Fijne service en goed afhaalpunt

Gezellige en goede service, ruime openingstijden

mijn ervaringen zijn heel goed

Op Tijd ,goed service ook vriendlijk gehulp bij het ofhaalpunt , prima.

Duurde heel lang

Pakket was verzonden op woensdag en een week later op vrijdag was het pakket pas op het pakketpunt.

Altijd fijn om het pakket te kunnen volgen via de tracking. Ook handig om op de hoogte gehouden te worden via de mail. Ik ben ook zeer tevreden met het afhaalpunt in mijn buurt. Ruime openingstijden en 7 dagen per week geopend. Vriendelijk personeel.

Goede levering

Snelle levering en duidelijk

Bijna helemaal goed

Steeds wanneer mail krijg vandaag een oakket te ontvangen bedoelen ze morgen. Maar ik heb zelden haast.

Altijd keurig een bericht, openingstijden en een duidelijke qr om snel af te halen

Top !!

Klantvriendelijk en snel, kortom perfect!

Ander afhaalpunt

Zeer irritant dat ik mijn pakket 4.5 km verder op moet halen!

Pick-up point of hangplek

Leek meer op een buurthuis/hangplek voor jongeren dan een punt om je pakje op te halen. De jongen die me uiteindelijk help, scande maar alle pakjes een voor een om te zoeken naar m'n pakket. Geen systeem van opbergen of iets. Meer geld verdienen terwijl je met je matties hangt

Ging heel goed

Het is zeker verbeterd t.o.v. de laatste jaren. Nu voor het eerst ging het niet helemaal zoals het hoorde(bug in systeem? ) Dat kan een x gebeuren, anders hadden jullie zeker een 8 of 9 gekregen.

Snelle levering en duidelijke communicatie!

Communicatie is helder en up to date en snelle levering! Erg tevreden!

Geen problemen. Uitstekende service

De periode van verzenden tot arriveren was erg lang. Ruim een week

Wordt altijd zeer vriendelijk en snel geholpen

Zeer positief

Een random andere afhaal locatie

Ik had een gunstige afhaal locatie met lockers geselecteerd (vet relaxt als je full time werkt), maar ineens is zonder reden mijn pakket naar een random andere afhaal locatie gebracht aan de andere kant van de stad met fysieke toegang en openingstijden. Moet ik zo'n obscure tabak/sigaretten/vape 'winkel' in. Verder op zich wel goed afgehandeld, maar dit is niet cool :-(

Jullie zijn eigenlijk **********

Uhhhm ja, om te beginnen geen leugens vertellen: meneer aan de telefoon verteld dat vandaag 14 november mijn pakket bezorgd zal worden, de vrouw erna weet niks van jullie systeem en leest de app voor aan mij ipv onderzoek doen. Mijn pakket zal 17 november pas aankomen na het 10 november besteld te hebben. Jullie klantenservice is eigenlijk niets anders te benoemen dan waardeloos.

top geregeld

Heel goed, top gedaan, geen enkel centje prolemen

Lange bezorgtijden

Het duurt lang voor een pakketje bezorgd wordt

Redelijk in de buurt

wisselende ervaringen met DPD. Regelmatig in een andere locatie afgeleverd en dat vind ik niet prettig. Pakketpost niet al te georganiseerd. Te lang zoeken naar betreffende pakket.

My package was not in the locker

Not sure what happened but the package was missing from the locker. After this experience I’ll probably never order again using DPD LOCKERS. After calling DPD they do not know where the package is

Vreselijk

Alles was beschadigd en opengebroken

Hele vriendelijke vrouw

De medewerker die mij hielp was heel vriendelijk, en ik werd gelijk geholpen en was binnen 1 minuut al de winkel weer uit.

Alles zoals doorgegeven

Alles klopte en snel geleverd

Netjes een mail gekregen en afhaalpunt vriendelijk en correct

Pakket moest thuis worden bezorgd!

Wij kregen bericht dat het pakket zou worden bezorgd op 14/11 tussen 9.19 en 10.21 uur. We waren thuis en er is niet aangebeld. Kort daarna kregen we bericht dat het pakket kon worden afgehaald uit een pakketautomaat. Wij zijn oudere mensen en niet zo mobiel meer, dus erg vervelend!

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.