Goede vlotte service, mooi dichtbij

Slecht

Mijn pakket is niet thuis aangeboden maar meteen naar een afhaalpunt gebracht in het centrum van Hoorn waar je niet kan komen met een auto en je vervolgens met een pakket van 15 kg kan gaan slepen naar de parkeerplaats en dan nog €3,50 parkeerkosten. Schandalige niet bezorging. Ik laat het niet voor niets thuis bezorgen.

Top en snel!

Gaan 5 sterren beetje vieze locatie, verder top!

Onduidelijke status

In mijn mail kreeg ik bericht dat het pakket gisteren zou worden afgeleverd, maar dat ik moest wachten op het daadwerkelijke ophaalbericht. Dat kwam dus helemaal niet. Op goed geluk ben ik vanmiddag naar het ophaalpunt gegaan en kon mijn pakket meenemen. Maar voor hetzelfde geld had ik tot St. Juttemis op het afhaalbericht zitten wachten. Ik snap dat het druk is, maar huur dan meer mensen in. En als je die niet kunt vinden verhoog je de salarissen maar.

Handig dat je kan kiezen om het pakket te bezorgen in en pakket automaat.

Nadat ik de mail had gehad dat mijn pakket eraan kwam, kon ik er nog voor kiezen om het bij een pakketautomaat te laten bezorgen. Heel handig! De doos wat al iets open, maar gelukkig niks beschadigd en er miste niks.

Geen pakket in het kluisje

Een beetje "you only had one job"- scenario... Netjes mails gehad over de levertijd en de code van de kluis etc. (pakket wel een dag later geleverd dan eerst aangegeven maar oke), maar bij openen kluis lag er niks in. DPD klantenservice kunnen me niet helpen, moet nu contact opnemen met afzender. Ik begrijp niet zo goed waarom een ontvanger niet een onderzoek mag starten? Ze hoeven alleen maar even met het lokale depot contact op te nemen om te kijken of het pakket toevallig toch daar is... Nu moet ik morgen weer tijdens werktijd tijd nemen om een klantenservice te bellen of mailen terwijl ze allang actie hadden kunnen ondernemen. Nu afwachten of ik mijn pakketje ooit nog ga zien.

Pakket on tijd en goede conditie.

Belachelijk

Zo makkelijk om het maar ongevraagd af te leveren op een andere locatie dan aangegeven. Dit adres is gewoon 8 km verderop.

Snelle afhandeling

Fijn geholpen

Op afgesproken tijd en plek bezorgd

Fijn dat je pakket kunt ophalen op zelf gekozen plek. En dat men binnen 1 uur aangeeft wanneer pakket er is.

Altijd top en netjes

Hele aardige man en gaat altijd heel netjes met de pakketjes om.

Er werd geeneens aangebeld op de afgesproken levertijd.

Dpd zou op mijn vrije dag langs komen in de namiddag. En in de mail stond welke tijden ik aan moest houden. Ik was thuis. Na de afgesproken tijd nog niks ontvangen, dus mijn mail gecheckt.. Is het pakketje bij een winkel in een minder leuke buurt afgeleverd en kon ik zelf alsnog de deur uit. Zo heeft een bezorging weinig nut en kan ik net zo goed een winkel bezoeken.

Goede service en vriendelijk.

Zeer snel mijn pakketje op kunnen halen.

Snelle levering, makkelijk aan te passen

Aanpassen aflevering gaat snel en werk goed.

Doos was kapot

Ik haalde het op en de doos was helemaal ki

Eenvoudig en snel

Zeer handig die lockers Makkelijk en eenvoudig ben je snel weer weg

Soepel snel en erg vriendelijk

Ik werd snel en erg vriendelijk geholpen.

wel thuis, geen bezorger gezien

Het ophaalpunt is goed. Aardige mensen. De bezorging zelf is slecht. De gehele dag waren er 3 mensen thuis. Er is geen bezorger geweest, geen kaartje en op de live-tracking krijg je dan te zien dat je het pakket 2 dagen later op kan halen. En dat is al de zoveelste keer.

De hele dag thuisgezeten, geen pakket

De pakketten worden gewoon bij het afhaalpunt afgeleverd, zonder het bij je thuis af te leveren. Er was nog een andere man bij het afhaalpunt en die had precies hetzelfde.

Goede verzending en goede berichtgeving over t verloop Top@

Correcte aflevering!

Correcte service!

Doorweekt pakketje opgehaald

Toen ik binnenkwam, zag ik dat ze bezig waren met pakketje te gooien op een kar. Mijn pakket konden ze niet vinden tot ii hem zelf aanwees. Pakketje was doorweekt (er zat bier in), maar werknemer kon geen opmerking maken, hiefde ook geen foto's te maken en ik moest het zo maar meenemen of anders terugsturen. Top geregeld dus.

Personeel parcelshop: correct en professioneel

Het personeel van de parcelshop is correct en professioneel.

Altijd aardig bij ophalen en zeer georganiseerd

Fijn dpd punt!

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.