snel, makkelijk en correct

Prima plek voor DPD punt en het ophalen met QR code werkt fantastisch, zowel voor mij als voor het afgifte punt

Prima goed en snel geholpen.

Prima geholpen.

Duidelijk mailcontact

Snelle verzending, duidelijk mailcontact wanneer het gehaald kan worden zodat je niet voor niets óf te vroeg komt. Top!

Vriendelijke pickup

Snel en vriendelijk geholpen

Matig

Geen duidelijke tracking en pakketje niet op gewenste afhaalpunt bezorgd zonder enige uitleg

Gewoon goed

Snel en netjes

Snel en netjes afgeleverd

meeehhhh

Vrijdag een update dat jullie op het pakket wachten. krijg maandag ochtend rond 9 een mail dat jullie komen (ben ik naar het werk), om half 12 is de bezorger langs geweest en kan ik mijn pakket ophalen (om 13 uur heb ik pauze) op het afleverpunt. Normaal zorg ik dat ik thuis ben, en zeker als ik een matras heb besteld. Ik heb nu nul kans gehad om het bestelmoment te wijzigen, of om iets te regelen. niet handig voor de bezorger, mij en het ophaalpunt.

Goed service en snel aangekomen.

Heel fijn best goedkoop en voor de prijs heel snel

Hier boven

Ideaal

Makkelijke service

Dikke prima

Dikke prima. Wel een beetje jammer dat het niet compleet was. Vandaar 4 sterren

Gewoon top

Altijd vriendelijk en aardig, goed pakketpunt.

Bezorging was een beetje jammer, want ik had een ander pakketpunt uitgekozen midden Tilburg Centrum, maar ineens was deze achterin Broekhoven bezorgd. Personeel op het pakketpunt was super vriendelijk, dus daar lag het niet aan ;) Het ging mis bij de bezorger geloof ik.

Super fijn

Hele aardige mannen.....

Zeer goed. Personeel van total is zeer vriendelijk en behulpzaam

De shop is beter dan de zogenaamde bezorging aan huis door de chauffeur van deze rit!! Kreeg daar namelijk hetzelfde verhaal te horen, mensen niet thuis, terwijl ze gewoon thuis waren en net na de 1st genoemde tijd een mail kregen. Misschien wat gemotiveerder personeel op de bussen zetten. Hij zei namelijk dat hij storing had met dat ding om te scannen en daarom alles naar het punt moest.

DPD liegt en bedriegt

Zeer onbetrouwbaar Brengt pakket rechtstreeks naar afhaalpunt zonder dit thuis aan te bieden.

Zeer slechte levering.

DPD Ik heb er slechte ervaring mee Eerst komt het pakket niet aan En het tweede parket komt lek met lampen olie op het af haal aderes en er geen melding van gemaakt.

Excellent

Very good

Keurig pakket punt

Vriendelijke dame die mij hielp

Slecht

29-10 hele dag gewacht, kreeg halverwege middag dat het niet meer zou lukken en dat bezorging 30-10 zou zijn. 30-10 kreeg ik bericht dat het pakket was afgeleverd bij een (ver) afhaalpunt, voor mij onbereikbaar. Mijn man heeft het net gehaald en kreeg daar te horen dat jullie chauffeur er gewoon geen zin meer in had op 29-10 om te leveren bij ons en het daar had gedropt. Schandalig toch? En ik verdrietig omdat ik het cadeau 30-10 niet aan mijn jarige zoon kon geven.

Nette en goede ervaring!

Eenvoudige pickup, duidelijke service. De verzendtijd was vrij lang.

Andere datum aflevering opgegeven

Andere datum aflevering opgegeven maar zwaar pakket is alsnog naar een afhaalpunt gebracht. Bij afhaalpunt werd ik overigens keurig geholpen.

Prima en vlot

Prima en vlot

Nog nooit een pakket niet op tijd ontvangen.

Pakket komt altijd binnen de opgegeven levertijd aan.

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.