Tevreden

Ik heb het pakketje netjes ontvangen

Slecht

De levering is lang onderweg geweest en ik het mijn bestelling in vieren op moeten halen Ook was er gegooid met de dozen gevolg dat er 5 kilo zakken koffie kapot waren

Het pakket wordt toch ergens anders afgeleverd dan dat mijn verzoek was.

Ik was op vakantie dus heb ik het pakket naar een buurtservice punt Michelle doorgeschoven, en wat blijkt, het pakket wordt bij Parimaribo cargo achter gelaten, dus de koerier doet wat die zelf het handigste vind. Dus ik na mijn vakantie naar Parimaribo Cargo pakket ophalen, het is een zooitje, 33 minuten wachten voordat ze het gevonden hadden. DPD doet is wat de klant vraagt, daar betaal ik jullie voor.

Te laaaaanggg onderweg

Te laaaaaangzaaam en laaaangg onderweg.. binnen landsgrenzen. Als je daaraan werkt en je het pakketje snel af kan leveren dan voldoe je aan de verwachting. Of je moet het duidelijk vermelden dan had ik een andere aanbieder grkozen die sneller was. Nu was het pakketje 6 dagen te laat voor waar ik het voor nodig had.. *zucht* beetje balen..

Pakket in prima staat ontvangen.

Pakket is in prima staat afgeleverd bij het pick-up point. Meldingen via telefoon ontvangen.

Uitstekende bezorging

Ver reizen

De locatie is ver van de bewoonde wereld, moeilijk bereikbaar, met de bus nogsteeds ver lopen.

Pakket vertraagd ontvangen

Helaas deed het pakket er aanzienlijk langer over dan aangegeven. In tracking staat 3 dagen op rij de tekst: "We hebben je pakket niet volgens afspraak kunnen bezorgen. Onze excuses hiervoor."

Slecht

Pakket een week te laat nadat er werd gezegd dat die de week ervoor geleverd werd. Naar het verkeerde pakket punt gebracht. En er werd gezegd dat het maandag werd geleverd tussen 16:00 tot 17:00 en kwam toen pas de dag erna

De track en trace is uitgebreid.

Enige minpunt is dat het s avonds in een kluis is gelegd en je vervolgens maar die dag plus slechts 4 dagen de tijd krijgt. Handiger zou zijn om het 7 dagen te geven.

Gewoon goed

Gewoon goed

Duurde even voordat ik het pakket af kon halen maar het kwam uiteindelijk goed!

Het pakket zou maandag beschikbaar zijn bij de pakketautomaat maar dat lukte helaas niet. Dinsdag niks gehoord. Woensdag was het opnieuw onderweg, ik kreeg weer een mail, maar ook die dag kon het niet bezorgd worden en ging het weer terug naar het depot. Donderdag wederom een 'rustdag'. Uiteindelijk was het pakketje vrijdag wederom onderweg naar Amsterdam en deze keer belandde het wel in de pakketautomaat. Driemaal was weer eens scheepsrecht;-) Afhaalproces bij de automaat verliep verder prima.

Snel en duidelijk

Vriendelijk personeel

Super perfect

Snel en correct tot nu in 5 weken tijd mijn 5e perfecte bezorging.

Na 1 keer niet kunnen bezorgen meteen naar pakketpunt

en pakketpunt is ver weg en pas een paar dagen later ophaalbaar

Dat is die ding!

Dat is die ding! Geen gezeik met tijden, ik bepaal zelf hoelaat ik het ophaal

13 dagen onderweg Inhoud pakket kapot

Postbezorger negeert pakketbus

Er staat een pakketbus naast mijn huis, waar duidelijk op staat: “Hier pakketten indoen.” Toch legt de postbezorger de pakketten er niet in, maar brengt ze naar een afhaalpunt. Erg irritant!

Super netjes geholpen door een zeer vriendelijke dame heeft alle moeite gedaan om te kijken of het pakket er al was omdat ik zelf te vroeg was zou leuk en fijn zijn als iedereen zo te werk gaat

snel en vriendelijk

toppp

Dramatisch

Ten eerste heel lang op mijn pakket moeten wachten vervolgens op een punt bezorgd behoorlijk ver eind bij mij vandaan. Contact gehad met klantenservice en Honds brutaal behandeld door de persoon die opnam.

Makkelijk in gebruik

Goed!

Goed, niks op aan te merken.

Pakket niet aanwezig!

Ik kom bij het ophaalpunt en scan de QR code. Kluisje 83 gaat open en is leeg. Ik probeer het opnieuw handmatig met de geleverde ophaalcode. Kluisje 83 opent opnieuw, maar is uiteraard nog steeds leeg. Lager dan een nul kan ik u niet waarderen.

Vlot geholpen en vriendelijk

Vlot geholpen en vriendelijk

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.