pakket is niet geleverd in kluis

Bezorger kwam buiten het tijdslot bij ons thuis waardoor er niemand was. Pakket zou bezorgd zijn in een pakketkluis. Bij de pakketkluis blijkt deze leeg te zijn en onbekend waar het pakket is. Klantenservice is slecht bereikbaar. Ben nu nog aan het wachten op een oplossing en antwoord.

Snel

Ik kon mijn pakket snel afhalen en hoefde nauwelijks te wachten. Er werd alleen niet om mijn identiteitskaart gevraagd, dat vind ik wel bijzonder, verder heel goed!

Waardeloos

Het is een schandalige service. Eerst komen ze zaterdag langs kan hij het pakket NIET vinden in z’n bus, geeft hij aan ik kom straks terug. Niemand meer gezien en krijg je ineens een mail met dat de bezorging niet gelukt is. Hij stond nota bene voor de deur. Vervolgens krijg ik ineens bericht op maandag uw pakket is bezorg, ik was gewoon thuis dus geen idee waar ze het geleverd hebben. Uiteindelijk via de verzender erachter gekomen dat ze het in Grathem hebben afgeven. Ik woon in Haelen dat is drie dorpen verderop , we hebben ook gewoon dpd afhaalpunten in de buurt. Het is dat ik niet kan kiezen met welke bezorger ik het wil thuis krijgen anders zou ik nooit meer via dpd laten leveren, wat een waardeloze bezorgservice. Zo ga je niet om met je klanten. Ik snap dat het druk is maar waarom ze het zo ver afleveren is me een vraag.

perfect

perfect

snel en correct

Goed afhaalpunt, snelle service. Als je 's morgens gaat is het nooit druk.

Dit verzin je toch niet?

Ik krijg op 08.50 een mail, dat jullie tussen 08.52 en 09.52 mijn pakket bezorgen. Dat kan wel iets meer op tijd aangegeven worden toch? Ik was dus niet thuis. Pakket van bijna 20kg wordt naar een pick up point gebracht, midden in het centrum, waar je niet met de auto kunt komen. De medewerker van het pick up point zei ook nog ehhh dit is wel super zwaar? Ja, dat weet ik. Snap de logica hier ook niet van. Ja zegt ie, ze rijden met zn tweeën om sneller pakketten te kunnen bezorgen, en de ene gaat hier heen en de ander naar de Oude straat (waar je voor de deur kunt parkeren). Wie verzint dan dat het slim is het midden in het centrum te doen? Jullie hebben steekwagentjes, ik niet. Daarnaast, hebben jullie voor vandaag nog een pakketje voor mij, welke aan de andere kant van de woonplaats wordt bezorgd, waar je tevens voor de deur kunt parkeren, dit pakketpunt heb ik zelf gekozen. Dan kun je toch als bedrijf wel zelf bedenken dat je die twee pakketten gewoon naar 1 en het zelfde punt brengt?

Slecht

Wanneer je neerzettoestemming geeft wordt je pakket als nog naar een afhaalpunt gebracht

Efficient en sympatieke winkelhouder

Het winkeltje zit stampvol met pakketjes, oftewel, heel veel mensen laten het daar bezorgen! Ondanks de hoeveelheid, zit er echt een systeem in en kan de winkelhouder je pakketje snel terug vinden.

Te vaak gedoe gehad

Een paar keer al problemen. Of de locker opende niet, bedrijf niet te bereiken voor oplossing. Zeer lange verzending. Geen goede ervaringen fus.

Goede en snelle servies met voldoende parkkermogelijkheden, wel zo handig met veel pakketten

Vriendelijk personeel

Pakket snel bij afhaalpunt, QR code niet ontvangen

Pakket snel bij afhaalpunt, QR code niet ontvangen DPD ook niet bereikbaar om QR code (opnieuw) te ontvangen

Niet mogelijk om bezorgdag aan te passen

zodra het kon heb ik de bezorgdag gewijzigd. Krijg ik later een bericht dat er een mislukte bezorgpoging was… vervolgens is mijn pakket bij een punt midden in de stad afgeleverd, terwijl ik daar niet eens woon… Bij het pakketpunt zelf waren ze heel vriendelijk overigens

Waardeloze bezorging

Er werd een mail gestuurd waarin stond dat ze ons gemist hadden. Volgens CAMERA EN OOK RINGBEL was er niemand aan de deur/bel geweest. Daarbij zaten wij voor de raam. Daarna weer een dag wachten om naar afhaaladres te kunnen. We zijn 73 jaar en moesten nu met een zwaar pakket op de fiets. Dus waardeloze bezorging!!!! We horen dit van meerderen!

Slordig

De bezorger geeft aan mij gemist te hebben, terwijl ik wel thuis was. Heb geen deurbel gehoord. Snap met de drukte dat een appartementen complex niet fijn bezorgen is, maar vraag dan of ik naar beneden kom. Ik zit niet voor niks thuis, zodat de bezorger niet voor een dichte deur staat.

Duidelijke communicatie en snelle levering!

Zeer tevreden.

Nadine

Ze waren erg vriendelijk en ik had mijn pakketje binnen een minuut.

Super service

Snelle service Klantvriendelijk

Anderhalve week later bezorgd en ook nog eens niet bij het afgesproken ophaal punt gebracht!!!!!

Anderhalve week later bezorgd!! Naar een heel ander ophaalpunt gebracht als door mij aangegeven!! Pakket werd ook aangegeven als onvindbaar op track en trace!! Dus allemaal heel slecht!!!

Goed leveren goed meesten mensen zijn aardig

Goed aardig personeel over het algemeen

De chauffeur heeft niet aangebeld

Jammer dat je, als je de hele dag thuis bent, moet lezen dat de bezorger je helaas niet heeft aangetroffen en het pakket aflevert bij een pakketpunt. Ik begrijp de werkdruk maar de taaknisxtoch echt pakket bezorgen, in dit geval bij het huisadres.

I really like the returning process

I think DPD has a large and sophisticate system of dropping point. The managers at dropping points can provide you with label, so you dont have to print it at home.

Kundig

Na een fout van de bezorger was mijn pakket bij deze Pickup-point bezorgd ipv bij mijn voorkeur. Aangezien ik het niet voor elkaar kreeg om het daar alsnog te laten bezorgen. Hier maar opgehaald. Bleek achteraf een goede oplossing want de service en vriendelijkheid was hier prima

Outstanding

Outstanding experience at this parcelshop! Always helpful and efficient, highly recommend.

Jullie dienstverlening is sterk verbeterd t.o.v. vorige jaren. Ik ben tevreden.

Dpd is prima maar myphone niet

Op de site van DPD staat tot 18.00 uur open. Ik ga eerder van mijn werk ben om 17.10 voor de deur en sinds 1 november sluit myphone om 17.00 uur staat op de deur!!! Erg vervelend en ronduit slecht dat het niet op de site van DPD staat

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.