Aardige en behulpzame medewerkers

Aardige en behulpzame medewerkers van de shop.

Goede en super snelle service!

Pakket werd dezelfde dag nog verzonden en lag de volgende dag klaar bij het afhaalpunt, ideaal! Daarnaast werd ik goed op de hoogte gehouden van de levering en is het pakket in goede staat geleverd :)

Verloopt super fijn en snel

Prima geregeld

Ik kon niet thuis zijn om op het product te wachten, maar ik kon heel eenvoudig regelen dat het werd geleverd in een pick-up shop vlakbij. Heb het dus de volgende dag opgehaald met behulp van QR Code in email van DPD. Prima geregeld!

Goede communicatie

Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden en via QR code is het pakket makkelijk op te halen.

Prime service!

Fijne, snelle service om de hoek. Ook prima openingstijden

Geen gedoe en snelle levering!

Qr code

Ik kom slecht de qr code vinden.

Meestal prima

Meestal goed, heb het idee dat kleine pakketten vaak zoek raken, bij mij al twee keer het geval. Uiteindelijk wel ontvangen ......doos zwaar beschadigd, inhoud goed! Misschien kleine pakketten in aparte doos zodat ze niet zoek raken.......Moest toen naar een andere plaats om ze op te halen, voor oudere mensen niet handig! Verdere ervaringen prima !

Goed maar erg vaak mail

Persoonlijk vind ik dat ik wel erg vaak mail krijg over het pakket. 1 mail over dat het pakket is aangemeld en er een livetracking is een 1 mail dat het pakket is afgeleverd is voldoende.

Betrouwbaar

Zeer betrouwbare pakketdienst met snelle leveringen

Goede en nette bezorging maar miserabele website

De bezorging van de bestelde artikelen is prima verlopen. Het pakket was volledig intact en niet beschadigd zoals vaak bij anderen pakketbezorgers. Je wordt van tevoren goed op de hoogte gehouden wanneer het pakket eraan komt. Wat mij betreft zouden dat zelfs iets minder mailtjes mogen zijn. De website van DPD is echter een ramp. Als het pakket bezorgd wordt op een tijdstip waarop je niet thuis bent zou je dit op de website moeten kunnen veranderen. Echter wat je ook probeert dit gaat je never nooit lukken. Je kan wel contact opnemen met de klantenservice die je uitstekend verder helpen en aangeven dat meerdere mensen hier tegenaan lopen. En ondanks dat DPD weet dat meer klanten hier tegenaan lopen is dat voor het bedrijf blijkbaar geen aanleiding om hun website functioneel te maken.

Levering

Wij hebben kenbaar gemaakt dat pakket achter het huis geleverd mag worden. Dit wordt genegeerd. Andere bezorgers doen dit wel. Groot probleem gehad met klant.

Laatste weken goeie ervaringen maar ook wel minder goeie ervaringen levertijd lang!

Nette bezorger, altijd op tijd

Snelle levering en duidelijke track & trace. Vriendelijk geholpen bij afhaalpunt Krokodil.

Pakket was zomaar naar een pakket punt in een andere plaats gebracht

Zonder reden was mijn pakket naar een pakketpunt veel verder van mijn huis gestuurd. Toevallig was dit een pakket dat van een particulier kwam, dus heb ik het opgehaald. Maar als het gewoon van een webwinkel was gekomen had ik het laten terug sturen en opnieuw besteld. Als ik iets laat bezorgen doe ik dat onder ik er niet voor in de auto wil stappen, nu ben ik er meer dan een galf uur voor onderweg geweest. Ik laat nooit meer iets bezorgen via dpd.

in het algemeen tevreden

QR code zonder print is gewoon fantastisch en handig.

Geweldig ervaring

Ik noem dit: De Zorgeloos Doe-het-Zelf Service Dank jullie wel

erg traag, zonder daarover te communiceren

Ik kreeg op 3 oktober een bericht dat mijn pakket er aan kwam, dit zou binnen drie dagen zijn. Vervolgens gebeurde er niets tot 15 oktober. Toen kreeg ik het bericht dat het pakje geleverd was. Ook op de track en trace pagina stond niets vermeld van vertraging. Dus al met al vond ik het een heel trage levering ...

Goede ervaring met DPD pick-up point!

De pick-up point heeft ruime openingstijden.

Vriendelijk en behulpzaam

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.