Slechte communicatie en levering op een andere locatie.

Op 28 juni kreeg ik het bericht dat later die dag mijn pakket zou worden afgeleverd. Daarna geen bericht ontvangen tot een week later. Wederom zou mijn pakket die dag worden afgeleverd. Op maandag 7 juli kreeg ik dan eindelijk het bericht dat mijn pakket is afgeleverd. Maar wel bij een andere DPD Pick up locatie, namelijk op 20 minuten fietsen afstand. Zoiets heb ik nog niet eerder meegemaakt.

Slecht

Bezorgdag onbekend, en mail van we komen er aan was dezelfde tijd als we hebben je gemist. Er is gewoon niemand geweest. Na 3 dagen bij pick up point onder verkeerde naam neergegooid want doos was zwaar beschadigd.

Vriendelijk en snelle service

Altijd aardig en snel geholpen

Niet erg positief

Heel lang gewacht en op ander afleveradres gedropt

Fijne service

Vriendelijke mensen, fijne service

Duidelijkheid

Word op de hoogte gehouden waar m’n pakket is had helaas wel vertraging. Had neerzettoestemming gegeven dat is niet gebeurd maar kon het pakket dezelfde dag nog ophalen bij het afhaalpakket

Waardeloos

Ik ben thuis en 1 van de 2pakketten is maar geleverd bij een dpd punt. Het dpd punt is drie deuren naast ons. De ontvanger van het dpd punt heeft de chauffeur ook alleen naar hem zien lopen en bij niemand aangebeld. Dit pakket mist nog. 05308079606600 Nu is 1 van de 2 pakken spoorloos ook.

Najgorsza firma transportowa.

Za kazdym razem gdy wysyłane są paczki za pośrednictwem DPD czas oczekiwania jest koszmarnie długi, a paczki przychodzą uszkodzone.

Het pakket is afgeleverd bij een pakketpunt

Ik had een tijdvak ontvangen waar het pakket bezorgd zou worden. Uiteindelijk drie uur voor het tijdvak was ineens de melding dat het pakket afgeleverd zou zijn bij een pakketpunt. En dat terwijl ik heb aangegeven in de live tracking dat het pakket gewoon voor mijn deur neergezet mocht worden. De bezorger is dus helemaal niet in mijn buurt geweest. Daarna was een deel van het pakket ook open toen ik het pakket ontving zonder dat dit afgetapet was.

Slecht

Niet aangebeld bij neerzettoestemming ....brengen ze het naar afhaalpunt waardeloos!!!

Goed geregeld en op tijd

Perfect volgbaar en netje op tijd

Dpd op afhaalpunt altijd goed

Wanneer DPD thuisbezorgd, wil er nog wel eens wat misgaan…. Maar bij de afhaalpunten altijd goed!

slechte tracking

er wordt geegd dat het pakket tussen 12.18 en 13.18 wordt bezorgd tracking is de bezorger vlak bij en dah in een keer kan je pakket niet meer gevolgd worden tracking werkt niet meer krijg je eindelijk eind van de middag een berichtje dat je pakket bezorgd is kortom een slechte service

DPD hab geen conterol van shufers!

Onzae Kaosalon & Schoonheidssalon Artemiz open : Maandag tot Vrijdag van 09:00 - 19:00 uur Zaterdag van 09:00 - 1600 uur . Dit bedoeling , De Chauffeur heeft de pakket nooit op ons adres afgeleverd! Ik heb betaald voor de verzendkosten om de pakket bij het bedrijf te ontvangen ! Ik vind de kwaliteit van DPD is niet goed , Omdat uw controle alleen in het depot ligt en julli hebt weinig controle over de chauffeurs. Ik vertel de waarheid : De meeste klanten zijn niet tevreden over DPD .

Duurt lang en pakket op verkeerde plek

Erg slechte ervaring, duurde erg lang. Updates klopte niet en pakket lag uiteindelijk op een andere plek

Waardeloos

Pakket is 5 dagen na datum gearriveerd en vervolgens maar 1 van de 5 producten ontvangen

Duidelijke communicatie, goede afspraken

Uitstekende ervaring

Prima, snel en heel klantgericht.

Parcelshop Wessels is heel vriendelijk en klantgericht. Deze mensen hebben plezier in hun werk en dat zie je. En ze hebben veel oog voor hun klanten.

Pakket nooit thuis aangeboden

Beetje jammer dat de bezorger te beroerd was om aan te bellen om het pakket af te leveren aan huis. Thuis gebleven voor de bezorging en dan een mailtje krijgen ‘we hebben je gemist’. En daarna gelijk een mailtje waar het op te halen is. Bij de eerste levering was de bezorger al te lui om het boven te brengen. Heeft het pakket gewoon in de hal gezet. Ben ronduit teleurgesteld in de bezorger(s) van DPD.

Keurig en net punt.

Zie boven.

Op tijd en netjes

Nog geen problemen gehad

Nooit problemen gehad

Prutsers

Pakket geleverd in pakketautomaat die open is van (5/7) 9-17:00…niet handig als je werkt

Uitstekend snelle service

Ik kom regelmatig bij een dpd punt, versturen en ophalen m. Nooit problemen mee gehad. Mailcontact is goed en altijd goed te traceren.

Zeer slecht

De chauffeur heeft het Donderdag aangeboden bij ons thuis. Pakket niet achter gelaten in de pakket Emmer. Vervolgens zijn er 2 keuzes dicht bij huis. 1 Berkel-Enschot 2 Ophoviuslaan. Nee het pakket wordt knijper ver weg afgegeven bij een zaak die open is tussen 10.00uur & 17.00uur. Ik als werkend persoon moet dus weer iemand anders inschakelen met een auto en vrijetijd. Gewoon belachelijk dat er nog pakketpunten zijn met zulke domme openingstijden. En de chauffeur mag ook wel iets aan zijn stratenkennis doen.

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.