super handige plek om pakketjes op te halen

door de openings tijden mijn favoriete afhaalpunt. Ze zijn na kantoor uren open gewoon na mijn werk mijn pakketje ophalen Altijd aardig en behulpzaam

Altijd prima en vriendelijk geholpen

Het is fijn dat ze zien dat er nóg een pakketje voor me ligt.

Tweede keer zeer slecht

Dit is nu 2 keer gebeurd. Beide bestellingen waren niet bij mij afgeleverd. Ik ben speciaal thuis gebleven. Paketen waren gewoon direct naar de pakket punt gebracht. Gelukkig de laatste keer niet ver van mijn huis en snel. De vorige keer ver weg en 2 dagen later. Is handig als de chauffeur een bericht in de post bus doet om te bewijzen dat hij aan mijn deur is geweest.

Chauffeur heeft pakket gewoon naar afhaalpunt gebracht.

Pakket is ook beschadigd.

Good

Quick help when had issue

Snelle bezorging.

Goede en betrouwbare bezorging. Mailtjes iets vertraagd.

Pretty smooth

Everything was done in a timely manner

Altijd snel geholpen. En aardig tegen klanten

Snel en netjes

Alles was prima

Een duidelijke mail dat het pakketje er was En ook goed te volgen Alles helemaal prima

Maar....

....we waren thuis en we kregen de melding dat er niemand werd aangetroffen en het pakket naar het afhaalpunt gebracht was, wel opgehaald, maar vond het vreemd,dus geen "8" of hoger..

Pakketen worden altijd ergens anders gebracht

Het is heel vervelend dat pakketen naar andere punt worden gebracht, maar nog vervelender als het zo ver weg van mijn huis wordt gebracht. We moeten elke keer met de auto gaan.

Het is goed gekomen

Pakket is door verkoper afgegeven ( duitsland)maar ik kreeg de melding dat ik hem op kon halen hij was aangekomen( zelfde pakket af gifte punt in duitsland) De verkoper kreeg zelfs een bericht dat hij opgehaald was..niet mogelijk ik woon in NL Er was wat fout gegaan...na 6 dagen dacht ik het pakket nooit meer te krijgen maar...... Toch net nog voor oud en nieuw mijn jurk opgehaald in buiten kast in nederland!!! 31-12 19.00 wat een harde werkers op zon speciale dag nog aan het werk!! Zooo blij..nooit meer gedacht

Makkelijk om je pakket op te halen in het klusje

Goed geïnformeerd over je pakket

Pakket lag klaar en werd op uiterst vriendelijke manier geholpen Code gescant en pakket mee naar huis

Duidelijk en snel

Goed te volgen met de tracker en app is ook duidelijk met juiste informatie

Prima op tijd

Communicatie prima

Yipp is fantastisch

DPD an sich niet. Zeggen "we hebben je gemist". Maar zijn niet aan de deur geweest. Yipp is zoals altijd een leuke en vriendelijke plek om op te halen.

Pakketen altijd goed

Veel gebruikt voor mijn oakketen en nooit probelem gehad tot nu toe

Prima geleverd

Goede communicatie.

Vanaf verzender tot ontvangst ben ik uitstekend op de hoogte gehouden over de voortgang van het verzendproces. Afhalen in de dichtsbijzijnde pakketautomaat is heel makkelijk.

Perfect!

Timely en perfect. Niks op aan te merken.

Wordt goed op de hoogte gehouden, ze komen afspraken na en het pakketje is makkelijk af te halen

Alles zeer goed geregeld

Alles zeer goed geregeld ook klasse het bekijken voor follow ups

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.