Prutsers

Pakket geleverd in pakketautomaat die open is van (5/7) 9-17:00…niet handig als je werkt

Uitstekend snelle service

Ik kom regelmatig bij een dpd punt, versturen en ophalen m. Nooit problemen mee gehad. Mailcontact is goed en altijd goed te traceren.

Zeer slecht

De chauffeur heeft het Donderdag aangeboden bij ons thuis. Pakket niet achter gelaten in de pakket Emmer. Vervolgens zijn er 2 keuzes dicht bij huis. 1 Berkel-Enschot 2 Ophoviuslaan. Nee het pakket wordt knijper ver weg afgegeven bij een zaak die open is tussen 10.00uur & 17.00uur. Ik als werkend persoon moet dus weer iemand anders inschakelen met een auto en vrijetijd. Gewoon belachelijk dat er nog pakketpunten zijn met zulke domme openingstijden. En de chauffeur mag ook wel iets aan zijn stratenkennis doen.

Helemaal goed. Af en toe even kijken waar wat is.

men mag zomaar pakjes openmaken

Een dame zei tegen de persoon achter de balie dat het pakket dat ze gekregen had niet van haar was. De dame achter de kassa gaf aan dat nummer van afhalen en nu nummer op het pakket niet altijd hetzelfde is. Ze gaf de dame een schaar en zei: Maak maar open om te kijken of het van jouw is. Ik vind dit echt onacceptabel en mijn ervaring was nog minder dan een halve ster.

Zoals het zou moeten

Heel goed. Je word goed op de hoogte gehouden van alle zaken! Zo zou het jij elke bezorgdienst moeten zijn!

Vind het niet best

Ik heb in het bezorg bericht duidelijk gezegd waar het pakket ook eventueel bezorgt kan worden is helemaal niet naar gekeken

DPD afhaalpunt

Het afhaalpunt in Stevoort ,Libottonstraat 73 is heel slecht ingericht! Geen orde!

Snelle verzending

Is altijd snel bezorgd, netjes en goede comunicatie

Slechte service

Heb ruim 20 min staan wachten om het pakket op te halen. Het personeel dat klanten aan het helpen was heeft mij nog geen gedag gezegd oid. En had kunnen aangeven dat het nog even ging duren. Mijns inziens hadden ze mij prima tussendoor even kunnen helpen, zonder dat dat niet klantvriendelijk naar de andere klanten was geweest.

Geen berichtgeving mbt levering

2 juli mail gekregen dat levering die dag later zou plaatsvinden en wachten op mail met QR code. Op 3 juli naar pickup point gegaan. Ze zeiden dat ik moest wachten op mail met QR code. Op 7 juli wederom zelf naar pickup point gegaan. Pakketje gezocht op naam. Was niet gescant: vandaar geen mail met QR code.

Afhaalpunt is prima

Afhaalpunt is prima maar communicatie van DPD Iis waardeloos. Je krijgt veel mailtjes met informatie die niet klopt. Bijvoorbeeld dat je pakket afgeleverd is bij een pakketautomaat en daar krijg je dan geen afhaalcode bij. Of bijvoorbeeld dat je pakket bij een afhaalpunt ligt. Ik heb daarom als tip: laat de bezorger pas het pakket scannen en een mail verzenden als het pakket bij het juiste afhaalpunt is aangekomen! Dat scheelt enorm veel stress over waar mijn pakket nou is!

pakket netjes en goed ontvangen

Een keurige en nette doos ontvangen.

moeizaam

Van alle pakketdiensten is dit de meest trage, krijg je eindelijk bericht dat het pakket er aankomt duurt het daarna nog drie à vier dagen voordat het daadwerkelijk bezorgd is. Onhandig dat je de QR-code niet in de app kan zien maar steeds moet opzoeken tussen de tientallen binnenkomende mailtjes in mijn mailbox, waarom kan het niet zoals bij anderen gewoon in de app?? Verder doen de automaten het vaak niet of de QR-code wordt niet geaccepteerd terwijl het pakket er ligtof het pakket blijkt heel ergens anders bezorgd waarbij je vervolgens een halve dag kwijt bent om het op te halen, want binnen een straal van 10 km wordt het niet herbezorgd. De telefonische callcenters kunnen slechts beperkte/geen verdere informatie geven. Al met al als ik bericht krijg dat de bezorging van een pakket per DPD gaat begin ik al achter mijn oren te krabben…

Geen professionele ophaalpunt

Moest er 3 keer heen. Houd zich niet aan openingstijden. Neem de telefoon niet op. Zelf handgemaakte briefjes aan de deur geplakt met BEL NIET, KLOP NIET AAN HET RAAM, DICHT, KOM ZATERDAG TERUG…… maar zaterdag was ze er ook niet! Ik hoop daar nooit meer heen te moeten gaan om een pakketje op te halen. Met vriendelijke groet, Hélène

Bericht van Vinted pakket is klaar voor ophalen

DPD moet niet aangeven dat pakket is klaar voor ophalen als jullie zijn nog niet bij puck-up shop. DPD geeft aan pakket is opgehaald zaterdag 5/7 maar dit is niet juist. Ik had een bericht 5/7 om 12:32 dat bestelling is afgeleverd en kan opgehaald worden. Ik ging naar pick-up shop rond 15:00 maar DPD was nog niet geweest op de dag. Uiteindelijk heb ik bericht van DPD om 15:40 dat pakket kan opgehaald maar helaas te laat voor ophalen als winkel ging dicht om 16;00 uur. DPD moet stoppen met verkeerd informatie geven !!

Top DPD locatie!

Ontzettend aardige mensen! Altijd vlot service! 5 ster!

Zeer slecht

Al twee keer werdt onze bestelling naar een pakket afhaalpunt gebracht terwijl wij gewoon thuis waren. Plus je moet nog eens betalen als je een artikel wilt retourneren.

Pakket helemaal open

De doos was helemaal open. Gelukkig zat het item er gewoon in maar voor het zelfde heb je weer gezeik.

Heel fijn pakketpunt, super vriendelijke mensen.

Slecht

Ik was gewoon thuis brengt de bezorger hem naar een afhaalpunt Nog te lui om aan te bellen

Klantonvriendelijk

Erg beperkte openingstijden. Vrijwel altijd wachten omdat ze staan te ‘overleggen’ of omdat er alleen iemand in het kantoor zit die niet in de gaten heeft dat je staat te wachten en pas komt nadat je hebt geroepen. Vrijwel altijd onverschillige en onvriendelijke bejegening.

Onordelijk, slordig en vuil afhaalpunt

Na het bellen werd ik achter glas aangevallen door 2 keffers en was het niet duidelijk dat ik om de hoek in de garagepoort moest gaan kijken. Het rook er naar urine. Meer woorden maak ik niet meer vuil aan dit afhaalpunt

great service

timely and very good tracking sytem

Goed geleverd, maar duur

Ik heb een horlogebandje besteld en door DPD bij een pickup point laten leveren. Dit was goedkoper (€6) dan thuis af laten leveren. Thuis laten bezorgen vond ik met €15 verzendkosten veel te duur voor een pakketje dat gewoon door de brievenbus past. Leverantie is verder netjes en op tijd verlopen.

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.