Het klopt niet

Mijn pakket vorige week gemist. Via track en trace geen verdere info. Gaan bellen met dpd. Ik druk op het hekje omdat ik 'geen' 14 cijferig nr heb. Krijg je daarna te horen.... toets het 14 cijferig nr in. Nog een keer bellen heb het nr opgezocht ondertussen. Krijg ik een lachende medewerker aan de lijn als ie mijn verhaal hoort. Misschien kan er beter iets aan t probleem gedaan worden. Uiteindelijk toch goed geholpen.

Top geleverd

Top geleverd

Eenvoudig en op mijn eigen gemak

Scan, pak je pakketje en weer weg. Eenvoudig en op mijn eigen gemak mijn pakketje ophalen.

goed werk

in het begin wat rommelig na het vertalen van Frans naar Nederlands Sprong hij weer in het Frans zodra ik wat aantikte. Kreeg eerder een melding dat mijn pakket de 16 dec afgeleverd zou worden en de dag er op de 15 dec.

Zeer Slechte service van DPD

De pickup parcelshop is zelf gewoon goed, geen klachten over, maar wel klachten over DPD zelf. Net als vaker was ik thuis, maar ze komen niet eens langs, maar gaan lijnrecht mijn pakket samen met andere pakjes bij de depot een straat verder brengen. Je ktijgt doodleuk een melding van "je was niet thuis" of "we hebben je gemist"...natuurlijk "mis" je me als je niet eens bij mij thuis langskomt. Vind het al jammer als ik een iets ergens besteld en zie dat DPD het gaat brengen, weet dan al hoe laat het is. Vaak geklacht, maar het help zo gied als niet!

5 dagen vertraging + verkeerde pakketpunt

Allereerst belachelijk dat een pakket niet op de beloofde dag (wo) en tijd op het afgestemde punt wordt afgeleverd. Vervolgens geen update over mijn pakket tot 4 dagen later. Het door DPD gekozen pakketpunt kan de verwerking van alle pakjes niet aan en registreert aangekomen pakketjes schijnbaar dus pas 4 dagen later, op zondagavond. Op maandag, na 5 dagen, mijn pakketje pas kunnen ophalen. Maar wel nog eerst 40 minuten in de rij tot aan buiten. Een dagje vertraging of even in de rij staan vind ik geen punt. Maar 5 dagen vertraging én nog eens 40 minuten wachttijd, terwijl ik bewust een ander pakketpunt koos met handigere openingstijden, dichter bij huis en zelden een rij, dat vind ik van de zotten. Ps. Ook de app was het spoor bijster. Mijn pakket zou volgens de app op het oorspronkelijk gekozen punt klaar liggen. Echter als ik ‘toon dit pakketpunt’ aan klik, geeft de app een ander adres weer waar het pakket zou moeten zijn. Echter per mail ontving ik weer een ander adres.

Goede communicatie

Prettige samenwerking

Niet op gekozen adres bezorgd

Mijn pakket niet bezorgd op gekozen adres is bezorgd op een adres wat heel ver weg was en ik niet makkelijk naar toe kon en hulp heb moeten vragen terwijl ik het zelf had kunnen doen op aangegeven adres.

Altijd goede service en vriendelijk

Onvoldoende

Als mensen gewoon thuis zijn waarom leveren jullie alsnog niet op het gewenste adres? En dan op een plek die moeilijk bereikbaar is voor sommigen zonder vervoer??

Pakket op tijd geleverd.

Pakket netjes en op tijd geleverd.

Goed op de hoogte gehouden over mijn pakket. Zeer tevreden!

Professioneel!

Vriendelijk, snel en duidelijk!

Professionele en gastvrije ontvangst en hulp.

Snel

Snel en gemakkelijk, helemaal top!

Traag

Bezorger zegt dat die geweest is terwijl die niet langs is geweest aangezien ik ziek thuis was de hele dag en vervolgens duurt het nog bijna 4 dagen voor het bij een bezorg punt wordt gebracht

Jammer

Pakket wordt niet aangeboden aan huis. Zeggen dat je niet thuis bent. Erg vervelend. Wordt dan naar een afhaalpunt gebracht wat niet in de buurt is. Erg jammer.

Slecht

Heel druk bij ophaal punt, en naar ander punt gestuurd dan dat ik had gekozen.

Prima service.

Vriendelijk personeel, goede service.

Is alleen jammer dat het wat langer duurde maar gelukkig allemaal goedgekomen.

Altijd welkom gevoel, zeer vriendelijk. ruime parkeerplaatsen en ophaaltijden.

Heel vriendelijk en behulpzaam. Gewoon een super fijn ophaalpunt.

Awful experience

The parcel was heavy (15 kg), so I asked to deliver home the day I was working from home. They didn't deliver that day due to unforeseen circumstances, and decided to deliver the next day. I changed the delivery date for another one, when I’m home. They decided to ignore it and delivered when I wasn’t home. Then, they put it to the parcel point which is quite far from my home address. The question is, how am I supposed to get 15kg parcel out of there as a girl? Plus, it said on the Google map that the checkpoint is permanently closed. Awful service, got lucky that a friend of mine was able to pick it up with a car.

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.