Super centrale plek

Fijne centrale plek! Handig met parkeren!

Excellent!!

Zeer tevreden over DHL diensten. TOP ervaringen. Én zeer zeker met de persoon die bij mij de pakketjes aan huis brengt.

Vriendelijke mensen, prima service

Vriendelijke mensen, prima service. Omdat het een uitgebreid pakketpunt is in een dorp met weinig andere mogelijkheden zouden ruimere openingstijden fijn zijn.

Uitstekende snelle levering.

Snelle levering. Informatie voorziening is zorgvuldig en correct.

DPD bezorger van zaterdag 13 december zou ontslagen moeten worden.

Kreeg mail uw pakket 11706845327752 wordt tussen 13 uur en 15 uur bezorgd. Ben thuis en kan bezorger volgen. Rond 14 uur komt mail u was niet thuis, we bezorgen bij afhaalpunt, was er gewoon!! Bel DPD zou s'morgen rond 10 uur bij Rembrandweg 110 Amstelveen (auro & fiets) bezorgd zijn. Kom nu net van deze winkel en verkoper verteld mij dat de pakketten vandaag om 12.30 uur daar zijn afgeleverd. Dus de bezorger heeft gewoon vrije middag genomen zaterdag 13 december en maandag de pakketten tegelijk gedropt, echt schandalig!!! Carla Altewischer Handelsweg 39-39 1181ZA Amstelveen

Ik vond het een 10 waard omdat het super snel ging en je duidelijke uitleg krijgt waar en wanneer het geleverd word, en ik gratis verzending had.

Snelle afhandeling

Helemaal ***

Naar 5 ophaal punten moeten gaan dikke week wachten op cruciale medicijnen voor mijn katten en speciaal voer. Geven elkaar de schuld de webwinkel en DPD.

Adequate beglijding can het gehele proces

Super direct aangegeven hoe het met het vervolg van de bestelling staat

Unreliable and bad customer support

I wanted my package sent to a completely different delivery point and I still got delivered in the centre where you have to go by a bike or pay for parking. When I wrote to customer support that the package is lost they asked me that it was picked up (which it wasn't, why would I ask them for help finding it?). And they told me to write to the seller, which didn't help much at all.

Prettig ontvangst en snel geholpen

Keurige ontvangst, goede parkeergelegenheid en correcte bediening.

Goede informatie over de zending.

Goede service!

Door een foutje bij het inname punt duurde de levering behoorlijk lang. Maar bij de Jamin was het allemaal goed geregeld!

goed geregeld

ik moest eerst wennen, maar nu gaat alles goed

Niet thuis

Pakket is meegenomen naar pick up point terwijl ik gewoon thuis was

Waardeloze bezorging.

Dit bedrijf bezorgd NIET! Terwijl ik thuis ben om het pakket te ontvangen krijg ik het bericht dat de bezorger aan de deur is geweest in mij niet thuis heeft aangetroffen. Dit is niet de eerste keer. Ik doe geen zaken meer met bedrijven die alleen DPD als bezorger hebben.

top

heel goede service

Snel en correct!

Gewoon prima wat ik ook verwacht had, ook in deze drukke periode.

Prima bezorging

berichtgeving is veel te traag

mail zegt het is bezorgd, maar geen bezorgcode. Dag later krijg je mail ophaalbewijs. Jammer kan vast sneller

Goede service en aardige mensen

Goede service en aardige mensen

PRIMA

Geweldige services

Prima geregeld

Top geregeld!

perfect

zo fijn dat je je pakje kunt ophalen wanneer je even tijd hebt, genoeg parkeerplekken en je wordt geïnformeerd tot wanneer je er terecht kunt, ik vind het perfect

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.