Er is geen poging gedaan om op locatie aan te leveren

Dpd chauffeur leverde rechtstrees af bij ophaalpunt. 100 verhuisdozen. Lekker bezig DPD.

Altijd prima

Tot nu toe is alles goed gegaan, zo doorgaan dus

Waardeloos. DPD raad ik iedereen af!

DPD levert nooit bij mij thuis. Ik verdenk de pakketbezorger er zelfs van dat hij het niet eens probeert (ik woon nl nogal achteraf en dan is het financieel vermoedelijk niet aantrekkelijk voor de pakketbezorger). Ik heb een groot terrein en daar kunnen pakketten overal worden neergezet (er hoeft zelden tot nooit voor een pakket te worden getekend), dus er is geen enkele reden om het weer mee te nemen en af te geven bij zo'n afhaallocatie. De andere pakketbezorgers DHL en PostNL komen wel gewoon langs en zetten pakketten ergens neer als er niemand thuis is. Maar alleen DPD óf komt überhaupt niet óf neemt het weer mee. Ik heb de verkopers ook al vaak aangegeven nooit DPD te gebruiken (maar DPD zal wel de goedkoopste zijn, maar, zoals altijd geldt, je betaalt niks en dan krijg je ook niks). Kortom, waardeloos bedrijf. En aan de verkopers: Gebruik een andere pakketbezorger.

Enorm balen!!!

De bezorger heeft het pakket bij Boxbee afgeleverd terwijl er gewoon thuis waren!!! We laten het niet voor niks thuisbezorgen. Ik heb ook niet aan gegeven dat ik het op een ander adres wilde! Had zelfs de datum door geschoven naar vrijdag, bevestiging van gehad, maar helaas!!! Boxbee in Oud-Beijerland is erg zoeken. Je moet aan de achterkant van een ander gebouw zijn. Het staat nergens aangegeven, geen bordje, geen huisnummer, helemaal niks. Er staat een hek hang er wat aan of slager. Paal met een bord in de grond! Eenmaal gevonden waar het was verliep het vlot.

Zoals aangegeven wordt wanneer je het pakketje kan verwachten, is in mijn geval altijd goed gegaan. Nooit over de datum heen.

Super service altijd op tijd!

Fijne correspondentie via e-mail. Delivery altijd op tijd,nooit geen delay meegemaakt. Fijne, vriendelijke medewerkers op tuincentrum Florahof Eelde!

pakketje was een paar dagen weg en dook toen geopend weer op

Pakketje zou geleverd zijn op het pakketpunt, maar dat was het niet... Een paar dagen later kwam hij als nog binnen, maar wel geopend....gelukkig zat het speelgoed paardje er nog in, zal wel niet interessant genoeg zijn geweest voor de potentiële geïnteresseerde.. en dat moet dan wel iemand van dpd geweest zijn.... Het gebeurt eens in de zoveel pakketen, de meesten gaan gelukkig nog steeds goed.

Snelle verzending, makkelijk ophalen, vriendelijke mensen

keurige email dat mijn pakket aangekomen was.

zie hierboven.

Super late bezorging

Voor de derde keer een pakketje via dpd bezorgd gekregen en voor de derde keer op een rij deden ze er meer dan 2 weken over. Echt jammer.

Uitmuntende shop

Rommelig

Krijgt sterren voor de hulp die werd geboden om het pakket mee te versjouwen, verder rommelig, niet meedenkend hoe pakket werd aangetroffen. Conditie van het pakket was zeer slecht, mogelijk open gemaakt, vertrouw het niet. Aanvankelijk aangegeven dat het thuis was bezorgd en dag later bericht dat het afgegeven is bij de pickup point.

De tracking vind ik soms onduidelijk, maar goed tevreden over de bezorging

Prima geregeld

Snelle verzending en duidelijke ophaalcode erbij!

Locatie prima en ook het gemak van de automaat! Eerst even lezen maar ik stond al te zwaaien met mijn qr code; haha

Snelle verzending en afhandeling

Snel bezorgd en makkelijk met ophalen

Niet afgeleverd of aangebeld, pickup point wel goed.

Ze hebben niet aangebeld, maar wel een kaartje achtergelaten waarbij 0 informatie op was genoteerd. Kreeg een paar uur later te horen dat ik hem zélf moest ophalen. Pick up point was wel goed.

Goed bereikbaar en fijne service

Goed geordend pickup point. Snelle afhandeling en service.

Snel en vriendelijk

Snel en vriendelijk

Snel en efficiënt

Het is altijd goed verlopen! Ik krijg altijd een bericht als het pakket is aangekomen Top!

Slechte bezorging, goede Pickup point

Wachtende op het pakket kreeg ik de melding, dat ze mij gemist hadden. WE WAREN GEWOON THUIS!!!!! Na de melding dat we naar het Pickup point moesten om het pakket op te halen, het maar gedaan. Bij het Pickup point ging het gewoon goed, daar doen ze wel hun werk, niets mis mee. De chauffeur moet zo werk doen en de pakketten naar de juiste adressen brengen.

Slechter kan écht niet!

Bezorger skipt tot twee keer toe het huis met opmerking: “ik trof u niet thuis”. Camera’s gecontroleerd, nou hij is echt niet eens langsgereden. Vervolgens half uur rijden naar pakketpunt. Daar wordt na één pakket gezegd: dit is de enige die ik heb… “waarom heb ik dan twee qr codes van twee zendingen?” Nou, zal wel ergens anders liggen. Omdat ik pissig was heeft hij alle pakjes gescand en toen: “oh, hij ligt er toch…”. Voor mij: als een webshop DPD gebruikt, koop ik er niet meer. Dit was jiet de eerste keer met dpd problemen.

Perfecte levering

Zeer duidelijk

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.