Slecht

Er wordt niet aangebeld, direct in papierbak gegooid

Goed op de hoogte gehouden

Trek en Trees gingen op pad en hielden mij goed op de hoogte waar mijn pakketje zich bevond

Makkelijk en snel op een handige locatie

Automaat staat op een centrale plek met parkeergelegenheid ernaast. Proces van ophalen was heel makkelijk en duidelijk. Goede communicatie vooraf.

Heel duidelijk

Het pakket werd geleverd bij het afhaalpunt, maar was nog niet gesorteerd. Dpd stuurde netjes een bericht van de situatie, wat zorgt voor duidelijkheid. Snelle internationale service.

De bezorging is waardeloos

Zonder aan de deur te zijn geweest direct naar pakketpunt gebracht.Ik snap dat ze het druk hebben hoor maar je bent het visitekaartje als bezorger en diend je werk uit te voeren,en niet als het even te moeilijk voor je is meteen door te rijden naar een pakketpunt. De service bij het pakketpunt was perfect!!

Liever een andere transporteur

Redeklijk lang onderweg. Afhaalpunt ver van woonadres (er is dichterbij ookm een afhaalpunt) en moeilijk te vinden.

Prima, alleen vertraging door drukte

Wat ook volkomen begrijpelijk is in deze tijd van het jaar maar bezorgdatum is 2 keer gewijzigd

Makkelijk

Makkelijk en snel geregeld.

Pakketautomaat 24/7 open, maar onzichtbaar open voetgangershek op afgesloten terrein Bouwhof

Ik kwam 's avonds na openingstijd van Bouwhof om mijn pakketje op te halen en stond voor een dicht hek. Volgens DPD zou deze pakketautomaat 24/7 open zijn, maar ik kon het terrein niet op buiten openingstijden van Bouwhof. Nergens een bordje oid. Vervolgens kwam er een pakketbezorger van DPD met zijn bus voor het hek staan. Ik vroeg hem of hij wist hoe ik binnen kon komen en hij wist het ook niet. Ik vroeg wat hij dan met zijn pakketjes deed en hij zei terugbrengen en reed weg. Gelukkig stond ik er nog even en toen kwam een ander met pakketjes aan. Ik vroeg hoe diegene naar binnen ging en werd gewezen op een verborgen openstaand voetgangershek waardoor je het terrein op kan. Mijn advies: hang een duidelijk bord op met de informatie/ richting van het voetgangershek.

Uitstekend!

Helaas was ik niet thuis, toen het pakket werd bezorgd. Maar ik kreeg keurig bericht van de bezorger en het pakket kon ik vlakbij ophalen in een pakket automaat. Vroeger haalde je kroketjes uit de automaat, nu pakjes! Ik heb het pakket zonder veel moeite opgehaald uit de automaat. Super geregeld!!!

sóchtends de mail dat het thuis bezorgd ging worden. Echter was ik op de aangegeven tijd niet thuis. Makkelijk een pickup point kunnen kiezen. Dezelfde avond lag het daar al.

Prima geholpen

Netjes, goed en snel geholpen.

Goede ervaringen met dpd. Heldere tracking en mooie tarieven.

Way too long

The package was sent 3 and a half weeks ago, then waited in a DPD storage facilities for more than 3 weeks !! It's a Christmas present so arrived on time but wouldn't recommend at all if you want efficency and quick delivery.

Snelle levering!

Prima, veel beter dan bijvoorbeeld Vinted Go (voorheen Homerr). Een aanrader!

Snel en goed!

Mijn pakje werd na bestelling snel geleverd door DPD. Ik was niet thuis maar kon het de volgende dag vlakbij ophalen. Prima!

Ik was thuis maar de bezorger heeft het pakket nooit aangeboden

Ik heb er voor gezorgd dat er iemand thuis was om het pakket in ontvangst te nemen. Wij krijgen een mail dat de bezorger ons heeft gemist terwijl wij een videodeurbel hebben en er niemand is geweest. Daarbij komt dat het pakket hierna naar een locatie is gebracht welke alleen tijdes kantooruren geopend is. Ik werk fulltime wat er dus voor zorgt dat ik het pakket niet op kan halen. Dit is toch geen service?

Op tijd geleverd

Snel en goed personeel

Snel en informatief

Goed op de hoogte gehouden van tijdstip leverantie

continue uitstel

een vers product zou donderdag geleverd worden, tig meldingen van vertraging, pas dinsdag geleverd. Product kon weggegooid worden. Prutsers, naar afhaalpunt terwijl wij thuis waren en dan melden dat er niemand thuis was. Schandalig en dus luie chauffeurs. Dat is waarschijnlijk de reden dat ze bij DPD werken, anders waren ze wel met een echt vak bezig.

Zo fijn dat je het pakket gewoon zelf kan oppikken.

Sommige producten zijn in een echte winkel niet meer te krijgen. Dan is online de andere optie. Afleveren aan de deur gedurende werktijd heeft geen zin. Dan is de optie van een ophaalpunt perfect. Bijna het effect van een klassieke winkel. Je gaat het ophalen wanneer je er de tijd voor hebt.

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.