Duidelijk en snel

Duidelijk alles aangegeven en snel

Good experience

The package is arrived on time and the box is perfect. Thank you very much

Snel geregeld!

De bestelling is snel en goed bexorgd.

Wordt niet thuis geleverd meteen naar ophaalpunt

Trieste ervaring bij DPD zoals altijd. Nooit wordt pakketten thuis bezorgd maar dan melding dat wij niet thuis waren en dat DPD ons gemist heeft wat dus in feite niet waar is. Nee, gewoon een te luie bezorger die er geen zin in heeft om pakketten bij mensen thuis te bezorgen dan maar met allen pakketten langs de ophaalpunt afgeven. Tja te slecht voor woorden eigenlijk meer kan ik er niet van maken.

Levering wijzigen heeft geen zin

Ik was niet thuis op de geplande bezorgtijd en kon het online aanpassen, dpd punt gekozen en de volgende dag werd het bezorgd op een totaal ander pakketpunt, ik heb alleen een fiets en moest 40min erheen fietsen.

Vlotte pakketdienst

Goed bereikbaar en snel geholpen

Alles ging helemaal goed

Hele fijne pick-up point ..

Vriendelijk en snel geholpen

Vriendelijk en snel geholpen

Niet thuis afgeleverd

Ik was thuis maar mijn paket word niet afgeleverd

Waardeloos

We waren gewoon thuis en ik kreeg een bericht omdat we niet thuis waren het pakket naar een ophaal servicepunt was gebracht. Echt niet te geloven dit!

Snelle en makkelijke levering.

Geen service

De bezorger heeft niet eens de moeite genomen om een, voor ons, zeer belangrijk pakket aan de deur te brengen. Bij navragen en het aangeven van ons ongenoegen wordt gezegd dat de bezorger heus even op de hoek van de straat heeft gestaan maar het niet kon vinden. Er staat een duidelijk bord en wij worden door alle andere bezorgdiensten gewoon bereikt. Ja je moet over een bruggetje heen n dus wat moeite doen en daar had deze bezorger waarschijnlijk geen zin in… omdat we ons niet serieus genomen voelen zullen we proberen geen gebruik meer te maken van DPD.

Ophaaltijd is kort

Ik vind de ophaaltijd bij het pick up point te kort.

Slecht helaas

Ik zal Waarschijnlijk niks winnen, maar de laatste 2 bezorgers waren echt slecht! Ik heb een dag uitgekozen waarvan ik wist dat aanwezig zou zijn. Ze hebben gewoon niet aangebeld! Want ik heb camera’s voor de deur en boven. Ze zijn niet eens voor het appartement gekomen. Dit kan gewoon echt niet. Mensen betalen hiervoor!

DPD klantgericht en snelle levering!!

Via DPD werd ik goed op de hoogte gehouden qua proces vd levering en dat is fijn!

Niet conform afspraak bezorgd op het aangegeven ophaaladres

In plaats van het opgegeven ophaaladres was het pakket ergens anders afgeleverd. Omdat dat tegen de verwachting in is en het in de meldingen niet duidelijk genoeg is aangegeven dat het dus ergens anders is geleverd, stond ik op de verkeerde ophaallocatie. Vervelend en onnodig als de informatie duidelijker zou zijn.

Aardige meneer bij afgifte punt. En duidelijke mail

Alles duidelijk en soepel verlopen. Aardige ontvangst in de winkel en snel pakket gevonden

De verpakking was kapot

De verpakking was kapot

Fijn dat je de bezorging kunt aanpassen Dat kan niet bij hun collega.s

Netjes afgeleverd

Pakketje was netjes afgeleverd. Boxxer Krommenie is ook top als afhaalpunt.

Snel, op tijd en heldere communicatie!

Het pakket kon ik dankzij de goede informatie in de app gedurende de afgelegde reis volgen én op het afleverpunt ophalen.

Goede ervaring met de DPD parcelpunt laarsstraat Zutphen gld

Goede ervaring met de DPD parcelpunt laarsstraat Zutphen gld

Zeer positief

Hetxwas er snelven alle info klopte

Gemakkelijk afhalen met qr code

Gemakkelijk afhalen met qr code. Wanneer het jezelf uit komt.

Uitsluitend

Mijn keuze voor de afhandeling van mijn pakket ging helemaal goed. Top service zowel van de bezorger en ophaal punt.

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.