Sneller dan eerdere ervaringen

Bij deze pakketdienst heb ik eerder wel eens meegemaakt dat mijn pakket er langer over deed. Dit keer zijn mijn verwachtingen op basis van die ervaring overtroffen. Het pakket was sneller op te halen bij het afleverpunt dan verwacht!

Zeer slecht

Heel de dag thuis gebleven. Chauffeur gevolgd met de app en 1 uur voor bezorgtijd. Krijg ik n bericht dat ik niet thuis ben. Pakket is naar afhaallocatie. Echter pakket is 1.50 , 30 kg. Hoe kan dit voor 75 jarige zonder auto opgehaald worden. Zeer ontevreden

Oké

Prima.

Goed geregeld

Vriendelijke medewerkers op het afhaalpunt die met je meedenken; een klein item was verpakt in een veel te grote doos, de medewerker stelde meteen voor de doos te openen en de verpakking bij hen achter te laten zodat ik niet dat flatgebouw naar huis hoefde te zeulen. Verder vlotte afhandeling, prima pakketpunt!

Pakketpunt niet naar wens

De bezorging is altijd prima, maar het nieuwe gekozen pakketpunt bij een particulier vond ik minder geslaagd. Hier kun je niet terecht op zaterdag. Ik ontvang mijn pakjes liever in een winkel die gewoon de hele dag open is. Het pakje is overigens wél alsnog overhandigd, maar ik haal het liever op zonder commentaar dat ik naar de precieze openingstijden van dit, voor mij nieuwe, pakketpunt hoefde te kijken.

Op tijd

Op tijd geleverd en goede informatie per mail over de status

Ondanks drukte toch snel geleverd. Goede informatie over bezorgtijdstip

Heel vriendelijke dame die mij hielp.

Heel vriendelijke bedieining

De mensen van Tabakzone zijn altijd heel vriendelijk en behulpzaam. Favoriete pakketpunt! Ik loop met plezier iets langer om hier bediend te worden

DPD heeft een totaal onlogische werkwijze

Omdat ik mijn pakket dat op 21-11-2025 bij mij thuis in Zoutelande bezorgd zou worden bij een pik-up point 10 minuten verderop in Meliskerke wilde laten bezorgen, is deze eerst terug gebracht naar het distributiecentrum in Goes om vervolgens op 22-11-2025 weer naar Meliskerke te worden gebracht. Dit is op geen enkele manier logisch aangezien de chauffeur vanuit Zoutelande langs Meliskerke moet om naar Goes te gaan. Kortom, de werkwijze van DPD is onlogisch en ondoordacht.

Altijd alles keurig volgens afspraak

Tevreden

Een nette plek maar slecht bereikbaar met de auto

Zie hierboven

Goeie snelle levering

Snelle levering en goeie service Het enige minput is dat er weinig afhaalpunten zijn

Snelle levering, duidelijke communicatie

Helemaal prima

Klungelig, slechte informatie

Het eerste concrete bericht van Dpd was dat mijn pakket op zaterdag 15-11- bij het afhaalpunt van Stomerij de Lux bezorgd zou worden. Maar ik kreeg daar geen bevestiging van. Maar in de app stond dat het daar wel was bezorgd. Ik daar naar toe maar het paķet was daar niet. Ik kreeg het advies van de medewerkster een paar dagen te wachten. Maar dinsdag had ik nog steeds niks gehoord over mijn pakket. Ik heb toen gebeld met de klantenservice van Dpd. Na uitgelegd te hebben wat er gebeurd was begreep ik van de klantenservice dat mijn pakket op 18-11- retour gestuurt was naar een Dpd depot in Veenendaal ?? Hoezo vraag ik me af. Maar vandaar zou het weer opnieuw naar mij verzonden worden. Donderdag 20-11- kreeg ik een bericht van Dpd dat mijn pakket op vrijdagmiddag in het afhaalpunt van Stomerij de Lux bezorgd zou worden. Daar heb ik het afgehaald. Jammer dat het week extra moet duren. En waarom ??

Alles goed gegaan

top bezorgdienst

prima geregeld en duidelijke leverings berichten

Ze doen wat ze beloven

Keurig berichtjes over aanmelding pakket, verwachtte aankomst en levering. En het was allemaal prima in orde. Levering binnen 24 uur.

pakketje was heel!

De pakket lockers zijn echt een uitkomst

Hoewel ik vaak thuis ben is het met ontvangen van pakketten soms een heel gedoe, de lockers zijn een uitkomst, op mijn eigen tijd halen en brengen. TOP

Pakje werd snel gehaald en heel leuk personeel in de winkel

Geen aanrader

2 pakketten van dezelfde aanbieder op dezelfde dag aangeboden die pas na 3 dagen en 4 dagen geleverd zijn bij pickup point, echt geen aanrader om bij dpd pakketten te versturen, duurt gewoon te lang, van het laatste pakket ook geen mail met code ontvangen.

Klantvriendelijk, snelle afhandeling

Klantvriendelijk, snelle afhandeling

DPD verschrikkelijk

Alle pakketjes die ik met DPD laat verzenden komen pas weken later aan!

Snel en makkelijk

Snelle verzending en goed afhaalpunt.

Altijd een vriendelijk woord

Een top locatie voor het ophalen van je pakket.

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.