Top geregeld!

Correspondentie via mail helemaal super! Werd goed op de hoogte gehouden en bij de automaat was het een fluitje van een cent. Qr code scannen vanaf telefoon, deurtje opende en kon mijn pakketje eruit halen. Werkte perfect, helemaal blij.

Omslachtig

Mijn vraag is waarom het pakket in Roosendaal wordt afgeleverd, terwijl we hier in wouw ook n dpd afleverpunt hebben. Nu moest er speciaal naar Roosendaal gereden worden...

Jammer dat je iets wijzigt en er niks mee gedaan word

Het op halen ging supper makkelijk giggo supper. Alleen de bezorging erg jammer. Ik krijg een mail dat jullie langs komen ik wijziging naar vrijdag omdat ik niet thuis zou zijn die woensdag. Krijg ik daarna een mail met we hebben u gemist terwijl ik aan het geven niet thuis te zijn niet erg fijn. Kon dus naar de giggo omdat jullie niet naar de wijzigingen hadden door gezet

Bezorgers bellen niet aan als je wel gewoon thuis bent…

Bezorger heeft nooit aangebeld, ik was gewoon thuis. Vervolgens hoorde ik twee dagen niks en heb k zelf maar het afleveradres aangepast. En blijkbaar naar een winkel die niet meer een dpd punt heeft (wegens slechte ervaringen). Onhandig dat jullie dit niet up-to-date houden. Vervolgens werd het pakketje geleverd bij een heel random pakketpunt aan de andere kant van de stad voor mij. Wilde ik het op gaan halen waren er zo veel pakketjes binnen gekomen dat ze geen tijd hadden om alles te sorteren. Dus weer naar huis gegaan en de volgende dag nog een keer langs toen was het er gelukkig wel!

Netjes en te 'vroeg' afgeleverd

Plannen is en blijft een moeilijk iets. Maar drie dagen eerder dan aangekondigd iets afleveren is top.

Fijne openingstijden, prettig personeel

Fijne openingstijden en bereikbaarheid. Prettig personeel

Mijn favoriete pickup-point!

Tim is altijd vriendelijk, behulpzaam en goed gehumeurd!

Hartstikke goed!

Het pakket is snel en netjes geleverd!

Supersnel bezorgd en erg netjes

DPD is snel met bezorgen daar kunnen anderen een voorbeeld aan nemen!

Wat een ambitieloos gedoe

Geen enkele van de vier DPD leveringen van deze week is bij mij thuis aangeboden (terwijl ik steeds thuis was). Afhaalpunten zijn zonder overleg gewijzigd, inclusief een wijziging van de laatste levering naar een afhaalpunt 20 minuten vanaf mijn huis, Wat een gebrek aan organisatie, wat een gebrek aan professionaliteit, wat een gebrek aan ambitie,

Snel geholpen en vriendelijke medewerkers

Ik mag altijd graag bij dit pakket van mijn pakketten verzenden en ophalen. Ik vind hem medewerkers altijd vriendelijk en wordt altijd snel en netjes geholpen.

Goede communicatie

Goede communicatie via email over bezorgtijd en wanneer bezorgd is!

Erg lange zendtijd

11 dagen voor een pakket binnen Nederland.. wel netjes heel aangekomen, maar wel erg lang vandaar 2 sterren

DPD is de slechtste pakketdienst ooit.

Afleveren bij de buren? Welke buren? Na meerdere keren bellen bij verschillende buren bleek het bij één bezorgd. Beste verkopers: gebruik nooit DPD als je tevreden klanten wilt. Beste kopers: bestel nooit als er met DPD bezorgd wordt. HET IS ALTIJD DRAMA.

Duurde wat langer ivm de feestdagen maar verder prima

Slechte bezorging

De bezorger heeft niet aangebeld maar het pakketje in een pakketautomaat bezorgd. Dit gebeurd vaker en ik WIL dit absoluut niet. Ik heb geen mogelijkheid om dit in the middle of nowhere op te halen . Daarbij ben ik afhankelijk van anderen. Dus nooit meer in de automaat svp.Dan naar een afhaalpunt vlakbij mijn adres.

Tevreden

Goede verzendinformatie en goede levering

Snelle en nette levering bij het pakketpunt.

Top…

Top, correct en behulpzaam oakketpunt. Erg leuke winkel ook, meet veel Engelse producten, Pies, Scones, Caramel….de moeite waard om een kijkje te nemen ook zonder een pakketje op te halen. Edu

Laten weten dat het onderweg is, waar vandaan en waar naar toe. Ophalen wanneer het aangekomen is mag iets duidelijker, dan is het perfect.

Op tijd geleverd en makkelijk af te halen

Mijn bestelde pakket werd op tijd afgeleverd in de pakketautomaat. Voor mij was het eenvoudig om mijn pakket op te halen uit de pakketautomaat.

Voordelig en snel

Ik bestel vaak pakketten en laat deze bij voorkeur bezorgen door DPD. Nog nooit problemen met de bezorging gehad. Zeer voordelige tarieven bij afhalen bij een afhaalpunt. En altijd een afhaalpunt in de buurt. Kortom: top!

snelle levering!

Snelle en correctie levering

wel tevreden over het afhaalpunt

Op het tijdstip dat ik een melding kreeg dat ik niet aanwezig zou zijn, was ik gewoon aanwezig op het opgegeven adres. Ik ben daarom naar een afhaalpunt (3,6 km verderop) moeten rijden om mijn pakket op te halen. Dat is natuurlijk erg jammer en was ook niet nodig. Dus over de bezorging ben ik ontevreden (1 ster), maar over de dienstverlening bij het afhaalpunt ben ik heel tevreden (5 sterren)

Pakket duurde 2 maanden voor het kwam

Mijn pakket was eerst kwijt en later kon ik het ophalen in Amsterdam en woon zelf in Haarlem. Dit heb ik niet gedaan meerder keren met jullie belt en konden niks doen moest eerst terug naar de eigenaar. Uiteindelijk is vandaag het pakket bezorgd in Haarlem na 2 maanden wachten.

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.