Alles perfect geregeld

Alles was perfect geregeld.

Too

Snel, duidelijk en overzichtelijk

Super service en vriendelijk

Heel vlot en goed geregeld!

Bijna perfecte ervaring.

Het internet bereik is wat minder in de winkel, dus moest even naar buiten lopen. Verder super vriendelijk personeel.

Behulpzaam

Mijn pakketje was zoek. Ik heb de hulplijn gebeld, zij waren erg attent en behulpzaam. Vandaag is mijn pakket geleverd.

Langzame maar nette levering

Pakket lang onderweg, maar dat is begrijpelijk rond feestdagen. Jammer vind ik wel dat als ik 's ochtends vroeg aangeef niet thuis te zijn op afleverdatum en een pakketpunt kies ik nog een dag extra moet wachten. Vind ik echt onnodig.

Nice people,kind... very helpfull

Prima ophaalpunt

Openings tijden waren volgens bewaking tot 21.00 uur i.p.v. 23.59

Matig

Het pakketje zou thuis afgeleverd worden maar we moesten het ophalen. Daar was het niet goed georganiseerd, chaotisch. Ik voelde mij niet prettig behandelt door het aanwezige personeel, een gestreste jonge dame en een oude bejaarde brompot.

Slecht

Pakket liep vertraging op, bij het ophaal punt vertelde ze me dat het pakje weer retour was gestuurd en daarna wederom naar het pakketpunt gestuurd...heel vreemd allemaal. Maar erger nog pakje was zwaar beschadigd, scheuren in de verpakking zodat de inhoud open en bloot lag

Snel

Erg snel en betrouwbaar, ook flexibel waar het belangrijk js

niet thuis afgeleverd terwijl er wel iemand thuis was en het ophaalpunt was ver weg.

Teleurstellend. Ik stond bovendien voor een dichte deur bij het ophaalpunt en heb toen 15 min moeten wachten tot de pauze afgelopen was. Dit lijkt in niets op aan de deur bezorgen!

Snel geleverd,goed mail contact

Slechts 7,5 uur open per dag

Waarom is dit ooit als DPD Pickup parcelshop gekozen? Korter open dan een gewone werkdag. Ik moest uiteindelijk pauze en lunch overslaan om na mijn werk optijd een pakje op te halen.

Pakket afgegeven bij ander punt als opgegeven, 5 km verder

Pakket is afgegeven bij een ander ophaalpunt 5 km bij ons vandaan op een adres wat zonder navigatie niet te vinden is, dus moet met de auto terwijl opgeven adres op loopafstand is. Ook bij het bedrijf gemeld waar het pakje vandaan kwam zij dachten omdat het opgeven afhaalpunt op maandag en dinsdag dicht is de reden is, maar dan geef je het toch op woensdag af. Samenvatten: niet acceptabel en kies nooit meer voor dpd vervoer.

Zooooo lang wachten

Het pakketpunt is erg druk en geen andere combinatie. De eigen klanten kosten veel tijd terwijl je je pakketje snel kwijt wilt.

prima geregeld

prima geregeld

Superhandig

Heel fijn dat het zo kan wanneer je niet thuis bent

Voor de 3e keer was het pakketje moet gescand

Voor de derde keer was een pakketje nergens meer te vinden en ben ik zelf naar het afhaalpunt gegaan met de vraag of ze alsjeblieft wilde kijken of het er toch was ondanks dat ik daar geen bevestiging van gekregen had. Het was er maar dan heb ik nooit een berichtje van ontvangen. Puur gelukt dat ik het weer ben gaan vragen anders was het pakketje opnieuw teruggegaan naar De verzender

Vriendelijke mevrouw. Prima service.

Alleen maar positief. Waardering voor deze mevrouw.

Alles was perfect!

Zelfs sneller ontvangen dan gedacht. Uitstekende service!

Prima geholpen door dpd punt

Had het afhaalpunt IETS dichterbij verwacht,..maar goed..

Prima service.

Het lijkt een rommeltje, maar ze weten mijn pakketje altijd snel te vinden. Alleen de openingstijden kloppen niet op de site.

Prima hoor!

Enige wat ik zou zeggen is laat de qr code ook in Vinted zien ipv alleen in mail

Duidelijk en goed geïnformeerd

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.