Slechter is niet mogelijk

Het was raden wanneer mijn pakket bij servicepunt aankwam. Er is geen QR of andere afhaalcode. Ook bij het servicepunt was niet duidelijk voor wie het pakket was bedoeld. Het was dus raden, to be there or not to be there…….

Slechte service en weer geen QR code

van het kastje naar de muur. Geen QR beschikbaar en geen service aan de telefoon. De dame in kwestie werd zelfs boos.

Nette locatie en zeer behulpzaam personeel

Goede hulp, nette locatie en een vriendelijke dame die zelfs mee wilde inladen.

Levering duurde erg lang

Levering duurde erg lang en het was onduidelijk wanneer er uiteindelijk bezorgd zou worden.

Prima geholpen

Prima geholpen bij het afhaalpunt

Parcelshop uitstekend; DPD zelf heeft nog voldoende ruimte tot verbetering

Servicepunt super vriendelijk en behulpzaam. DPD zelf... bezorger die niet aanbelt, maar wel zegt dat die is langsgekomen... helpdesk die me afscheept met een simpele het is doorgezet...

Voor de zoveelste keer niet op de afgesproken tijd en plek geleverd

Het pakket zou vrijdag tussen 15.00 en 16.00 uur bezorgd worden. Ik heb slechte ervaringen met jullie, dus we zorgden dat we thuis waren en ik ben zelfs boven aan het werk gegaan waar ik vrij zicht heb op de weg voor ons huis. Er is geen bestelwagen geweest en niet aangebeld, maar om 15.42 uur waren wij volgens jullie niet thuis. En zo gaat het altijd met jullie. De bezorger rijdt niet door de straat en belt dus niet aan. Heel erg frustrerend.

prima service

Traceerbaarheid prima, op aangegeven tijdstip is het pakket aangekomen

Waardeloos

Na een grote zoektocht door Utrecht naar het pakket. Had gevraagd om mijn pakket op maandag af te leveren ipv zaterdag. Staat de bezorger toch op zaterdag op de stoep. Vervolgens krijg ik een mailtje dat het pakket is afgeleverd in Overvecht. Op 15 minuten rijden van mijn huis. Tot 2 keer toe is het pakket daar niet afgeleverd. Vervolgens krijg ik een mailtje dat het pakket aan de andere kant van de stad (Amsterdamsestraatweg) afgeleverd. Daarvoor laat ik niet een pakket bezorgen!!!! Ik ben woest!!!

Snel en simpel

Snelle en simpele service. Fijn dat je meerdere mails krijgt waarin duidelijk staat om welk pakket het gaat, waar je het kan halen, hoelaat ze open zijn en hoeveel dagen je nog hebt om op te halen. Soms moet je door de meerdere mails wel goed op letten wanneer je meerdere paketten hebt besteld. Erg vriendelijk personeel. Al met al tevreden!

waardeloos

Erg slecht, ik heb een ernstig zieke thuis en kan niet zomaar weg dus ik bestel online en hoopte al dat dit niet DPD zou zijn. jammer genoeg wel weer. en zoals verwacht rijdt de chauffeur direct naar het pakket verzamelpunt i.p.v. eerst thuis te komen. en dat is niet de eerste keer dat dit gebeurt, ze nemen niet eens de moeite om de straat in te rijden. Om de chauffeur te helpen was ik beneden en heb de nieuwe buren geholpen op de vrachtauto die ze aan het lossen waren te letten, ondertussen zou die l..l.. komen en inderdaad nog twee stop maar wat denk je? niet eens de moeite het pakket af te leveren. 5 man getuigen. gewoon doorrijden en dan een melding krijgen pakket kan u af halen wij hebben u gemist!!!! ik zal maar niet herhalen wat ik dacht.

Prima en snel geholpen

Je bent hier snel aan de beurt me ruime openingstijden. Na het scannen van de DPD QR code had de medewerker het pakket snel gevonden.

