Waardeloze bezorging

Het afhaalpunt was prima, maar toen t pakket bezorgd werd waren we gewoon thuis. Er is niet aangebeld. We kregen een berichtje dat we t pakket konden ophalen aan het eind van de dag, omdat we niet thuis waren. DIT KLOPT DUS NIET!!

Dpd is niet eens bij mijn huis geweest maar direct doorgereden naar parcel pickupshop.

Was de hele dag thuis, pakketje had gewoon door de brievenbus gepast. Ik lees wel vaker over dit soort handelingen van dpd en heb het nu zelf ervaren. In de toekomst kijk ik eerst welke dienst de bezorging doet. De parcelshop was niks mis mee, die kunnen hier ook niets aan doen.

Snelle verzending en informatie via mail

Het pakket was snel geleverd, Via emails wist ik precies wanneer het pakket geleverd zou worden. Top.

SLECHT !!!!

Heb mail gestuurd naar [email protected] over het voorval! Hoor in de omgeving nog klachten van leveringen door DPD! Ik geef ze de raad om dan zeker een klacht neer te leggen. Voordien nooit problemen gehad

Top levering!

Snel en secuur vervoerd. Duidelijke tracking informatie via de mail

GEEN OPMERKINGEN

GEEN OPMERKINGEN

Fijne zaak om je pakketjes op te halen

Fijne zaak om je spullen op te halen. Aardige mensen.

Even wennen om het op te gaan halen, zeker als het toch wel groot en onhandig is te dragen. Maar beter dan of het weer mee ee te nemen of ergens neer te zetten als we er niet zouden zijn. Super. Gr. Wia Boers

Prima ervaring en voor mij een goed afhaal punt

Snel en goed

Duidelijk te zien waar de bus was in de app

snel afgehandeld, hoefde alleen geen ID-bewijs te laten zien.

Super snel

De bezorging was netjes

Snelle levering en zeer tevreden met de levering.

Zeer goede service

Het is bezorgd

Mijn pakket zou op 23 October binnen drie dagen op kunnen gehaald worden nou niet dus en gisteren kreeg ik een melding later vandaag kan je hem ophalen nou nee dus en eindelijk vandaag op de 29 kon ik em ophalen maar wel bij eena nder punt. Ik vindt get gewoon matig dat er biet goed gecommuniceerd wordt

Niet best

Melding van niet thuis, terwijl ik wel de hele dag thuis was.

Slecht

Kreeg een mail dat het bezorgd zou worden tussen 13.20 en of 14.20 maar wat blijkt, zijn niet geweest, nee kon ik naar Capelle aan de IJssel om op halen, daar bestel ik niet online voor,zijn dagje ouder ,en moest iemand vragen om mee te gaan,echt verschrikkelijk, geen worden voor

Snel

Zeer vlotte levering vanuit Frankrijk!

Pakket wordt ineens naar ander pakketpunt gestuurd

Ik sta bij Overvliet, daar was het heen gestuurd. Ineens wat het dus verstuurd naar eentje aan de andere kant van de stad. Uur voor niks gefietst.

Gewoonweg waardeloos

Track & Trace is niet te begrijpen, app werkt voor geen meter, ze leveren het pakket af op de verkeerde afhaallocatie waar het een chaos is en ze geen Nederlands praten.

Vlot geholpen

Ik was snel aan de beurt, vriendelijke mensen. Pakket snel gevonden, top!

Erg tevreden

Een 8, want er is altijd nog wel iets te verbeteren!

Snel geleverd en op tijd

Snel geholpen en pakketten waren heel, wat wil je nog meer?

Beter kan niet !

Vaak niet thuis, kon andere bezorgoptie aangeven, pakketautomaat gekozen (voor mij een fijne optie). DPD heeft prima werk geleverd door mijn keuze ook te respecteren ! Bedankt, heel blij mee !!

Efficient en vriendelijk

Vriendelijk welkom geheten en naar de uitgiftebalie gebracht. Geen wachttijd en correct te woord gestaan.

Vriendelijk en duidelijk. Past prima bij mijn opvatting over hoe je een dergelijke shop runt

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.