Altijd een vriendelijke vrouw die je helpt

Wat dpd verziekt, maakt deze vrouw weer goed. De informatie die dpd op de app zet is niet juist en wordt niet bijgewerkt.

Fijne levering

Fijne levering. Goed op de hoogte gehouden.

Alles in goede orde ontvangen

Alles in goede orde ontvangen, dit is helaas in het verleden wel minder geweest (pakketje nog half uitstekend in de brievenbus, onvriendelijk) maar dat was en blijft verleden tijd. Gaat de laatste tijd goed.

Verzending was goed

ik ben goed op de hoogte gehouden. Verzending duurde echter langer dan gepland

Belachelijk lang onderweg!!

29/9 verzonden in Nederland en pas op 25/10 aangekomen ook in Nederland!!! Bijna één maand onderweg in één land is bizar lang!!!!!

Alles top!

Snel en makelijk!

Geweldige locatie

Vind het altijd fijn als het daar wort afgeleverd in de kluis

Fijne updates en komen afspraken na

Live updates die je jan vokgen. Zonder zijn heel nauwkeurig in de tijd en dat is heel fijn.

De enige reden dat ik naar de parcel shop moest is dat de bezorger staat te liegen dat ik niet thuis was. Te lui om te bezorgen?

Ik heb niet teklagen

Ik heb niet te klagen ze zijn vriendelijk en beleefd dus die jongens of meiden doen hun best dankjewel bezorgers

Geen klachten alles netjes volgens planning afgeleverd

Prima met goede informatie van de zending en wanneer aangekomen makkelijk op te halen met de QR code. Gewoon top.

Klote bedrijf. Ze hebben niet aangebeld !!

Nou t is gewoon ***. Zit 2 dagen thuis te wachten.Durven te zeggen dat ik er niet was. Ze hebben niet eens aangebeld.

Makkelijk en een punt dicht bij mij in de buurt

Fijne ervaring snelle levering en een pakketpunt dicht bij mij in de buurt

Snelle en deskundige service

Ik laat mijn pakketjes van dpd altijd bij Thijssen in Someren bezorgen. Fijne winkel, vriendelijk en behulpzaam personeel! Verder duidelijke info van dpd over verloop van de bezorging.

Na 3x bellen pas qr code om pqkket op te halen

Zeer slecht

Levering duurde erg lang, bijna 4 weken

Was binnen Nederland,gelukkig uiteindelijk aangekomen

Snel en vriendelijk

Snelle afhandeling en vriendelijk. En dat met wel zeker 4 verschillende bezorgservices. Ze zijn ervaren en snel

Geen bijzonderheden

Afschuwelijk

Je hebt ingepakt afgeleverd op pakketpunt 10 km afstand van mijn huis! Niet degene die je oorspronkelijk aangaf! Hoe is dit handig??

Verzending duurde heel lang. Vorige keer waren ze het pakket zelfs kwijt

Verzending duurde heel lang.

Altijd netjes op orde

Altijd netjes op orde

Pakket snel geleverd in een pakket automaat.

Fijn depot...

Altijd vriendelijk en je kant direct ook andere boodschappen doen.... eieren bijvoorbeeld...

Volgens dpd zijn wij nooit thuis en vervolgens ben je dagen verder voor het pakketje kan afhalen

Een pakket geleverd via dpd dan weet ik al dat ik het pakket moet gaan halen bij het afleverpunt. Volgens de dpd bezorger zijn we nooit thuis, terwijl hier eigenlijk altijd iemand is. Dan duurt het vervolgens weer een paar dagen voordat ik het pakket daadwerkelijk kan ophalen. Als ik van tevoren zie dat een bedrijf met dpd samenwerkt bestel ik liever ergens anders.

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.