Chauffeur belt niet aan en melding niet thuis

Ik was thuis aan het wachten op de chauffeur maar hij is niet geweest. Vervolgens komt er een mail met een niet thuis melding. Als je niet langskomt is er inderdaad niemand die open kan doen. Zeer slechte zaak. En ja, ik snap dat het druk is en er druk staat op de bezorgers. Maar neem dan minder pakketten aan om te bezorgen.

Handig en snel

Handig en snel

Naar België vanuit Nederland slecht

Tot drie keer toe slechte ervaringen met verzending vanuit Nederland naar België. Er wordt niet aangeven dat het pakket bezorgd is bij pakketpunt. Blijft dan dik een week staan op onderweg, terwijl het al een week bij pakketpunt ligt!

Makkelijk. Je kunt het halen als het uitkomt.

Nvt

Alleen maar top ervaring!

Topppp

Goed en snel

Goed en snel geleverd.

Goed en vriendelijke 3n behulpzaam

Snelle levering, goed te volgen via de app, alleen jammer dat het pakketje niet op de afgesproken plek is gelegd.

Ik zou niet thuis zijn toen het pakket zou worden geleverd. Bij de bestelling kon ik niet aangeven dat ik een pakket punt wilde gebruiken. Via de mail die ik van DPD kreeg, was die mogelijkheid er wel. Daar kon ik het ophalen. Ik gebruik altijd dit pakket punt omdat ze daar netjes met je pakket omgaan, niet roken en goed georganiseerd zijn.

Wat een slechte bezorging

Bezorgadres 500 meter van mijn woning opgegeven met een mindervalide parkeerplaats ernaast. De bezorger heeft echter besloten om de pakketen af te geven midden in Oudenbosch. Gevolg bijna een kilometer moeten lopen met erg zware pakketen. Helaas valt dit niet mee met een longinhoud van 40%. Kortom KLOTE EN ZEER SLECHTE BEZORGING !!!!!!!!!

snelle vriendelijke bediening

snelle service

Super georganiseerd

Heel netjes! En snel!

Snel en correct

Snel en correct/ copyright hulpvaardig

Kost moeite,

Ik kreeg bericht dat pakket bij mij thuis was bezorgd.Niets, bellen met verzender, bleek het op een pakketpunt te liggen, ik was thuis en pakket kon door de brievenbus.

Goede service snelle levering

Duidelijke e-mails van waar je pakket zit, goede service en snelle verzending

Geen of slechte communicatie!

Ook de aflevering klopte niet. Ik begrijp alle drukte ivm kerstleverigen. Maar dan moet er wel een betere communicatie zijn. Zodat ik niet dagen moet wachten zonder info.

Saaa

Zoals het wordt gezegd.

De levertijd is het zelfde als wordt beschreven. En makkelijk op te halen.

Verkeerd bezorgd er is betaald voor thuis en niet bij een afhaalpunt!

Verkeerd bezorgd er is betaald voor thuis en niet bij een afhaalpunt!

Top !

Heel fijn afhaalpunt , leuke vrouw achter de balie , snel & vriendelijk , top!

Slechte service

We waren niet thuis. Dus ging het pakket naar een pakketpunt. Helemaal prima natuurlijk. Maar toen we het kwamen ophalen, lag het daar niet. Vervolgens DPD gebeld en ook weinig informatie. Het voelde niet dat we werden geholpen.

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.