Slechte informatie en pakket ingedeukt in de lade

Moest pakket direct dezelfde dag ophalen, eerder geen informatie gekregen om het op te halen. Toen lag tot mijn verbazing het hele pakket ingedeukt in de lade met kapot karton.

Chaos

Alle pakjes door de winkel op de grond, geen systeem. Beiden keren dat we hier een pakje moesten ophalen vertelde de eigenaar dat het pakje niet aangekomen was. Wat dus wel zo was maar in de chaos niet gevonden werd. Ik kies volgende keer een andere verzender.

Waardeloos

Nu al meerdere keren gehad dat ik gewoon thuis bent en dat ik het ergens anders op moet halen.

Vlot en goed geholpen

Fijn dat ik voor de deur kon parkeren

Slechte service, veel tijdsverlies, super slechte ervaring!

Ging een DPD pakket retour sturen, dit was volgens de parcel shop te groot, moest het maar ergens anders gaan inleveren. Ging ook 1 pakket ophalen, had bar code. Volgens DPD punt was het pakket er niet, ze kon de bar code niet scannen want apparaat deed het niet. naar huis en DPD gebeld, 10 min. in de wacht, toen werd me gezegd dat mijn pakket was ingescand dus het moest er zijn. Weer terug en ja hoor, het pakket was er. Later naar een ander DPD punt in Aalsmeer gegaan voor inlevering van mijn retour zending, kon na 15.00. was er om 15.10 en .... gesloten op zaterdag 12 juli. Zit dus nog steeds met een retour pakker wat ik niet heb kunnen inleveren.

Zeer slecht

Klantinformatie is slecht, bezorging van het pakket wordt een halfuur voor bezorging gemaild. Vervolgens wordt niet bij je adres aangebeld. Ik was de hele dag thuis aanwezig. Je pakket wordt gelijk naar de parcelshop gebracht. Pakketbezorger neemt niet eens de moeite om bij het te leveren adres aan te bellen.. Service parcelshop is wel goed.

Fijne ervaring

Bij deze pick up parcel shop haal ik vaker mijn pakketten op. Altijd zijn de pakketten in nette staat en word ik keurig geholpen!

Goed, alleen erg moeilijk om handtekening voor ontvangst te zetten

Zie boven

track en trace is goed te volgen

met de 1 uur-service weet je altijd hoe laat de bezorger komt.

Prima levering

Alles oké

Pakket in het zicht bij voordeur achtergelaten!

Er hangt een duidelijk zichtbaar briefje op de voordeur: pakketjes graag in de garage. Waar ligt het: pal voor de voordeur, in het zicht. Echt hoor….

Binnen 10 seconden uit de pakketmuur in de coop top

Snel en makkelijk

Snel geleverd, zonder toestanden lekker makkelijk uit de oakketautomaat

Fijn dat er voldoende keus is voor pakketautomaten.

Netjes geleverd, iets verlaat

Drie dagen op rij kreeg ik een mail dat mijn pakket diezelfde dag geleverd zou worden, drie maal is scheepsrecht!

Keurig

Alleen maar positief. Je wordt goed op de hoogte gehouden waar je pakketje is!

Waren ‘zogenaamd’ niet thuis, nonsens!!

Pakket zou bezorgd worden tussen 09.50 en 10.50. Ontving om 10.15 een mail dat ze ons ‘gemist’ hadden. Onzin, waren thuis. Is zelfs niet aangebeld. Denk dat de bezorger geen had om op de 11e verd. te leveren.

Goed, snel geleverd.

Heel snelbericht dat mijn pakket klaar lag. Ook ophaalpunt dik in orde.

Snel geleverd.

Snelle levering. Goedemorgen service.

Foutieve label en slecht bereikbaar

Een uur na het bezorgen van mijn pakket kreeg ik pas een label deze label was voor andermans pakket. Meerdere malen gebelt maar wordt gewoon opgehangen.

Top gasten!

Altijd vriendelijk en fijne openingstijden

Positief op 1 puntje. A

Snel geleverd, alleen jammer dat erop 11/7 in de app en via email wordt gemeld dat mijn pakje geleverd wordt tussen 15.19 en 16.19 (en op live volgens nog 10 stops, nog 4 stops) en dan vervolgens niets meer tot 12/7 dat het opgehaald kan worden. Ik snap als een tijdstip soms niet gehaald kan worden maar zou toch wel beter zijn als dat dan ook even wordt gemeld in de app.

Niet zo best

Ik kreeg dus een melding dat ze mijn adres niet konden vinden dat ze mijn pakket was afgeleverd bij de afhaallokatie maar daar aangekomen was het pakket uit slovenië wel aangekomen die ik later besteld had maar de gene uit Nederland zelf heeft half Nederland doorkruist wat voor mij een raadsel is.

Mooi, snel en eenvoudig

Fijne communicatie.

Snel, niet beschadigd, duidelijke communicatie... tot een bepaald punt.

Super ervaring. Het enige puntje was dat toen ik het pakket kon ophalen, dat niet echt het geval was. Ik moest een uur later terugkomen. Dat kon ook aan de locatie liggen natuurlijk. DPD was snel en het pakket was perfect. Helemaal blij!

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.