Snel maar niet voorzichtig

Artikel snel bezorgd maar ondanks goed ingepakt kapot gegaan

Altijd keurige communicatie en vlotte levering

Topservice. Je wordt goed op de hoogte gehouden en de verzendtijd is lekker vlot. Wanneer je het bij de parcelshop (All Delivery) kan halen word je vriendelijk ontvangen en net zo vriendelijk geholpen. Aanrader dus om hiervan gebruik te maken.

gewoon thuis, en dan toch zeggen we hebben u gemist

wij zijn al op leeftijd en altijd thuis. daarom laten wij alles thuis bezorgen. Bij post nl en DHL gaat het altijd goed. Maar bij DPD altijd problemen met bezorging Het is niet prettig als ik met een rollator een half uur moet lopen voor mijn pakketje

Vriendelijke bezorger

Vriendelijke bezorger. Helaas was het juwelendoosje, waarschijnlijk bij transport, beschadigd.

Waren thuis, geen bezorger gezien!

Dit is al de 3e keer wat dpd flikt. Ik denk dat ik niet de enige ben. Bah misselijk zo'n bezorging! Bob meyster

Slecht

Kreeg bericht: pakket ophalen bij de DPD - Blokker Leek. U was niet thuis. Dit klopt absoluut niet, hele morgen thuis, kruiwagen zelfs op de oprit gezet omdat het pakket ca. 20 kg. weegt. Hebben geen DPD auto gezien. Dus slechte service.

Altijd vriendelijk personeel

Top! Makkelijk en snel. Altijd vriendelijk personeel

Slecht

Chauffeur stond voor mijn deur en liep naar zijn laadruimte om pakketje te pakken. Ik stond in de deuropening om mijn pakketje in ontvangst te nemen. Chauffeur deed de achterklep dicht, ging in de bus zitten en reed weg. 5 stonden later kreeg ik.een berichtje met de mededeling dat hij mij niet thuis had aangetroffen. Waardeloze Chauffeur, daar heb je als bedrijf DPD niets aan en doet jullie naam.ook zeker niet ten goede. Medewerkers bij het afhaalpunt waren zeer klant vriendelijk en begrepen mijn klacht. Ze gaven aan dat ze deze klacht vaak hoorden. Dus....die er wat mee als bedrijf DPD Groetjes Rita

Very good

Very good

simpel af te halen

wat een vriendelijke winkelmeneer, lekkere dropjes extra meegenomen

Verschrikkelijk

Deze week is een pakket bezorgd in de kliko waar het niet hoort, daarnaast was er gewoon iemand thuis. Het 2e pakket zou op een DPD pakketpunt hier in de buurt geleverd worden maar is bezorgd op een pakketpunt 14 km hiervandaan. Kortom......slechter dan slecht

Prima levering

Nette winkel, pakketten snel gepakt

Heel fijn pakket punt!

Lieve mensen, worden altijd heel goed en vriendelijk geholpen. Kindjes krijgen altijd een snoepje

Niet mijn bedry

rijden hard door straten en zetten de spullen onbeheerd voor je deur.

Zeer tevreden over de aflevering van mijn pakje mbv DPD. Ook de informatievoorziening mbt het pakje was prima.

Ruime openingstijden

Aardig personeel

Alles ging helemaal prima alleen werkte de app niet optimaal. Zo werkte de kaart ineens niet meer en kreeg ik een email dat ik mijn pakket op kon halen maar in de app stond nog niks. Pakketje was alsnog niet bezorg maar 2 uur later wel.

bestelling bleef hangen tussen veenendaal en vijfhuizen met drie dagen vertraging

had het pakket eerder verwacht, waarom het niet direct naar masstricht gesorteerd werd ipv veenendaal is onduidelijk.tevens klopte het afleveradres niet ondanks wijziging vanuit de pakketshop

Snel geholpen dus makkelijk ophalen

Snel geholpen voldoende parkeergelegenheid gelegenheid.

Uistekend

Toen ik binnenkwam werd ik direct vriendelijk geholpen. Snelle en super vriendelijke topservice

Pakketje vlot meegekregen

Hele snelle levering met prima website, helemaal top

Vriendelijk personeel, prima openingstijden om je pakket op te kunnen halen. Pakketjes worden binnen de gestelde termijn geleverd.

In deze tijd van vertragingen en loze beloftes maakt DPD waar wat ze zeggen. Top service met levering en communicatie.

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.