Helemaal goeg

Ongevraagd naar andere ophaal locatie

Ik had ervoor gekozen om het pakket naar een 24 uurs kast te sturen, zodat ik het nog in de avond op kon halen. In de app kreeg ik een melding dat het pakket voor ophalen klaar lag, dus ik daarheen. Op locatie de qr code opgezocht in de mail, en toen zag ik dat het pakket ergens anders heen was gebracht. Deze locatie was echter inmiddels gesloten en verder van huis. De medewerker van de parcel shop heeft mij goed en vriendelijk geholpen, die valt niets te verwijten.

Teleurstellend

Mijn pakket zou thuis afgeleverd worden. Zonder enig bericht of verklaring is het pakket afgeleverd bij een afhaalpunt 15 min rijden van m’n huisadres. Niet ver, maar niet gunstig en ook niet volgens afspraak. Graag in het vervolg leveren op het opgegeven adres en als dat om wat voor reden niet lukt, graag daar een melding van dat het elders bezorgd zal worden.

Ander bezorg adres is snel geregeld.

Goede communicatie over de bezorging.

zeer slechte levering op eigen adres

Diversen keren afspraken gemaakt voor neerzet service maar wordt toch elke keer op depo afhaal/adres neergezet

Snelle professionele levering

Producten snel geleverd; verwachting 3-4 dagen, geleverd in 2.

Beleeft

Just perfect

Mijn pakket stond klaar, ik werd vriendelijk ontvangen en snel Geholpen. Wat is er dan nog te wensen?

Handig en dichtbij!

Dichtbij huis en pakketpunt van veel verschillende vervoerders allemaal op 1 punt!

Duidelijke communicatie & snel geleverd

Voldoende op de hoogte van levering pakket. Snelheid is ook prima!

Onbetrouwbaar

Laat geen klanten een pakket ophalen als deze niet beschikbaar is. Ondanks afhaalbevestiging!

Kon het prima volgen in de app.

Goed hoor

Vandaag mail dat het pakket zal aankomen. Smiddags nog een mail met bezorgd. Gelijk opgehaald, alles was prima. Wel was de doos waar het cadeau inzat losgescheurd, dit kan ook al daarvoor gebeurd zijn. Dat had beter gekund ;-)

Gemak

Fijn dat deze pickup plaatsen er zijn. Erg gemakkelijk.

Snel verzonden , vriendelijke medewerkster bij ophaalpunt

Is snel verzonden en op het ophaalpunt Vriendelijke medewerkster

Correcte, snelle. informatie.

Geen enkel probleem ondervonden.

It was great

They were very kind

Goede ervaring!

Aardig personeel bij het afhaal punt.

Snel!

Qr code werkt goed

Aardige gast, snel geholpen

Tja, wat kan je er nog meer over zeggen

great

great!

Fantastic

It came fast and it was easy.

Goed bereikbaar, aardige mensen

Perfect.

Een goede levering en service. Hartelijk dank.

"Wij hebben elkaar gemist"

Het pakket werd al later geleverd dan aangegeven door de verkoper - kan gebeuren. Vervolgens zit ik thuis te wachten, vrij genomen van werk, levering tussen 12.18 - 13.18 en dan krijg ik een email om 12.59 met de melding dat we elkaar hebben gemist. Misschien handig als men de deurbel gebruikt of uberhaubt een poging waagt om te leveren. Nu een doos van circa 35 kg op kunnen halen bij het servicepunt... Buiten dat is er verder niks mis met het service punt zelf. Alleen de service van DPD is ver te zoeken.

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.