Goede service en duidelijke afspraken

Goede en heldere tracking service

Keurig

Erg snel

Prima servicepunt

Pakket is goed te volgen. Fijne benadering/ zorg bij het afhaalpunt.

Gewdig

Geweldig, atijd volgens planning, atijd optijd

Wordt standaard op verkeerde adres geleverd

Onze pakketjes worden standaard op hetzelfde adres in een ander dorp afgeleverd. Dit komt doordat DPD gebruikmaakt van Google navigatie. De optie om gebruik te maken van een parcelshop is dan ook heel fijn. Ik weet niet of DPD mijn adres inmiddels heeft voorzien van aantekening zodat er weer gewoon aan huis bezorgd kan worden. Dat scheelt ons weer heen en weer rijden. Gemak is toch de essentie van online winkelen...

Aflever punt in de buurt.

Zeer vriendelijke en behulpzame mensen

Ik bestel altijd een grote zak hondenvoer en soms ben ik niet thuis om he te ontvangen, bij deze parcel shop hielp deze meneer mij met de 20 kg zware doos te brengen naar mijn auto. Top !

Alleen thuis bezorgd krijgen is makkelijker

Scannen, deurtje open, deurtje dicht en klaar. Super makkelijk!

Eenvoudig je pakket ophalen

Ideaal om na mijn werk nog een pakket op te halen. Ondanks dat ik de wijziging van de parcelshop niet goed had gelezen en dus eerst bij de verkeerde stond, toch mijn pakket snel kunnen ophalen.

Pakket in goede staat ontvangen

Het pakket was op het juiste afleverpunt beschikbaar, iets later dan gepland (kerstdrukte), in goede staat.

Correct

Snelle en correcte aflevering. Goede track en trace.

Seamless experience

Convenient track and trace code for pick up and clear email updates

slechte ervaring

Mijn pakketje werd niet afgeleverd aan mijn huisadres omdat de chauffeur mij niet thuis trof. Heel raar want ik ben de hele dag thuis geweest en heb niemand gezien. Nu moest ik aan het andere eind van Zutphen m'n pakketje ophalen

Gewoon irritant

Niet geleverd op pickup plek. Maar 30 min fietsen hier vandaan. Heb 4 weken moeten wachten.

Duidelijk en vriendelijk

Duidelijk communicatie via email en app van traject en levering besteld product. Afhaallocatie (Koningsweg-Groningen) met ruime parkeergelegenheid en vriendelijk personeel. Kortom.. helemaal prima!

Erg onduidelijk en verkeerde informatie

Ik was niet thuis op moment van levering (vrijdag ochtend) dus ik kreeg een duidelijke melding dat het pakket bij een pickup point zou worden geleverd later deze dag en dat ik een mail zou krijgen. Prima so far. Op de tracking website stond al een pickup point. Maar dat was het punt van waar het pakket verstuurd is. Leek me niet dat het daarheen zou gaan. Einde van de dag een update dat het leveren van het pakket niet gelukt is... Vreemd, het zou toch naar een pickup point gaan? Dit staat bij de tracking: 12.12.2025 , 18:30 Tynaarlo, NL We couldn't deliver your parcel and had to return it to the depot 12.12.2025 , 14:31 Tynaarlo, NL We couldn't deliver your parcel, it will soon be available at a retrieval point. You will be informed of the location upon arrival Het pickup point was gewoon nog open, tot 21:00 zelfs. Geen melding dat ik het pakket kan ophalen. Zaterdag geen enkele update. Vreemd, want bij de oorspronkelijke melding stond "Levertijd binnen 1-2 werkdagen (inclusief zaterdag)". Maandag krijg ik een update dat het pakket vandaag wordt geleverd. Op de tracking pagina staat dat het pakket bij mij thuis wordt geleverd. Tot opeens het pakket geleverd zou zijn, maar bij een pickup point. Daarnaast: Als je googled op "DPD tracking" krijg je deze pagina: https://www.dpd.com/nl/en/receiving/track/ Als je daar je track nummer invult... wordt je doorverwezen naar een nieuwe pagina waar je nogmaals je track informatie in mag vullen. Daarnaast: Heb ik contact gezocht met de helpdesk over wat er nou aan de hand was maar tot op heden heb ik geen reactie gehad.

alles keurig volgens berichtgevingen

fijn om van tevoren een berichtje te krijgen dat pakketje binnenkort bezorgd wordt. ook bij bezorging bij pakketpunt nooit een probleem

Vaak snel verzonden en ontvangen.

Nooit bericht gehad dat pakket klaar lag

Geen bericht, zelf maar gaan informeren bij parcelshop

Duidelijke communicatie en fijn afhaalpunt.

Wijziging niet opgevolgd.

Niet thuis wijziging gedaan. Pakket kon voor mijn huisdeur achtergelaten worden. Is helaas niet gebeurd.

24 km moeten rijden om mijn pakketje op te halen

Kreeg mail dat ik niet aanwezig was bij leveren maar er hangt een briefje dat je het pakketje neer mag leggen. Dit was 3 december en op 15 december krijg ik een mail dat ik het pakketje 24 km retour kan ophalen.

Ideaal, pakketje ophalen op nog geen 50 m van mijn werk!

Enorm goed geïnformeerd over het tijdstip van bezorging van het pakket en de uiterste datum van ophalen. Ophalen is zeer eenvoudig! Na invoer van de ontvangen code zwiepte het kluisje open en had ik het pakket in handen.

Goede bezorging

Pakket werd bezorgd op de vooraf per mail aangegeven tijd.

Alles ging zoals het moest. Ik kreeg netjes bericht dat mijn pakket was afgeleverd bij het ophaalpunt en daar lag het.

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.