geen moeilijkheden en redelijk snelle bezorging ook werd ik goed op de hoogte gehouden van de locatie van het pakket dus wel goed

Vriendelijke mensen, snel geholpen

Pakketje is netjes op de geleverde dag bij het pakketpunt bezorgd. Bij afhalen zijn de medewerkers altijd vriendelijk en ben je snel geholpen.

Pakket is direct naar een pakket punt gebracht en niet aangebeld

Pakket is direct naar een pakket punt gebracht. Stond dat er niemand thuis was, maar dit is niet juist. Heb ook niemand op de video deurbel gezien. Jammer

Ik was thuis en ze kawmen niet

Ik kreeg een mailtje dat ik mijn pakket moet ophalen omdat ik niet thuis was terwijl ik gewoon thuis was.

Een paar wijken verder op een ophaalpunt gebracht.

Deze keer , waarschijnlijk vanwege de Kerstdrukte, moest ik een paar wijken verderop mijn pakket op de fiets ophalen. Ik had liever gezien dat de DPD het pakket niet geleverd had op dit pakketpunt, maar het een paar weken later in mijn wijk zou hebben afgeleverd, zoals afgesproken was.

Niet de beste

Niet de beste

Altijd netjes op tijd

Altijd netjes op tijd

Good

Good experience

We hebben je gemist

Voor de zoveelste keer we hebben je gemist terwijl je thuis bent en het ook in de brievenbus past. Oke ik woon wat achteraf maar dit gebeurt telkens weer ze nemen niet eens de moeie om naar achteren te rijden!

Netjes geholpen

Netjes geholpen en door dpd goed geinformeerd.

Geleverd, precies volgens afspraak !

Ik ben vanaf het begin van de levering tot aan het eind keurig op de hoogte gehouden van hoe het met de levering stond. Ondanks de kerstdrukte heel snel geleverd vanuit Belgie.

Horrible

dpd courier didn't even try to make a delivery on the date/ time that I was informed about in official dpd email, and just went straight to the dpd pickup parcelshop thats 25 minutes away from the delivery address (by public transport)

Pakketje netjes afgeleverd en alles is heel gebleven. Vraag me alleen af waar de gekozen locatie vandaan komt, daar ik een ander punt had opgegeven. Maar linksom of rechtsom het pakket is er

Fijne communicatie en snel geleverd. Vriendelijk

Vanaf de bestelling kon ik mijn pakket volgen. Netjes bericht ontvangen wanneer het binnen was. Zelfs daarna nog herinneringen. Ook bij het afhaalpunt, zeer vriendelijk geholpen .

Onbetrouwbaar

Pakketten worden zelden tot nooit op adres afgeleverd. Moet 9 vd 10 keer bij pakketpunt afgehaald worden met smoes dat pakket niet bezorgd kon worden.

Goed en fijne service

Informatie per mail is correct en klantvriendelijk

Makkelijke ophaalpunt en snelle verzending

DPD is een betrouwbare pakketdienst. Pakketten worden altijd snel verzonden. Makkelijke ophaalpunten.

Andere lokatie en tijden.

Werd op een andere lokatie bezorgt en de tijden van ophalen klopte niet. Verder oke!!

Voor de zoveelste keer op het verkeerde pakketpunt bezorgd.

Zie kop.

Zeer betrouwbaar en snel

Ik heb inmiddels al heel wat pakjes afgehaald en ze zijn altijd heel betrouwbaar en snel mey de afhandeling.

Vriendelijk

Goed geholpen door de mensen van het Pickup Punt, hartelijk dank en fijne feestdagen!

Wederom weer niet bezorgd.

Het begint altijd goed met,: We komen binnenkort een pakket bij je bezorgen. Daarna krijg je een mailtje: je pakket wordt vandaag tussen..... uur en ....uur bezorgd. En dan begint de ellende: We hebben je gemist. Hoezo gemist ik heb de hele tijd braaf zitten wachten. Vervolgens een dat ze het pakket bij een parcelshop hebben gebracht. En als je het niet op tijd ophaalt sturen ze het weer terug. Als je mazzel hebt is het in de buurt. Heb wel eens 30 km moeten reizen om een pakket op te halen. Gelukkig was de verkoper toen zo aardig om een andere pakketdienst te gebruiken waarmee het wel goed ging. Wij zitten nu al 6 jaar te wachten op het eerste pakket dat via DPD bij ons thuis bezorgd wordt.

Goed contact & snelle levering

Goed contact, fijn om op tijd een locatie te kunnen wijzigen. Snelle levering!

Onbetrouwbare bezorging

De pakketbezorger heeft het pakket niet in de achtertuin gezet, maar naar een pakketpunt gebracht, niet in mijn wijk. Het pakketpunt was 2 uur eerder dicht dan op de website was aangegeven, dus stond ik voor een gesloten deur.

Leveren zelden aan de deur af.

Slechte communicatie omtrent bezorgtijd. Omdat wij in een woonwijk wonen leveren ze zelden aan de deur af, en wordt het pakket gelijk naar een afhaalpunt gebracht.

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.