Efficiënt

Heel vlot uit de locker kunnen halen. Wel jammer dat de lockers buiten staan.

Moeizaam

In account aangegeven dat pakket in of achter papiercontainer mocht, dit is echter toch naar een afhaalpunt gebracht wat niet alleen een stuk bij ons vandaan is maar ook beperkte openingstijden heeft. Daardoor werd het heel lastig om ons pakket op te halen en ging het gemak van thuis laten bezorgen verloren.

Super goed en vriendelijk geholpen

Super goed en vriendelijk geholpen, info formatie duidelijk en to the point

Slecht

Heb de hele dag thuis gewacht op het pakketje Maar het is rechtstreeks naar een afhaalservice gebracht (phone city) wat ook nog eens uit de buurt ligt van mij Slechte service daar Systeem eruit Winkel te laat open Onvriendelijke man

Chauffeurs zijn lui

Rijden elke door terwijl ik gewoon thuis ben. Ze drukken op de knop niet thuis en rijden dan door. Zodat je zelf naar pakketpunt moet

slechte levering DPD

we waren aanwezig voor het aannemen van pakket. chauffeur reed al weg voordat we konden aannemen. we kregen een email met het bericht dat het pakket naar en pick up point gebracht zou worden. dit heeft 5 dagen geduurd voordat het pakket daar werd gebracht. in de tussentijd kan je niemand bereiken/vragen waar het pakket is.

Vriendelijke bediening

Afhaal oke Jammer dat veel berichten in het Frans eerst binnen komen. Daar veel mensen o.a ikbgeen Frans kunnen is dat lastig.

Prima alternatief voor thuisbezorgen

Bij de webwinkel kon ik enkel kiezen voor bezorging bij een afhaalpunt, vermoedelijk vanwege de waarde, het gewicht en omdat het van Denemarken naar NL moest. In eerste instantie vond ik het wat onhandig, maar achteraf gezien is het best logisch: geen gedoe met "we hebben je gemist"-briefjes of onzekerheid bij wegzetten/afgeven bij buren.

nette afhandeling

vlot geholpen op afhaal punt.

Slecht

Jullie hebben het pakket niet ingescand zodat het leek op niet-afgeleverd

slecht

afgesproken was afleveren op de deurmat. Ik was de hele dag thuis, niemand aan de deur geweest!! en dan mededeling, "niemand thuis" en pakket afgeleverd bij DPD Pickup parcelshop.

Uitstekende ervaring.

Poor service

I had two orders with DPD and both failed. The first one was delayed and went missing. I contacted customer service many times, but their responses were extremely slow. After two weeks they finally found the package somewhere and delivered it, without any explanation. The second order was also delayed and was delivered to the wrong location. I contacted them 3–4 times by email, but they ignored what I wrote. I had to pick up the parcel myself, otherwise it would have been returned to the sender. Again, no apology and no explanation. I do not recommend this company.

Hele vriendelijke mensen bij onze vaste servicepunt in vlijmen bij Flowers

Leeg kluisje en verkeerde informatie

Ik trof na het ontvangen van de code een leeg kluisje aan. Na 3x contact te hebben gehad met DPD kreeg ik pas de juiste informatie! Namelijk dat ik direct contact had moeten opnemen met de leverancier, deze kan een onderzoek aanvragen over het vermiste pakket! Tot op heden heb ik nog geen duidelijkheid over het pakketje. Gaat hier wel een een waarde van €150,-

Onduidelijk

Mijn pakket zou op zaterdag geleverd worden, ik was thuis maar kreeg een melding niet thuis. Daarna track en tracé gekeken, stond er dat het pakket nog niet ontvangen was door dpd. Uiteindelijk ligt die bij een pakket punt. Heb al meerdere slechte ervaringen met dpd.

Prima.!

Snel informatief, keurig afgeleverd, zeer tevreden.

Eerst een pakket niet afleveren terwijl ik gewoon thuis ben, en een 2e 15 minuten verderop afleveren

De deur stond LETTERLIJK open dus ik geloof niet dat ze überhaupt langs zijn geweest. Pakket terug gestuurd naar bol.com. Lekker dan. 2e pakket van vinted zou naar een pakketpunt worden gebracht 1 dorp verder. Wordt vervolgens afgegeven bij het meest drukke pakketpunt in de stad verderop. Hoe lui zijn je bezorgers?!? Zwaar ontevreden!!!

Werkt makkelijk en snel.

Zoals het hoort.

Veel te laat bezorgd!! Heeft er bijna 3 weken over gedaan

Slechte service DPD, ze bezorgen nu standaard veel te laat!!! Pakketten zijn bijna 3 weken onderweg

Duidelijk en op tijd

Pakketje was duidelijk aangegeven waar en wanneer het opgehaald zou kunnen worden.

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden met DPD, bedankt voor de goede zorgen

Snel en goed

Ik kom hier wekelijks omdat ik de werkwijze prettig vind en het personeel erg vriendelijk.

DPD wel een pakketdient?

innen het aangegeven tijdsvenster in de DPD-app kreeg ik ineens de melding dat mijn pakket ‘niet bezorgd kon worden’ en meteen naar een afhaalpunt ging. Het ging om twee zware pakketten (20 kg: hondenvoer en koffie). De volgende dag mocht ik ze ophalen, niet bij het dichtstbijzijnde punt, maar helemaal aan de andere kant van Zoetermeer. Echt frustrerend — wat heb je aan een pakketdienst die niet eens de moeite neemt om te bezorgen?

Zeer klantvriendlijk personeel

Ik heb meerdere keren mijn pakket opgehaald bij Animals & more. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Bij twijfel of er iets klaar ligt, checken ze altijd toch nog even.

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.