Helemaal top

Een heel goed punt om op te halen of te verzenden.

Niet professioneel

De afspraak was om mijn pakket thuis te ontvangen. 2x heb ik vrij genomen van mijn werk en netjes op mijn pakket gewacht om het uiteindelijk zelf te moeten ophalen bij door jullie gekozen servicepunt. Ik weet nog steeds niet waarom jullie dus 2x niet op aangegeven adres en door jullie zelf gekozen tijd wilden bezorgen.

Delivered at pick up point, not at machine

Pick up point was a mess. Will choose DHL if happens again

gewoon thuis niet afgeleverd.

zijn gewoon thuis wachtend op dpd krijg je ineens bericht wij hebben u niet thuis aangetroffen pakket gaat naar dpd punt.

zoals het hoort

Zoala het hoort, goede afspraken en duidelijkheid. Motto "Deutsche Gründlichkeit"? Zoiets ;-)

Levering aan Pakket afhaalpunt

Het blijkt dat het voor DPD heel veel moeite kost om te lezen als je vanaf het begin aangeeft dat het bij een afhaalpunt moet worden geleverd. Men het toch presenteert om het bij mij thuis te leveren, niemand dus thuis is weer meeneemt, de volgende dag bij een ander afhaalpunt levert, daar weer vandaan meeneemt en pas weer een dag later uiteindelijk bij het juiste afhaalpunt brengt. Hoe inefficiënt kan je zijn, nog los van het feit de tijd die ik er zelf in heb moeten steken.

Pakket niet aangeboden aan huis

Pakket niet aangeboden aan huis zoals de bedoeling was. Het pakket is direct naar een winkel gebracht die maar tot 17.00 geopend is. Erg frustrerend i.v.m werktijden. Zowel telefonisch als via een contactformulier een klacht ingediend, maar geen bevestiging gekregen. Hoe dit heeft kunnen gebeuren kan niemand vertellen

Goed snel en simpel

Goed optijd

Aardig personeel en goed service

Snelle service!

Goed geregeld!

Aflevering

Aangegeven dat pakket voor deur gezet mocht worden en alsnog naar afleverpunt is gebracht

Was eerste keer, appeltje eitje

Aangezien staat volledig o erhoop ligt en hois dus o bereikbaar is het packet afgeleverd bij het ophaalpunt. Ik begrijp de bezorger, pakket was niet te tillen. Was een positieve ervaring, code intikken en klaar is kees

Slechte setvice

Ons pakketje zou komen en op dat tijdstip waren we gwn thuis. Ik heb zelfs mn dochter gezegd dat ze beneden moest blijven om dat het pakketje zou komen. Op den duur krijg ik een mail, we hebben u gemist! Hoe kan dit??? Geen auto gezien van dpd. Geen bel gehoord, hond is niet gaan blaffen. Volgende dag een mail dat het pakket wordt bezorgd op een afhaalpunt in de buurt. Hoezo in de buurt. Ik vroeg om het thuis te laten bezorgen omdat ik het niet zelf kan halen. Nu iemand anders moeten vragen om het voor ons op te halen! Ik verwacht dat u contact opneemt met mij om dit uit te leggen! Ik vindt dit heel erg teleurstellend van dpd!

Bezorging volslagen knudde

Ik was de hele dag thuis aan het werk om een mail te krijgen dat de bezorger mij had gemist en een paar minuten later dat het pakketje correct was bezorgd. Dit is kolder en heb dan ook geen goed woord over voor de bezorger. Het pick-up point waar ik mijn pakket moest ophalen behandelde mij overigens zeer correct. Maar bezorgen? Niet eens een beetje in orde!!

Fijn ophaalpunt! Goede service

Fijn personeel, vriendelijk!

Op de afgesproken tijd was ik thuis, ik zag de bus komen en hij reed gewoon door zonder te stoppen.

Normaal gesproken bij andere leveringen een 10 want dan bezorgen ze netjes bij de voordeur of binnen maar deze chauffeur deed geeneens moeite de bus stil te zetten. En dan krijg je een berichtje, we hebben u gemist!!! We stonden met 2 personen te kijken! Dus deze keer een ruime onvoldoende!

Snel en veilig vervoerd

Ik ben erg blij met de snelle en veilige manier van bezorging

Makkelijke en duidelijke instructies

Slechte service van bezorgdienst

Op één week tijd twee bestellingen moeten afhalen aan afhaalpunt terwijl ik de ganse dag thuis was. Ze leveren gewoon niet aan huis en deponeren gewoon aan een afhaalpunt.

Parcel with THIS SIDE UP sticker delivered upside down.

I found my parcel (a 3D printer) at the pick up point upside down, which has a big yellow sticker on it that says "GLASS FRAGILE THIS SIDE UP".

Bezorger heeft niet aangebeld en pakket is naar pickup point gebracht

Ik was gewoon thuis woensdag 29 oktober, heb speciaal gezorgd dat ik thuis was tijdens bezorging. Bezorger heeft geen poging tot afleveren gedaan, pakket werd dag later naar pick up point gebracht. Ook was het onduidelijk aan de hand van de track and trace wanneer het pakket klaar lag bij het pakketpunt. Ik kreeg donderdag 30 oktober de mail dat het pakket klaar lag, maar op de track and trace stond achteraf dat het pakket daar de dag ervoor al afgeleverd was.

Pakket was snel in de parcel shop. Doos wat kleine beschadigingen op de hoeken.

Goed geholpen

Snelle en goede levering

Makkelijk bezorglocatie aanpassen en snelle levering

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.