Ideaal

mijn favoriete pakket ophaalpunt in Amsterdam - handig en ruikt altijd heerlijk

Delivery on time

Nice experience, delivered my parcel one day before. Awesome, thank you DPD for your service.

Wat een slecht bedrijf

Het was voor de tweede keer een hele slechte ervaring. Hele slechte communicatie, als we het afleveradres wijzigen dan sturen we een “automatisch” bericht dat het de volgende dag wordt geleverd en dan blijkt het nog 2 dagen op het depot te blijven, omdat het druk is, LAAT DAT DAN WETEN!!!!!!!!!. Vandaag dan eindelijk pakket ontvangen. Nu verwacht ik wel die cadeaubon als excuus voor de waardeloze service

Goede berichtgeving over de bestelling, kinderlijk eenvoudig op te halen. Super handig en gebruiksvriendelijk.

Snel

Snel geleverd en goed en snel geholpen bij het ophaal ve

Snel en duidelijke communicatie

Snel en duidelijke communicatie

Supermakjelijk en snel

Alles ging heel makkelijk en snel.

Goede snelle service

Altijd goede service , advies , vriendelijkheid

Open pakket

Ik ben zo boos! Mijn pakket wordt gewoon open aan mij overgedragen bij het ophaal punt ik kijk erin en er lijkt erop dat alles erin zit, zit ik in de auto zit er niets in de verpakking. Ik heb ook aan de persoon die dit heeft aangegeven vermeld en die gaf aan contact met jullie op te nemen. Ik ben echt boos en teleurgesteld met jullie service!

Waardeloos

Ik ben 2,5 weken bezig geweest met wachten en achterhalen waar mijn pakketje was gebleven. Erg onduidelijk communicatie online en telefonisch.

Überslecht

Een mail krijgen dat de bezorger mij gemist zou hebben, terwijl je heel de dag thuis bent en niks of niemand heeft gezien. Uitermate slecht!

Zo hoort het!

De service die geboden wordt doet je goed. Via een e-mail krijg je bericht wanneer je pakket voor je klaar ligt. Ophalen is ook goed geregeld. Tonen van je QR - code is voldoende. Kortom geweldig. Rudy Mollet

De winkelier snapt er zelf weinig van

Bij het afhalen van het pakket moet ik eerst de auto parkeren, parkeerkaart kopen, en als ik in de winkel ben, moet ik zelf nog zoeken naar mijn pakket, want de winkelier praat niet echt goed Nederlands. Zelf mijn Hollandse voornaam helpt niet om het pakket snel te vinden. Uiteindelijk vindt ik mijn eigen pakket, op de grond naast een 10 tal andere pakketten, en verlaat ik de winkel na 10 minuten ergenis

Niks op aan te merken

Zonder problemen

Ontevreden

Op de dag dat het geleverd zou worden, was ik de gehele dag thuis met zicht op de weg. Plots kreeg ik het bericht dat ik niet thuis was en de zending naar een pakketpunt ging. Hierover al een klacht ingediend. Vervolgens krijg ik een mail met verwachte levering aan pakketpunt met een tijdstip dat na sluitingstijd van het pakketpunt is. Twee dagen later dan eindelijk een mail dat het afgeleverd is op het pakketpunt. Blijkt het vervolgens maar 1 van de 2 colli te zijn. Het spoor van het de andere colli is mij bijster. Geen goede ervaring...

Goede ervaring, snelle levering

Super fijne service

Het was even zoeken naar het afhaalpunt maar daar aangekomen werd ik zeer netjes geholpen door een jongeman. Prima service

Snelle levering, verwarring pakket automaat

Heel blij met hoe snel het pakket bij de pakket automaat geleverd kon worden en dat ik deze in mn eigen tijd kan ophalen. Wel een beetje lastig het pakket uit de automaat te halen en er zat nog een ander pakket in het vakje die niet van mij was.

Wordt niet in elk tussenstation aangenomen.

Ik heb 4 dagen moeten wachten en zoeken en bellen waar mijn bestelling was of bleef nu blijkt dat het tussen station ook dergelijke op formaat en gewicht niet aannemen. Ben eerder boos en teleurgesteld over de bezorging.

Waardeloos

Bezorgen veel te laat, verkeerde adres, niet te bereiken. Een grote bende.

Altijd dik in orde

Altijd vriendelijk, snel, ruime openingstijden, gemakkelijk te bereiken.

Perfecto

Prima en snel, beetje rommelig

Op zich prima, snel geholpen maar wel beetje rommelig met vinden van pakketjes. Ook worden pakketjes beetje rommelig behandeld/bewaard.

On time delivery

Perfect product for home

snelle service

snelle service

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.