Slecht

Pakket zou verzonden worden naar winkel Elektronica Haarlemmerstraat 45 1013 Amsterdam. Daar is het blijkbaar geweigerd vanwege ruimtegebrek (was een heel klein pakketje), heeft bijna 2 weken in het depot in Vijhuizen gelegen en we konden hem vervolgens afhalen helemaal in Westpoort. Dat is niet te bereiken voor mijn dochter van 15. De verpakking van het pakket was gescheurd. Pakketpunt Elektronica heeft alleen maar slechte reviews, ik zou dat pakketpunt niet meer gebruiken.

Vriendelijke service

Niet eens aangebeld

Snelle bezorging, maar ik had 5 minuutjes een post-it op de bel geplakt dat ik even bezig was en dat ze het pakketje neer mochten zetten. Daarna kreeg ik een mail dat ze me gemist hadden. Niet eens aangebeld.

Uitstekend locatie

Goede openingstijden en droog

Goed op de hoogte gehouden!

Ik werd goed op de hoogte gehouden, en mijn pakket is op tijd bij het afleverpunt aangekomen! Altijd tevreden met dpd.

***

Pakket niet afgeleverd op huisadres terwijl ik de hele middag aanwezig ben geweest! Bij het ophaaladres werd gezegd dat ik maar een klacht moest indienen; bij deze . Ik weet zeker dat er van DPD niemand aan mijn huisadres is geweest . Immers dan had de geïnstalleerde camera ook een persoon van DPD moeten traceren!

Niet goed.

Niet afgeleverd terwijl we wel thuis waren.

Super winkel om pakketjes af te halen

Wat een rust stralen deze dames uit. Super service. Wordt goed geholpen

Goed geholpen.

niet thuis geleverd en verpakking beschadigd

Het werd in de DPD app steeds aangegeven waar de chauffeur was, na een half uur na de bezorgtijd ineens een bericht dat het pakket op een afhaalpunt afgegeven was. Dit is mijn 2e ervaring met DPD die precies zo verlopen is. Ik ben speciaal thuis gebleven, en weer hetzelfde liedje. De verpakking was gescheurd en open geweest, ook de verpakking van het product was geopend geweest!!!! Heel jammer.

Horrible!

I decide to choose the delivery at a pick up point near my house (for many reasons). 1st they said that they couldn’t delivery the package (I think they didn’t even try since the shop it’s open till late). After my package didn’t have any update for several day, I even texted the costumer service, no reply. The day after finally my package was delivery IN ANOTHER POINT !! I got soacking wet in the rains since the place was totally opposite of my position and without good transport connections.

Waardeloze bezorging

Onze straat is opengebroken maar je kunt gewoon over de stoep de pakketjes bezorgen. Maar blijkbaar is dat teveel werk dus gooien ze de pakketten maar af bij een servicepunt waar wij het dan weer aan de andere kant van de stad op moeten gaan halen. Mijn man ging ons pakket halen en zag de chauffeur die alweer een pakket afgooide voor onze buren. Ik ben de hele middag thuis geweest en onze buren ook dus pakket had afgegeven kunnen worden. Maar blijkbaar zijn ze te lui om een eindje verder te lopen. Ik vind het echt schandalig. Zelfs bij het servicepunt regent het klachten. Ook hun gaan een klacht indienen want dit kan niet de bedoeling zijn.

onterecht niet thuis melding

ik was gewoon thuis geen bel gehoord, pakket niet bezorgd maar afgegeven op pakket punt, slecht punt voor de chauffeur

Perfect!

Precies op afgesproken tijd, bedankt!

zowel bezorging als afhandeling bij afhaalpunt beneden alle peil.

De bezorger heeft nooit aangebeld. Toen ik het pakket wilde ophalen was t zoek. Toen ik 2 dagen later terugging was t nog steeds zoek. Pas sinds gisteren kreeg ik een melding dat het pakket afgehaald kon worden. Ik heb eigenlijk onnodig veel stress van gehad en veel teveel tijd in moeten steken… Geen positieve ervaring dus.

Goed en snel

Snelle bezorging, echter wel op een andere locatie dan van tevoren afgesproken.

Snel!

Prima afgehandeld

Verkeerd punt

Over de fakkel hebt ik geen klachten. Wel over de bezorging. Volgens de app kon het pakket niet afgekeverd worden bij de angel store terwijl deze gewoon open was.

Vreselijk

Tot 2x toe niet op het adres geleverd, maar op een totaal random pakketpunt ver weg van mijn huis, zonder eerst bij het gekozen adres te bezorgen. Echt vreselijke service dit

MEGA LANGE LEVERTIJD

pakketje verzonden door de afzender op 30 september en werd pas geleverd op 23 oktober. Dit is de eerste keer dat een levering van DPD zo lang op zich laat wachten. Ik ben enorm teleurgesteld.

Gewoon prima

Makkelijk en snel

Fijne plek

Fijne plek!

Altijd prima

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.