Duidelijk

Snelle levering en goede communicatie

Pakket wordt naar dpd punt gebracht terwijl je thuis bent

Chauffeur niet gezien. Heeft het pakket gewoon rechtstreeks bij een afhaalpunt afgeleverd

Slechte bezorging

Pakket was 2 dagen te laat op afhaalpunt. Ik kreeg maandag bericht dat ik het pakket kon ophaler maar het was steeds niet aanwexig

Geweldig geholpen

Ik kwam voor een pakketje en ging weg met ook een mooi geplaatst lenzen beschermingssetje voor mijn IPhone. Goede service en een prima pick up point!

Matige kwaliteit

Op het moment dat de bezorger langskwam was ik afwezig. Er zijn vele vele buren, maar toch werd mijn pakket naar een afhaalpunt gebracht. Op het briefje stond alleen de straatnaam van het afhaalpunt en geen huisnummer. Het op de website vinden van de locatie was niet zo 1, 2, 3 gevonden. Anderen kwamen wel naar voren, maar die van mijn locatie niet. Door diepgaander te zoeken kwam deze alsnog naar voren. Vervolgens bleken de openingstijden wel wat beperkt te zijn. Bij het afhaalpumt konden ze het pakket niet zo snel vinden, maar uiteindelijk alanog. Met het pakket zelf was alles op zich prima.

Precies op tijd en met goede informatie

Alles klopte

Geweldig al mijn pakketjes altijd in prima staat ontvangen

Snel en goed geholpen

Heel vriendelijk personeel Snelle afhandeling

Prima berichtgeving en vlotte service

Goede berichtgeving en mogelijk om mijnpakje te volgen. Mooi vlot bezorgd

Doet niet wat gevraagd is

Aangegeven om het pakket in de tuin neer te zetten, niet opgevolgd. Heb hier een screenshot van. Nu moeten we naar een DPD punt om het zelf te halen. Vervelend had niet gehoeven.

Drama

Na twee weken eindelijk mijn pakket op een voor mij totaal onbekende locatie op moeten halen. Mijn bestelling zou bij een pakketautomaat afgeleverd moeten worden. Bericht: Niemand aanwezig pakket niet af kunnen leveren. De volgende dag melding dat het pakket wel afgeleverd was. Bleek niet. De dag daarna bij een andere parcelshop. Daarheen weer niet geleverd. Drie dagen later bericht: afgeleverd bij weer een andere parcelshop. Er heen weer niet….., na een week eindelijk. En tussendoor 3 keer klantenservice gesproken. Echt een groot drama! En pakket was niet meer nodig. Ben uren tijd kwijt geweest.

Altijd goede updates per mail

DPD stelt mij altijd goed op de hoogte van de status van mijn pakket

Keurig op tijd

Pakket snel en op tijd bezorgd. Ik ben als ontvanger keurig op de hoogte gehouden!

Pakket niet aangboden maar direct naar ophaalpunt

Helaas is mijn pakket niet aan huis aangeleverd, hier had ik in ieder geval geen bericht van- en het pakket had anders door de brievenbus gekund, het zat in een brievenbus pakketje. Omdat ik het moest ophalen bij een pakketpunt die voor mij niet binnen de openingstijden bereikbaar was kreeg ik het pakket pas laat in handen.

Snelle levering en fijn dat ik tussentijds updates krijg

Gewoon zoals een pick-up point moet zijn

Simpel, ik zeg waar t pakket geleverd moet worden, de chauffeur brengt t daar. Ik ga naar erheen vraag het pakket en die overhandigen ze aan mij. Ik geef een id en neem t pakket mee. Wat moet ik er meer over zeggen. De dames van zonnenberg schoenen zijn wel altijd vriendelijk.

Met de code, super gemakkelijk. Zelfs voor een leek als ik.

Gewoon goed

Prima ervaring.

Vriendelijk ontvangst

Spontaan, tijd voor een praatje.

Waar is het?

Pakket blijkt totaal ergens anders te zijn bezorgd maar ze weten niet waar. Voor een oplossing moet ik het maar met de gene uitzoeken die het heeft verzonden. Ja hallo dpd raakt het pakket kwijt

Slecht!

Pakket werd niet bezorgd terwijl ik wel thuis was. Krijg de melding: bezorging mislukt! Uiteindelijk bij een pakket afhaalpunt opgehaald.

Slechte bezorger, slechte informatie

Al een paar keer krijgen we de mededeling dat jullie ons gemist hebben, terwijl we weldegelijk thuis waren en niet eens een (koeriers)bus door de straat hebben zien rijden. Wij krijgen het idee dat uw bezorger geen zin heeft en het maar gewoon rechtstreeks naar het packetpunt brengt. Ook de medewerker van bovengenoemde packetpunt heeft dat vermoeden, aangezien hij dit van heel veel andere klanten ook te horen krijgt. Verder is uw informatievoorziening verre van goed, heel lang krijgt men te zien dat het packet niet bekend is, om vervolgens op de morgen van de door u geplande bezorgtijd een mail te krijgen met de verwachte levertijd. Hierdoor hebben wij dus al enkele keren hulp in moeten schakelen zodat er iemand in huis is, aangezien wij vaak dingen bestellen die we niet via wegzettoestemming kunnen en willen ontvangen. En dan kom ik weer terug op bovenstaand punt, dat uw bezorger meer dan eens niet eens langs komt rijden, maar rechtstreeks naar het packetpunt rijd. Ook is het al meer dan 1 keer voorgekomen dat als uw bezorger dan de moeite neemt om wel te stoppen, er spullen over de schutting gegooid zijn, zonder dat we daar toestemming voor hebben gegeven, zelfs 1x terwijl we gewoon thuis waren. Al met al zijn wij zeer ontevreden over uw service en houden wij steeds ons hart vast als we zien dat het bedrijf waar we iets bestellen zaken met u doen en niet met een van uw concullega's.

Good

Good

Snelle adequate afhandeling

Vooral de communicatie omtrent het proces vond zeer goed

Zwaar pakket, waarom niet thuisbezorgd...!

Jammer dat dit zware en grote pakket door mij (op leeftijd en niet vlot ter been) moest worden afgehaald, als ik dat geweten had had ik het niet besteld. Ik zat er n.b. gewoon op de aangekondigde tijd thuis op te wachten, de hele dag trouwens, er is niet aangebeld of anderszins contact opgenomen.

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.