Afgeleverd op andere locatie

Pakketje heeft er 1,5 week over gedaan na het ophalen. Vervolgens kreeg ik ook nog eens bericht dat het op een andere locatie was bezorgd. Voor mij erg uit de route en ik kreeg maar 1 week om het op te halen, terwijl de betreffende locatie dicht is in het weekend. Niet de eerste keer dat het niet soepel gaat met DPD!

Bezorger rijdt gewoon door, belt niet eens aan

Slechte ervaringen met een wat zwaarder pakket bezorgen. Bezorgers laden het liever uit bij een afhaalpunt dan tijd te nemen bij het afleveradres. Ben steeds gewoon thuis geweest, zie gewoon geen bezorger!

Altijd goed afgeleverd

Goede info, pakket altijd keurig afgeleverd. Nooit een probleem gehad.

Bizar klant onvriendelijk en slecht

Pakket besteld bij een leverancier. Omdat ik niet altijd aanwezig ben op de zaak direct het pakket naar een pakket punt laten sturen. Helaas had dat pakket punt een pakketten stop, omdat mensen te lang hun pakketten laten liggen. Het resultaat was dat mijn pakket werd vastgehouden op het Dpd distributiecentrum. Dagen werd een ruime week. Ondanks vele pogingen van de verzender en beloftes van dpd kwam er geen verandering in. Inmiddels nieuwe producten moeten kopen bij een andere leverancier, omdat het niet meer op voorraad was bij de eerste. Het dubbele moeten betalen omdat het niet mijn vaste inkoop leverancier is. Inmiddels wilde dpd het wel opsturen naar mijn eigen adres. Toch besloot dpd het naar een ander pakket punt te sturen. Die is dicht in het weekend. Op maandagochtend waren ze ook dicht. Op maandagmiddag stond ik daar en wilden ze het pakket niet vrijgeven, omdat ze maandags geen pakketten uitleveren van dpd omdat ze niet aan hun eigen werkzaamheden toekomen. Dit was met dpd afgestemd. Pakket dus bijna 2 weken onderweg ipv 24 uur en de klant en de ontvanger niet serieus nemen. Daarnaast is het natuurlijk raar dat een pakket punt pakketten weigert en een ander pakketten niet vrijgeeft. Hoop te verbeteren dpd!!!!

Niet geleverd bij gevraagd pakketpunt

Mijn pakket is niet geleverd bij het gevraagde pakketpunt in Naaldwijk. Ik moest naar een ander dorp (‘s Gravenzande) om mijn pakket op te halen.

Niet op de afgesproken locatie.

Ipv de gewenste automaat die 24/7 beschikbaar is, een locatie die alleen op werkdagen van 9 tot 4 open is. Dus het hele weekeinde niet mijn spulletjes kunnen afhalen.

Goed en vriendelijk geholpen

Steeds vriendelijk en snel

Duidelijke communicatie maar ruwe behandeling van het pakket

Er is tot 2 x toe geprobeerd mijn pakket thuis te bezorgen terwijl ik had aangegeven het op een afhaalpunt te brengen. Toen ik het pakket ophaalde was de verpakking gescheurd en waren de plastic flessen erin gedeukt. Gelukkig is er niks echt kapot. De communicatie over het pakket is wel goed en duidelijk.

Super snel

Buitengewoon

Te lang onderweg

Het pakket is 12 dagen onderweg geweest! Dit is veel te lang!

Alles goed verlopen van begin traject tot aflevering,wordt goed van alles op de hoogte gehouden.

Vriendelijke geholpen

Was even zoeken maar toch gevonden. Het is dat ik het een keer aan iemand moest vragen terwijl ik in de buurt was was het niet goed aangegeven.De dame vertelde dat ze nog maar een paar dagen op waren en dat er nog een bord zou komen. De volgende keer zal het beter gaan.

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.