Klopt

Klopt

Makkelijk bezorg en retour systeem je kunt er altijd terecht

Veel goede info over de levering

Efficiënt en goed informatie

Zeer efficiënt en zo als beloofd. Uitstekend! Ik zou willen dat het altijd zo gaat met pakketten ontvangen bij andere firma’s

Pakketje is bij een pickup adres afgegeven terwijl we gewoon thuis waren

Bij DPD komt het meestal voor dat ze voor de pakketten zeggen thuis aan de deur te zijn geweest maar dat er niemand thuis was en ze dus het pakket bij een pickup locatie hebben afgeleverd. Dit terwijl we de hele dag thuis waren en er dus niemand van DPD aan de deur is geweest. Zoals ook in deze situatie.

Zou ik persoonlijk niet voor kiezen

In de ophaal lokatie werd je genegeerd terwijl personeel bezig was met elkaar aan het praten en mij had gezien. Moest bijna 5 minuten wachten terwijl er geen andere klanten in de winkel was. Wat ik ook zag is hoe pakketen werden gehooied toen er een bezorger het kwam ophalen.

Prima bezorgservice

Altijd netjes te volgen en netjes bezorgd. Nog nooit mis gegaan.

Makkelijk, snel en dichtbij. Top

Afhaalpunt Vivant is een verschrikking!

Chaos winkel met een enorme zooi.

Ruim op tijd een.......duidelijke mail met de mogelijkheid naar afhaalpunt te sturen.......

Duidelijke informatie over bezorgproces. Goed ophaalpunt.

Duidelijke informatie over bezorgproces. Goed ophaalpunt.

prima service.

Duidelijke informatie en keurig op tijd.

Fijn dat het in Olst eindelijk kan

Alles ging goed

Snelle verzending en genoeg pick up points door heel Utrecht

Goede ervaring en service

Vriendelijk en behulpzaam ontvangen.

Ronduit ***, maar de winkel om af te halen is top

Dpd bezorgd bij ons niet. Helaas kwam ik er te laat achter dat dpd mijn pakket ging bezorgen. Na de eerste bezorgpoging (niemand was geweest) doorgegeven om het pakket af te laten bij de winkel. DAT HEEFT 4 DAGEN GEDUURD VOOR HET PAKKET DAAR WAS. Zo teleurstellend dit. De winkel om af te halen is wel top.

Duidelijk en vriendelijk

de mails mbt waar m’n pakket is zijn helder en duidelijk, de persoon waar ik het pakket thuis ophaal is heel vriendelijk

Helemaal oke

Goe gedaan

Uitstekend. Ik vetrouw Dpd

Altijd optijd. Duidelijke bericht dat het pakje afgehaald kan worden. Veel beter dan de ande 2 post bedrijven...slecht ervaring met DHL

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Uitsluitend

Goeie ervaring, duidelijk en overzichtelijk het is er allemaal. Bedankt

Snel, duidelijk en moeiteloos

Werd goed op de hoofte gehouden via mail en bezorglocatie wijzigen was makkelijk. Heel fijn!

Altijd top

Word altijd goed en correct geholpen.

Bij de parcelshop prima om het op te halen.

Ik werd goed geholpen

Ik vind dat ze vriendelijk zijn. Ik heb tot nu toe altijd mijn pakketten ontvangen. De pakketten worden snel bezorgd.

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.