Snel, betrouwbaar, informatie over bestelling. Ga zo door!

Snelle levering en wordt dagelijks op de hoogte gehouden van de zending

Heel erg slecht

Pakket 3 keer niet bezorg, geen updates, mijn pakket zag er niet uit en was open, uiteindelijk moest ik hem maar ophalen bij een bezorgpunt in een ander dorp.

Prima op tijd afgeleverd

Ik koos voor een pakketautomaat. Mijn pakket was keurig op tijd afgeleverd

I recommend

I recommend

hele goede meedenkende chauffeur

zeer tevreden

Klant vriendelijke medewerkers

Zeer Slecht

Ik was thuis, maar helaas heb ik een e-mail ontvangen dat ik niet thuis was. Daarna moest ik 2 kilometer lopen naar het adres dat in de e-mail stond. Ik vind dat erg jammer, vooral met een zwaar pakket en zonder vervoer. Daarna moest ik ook weer terug naar huis lopen.

De chauffeur komt niet langs!

Voor de vijfde keer op rij heeft de chauffeur hier niet aangebeld terwijl ik thuis zat te wachten. Vervolgens brengt hij het nu ook nog bij een pakketpunt veel verder weg. Het gaat om loodzware pakketten die ik expres thuis laat bezorgen ivm ernstige rugproblemen. Ik kan geen andere bezorgdienst kiezen bij deze webshop, dus baal hier enorm van!

Delivered in decent time, but...

Delivered in decent time, but the box was completely crushed at one end. Fortunately what was inside wasn't damaged, but nonetheless nowhere good enough from DPD once again. Poor.

• Would you recommend us? No

Die man is altijd zo vrolijk

De man bij deze Parcelshop is altijd vrolijk en behulpzaam

Goed op de hoohte beholden

Makkelijk, duidelijk en snel

Duidelijke communicatie over de status, ophalen pakket werkt heel soepel (pickup locker) de codes in het afhaalbericht dus je hoeft niet te zoeken. Nooit gedoe met pakketjes die zoek zijn:-)) By far beste pakketbezorger op dit moment

Super goed

Pakket snel gevonden, dus snel klaar. Vriendelijk personeel.

Prima geholpen, hele vriendelijke man.

Goede levering en duidelijke communicatie

Goede levering en duidelijke communicatie

Netjes via qr code snelle service

Doorgereden zonder aan te bellen.

De bezorger heeft aangegeven, dat er niemand thuis was aangetroffen. Ik ben de hele middag thuis geweest. De bezorger heeft niet aangebeld of niet bij het juiste adres aangebeld.

goede service

werd keurig op de hoogte gehouden waar mijn pakketje was.

Handig, praktisch en snel!!

Handig om te ontdekken dat pakketjes ontvangen (en versturen?) zo makkelijk is met DPD

Komen afspraken niet na

Dan kan je kiezen voor een pakket automaat, Zegt de track en tracé dat het daar de volgende dag afgehaald kan worden. De volgende dag zegt de track en tracé dat het de volgende dag wordt op de door mijn opgegeven pakketautomaat en die dag weer bericht; op mijn opgegeven lokatie.. uiteindelijk een melding dat ik hem niet in ons dorp zoals gevraagd kon ophalen maar 7 km verderop in de stad. Blijkt daar ook nog de doos erg beschadigd.

U

Gay

Zeer slecht

DPD liegen dat ze langs zijn geweest terwijl dat niet zo is!

Goed maar traag

Duurde lang. Pakket heeft 4 dagen op brengpunt gelegen. Prijs was goed. Afhalen was ook goed.

Snel (naar Pickup point) en goede communicatie

Snel (naar Pickup point) en goede communicatie

Westfields 1410

5688HA Oirschot

marketing@dpd.nl

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.