Zoals altijd vriendelijk en correct

Laat hier vaker pakketten bezorgen, de service is altijd goed en vriendelijk

Ik was de hele dag thuis, er is niemand geweest en pakket kon ik ophalen elders

Pakket niet thuis geleverd terwijl ik en mijn vriend de hele dag thuis waren. Moest het op gaan halen bij een pickup. Jammer.

Kan niet beter netjes gedaan

Echt klant onvriendelijk

Ik was gewoon thuis, er is niet aangebeld. Speciaal thuis gebleven. En toch gaf men aan dat ze mij niet thuis aantroffen. En dan ook nog het pakje halen in een hele andere wijk. Sorry, maar dat vind ik geen service. Er is volgens mij niet eens de moeite genomen om in de buurt te zijn. Op afhaal punt, super gereageerd, die waren heel klantvriendelijk.

Super slecht service,

Mijn pakket helemaal ergens anders geleverd dan de adres die ik had gewenst, plus pakket weg laat aangekomen. Maar dat hoor ik wel vaker over DPD dat super slecht is met bezorgen

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Fijn parkeren voor de deur altijd vriendelijk en behulpzaam

Snel en gemakkelijk geleverd

Snel en gemakkelijk geleverd. Pakket punt zit superdichtbij en heeft heel behoorlijke openingstijden.

Correcte aflevering en afhandeling

Ik had gekozen voor een ander pickup punt, maar uiteindelijk heeft DPD gekozen voor dit pickup punt. Dit was geen probleem, zelfs nog iets dichter bij huis....

Vriendelijk werd ik geholpen

Staat 6 dagen in de week voor de ander klaar.

Not a good service

I was home all day long. Nobody rang at my door or phoned me.

• Would you recommend us? No

Was goed, gaat achteruit

Mijn ervaring met DPD was positief, weekend bezorging, bezorgers die daadwerkelijk langskwamen en aanbelde. Tegenwoordig geen weekendbezorging meer en als je wel thuis bent besluit de bezorger vanwege gemak pakketten maar gewoon bij een servicepunt af te leveren en niet eens meer langskomt.

In de stad niet handig

In het centrum is het niet fijn je pakket te moeten afhalen. Ook enorm laat krijg je bericht wanneer ze komen bezorgen avond ervoor beter. Met optie wijzigen

pakket kwijt

dit is voor mijn al de 3e keer dat ik mijn pakket vele malen later bezorgd krijgt. nu zelfs pas een maand later.

Vriendelijk personeel

Prima ophaalpunt, vriendelijk personeel. Helaas wel de inhoud van mijn pakket beschadigd maar daar kunnen zij niets aan doen. De bezorgers van DPD wel….

Fijn pakketpunt!

Fijn pakketpunt Vriendelijk mensen Altijd nette service

Snel!

Hopeloos

Het is dat ik bij deze verzender geen keus heb. DPD is de meest waardeloze koerier in Nederland. Normaal contact met de klantenservice ( vergeet service) is onmogelijk, chauffeurs geven geen moer om weggebruikers en om pakketjes.

Goed navolgbaar

De app is even lastig. Gelukkig ook mailtjes met stand van zaken. Pakketje netjes en bijnen tijdsblok afgeleverd bij Pickup point

WAARDELOOS!!!!!

Voor de zoveelste ontelbare keer weer voor Jan &%# thuisgebleven!!!! We waren gewoon thuis maar op een gegeven moment ( zoals verwacht) een email dat de bezorgpoging was mislukt. Vervolgens na 3 dagen nog geen update van de track-en-trace. Toen maar de afzender van mijn pakket gebeld. Volgens hun onderzoek was het pakket afgegeven bij een pakketpost. Onvoorstelbaar!!! Wij hebben daar helemaal geen bericht van gehad. Één en al drama bij DPD.

Netjes op tijd geleverd

Netjes op tijd geleverd

Betrouwbaar

Communicatie en levering prima

…………,,,

Recommended

My package arrived on time. It was easy to change the delivery point. Package arrived safe and sound.

Heb mij pakket op tijd gekregen en ben goed op de hoogte gehouden van de reis van het op pakketje En geen uitstel zoals PostNL

Helder

Door de mailtjes die je ontvangt wordt je op de hoogte gehouden waar je pakket is

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.