Snel en goed geleverd!

Heel erg tevreden

Netjes en op tijd

Ik kan er op vertrouwen dat datum en tijdstip overeenkomt met de mail.

thuisbezorging werd depot

Wachten op bezorging, en dan mail we hebben je gemist!

uitstekend en zeer betrouwbaar

zie boven

Hoop gedoe om pakket op te halen

Pakketjes zijn vrijwel gelijk naar een pick-up point gestuurd. En als je pakketjes ophaalt zijn er geen medewerkers die Nederlands of fatsoenlijk Engels kunnen spreken waardoor het lastig is om duidelijk te maken wat je op komt halen.

box leeg

Krijg een qr code en email dat het geleverd is en bij aankomst, na openen is het vakje leeg. Blijkt alsnog niet geleverd te zijn.

Prima levering

Pakket zag er goed uit, zeer aardige mevrouw bij het pakketpunt. Niks te klagen.

Altijd goed geholpen

Ik wordt altijd goed geholpen bij de pickup.

Waardeloos

Ik krijg de keuze om het pakket de volgende dag te laten bezorgen, dit geef ik aan en wordt bevestigd, vervolgens wordt het pakket thuis aangeboden, en omdat ik niet thuis ben, naar een pick-up point gebracht, onbegrijpelijk.

Pakket was er iets trager dan beloofd was, maar ik had het niet besteld met de intentie het nog voor de Kerst te hebben. Werd goed op de hoogte gehouden en de levering ging netjes en vlot.

Snel en goed verzonden

Snelle levering, zelfs tijdens de drukke feestdagen zolas aangegeven in de paketkluis geleverd, ideaal.

Geen pakket

Hele dag thuis. Krijg op gegeven moment een mail dat we niet thuis zouden zijn en dat pakket afgeleverd zou worden bij een pakket kluis. Daarheen, QR gescand, kluis leeg.

No package

Box was empty. This package should be delivered to home address,,

• Would you recommend us? No

Super vriendelijk en snel!

Makkelijk te vinden, parkeren voor de deur, heeeel vriendelijk en geduldig, super snel.

Niet goed

Aflevering van pakket tot 2x toe niet goed gegaan helaas. Eerste maal afgeleverd bij Pickup locatie in ander deel van het land tweede maal mis gegaan is bezorger aan de deur geweest terwijl we in de app van DPD hadden aangegeven dat naar Pickup locatie in onze woonplaats afgeleverd moest worden. Lijkt erop dat bezorger(s) de app niet of onvoldoende raadplegen op wijzigingen van klant. Groot aandachtspunt voor verbetering in ieder geval.

Prima informatie, duidelijk te volgen en prima afgehandeld

TOP

Ik kon het ophalen om de hoek!

Snel en simpel

Ben de locatie binnen gekomen, pakket was aanwezig . Snel en simpel, geen klachten

Pakketje niet in automaat

Eerst een mail dat later op de dag een pakket bezorgd zal worden. Halfuur later een mail dat het in de automaat zit. Bij de automaat code ingevoerd en geen pakket aanwezig oftewel een leeg vak. Daarna mail dat pakket is opgehaald. Vervolgens mail dat pakket onderweg is. En weer een mail dat pakket opgehaald is.... maar nog steeds geen pakket. Volgens DPD ligt verantwoordelijkheid nu bij de afzender..... Niet de eerste keer dat dingen fout gaan bij DPD.

Snel en goed te volgen

Zie boven

Afhaalpunt is waardeloos

Allereerst is de bezorger nooit langs mijn woning geweest en is het pakket gelijk naar het ophaalpunt gebracht. Het afhaalpunt houdt zich niet aan openingstijden online. Vier keer voor een dichte deur gestaan.

Netjes snel

Nooit optijd, altijd 3x bezorgtijd wijzigen en uiteindelijk niet komen

Het wordt steeds slechter. Pakketjes arriveren zelden op tijd. Je zit hele dag te wachten en krijgt 3x een ander bezorgmoment toegezonden. Daarna hoor je niks meer en moet je via een omweg erachter komen dat je pakketje helemaal niet geleverd wordt. Vervolgens wacht je weer op eelen nieuw bericht met bezorgdatum en tijd. Uiteindelijk moet je het ophalen bij een dpd punt. Echt waardeloos!!! Nu al 4x achter elkaar hetzelfde meegemaakt.

de snelste onder de grote vijf

UPS, Fedex, DHL, de post.. DHL blijkt vaak het snelst en het meest betrouwbaar in de tracking op de app.

Super goed service

Heel blij mee

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.