Convenient and quick!

Wonderful and easy location to go to.

Pakket netjes geleverd bij afhaalpunt

Waarom geen vijf sterren? Omdat ik verrast was door de afhaalperiode van één week. Had de verzender dat van te vorig laten weten dan had ik gevraagd om twee dagen later te versturen. Maar ook nu paste het precies.

Buitengewoon goed.

Makkelijk om de keuze te maken tussen thuis bezorgen of een afhaal punt.

Rond de kerst wel iets langer over gedaan dan verwacht maar pakket was heel en tijdige berichtgeving.

Altijd keurig op tijd

Bril uit buitenland gekocht. Direct een melding van verzending en netjes een dag van tevoren een aankondiging van afhaaltijd

30 minuten rijden en niet compleet

Dit was echt een hele slechte klantervaring. Mijn pakket zou thuis bezorgd worden en ik was dus ook thuis. Niemand gezien maar wel bericht dat het niet afgeleverd kon worden. Vervolgens een op het oog betrouwbare sms gekregen wat afkomstig bleek uit Hongarije (let op: ze vragen om betaalgegevens voor tweede levering!!). Vervolgens veel mails en sms over levering van 4 van de 5 pakketten en die kon ik halen aan de andere kant van de stad. Het pick up point is prima (lockers zijn handig) maar 1 pakket is nog spoorloos.

Fijn en snel

Fijn snel makkelijk

Perfect!

Altijd goed en op tijd geïnformeerd over het pakketje!

Pakket werd afgeleverd 2 uur rijden bij mij vandaan

Pakket werd bezorgd op verkeerd afleverpunt. Uiteindelijk kwam het goed. Maar de hulp hierbij hield niet over. Betrof een Vinted pakket. Geen hulp van Vinted en geen hulp van dpd. Uiteindelijk zelf telefonisch contact met het verzendpunt gezocht, daar was een medewerkster heel behulpzaam en heeft het pakket opnieuw meegegeven aan de koerier waarna het in het sorteerproces terecht kwam en uiteindelijk bij het juiste afleverpunt. Informatie over bezorging was niet duidelijk en niet correct

Slechte service

Ik woon 4 hoog en de bezorger weigerde om aan te bellen en boven te komen. Nu moest ik het op het pickup point ophalen Aan de andere kant van de stad. Zonder auto of fiets!. Ca 45 min lopen.dus 1.5 uur totaal.

Vreselijk

Is niet bezorgd maar naar afhaalpunt Afhaalpunt was gesloten toen ik ging halen hoorde open te zijn Zijn gewoon niet bij mij langs geweest meteen naar afleverpunt was ook bij anderen Duurt altijd erg lang voor bezorgt is en kan nooit op site volgen waar m’n pakje is Dus liever niet meer door hun bezorgd worden

Binnenkomst winkel is lastig om pakketten op te halen. Geen directe toegang naar fde klantenservice.

DPD bezorgt bij ander ophaalpunt.

Ondanks specifiek ophaalpunt gekozen, levert DPD bij ander ophaalpunt. Dit door DPD gekozen ophaalpunt is niet open op de tijd dat opgehaald kon worden, latere dagen ook zeer beperkt open. Dit terwijl er extra betaald was om bij specifiek gekozen punt op te halen voor specifieke datum. Tevens is de aangeleverde informatie over de openingstijden verkeerd waardoor ik meerdere keren voor een dichte deur stond. Geen prettige ervaring voor een premium betaalde service.

Prima aflevering, maar muah pakketpunt

Punt was dicht in het weekend en pas open om 12 en aparte locatie

Slechtste pakketshot ooit

Heel beperkte openingstijden, met de feestdagen nog eerder dicht en ook nog slechte communicatie daarover

Niet bezorgd en lege pakketkluis

Zeer ontevreden over deze dienst. Tot twee meer toe thuis geweest en niemand langsgeweest, pakket kon niet worden afgeleverd volgens de track and trace. Pakket is daarna naar een pakket kluis gebracht maar bij het openen was het kluisje leeg. Uiteindelijk is het pakket weer opgedoken bij een pakketpunt waar ik het heb kunnen afhalen. Al met al een heel gedoe en zeker geen ontzorging waar je in principe wel vanuit gaat als je voor een dergelijke dienst betaald.

Geen bijzonder

Alles ging zoals het hoort te gaan. Ik liet de qr code zien en kreeg terstond mijn pakket.

Jestem zadowolony z usług, szybko rzetelnie, i żadnych wpadek super 10/10

• Poleciłbyś nas? Tak

The Best Excellent Pick-up Point for me

Your officer was very friendly and courteous, and provided helpful service.

3 keer wachten en toch mij “gemist”??

3 afzonderlijke bestelling bleef ik thuis wachten en dan elke keer hebben ze mij toch “mist”.

Keurig afgeleverd, ondanks 1 probleempje!

Fijn dat jullie een ander punt vonden dan de Plus om mijn pakje toch af te kunnen leveren. Mijn complimenten!

Pakket zag er keurig uit

Het pakket zag er keurig uit. Je ziet dat ernoet mee gesmeten is. Wat je vaak wel ziet. Erg tevreden over DPD

Mijn ervaring met DPD is erg positief. Het bestelproces verliep soepel en de trackinginformatie was duidelijk en actueel. Het pakket werd binnen de afgesproken tijd bezorgd en was goed verpakt. De bezorger was vriendelijk en professioneel. Fijn dat je ook vooraf een tijdvak krijgt, dat maakt plannen een stuk makkelijker. Al met al een betrouwbare en efficiënte bezorgdienst die ik zeker kan aanraden.

Pakket is keurig afgeleverd.

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.