Goede communicatie en goede service.

Vriendelijk en snel geholpen

Ik ben vriendelijk en snel geholpen. Binnen een enkele minuut stond ik weer tevreden buiten met mn pakketje.

Snelle levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden waar je pakket zich bevind

Snelle levering. Goede informatie waar je pakket zich bevind

Goede service en je wordt goed ge-update met waar je pakketje is!

Snelle nette levering

Goed op de hoogte gehouden qua levertijd/datum. Snelle nette levering.

Perfecte snelle levering!

Door omstandigheden kon ik niet thuis zijn voor mijn levering. Dit heb ik last minute nog kunnen wijzigen voor levering naar een DPD parcelshop. Dezelfde middag lag mijn pakket al in de afhaalautomaat. Geweldige service!

Bezorging…slecht…….afhaalpunt…10 !!

Ik ben best wel teleurgesteld over de bezorging! Tot 2 maal toe is er een pakket van Venera.com niet gewoon op mijn adres bezorgt, terwijl we gewoon thuis waren……de bezorger heeft nog niet eens de moeite genomen om aan te bellen!!! De eerst keer kon ik hem volgen via de track and trace en reed hij in de straat achter ons……en stuurt ons dan een berichtje dat hij ons mist !!! Aanbellen bij een appartement complex is zeker te veel moeite!!! Nu zijn wij best nog wel mobiel……maar wat als je niet zelf naar het pakketpunt kunt????? Ik heb ook direct gebeld en mijn beklag gedaan. Ik begrijp best dat de bezorgers het druk hebben,maar tot 2 x toe dit te doen…….schandalig!!!

duidelijk en vertrouwd

duidelijke communicatie. makkelijk afhalen van pakketten. beter dan DHL!

Makkelijk

Duidelijkheid en makkelijk op te halen

Pakket na moeite toch binnen.

Wilde het pakket bij afhaalpunt laten bezorgen na wat moeite toch gelukt

Super snelle levering

Pakket uit Duitsland kwam binnen 3 dagen aan. Super snel, helemaal top!

Vanuit Duitsland in een paar dagen op mijn afhaalpunt.

Eerste ervaring en meteen niet goed. Was thuis op 15 dec, maar bezorger heeft niet aangebeld en pa

Wordt nooit aan gebeld

Ze bellen niet aan of ze willen het in de lift zetten. Zeer slechte service.

Zeer slecht

Kreeg een melding dat ze mij gemist hadden en pakket naar servicepunt zouden brengen. Ik was thuis en er is niemand aan de deur geweest. Ik woon in het buitengebied aan het einde van een doodlopende weg van 5 km. Chauffeur is gewoon te beroerd geweest om naar mijn huis te rijden. Dichtstbijzijnde servicepunt zit op hemelsbreed 5,3 km, maar over de weg 19 km door water. In het dorp zit er een op 5,5 km. Waar brengen ze de doos heen?

Alles verliep volgens plan!

De pakketten waren eerder binnen dan verwacht, het pakketautomaat was duidelijk en liep niet vast!

Pakketten komen altijd aan

Je wordt goed op de hoogte gehouden in de app. Pakketten komen altijd aan Je hoeft niet zelf de zendingen in de app te zetten, dat doet dpd al voor je op het adres, en naam.

Top alles stond netjes klaar

Netjes klaargezet keurig op tijd

Uitstekende service

Altijd goed georganiseerd!

Ander afhaalpunt

Wederom werd mijn pakketje naar een ander afhaalpunt gestuurd. Deze maal naar een punt in Voorburg...ik woon in Den Haag en heb long covid & MS. Ik heb geen auto em moet dus met het OV of de fiets, hetgeen veel energie kost. Geen happy bunny.

Goede en snelle servies

Goed geregeld

Niet naar mijn afhaalpunt

Zo erg! Ik raad dit echt aan niemand. Ik had iets besteld, ik woon in belgie en mijn afhaalpunt was ook in belgie, dpd heeft mijn packetje naar een rare afhaalpunt gestuurd in Nederland omdat volgens hun ‘ het was vol bij mijn afhaalpunt’ en de medewerkers gebelt en ze zijn zo lui en ongeïnteresseerd! Nooit meer!

Get your stuff together!

Ik krijg melding dat mijn pakket afgehaald kan worden. Kom bij het pakketpunt en krijg mijn pakket niet mee. Schijnbaar scant de bezorger het al in, geen idee hoe het zit maar bloedirritant! Probleem ligt bij DPD, het pakketpunt is altijd prettig.

Teleurstellend

Teleurstellend

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.