geweldig

is goed

Komt afspraken correct na.

Zeer beperkte openingstijden

Alleen open van maandag tot en met vrijdag van 10 tot 17. Dat betekend dus vrij nemen of iemand anders proberen te vinden die het ophaalt.

Bezorging slecht

d

d

Goede ervaring

Goede service, netjes en snel geholpen

Slechte ervaring

Als ik aangeef dat mijn pakketje om de hoek bij de parcelshop afgeleverd moet worden en het wordt dan aan het andere eind van mijn woonplaats afgeleverd, dan vind ik dat een slechte service

De bezorging in drukke kersttijd ging razend snel

Het pakket werd binnen minder dan de helft van de tijd keurig op het pickup punt afgeleverd. En ook het ophalen ging heel makkelijk en vlot

Aardig personeel, plek van kluis wat onhandig

Het personeel was vriendelijk en behulpzaam bij het afhalen van mijn pakket, wat ik als prettig heb ervaren. De parcelshop zelf is verder prima in orde. Wat wel wat minder praktisch was, is de plek van de pakketkluis. Deze zit op een wat onhandige locatie, waardoor het ophalen van het pakket minder soepel verliep dan nodig. Met een iets logischere of beter toegankelijke plaatsing zou dit een stuk gebruiksvriendelijker zijn. Al met al een voldoende ervaring, met vooral complimenten voor het personeel.

Altijd goede bezorging

Altijd goede bezorging

Duitse Probleem Dienst

Mijn pakket zou vrijdag geleverd worden bij het gekozen pick-up punt. Krijg je vrijdag een melding dat er een probleem was bij afleveren, ok kan gebeuren. Zaterdag 20-12 om 12:29 mail dat het pakket was afgeleverd, huh pick-up punt is dan gesloten. Op de track tracé pagina staat dat het is afgeleverd bij 2 wheels in Den Bosch. Vandaag 22-12 om 06:06, weer een mail dit maal was het afgeleverd bij cel city op de Helftheuvel? Maar ja die zijn op maandagen pas open om 13:00 uur. Dus maar even gebeld, want waar is het pakket nu? Nee het was zaterdag al afgeleverd bij cel city en het klopte niet dat het bij 2 wheels was geleverd stond niet in hun systeem? Vreemd want als ik de mail van zaterdag open en daar de track&trace volg staat het er toch echt groot in beeld met adres en alles. Pas als je bij de details van pakket punt gaat kijken staat er ineens een ander pakket punt, dus geen details van het genoemde pakket punt. Vervelende gang van zaken, en ronduit knullig systeem. Pakket punt kan hier natuurlijk niets aan doen.

Is op een goede plaats bij aardige mensen af te halenaf te

De afhaalplaats is goed te bereiken. De mensen die daar werken zijn erg aardig en zoeken snel je pakketjes op. Ik geef die mensen altijd wat geld omdat ik het raar vind dat die mensen amper geld krijgen voor het opslaan en het geven van pakjes aan de de mensen die ze ophalen!!!

Ging goed

Erg fijn!

niet bezorgd

het zou bezorgd worden donderdag tussen 12.50-13.50 maar om half 2 stond er opeens dat bezorging was mislukt terwijl ze nooit bij mij aan de deur zijn geweest. moest dus opgehaald worden bij een depot. je begrijpt dus wel dat jullie voortaan nooit hoeven te leveren bij mij

Zeer vriendelijk en correct

We laten al onze pakketten bij deze afhaalshop afllevere . Inmiddels kennen ze onze hele familie. Zeer klantvriendelijk en altijd een correcte afhandeling,

Ligt keurig klaar, duidelijke mail.

Prima service, pakket goed en duidelijk volgbaar.

Pakketautomaat goed bereikbaar, pakket iets vertraagd door kerstdrukte, maar viel uiteindelijk nog heel erg mee.

Bardzo szybko i sprawnie

Przesyłka przyszła bardzo szybko w dobrym stanie. Nie było problemu z przekierowaniem do punktu odbioru

Uitstekend afhaalpunt

Vriendelijke medewerkster en snelle afhandeling

Vlot gevonden in de berg pakjes!!!

Meteen geholpen en heel snel gevonden in een massa aan pakketjes in deze feestdagentijd! Shapot!

Perfect!!

Perfect en makkelijk.

Prima ervaring !

Goede levering

Goede levering.

Alles netjes en op tijd

Goede service waar je zelfs nog een dag van tevoren je bezorgadres en bezorg moment kan wijzigen.

Bij DPD hebben ze het goed voor elkaar!

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.