Niks te klagen!

Duidelijke updates per mail. Ik werd goed op de hoogte gehouden en alles werd per mail duidelijk. Alles verliep prima

Niet houden aan afspraak en matig afleverpunt

Ik was thuis op het moment van leveren, maar er werd niet geleverd; ook niet bij de buren aangebeld of (dat stond als optie) voor de deur gelegd. In plaats daarvan moest ik naar een afleverpunt dat een paar dagen dicht bleef wegens hitte. Verbeteren: - volg de afspraak - duidelijke afspraak met afleverpunten

Snel en vriendelijk mijn pakket in handen

Ergenis

Bij een bedrijf een bestelling gedaan, deze zou vervolgens bezorgd worden door DPD naar mijn huisadres. Vervolgens kreeg ik te horen dat mijn adres niet bestaat. Heel wonderlijk. Niet aangebeld dus en zeker niet 2 x geprobeerd zoals aangegeven bij desbetreffende internet winkel. Geen moeite gedaan om adres op te zoeken. Artikelen werden gelijk weer naar sorteerafdeling gebracht voor retour afzender. Artikelen nogmaals moeten bestellen, nu gekozen voor een afhaallocatie, nu kwam het wel goed godzijdank.

Vriendelijk

Prima service, snel geholpen!

Prima service, snel geholpen!

Product in Pakket beschadigd

Product Biokill (chemische ongediertebestrijding in plastic bidon) lekte, dus binnenkant van pakket (v er le lagen karton) was erg nat. Of bidon slecht of bij verpakken onzorgvuldigheid.

Laat en foutieve info

Pakketje zou bezorgd zijn, maar da was nie. Kreeg bericht dat hij op de afgesproken plek lag, dag later is hij bij de parcelshop.

Alles lekker snel bezorgd en goed afhaaladres

Bestelling uit Spanje is snel geleverd en het ophalen ging snel en zonder problemen, chapeau!

No home delivery

They always deliver at a pick up point instead of home delivery. The pick up point is not near where I live and you have to drive there, and at this occasion I had no car and the package was heavy

Pakket veel te laat en geen updates

Geen updates over de bestelling en pakket uiteindelijk veel te laat aangekomen. Ook onduidelijkheid bij de klantenservice want daar krijg je pas veel later een reactie. Niet aan te raden voor leveringen.

Herhaaldelijk tevergeefs op de pakketbezorger gewacht die niet kwam.

Ik heb nu 2 keer achter elkaar meegemaakt dat ik wacht op de pakketbezorger en deze niet komt opdagen. Vervolgens ontvang ik de melding dat jullie me gemist hebben en ik vanaf de volgende dag mijn pakketje af kan halen bij een servicepunt. Ik heb bij de deur staan wachten dus missen was in dit geval onmogelijk. Op de meneer bij t servicepunt heb ik niets aan te merken.

Op tijd

Op tijd zoals afgesproken geleverd

Zeer makkelijk

De ruimte is netjes en schoon, de plek super handig.

klopt niet

pakket niet op huis adres geleverd terwijl we wel thuis waren

gewoon goed

Doet wat er gedaan moet worden, juiste info en correcte levering.

Prim

De ophaal dienst is niets mis mee

Ik kreeg een melding dat mijn spullen bij mij thuisbezorgd zou worden ben hele dag thuis gebleven maar niets later bericht dat ik het kon ophalen dat is minder van dp

Vriendelijk en efficiënt!

Gewoon snelle en vriendelijke afhandeling!

Heel goed bedankt

Overzichtelijk, afhandeling snel en vriendelijk.

Netjes en snel

Hele fijn service

Vriendelijk personeel

Nette en vriendelijke mensen

Frustrerend

Ik kreeg in eerst instantie via vinted de melding dat mijn pakket klaar lag op afhaalpunt. Kom ik daar geen pakketje daar. Lag nog in meppel op depot volgens die mevrouw. Ben ik net thuis via de mail van dpd je pakket ligt klaar. Gisteren mail haal je pakket binnen zoveel dagen op. Nou ga niet nog een keer onnodig daar die hitte heen dus ik bellen, maar telefoon werd niet op genomen. Vanmorgen was het wat koeler en was hij er gelukkig. Maar nooit meer via dpd naar pakketpunt. Zit niet echt in de buurt en tracking klopt dus ook niet .

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.