Pakket niet afgeleverd, we waren niet thuis

Wij waren niet thuis, daarom werd deze afgeleverd bij De Witte Beer. Hier was het pakketje al snel gevonden Wij weer tevreden.

Moeizaam

Mijn pakket was niet naar de afgesproken plek gebracht, maar in een andere wijk. Daar kon ik pas 3 dagen later het ophalen. Maar heb daar bijna een uur(!) In de rij gestaan eer ik aan de beurt was ! Ik laat voortaan niet meer bij een afhaalpunt bezorgen, vreselijk. De man achter het loket moet wel heel veel geduld hebben. Stond helemaal alleen terwijl er een enorme rij stond tte wachten.

Bezorging goed, info minder

De bezorging was an sich goed maar het was in de berichten niet duidelijk dat er 2 pakketjes waren! Nu alsnog de 2e opgehaald.

Komen niet aan de deur brengen t direkt naar afhaal punt

Er is de hele dag 1 thuis maar ze komen niet langs , alleen mail we hebben je gemist ja logisch. Niet 1x nu 3x voor gekomen.

De krokodil is too

Service Dpd slecht geworden

DPD zelf dramatisch, pickup parcelshop TOP

DPD schrijft drie keer dat het pakket bezorgd is. Dit was niet het geval. De pickup-shop was ontzettend behulpzaam en bood zelfs aan te bellen zodra het pakket bezorgd is

Belachelijk slecht

De firma list en ******. Valse beloftes. Arrogant gedrag. Klant boeit ze totaal niet. Chauffeurs zijn te lui dat ze werken. Plegen ****** door te liegen dat klanten niet thuis zijn. En droppen als het even zo snel mogelijk de bus leeg op een afhaal punt

Niet aan de deur bezorgd

Mijn pakket was niet aan de deur bezorgd waarschijnlijk omdat het servies wat er in zat te zwaar was!! Daarom waarschijnlijk gelijk naar het op haal punt bezorgd.

Onhandige openingstijden

Dit was mijn eerste keer op deze locatie. De persoon was vriendelijk en leek de pakketten goed georganiseerd te hebben. Ik werd snel geholpen. Op donderdag wist ik al dat mijn pakket op deze locatie zou zijn. Pas vrijdag avond om 21u kreeg ik het ophaal bericht en de code. De locatie was alleen open tussen 16u-21u op maandag tot vrijdag. Dus niet in het weekend! Daarom zou dit nooit mijn voorkeurs locatie worden.

Helemaal top

Vriendelijk, snel

Slecht bezorging

Krijg bericht dat wij niet thuis waren maar waren wel thuis moest het pakket zelf ophalen bij één afhaalpunt wie betaald mij de uren dat is voor niets thuis ben gebleven is voel mij bedonderd

Goede en prettige afhaallocatie

Makkelijk afhaalpunt om je pakketjes op te halen,altijd goed geregeld.

Niet thuis makkelijk en snel af te halen.

Goede berichtgeving, eenvoudig af te halen.

Drama met breekbare goederen

Ik bestel 4 x per jaar wijn die met DPD verzonden wordt en heb al meer dan 4 breukzendingen. Ondanks dat er fragile op de dozen staat, wordt het waarschijnlijk met gooi- en smijtwerk Verstuurd.

De mensen helpen goed

Snel geregeld, makkelijk bereikbaar!

De medewerker van het pakket punt had mijn pakket snel gevonden. Het punt is gevestigd op een centrale locatie.

Snel en netjes

Mijn pakket was de volgende dag al afgeleverd en alles was keurig in orde

Simpel en snel

Vriendelijke en snelle service

Alles goed verlopen

Van verzenden tot ontvangen is alles goed verlopen

THEY CHANGE THE DELIVERY POINT WHENEVER THEY WANT

You choose the closest location spot and they change it by themselves to any other place and you have to go far to pick up your package. Really dissapointed

zoals verwacht

Pakketje netjes laten afleveren bij ophaalpunt. Alles liep vlot.

Geweldig.

Super aardige mevrouw erg hulpvaardig. En ze herke t je en weet je naam.

Drie weken moeten wachten op een pakje…

Pakje dat vanuit Rotterdam naar Pijnacker gebracht moest worden, als je je best doet is dat een kwartiertje rijden, DPD doet er drie weken over… en dit is niet mijn eerste slechte ervaring met DPD. Als ik zie dat een webwinkel zaken moet mer DPD, dan ga ik op zoel naar een andere leverancier, dat zegt genoeg.

Werkt perfect

Email zodra pakket geleverd is.

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.