Niet eerlijk

We krijgen een mail dat we niet thuis waren, nadat we al een mail hebben gekregen dat pakket bij afhaalpunt is gebracht. In tijdsvak dat pakket bezorgd zou worden, waren we thuis en is er niemand aan de deur geweest.

Keurig!

Pakket in goede staat ontvangen en vooraf te volgen.

8 dagen wachten!

Dpd beweerde dat ze het pakketje niet op m'n huisadres konden bezorgen. We waren gewoon thuis. Toen zonden ze het naar een pickuppunt in Wassenaar, 5 km verderop. Ik woon in Voorschoten, dus verwacht ik dat het naar het pickuppunt in Voorschoten wordt gebracht! Via een enorme omweg heeft het afleveren 8 dagen geduurd.

Goede ervaring

Twee keer voor niks thuisgebleven. Dus ***, *** enz

Zoals hiergezehd. Niets aan toe te voegen

Perfect geregeld

Redelijk snel en in goede staat bezorgd!!!!

Doos was helemaal open gescheurd

Doos was helemaal kapot gescheurd

Goed en snel

Ideaal afgeleverd in het pakket automaat!

Prima ervaring

Prima afhandeling bij ophalen van het pakket

Helemaal tevreden.

Je krijgt optijd te horen welke verwachting er is. Een raakt zelden tot niet kwijt.

Alle vrijheid om op te halen.

Gemakkelijk ophalen en snel bezorgd .

Prima levering goede updates

Prima levering goede updates

Duidelijke en heldere communicatie

Verkeerde bezorgadres

Wel duidelijke stappen in de tracking maar uiteindelijk wordt het pakket totaal onverwacht bij een ander pickup point bezorgd dan al die tijd in de tracking staan en die ik ook niet gekozen heb. Pakket heeft er ook 11 dagen over gedaan binnen Nederland, wel rondom de feestdagen maar toch…

Eenvoudig ophalen

De Pickup parcelshops is ideaal omdat bij gelegenheid, wanneer het je uitkomt, je pakket op kan halen...je hoeft niet thuis te zijn. Duidelijk via mail een QR code ontvangen om de kluis te openen.

Alles prima geregeld

Wisselend

Ene keer prima bezorgd. Andere keer moet ik het bij servicepunt halen, terwijl ik gewoon thuis ben. Woon op Ommershoflaan 35K 6861CH. Oosterbeek Groot park met verzorgingshuis. En eromheen bungalows 35A tot en met 35P. Vooral s'avonds wordt er dan kennelijk niet bezorgd. Heel soms wel. Krijg dan als bericht dat pakje niet onbeheerd achtergelaten kan worden. Flauwe smoes. Als ik thuis ben. En bovendien vlak bij mijn brievenbus ook nog een tuinkast. Om pakje in te stoppen.

Altijd netjes en op tijd bezorgd. Goede service.

Heel tevreden!

fiudasfdsjhgfdsjhc

ndfjkdsfdbvhjxzcbvnxcbz

Super voor elkaar

Gemakkelijk

Heel fijn omdat je zelf kan bepalen wanneer je het ophaalt, ideaal met qr code.

Vriendelijke, snel geholpen

Vriendelijk en snel geholpen

Goed geregeld

Was wel even stoeien met het kluisje

Nog meer pakketautomaten inregelen!

Pakketautomaten zijn echt de beste optie om pakketten op te halen dan wel aan te bieden. Hier mogen er van mij veel meer komen en kunnen we die ophaalpunten met beperkte openingstijden vaarwel zeggen. Wel bijzonder dat het ophaalpunt bij Albert Heijn op het plein in Houten gewoon buiten staat en eenvoudig opengebroken kan worden. Maar, hier zullen jullie vast al ervaring mee hebben opgedaan. Mijn fijnste ophaalpunt is Basic Fit in Houten die 24-uur per dag open is en toch een veilig gevoel geeft bij het ophalen. Mijn waardering betreft enkel en alleen de pakketautomaten, want jullie pakketbezorgers zijn doorgaans niet zo heel denderend. Dan even kijken hoe Coolblue dit doet, want die hebben echt fantastische en vooral correcte pakketbezorgers.

eenvoudig en vlakbij

eenvoudig

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.