goed georganiseerd

goed georganiseerde afhaalbalie

Prettig geholpen

Fijne ophaalplek, prettig geholpen.

Prima service en goeie snelheid

Bestelling kwam snel en bij een goed afhaalpunt wat centraal ligt en lang geopend is.

Prima.

Beetje jammer dat het niet thuis wordt geleverd.

Slecht

Mijn pakket zou dinsdag bezorgd worden op een afleverpunt. Nooit bericht gehad over wijziging van locatie. Hierdoor voor mij tot woensdag onbekend waar het WEL geleverd is, ook geen bericht over gehad. Woensdag gebeld met dpd, die wisten wel waar mijn pakket was, alleen was deze nog niet aangemeld. Ik ben naar het afhaalpunt gegaan, was vrij chaotisch. Mijn pakket uiteindelijk meegekregen, te laat. Als ik hier niet achteraan was gegaan, had ik waarschijnlijk nogsteeds niet geweten waar mijn pakket was. Conclusie: pakket te laat, mijn bestelling (zeldzaam plantje) is dood. Pakket te laat, geld lichter, alsnog geen plant.

Niet thuis

Zat te wachten op een pakketje ze konden tussen 10 uur en 11 in de ochtend komen. Ik zit netjes te wachten kan zien dat de bezorger in de buurt is. Voordat het nog geen 11 uur was kreeg ik de melding bezorging mislukt. Daarna kreeg ik de mail dat ik niet thuis was en dat hij naar een afhaalpunt gaat. Dan vul je een klacht in en krijg je gewoon een standaard mail terug. Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurt (gaat bijna altijd wel mis). Ik krijg het gevoel dat de bezorgers maar doen waar ze zelf zin in hebben en dat er toch geen consequenties aan zitten.

Excellent

Very fast

Een fijn bedrijf

Ik heb meerdere pakketten via DPD mogen ontvangen en dat gaat altijd erg netjes en goed.

Aardige mensen bij het pick up point

Vriendelijke beleefde aardige mensen

Snel geholpen

Snel geholpen op locatie en geen beschadigingen.

Alles prima in orde

Snelle verzending, korte levertijd, pakketje zag er nog keurig uit en ik ontving bijtijds een e-mail dat mijn pakketje bij een ander afhaalpunt was afgeleverd.

Experence was fine

The site could be more English friendly

Snel en zonder problemen.

Het liefst gewoon thuis bezorgd maar als het in de buurt word afgeleverd en het afhalen verloopt snel en zonder problemen is het ook goed.

Alles oke

Alles oké

Prima want ik woon vlakbij een dpd punt

Omdat ik 30m van een dpd punt woon is dpd voor mij een fijne bezorger.

De hele doos was kapot

De doos waarin mijn pakketje zat, viel helemaal uit elkaar.

Afspraken goed nagekomen.

Duidelijke berichtgeving, afspraken goed nagekomen, geen problemen.

Vriendelijke medewerker en pakket was ordelijk opgesteld.

Pakket was snel te vinden omdat het netjes geordend opgesteld lag. Medewerker was ook zeer vriendelijk.

Duidelijke updates, snelle levering

Snelle service. Adequate updates.

De medewerkers zijn altijd aardig

Snelle veilige levering

Mijn pakketje opgehaald bij de pakketautomaat en dat ging heel soepel en snel middels barcode of nummer. Tevens ook snel verzonden ontvangen.

Bezorging op ander DPD pickup adres

Telkens als DPD de koerier is, dan worden items niet in de gewenste locker geplaatst. Via DHL en UPS gaat het goed (zelfde locker) DPD niet. Wordt dan bij een particulier thuis afgeleverd, alsof koerier daar belang bij heeft. In de app staat afhalen oorspronkelijke pickup punt in de mail het andere adres. Rommelig

Goeie bericht geving

prima prima

Fantastische plek om op te halen, vriendelijk en snel

Bovendien een leuke winkel om te choppen, niets negatiefs te vertellen

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.