Pakketje was plotseling bij het pakketpunt afgeleverd. Afhandeling bij het pakketpunt was prima, pakket was alleen best beschadigd (weet niet wanneer dit gebeurd is). Gelukkig inhoud niet kapot/beschadigd maar er werd ook niks over gezegd.

Mijn favoriete adres voor mijn pakketjes.

Wordt goed op de hoogte gehouden waar het pakketje is en wanneer het bezorgd wordt. Vriendelijk personeel en prettige openingstijden van de parcelshop.

Prima up-to-date info over pakket

Top levering. Goed op de hoogte gehouden via updates. Zo weet je altijd wanneer het pakmetje waar is.

Afgeleverd bij een punt ‘in de buurt’

Wanneer je een mailtje krijgt dat het bij een ander punt bezorgd is, ga je er van uit dat dat dan in de buurt zal zijn, niet 7,5 km verderop. Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurd met DPD.

Ja, ach.

Bij een pickup punt gaat het wel. Thuis afleveren blijft, op z'n Hollands gezegd klote.

Locatie in woonwijk totaal niet praktisch

Ik stond bij dit pakketpunt op een moment dat deze blijkbaar gesloten was. De daadwerkelijke openingstijden en die op de website staan, komen niet overeen. Bij poging 2 was het punt wel open, maar stonden er rijen dik voor de deur. Het was niet duidelijk wie er aan de beurt was, de hele straat stond vol met auto's, mensen raakte geïrriteerd. Ik heb er ruim 20 minuten gestaan en in die tijd vertrokken er 3 mensen met een pakketje van de 20.

Altijd goed geholpen bij dit service punt

Goed bereikbaar, tot nu toe genoeg parkeerruimte voor de auto

Goed bereikbaar, genoeg parkeerruimte voor de auto, aardig personeel, snelle verwerking. Goed toegankelijke winkel Direct aan de ingang van het winkelcentrum Reigersbos. Het enige is dat ik 20 minuten met de auto voor dit afhaalpunt. Er is niets dichterbij helaas. .

Super snel & correct

Goed op de hoogte gehouden, vlotte verzending, keurig afgeleverd. Kortom super!

service negligé

il mette le papier de livraison dans la boite aux lettres sans livrer le colis , le rapportant au dépot sans sonner a la porte, SI IL AURAIS FAIT j aurais la photo sur mon vidéophone avec heure et date de livraison. oui je vous recommande ; mais plus avec ce chauffeur.

Waardeloos

Ik zou 3 pakketten ontvangen van 1 webshop. De dag van bezorging netjes gewijzigd in de app. Bezorger kwam evengoed op de dag dat ik niet thuis was. De volgende dag gelijk de klantenservice gebeld. Die konden niks voor mij doen en zeiden dat de pakketten naar het afhaalpunt gingen. Echter was er bij het pakketpunt maar 1 pakketje. Waar zijn mijn andere 2 pakketten? Het gaat om grote pakketten dus kwijtraken lijkt mij lastig.

Deze parcelshop is erg fijn

Ik ken alleen deze parcelshop maar deze dames zijn erg vriendelijk en zorgvuldig.

Vlot ophalen, snel geholpen

Ik kreeg direct een mail toen mijn pakketje binnen was, en toen ik het ging ophalen werd ik snel en goed geholpen.

Slecht

Als je aangeeft dat het pakket bij de deur mag worden neergezet hoe kan het dan dat je een melding krijgt "We hebben u gemist"? Dat klopt dat je me mist. Ik ben niet thuis vandaar de optie " bij de voordeur neerzetten"

Vriendelijk en snel

het ophalen was erg gemakkelijk

prima afhaalpunt

Prima afhaalpunt verder geen bijzonderheden te melden

Snel en efficiënt geholpen

Snel en efficiënt geholpen

Helemaal prima!

Gewoon helemaal prima, snel, netjes en betrouwbaar

Goed geholpen en ze hebbe mij uitgelegd hoe het wel moet.

Jammer dat er iets stuk was. Wel prima voor de rest

Te donker

Er is geen licht. Het is in een donker hoekje. Ik kon het eerst niet vinden, het zit verstopt in een hoek naast het bezinestation. Met wat verlichting en misschien wat bewegwijzering zou het wat aangenamer zijn. Ik zou hier niet als vrouw s avonds alleen willen zijn.

Waardeloos

Dagen geen updates gehad en dan ineen bericht vlak voor bezorging waardoor ik niet thuis was. Dan aflevering bij ern pakketpunt dat in het weekend dicht is. En me elke dag mailen dat er een pakket klaarligt terwijl het weekend is. Informeer klanten ruim van tevoren zodat er iemand thuis kan zijn. Of geef de optie om het te verplaatsen.

Mooi op tijd

Volgens de aangegeven e-mails netjes en op tijd op de locatie afgeleverd

Komen afspraken van lever datum niet na

1 week fe tijd om het op tijd te leveren meer dan een dag te laat

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.