetautomat stands but next time I will know!ę. Easy to pick up because Rooselaar works till 21:00, and it is standing outside in a hall, not inside any shop.

Heel erg snel

Heel erg snel van uit duitsland naar nederland. 2 dagen geduurd. De info tijdens het tracken was wel een beetje onduidelijk. Liet ze pick up zien bij het stad van herkomst. Toen het pakket daadwerkelijk aan kwam verscheen de tracking info wel goed

Gemakkelijk en snel

Scanner werkte wel niet naar behoren, handmatig moeten invoeren.

Geweldige lockers en locatie

Top Service

Levering Snel , Zelfs op zaterdag mogelijk op verzoek verzender

Met dpd onderweg dan is er geen andere weg

Dpd staat voor drive packett delivery Duidelijk,snel,en overzichtelijk.

Toppie

Prima geregeld

Diep triest

Mijn bestelling dateerde van 25/11 en zou 1 a 2 dagen later bezorgd worden. Tot 3x toe presteerde de vervoerder het om in een mailbericht weer te geven dat het pakket niet afgeleverd kon worden omdat wij zogenaamd niet aanwezig waren. Pure nonsens. De chauffeur was niet bereid om enkele meters te lopen omdat voor het pand enkele werkzaamheden gaande waren en hij daar niet ( volgens de mening van de chauffeur) met zijn wagen kon komen. Vreemd dat PostNL en DHL dat wel konden! Als klap op de vuurpijl moest ik pakket ophalen zo’n 25 km van mijn huis vandaan. Heb dan ook geen goed woord over voor deze bezorging van DPD.)

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.