Zeer duidelijke informatie en snelle levering!

Gewoon goed!

Mijn ervaring is helemaal goed, pakket op tijd ontvangen en je kan het volgen in de app!

Slecht

Om 17.32 een bericht sturen dat het tussen 10-12 uur wordt afgeleverd en on 17.34 een bericht sturen dat jullie ons gemist hebben…

perfect

ophaal plaatse mensen zijn altijd heel fijn, lief en goed georganiseerd!

reistijd

heb 3 uur met de wachttijden met de bus gedaan om naar het volgende dorp te gaan om mijn pakketje op te halen . Waarom niet in eigen dorp ????. voor mij hoeft dat niet meer , niet meer on line ,

Prima ophaal locatie

Bas is een topper

Slecht

Elke keer als mijn pakketen via DPD komen, worden ze nooit afgeleverd terwijl ik thuis op hun. Ze hebben geen zin om naar boven te gaan en geven het direct af aan de dichts bij zijnde afleverpunt. Dat is wat ik iedere keer van hun hoor. Slecht dus.

Echt handig

Ons bedrijf is na 5 uur dicht, en laten ze nou net het pakket tussen 5 en 6 willen bezorgen. Dan biedt zon pakket pick-up automaat Uitkomst. Zelfs ‘s avonds geopend, Ideaal.

Keurig op tijd bezorgd en pakketje in goede staat ontvangen

Altijd op de hoogte gehouden. Wist waar mijn pakketje elke dag zich bevindt. QR code werkte perfect. Dus, alles prim. Dank u wel.

Vriendelijk

Vriendelijk geholpen

3 pogingen maar automaat. Beschadigd

Het bleef maar duren! Valse beloftes, uiteindelijk beschadigd aangekomen.

Geen respect voor de klant

Eén is er te veel. Geen respect voor de klant. Ik zat te wachten op een bezorger die tussen 11:07 en 12:07 zou arriveren. Ik was de hele tijd thuis. Niemand belde aan en om 11:30 kreeg ik een e-mail dat mijn pakket naar het afhaalpunt werd gebracht. Ik vond een briefje in mijn brievenbus met de informatie waar ik mijn pakket kon ophalen. Er stond ook met zwarte stift op: "Het is naat." Serieus???

Pakket is al vanaf 18-6 onderweg!!

Zeer slecht, pakket zou in Zuidlaren worden afgeleverd en is in Lochem (1,5 uur bij mij vandaag!!) afgeleverd. Er zijn veel meer dpd service punten in de buurt en Lochem is niet het dichtste bij. Waarschijnlijk pure gemakzucht van chauffeur 1x proberen om af te leveren en daarna niet weer en vervolgens doodleuk zeggen dat alles dpd punten in de buurt niet open waren. Duhuh

Ellendig

Eerst een pakketje met inhoud van meer dan 800 euro gewoon voor de deur gezet. En nee niet in een dorpje achter af maar bijna in het centrum. Daarna kapotte pakketjes ontvangen op een ander afleverpunt dan aangegeven in de dpd app. Ik bestel niks meer waar ik weet dat het geleverd wordt door dpd.

De deur ging al open!!

Was nog niet in de voortuin of de deur ging al open. Pakketje meteen gevonden en mijn zoontje kreeg nog een aardigheidje! En openingstijd tot 21.00 doordeweeks ook erg prettig

Altijd duidelijk en snel

Fijn pickup punt

Mijn pakket lag er niet in

Bij het openen van de kluis geen pakket aangetroffen

Supersnel en duidelijke info

Snelle levering en makkelijk te volgen. Vriendelijke parcelshop.

Fijne pick up punt

Beleefd en snel ophalen

Slechte service

Er werd gemeld dat het pakket niet op het aangegeven adres kon worden afgegeven. Het was gebracht naar een afhaalpunt. Dit terwijl we gewoon thuis waren.

Superfijn pakketpunt

Ik word altijd keurig geholpen. Van mij mogen er minder mails over de bezorging worden gestuurd.

Extra betaald, pakket niet bezorgd.

Extra betaald voor zware pakketten uit het buitenland die ik zelf niet kan tillen. Aangegeven wanneer het bezorgd kan worden. Bezorger komt op een andere dag langs en brengt het naar een pakketpunt waar ik het niet op kan halen. Klantenservice geeft aan dat ze NIETS kunnen doen. Hoezo dan?! Het pakket op laten halen en naar me toe brengen is GEEN optie. Klantenservice adviseert het pakket 14 dagen te laten liggen, terug te laten sturen naar buitenland en opnieuw te bestellen. Met natuurlijk dezelfde waardeloze garantie dat het pakket überhaupt bezorgd wordt. Mijn bezorgkosten worden niet terugbetaald door DPD, maar ik moet een ander bedrijf inschakelen om mijn pakketten te halen. Wat een genante actie van DPD.

Handig

Ik kon mijn pakketje heel makkelijk afhalen werk, heel fijn

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.