Goede pakketdienst

Ik kon het pakket goed volgen. Het pakket was er snel en het afhalen kostte geen enkele moeite.

Fijn adres voor pakket verzending

Heel vriendelijk personeel, altijd op tijd aanwezig.

Niet aanbellen, wel thuis

De bezorger heeft aangegeven dat hij mij niet thuis aantrof terwijl dat wél zo was. Heb het af moeten halen in een winkel waar je slecht behandeld wordt én mijn pakje was open gemaakt en 1 artikel gestolen. Slechte beurt DPD.

Probleemloos geregeld

Altijd correct en vriendelijke

Altijd correct en vriendelijk

Goed en snel

Communicatie goed en zeer snelle levering

Altijd snelle en vriendelijke service

Als je bij dit punt je pakketjes laat ophalen of bezorgen kan je er zeker van zijn dat je altijd snel en klantvriendelijk wordt geholpen. Echt een top pakketpunt

I did got my order on time

I did got my order on time

Uitstekende service in Rouveen

Ik moest toch tanken, dus dat kwam mooi uit. De medewerker achter de balie had me al gezien en het pakket stond al klaar.

Top geregelt

Goede info

Echt een fijne locatie, als ik binnen loop weet men al waar mijn pakketje ligt dus ik ben daar zo in en uit, echt super!

supper

afhaalpunt goed bereikbaar en snelle afhandeling.

Geweldig ! Vriendelijke mensen en zeer goed geregeld

Zeer positief, klantvriendelijk en behulpzaam

Zeer vriendelijke behulpzame mensen

Zeer slecht

ServicePoint was reeds gesloten toen mijn pakket daat aangeboden werdt, vervolgens duurt het 4 dagen voordat het weer uit het depot gaat richting servicepoint. Ik begrijp dat het druk is in deze periode maar wanneer een pakket terug komt op depot dan vind ik het zeer vreemd dat deze de volgende dag niet mee gaat in een nieuwe rit. En dan nog iets de bezorger dient te weten hoelaat een serviceponint sluit waarom komt deze dan na sluitingstijd.

Geweldige locatie, heel vriendelijk personeel

De jonge dames zijn zeer vriendelijk, erg snel en handelen in oplossingen. Genoeg parkeerplekken fijne openingstijden

Precies als verwacht. Niets op aan te merken.

Snelle correcte service

Bij verzendbericht aflevering gewijzigd naar afhaaladres. Bericht ontvangen dat ik het pakket over 3 dagen kon ophalen (weekend ertussen) maar kon ineens pakket wél op afhaaladres ophalen. Dus snel geswitcht van dpd! En mooi dat ik niet 3 dagen hoefde te wachten. Goede service

Toppers in een notendop

Gewoon chill geen stress leuke mensen die hard werken respect gewoon

Prettige communicatie en afhandeling

Alles zoals gecommuniceerd, prettig en duidelijk

Snel en duidelijk, goede service.

In de app makkelijk te volgen en adres levering omzetten naar afhaalpunt.

Heb alles goed kunnen volgend. Mijn pakket is in goede orde ontvangen!

goede service

duidelijk beleefd overzichtelijk

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.