Snelle levering vriendelijk depot.

DPD is zwaar onder de maat

Met zegt dat ik NIET thuis was, terwijl ik de hele dag WEL thuis was. Dan kan ik mijn pakketje ophalen bij een ophaal punt, waar dan weer een qr-code gevraagd wordt die ik niet gehad heb. Kort-samengevat DPD is zwaar onder de maat

Prima pick-up parcelshop

Vandaag mijn pakket opgehaald. De medewerker was erg vriendelijk.

Was snel gevonden echt top

Snelle zorgvuldige levering

Heel prettig!

Bizar lang

Duurde dik langer dan een week

Alles komt goed tot de levering

Uitstekende service

Zoals altijd komen pakketjes aan zoals aan gegeven.prettige bezorgers.

Super blij

Levering was als beschreven en pakket was in goede conditie geleverd.

Prima en snel

Prima pakketpunt. Snelle hulp en altijd vriendelijk, en je kan je kleding en schoenen er ook nog eens laten repareren dat is handig.

Perfect lekker in de buurt en super vriendelijke dame

Perfect lekker in de buurt en super vriendelijke dame

Super Graag weer

Snelle service Pakket was eerder dan verwacht Bedankt

Hele goede en snelle service en verzending

Levering was ruim een maand te laat

Mijn pakket heeft een maand in een limbo gezeten. Ik heb meermaals contact moeten hebben met het bedrijf waarbij ik iets heb besteld, die uiteindelijk dpd in beweging heeft kunnen krijgen. DPD krijgt van mij 1 ster boven het minimum omdat de mensen bij het ophaalpunt vriendelijk zijn en dat zij wel netjes hun werk hebben gedaan.

Suuuuper

Hallo, ik ben zeer tevreden over de levering.

Komen het pakket niet twee keer aanbieden!

Eertste keer van pakket aanbieden was ik er niet, dacht dat ze het dan de volgende dag aan zouden bieden. Daar leek het ook op kreeg een tijd door, was thuis maar geen bezorger gezien! Kreeg een berichtje dat ze het bij een afhaalpunt hadden gebracht. Dus tevreden over DPD, nee niet echt!

Top, snel geleverd en netjes aangekomen

Vriendelijke geholpen

Goede informatievoorziening, snelle en correcte levering

Goede informatievoorziening via de website (Track & Trace). Snelle en correcte levering.

Heel aardige mensen. Alles goed geregeld daar. Vrolijke boel. Aanrader.

Hele goede vriendelijke hulp

Ik had een zware doos, en het vriendelijke meisje, pakte ze op en bracht hem nasr auto, erg behulpzaam.

Slecht, steeds weer dezelfde klacht

Wel thuis, maar gewoon doorgereden. Naar afhaalpunt.

Fijne communicatie via e-mail

Fijne communicatie via e-mail en tijdvak is ook oke

Zeer slechte logistieke service. De hele dag thuis gebleven en toch melding dat we niet thuis waren!

Schandalige service als logistieke service provider. Tot 2 keer toe de melding gehad dat we niet thuis waren ondanks dat er iemand de gehele dag thuis was. Uiteindelijk maar gekozen om af te laten leveren op een ophaalpunt! Geen zaken met doen met DPD!

Super simpel!

Heel handig om zelf je pakket op te halen wanneer het jou uitkomt, lekker in je eigen buurt. Zo populair dat soms alle lockers bezet zijn...

Slechte ervaring, zijn niet aan deur geweest maar gelijk naar dpd punt (ver om te lopen)

Zjn niet aan deur geweest maar gelijk naar dpd punt, daar aangekomen onbrak er een doos.

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.