Snel en goed

Pakket was snel gevonden Vriendelijk personeel

Goede informatievoorziening

Informatievoorziening was goed. Ik had echter neerzettoestemming gegeven met instructie waar ik het pakket wilde hebben. Dat is niet gebeurd. Het pakket werd naar een pakketpunt gebracht.

Slecht

Ik heb veel geld betaald voor producten én bezorgkosten. Van alle mailtjes van Vinted ontbreekt bijna altijd een QR-code dus ik krijg de pakketjes niet uit de DPD pick-up automaat op de Rademakerstraat 6 bij de Plus. Daar liggen nog zo'n 60 (ja schrik niet) pakketjes waarvan ik vrees dat die retour worden gezonden. En dat kost mij veel geld. Ik heb 085-0022222 gebeld zonder resultaat. Ik heb pakketjes laten versturen naar Soesterberg, Soest, Zeist en de Bilt. Maar nooit naar Houten en Doorn waar nu wel mijn pakketjes liggen om te worden afgehaald. Dus ik moet behoorlijke afstanden afleggen voor een maar ***lige pakketjes. Maar mijn grootste zorg zijn ál die pakketjes op de Rademakerstraat 6. Het liefst zou ik met de DPD-bezorger willen afspreken om alle pakketjes eruit te halen. Als dat mogelijk zou kunnen zijn hier alvast mijn nummer : 0643163631 Alvast vriendelijk dank!

Goed doorgestuurd naar de dichtstbijzijnde pick-up point.

Prima service en voor ons is het pakket bij de dichtstbijzijnde pick-up point gestuurd. We worden daar altijd goed geholpen.

Niet bezorgd afgesproken locatie

Heel andere locatie

Comunicatie veel later

Rond 1800 uur was mijn pakje bij het pakketpunt afgeleverd en anderhalf uur later had ik mijn barcode pas . Wel net op tijd gelukkig

Netje afgeleverd

Netjes verpakt, afgeleverd en vriendelijk post punt.

Goede bezorging

Erg veel mails over voortgang, niet nodig voegt weinig toe.

Fijn parkeren en makkelijk ophalen.

Pakket ergens anders geleverd

Pakket ergens anders geleverd (niet eens de dichtstbijzijnde) terwijl we thuis waren.

Duidelijk en vlot

Netjes en snel afgehandeld

Snelle levering, netjes ontvangen.

Lokatie aflevering makkelijk te wijzigen.

Goed op tijd afgeleverd. Lekker dichtbij.

Goed op tijd bezorgd

Mijn pakket was goed op tijd bezorgd

Geen communicatie, afspraken wederom niet nageleefd

Zonder overleg het pakket heel ergens anders laten bezorgen, waardoor ik het niet kon ophalen. Iemand anders heeft dit voor mij moeten doen, maar als het de verkoper geen nadeel had opgeleverd had ik het gewoon op het pakketpunt laten liggen… Dit was al de zoveelste keer dat de afspraken zonder communicatie niet worden nageleefd. Voor mij geen DPD meer.

Snelle berichtgeving

En aardige mensen op pakket punt

Zeer goed systeem

Je wordt goed op de hoogte gehouden hoe het ervoor staat met je pakket. Als hij er is krijg je bericht en moet je hem voor een bepaalde datum ophalen. Bij de kast is het simpel om je pakket te verkrijgen met de QR code in de mail.

Zendingen kwijt

Meerdere zendingen van DPD zijn kwijt geraakt. Als ze aankomen is meer de uitzondering nog dan de regel. Helaas.

Professioneel

Zeer goede kwaliteit

Alles goed

DPD werkt prima. De automaten zijn ook echt ideaal! Scherpere indicatie van aankomstmoment zou mooi zijn

Keurige levering

Bericht vooraf en later het bericht dat het er daadwerkelijk is. Top!

Fijne sfeer

Ik voel me altijd welkom,degene die de shop open houd,denkt altijd mee

Snelle verzending, en duidelijke communicatie.

Ik kreeg op tijd een mail wanneer het pakket zou komen en kon dit makkelijk omzetten naar een pakketpunt. Ik kreeg ook een tijdsbestek op de dag van aankomst. Goede service!

Pakket te lang onderweg

Het pakket heeft er meer dan een week over gedaan om bezorgd te worden

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.