Slecht

Ik was thuis en er is niet aangebeld, terwijl post.nl ook langs is geweest. Ik haal mijn pakket op en zie dat de doos helemaal kapot is en gaten heeft alsof getrapt is met het pakket.

alles op tijd en duidelijk ontvangen

de mails waren duidelijk en netjes. En het pakket werd op een goede plek bezorgd

Prima geregeld, DPD service werkt goed.

Zowel ophalen als verzenden gaat gemakkelijk en vlot. Tip, indien via Vinted, maak in de grensregio's de pakketpunten ook over de grens zichtbaar voor halen en brengen van postpakketjes,

Vriendelijke personeel

Wordt er altijd heel vriendelijk geholpen

slechte communicatie

duurt eeuwig eer je het krijgt, dan staat er tussen 13-16 uur maar is pas na 21:00 uur opafleverpunt afgeleverd

te snel

de pakket is uit Belgie gestuurd , volgende dag bezorgd

Niet tevreden

Tot 2 keer gewoon thuis geweest. Desondanks toch het parket zelf op moeten halen,terwijl het ook door de brievenbus paste! Erg jammer!

Ondanks herhaalde klachten komen pakketjes niet aan

Pakketjes komen telkens op verkeerde adres Wij wonen al een jaar in een nieuwbouwwijk, de software van DPD kent ons adres nog niet. Hierdoor wordt van elk pakketje net voor levering het adres gewijzigd in een adres aan de andere kant van de stad. Al twee keer officieel een klacht ingediend, zonder resultaat. Vandaar deze review, kom aub een keer met een duurzame oplossing…

Snel en vriendelijk

Vriendelijk aan de deur en snel me pakket uitgevist en nog leuk een praatje gemaakt.

I’m always updated.

I am very happy with the scanning system you can detect bowman parcel a person has with just 1 scan. I’m very happy full marks.

Heel slecht

Ik moest me pakketje zelf zoeken uit een hoop met pakketjes en het stinkt heel erg binnen

Afschuwelijk

Er komt niemand aan de deur en je krijgt we hebben u gemist te horen. Hierna wordt meerdere dagen het pakket in het warehouse klaargelegd en niet verzonden. Krijg geen mogelijkheid om op te halen of punt te selecteren. Heb dit nog nooit meegemaakt

Levering mislukt en laat

Eerst mislukt, slechte communicatie, te laat

Voldoende

Het had perfect geweest als ik niet zelf mijn naam hoefde in te typen op het apparaat. Ik had geen qr code (die heb ik ook nooit gekregen) en ik kreeg het idee dat de medewerker dacht dat ik gemakkelijk deed. Ze zei mij ook dat het in mijn spam zou zitten. Maar via de website waar ik heb besteld krijg je dat niet.

Alles prima, duidelijke info. Makkelijk om bezorgplaats te wijzigen.

Goede updates tijdens bezorgproces. Snel geleverd.

Geweldige vriendelijke service

Altijd correct, vriendelijk, en inmiddels bijna familiaire .....

Prima ervaring!

Mooiste

De winkel en het personeel zijn altijd vriendelijk, iedere keer dat ik deze plek bezoek.

Vriendelijk

Erg vriendelijk

Prima soms geen duidelijke mails

Prima. Op tijd. Iets moeite met de duidelijkheid van de mails.

zou elders bezorgd worden

waardeloos zoals jullie met de wordenseweg in velddriel omgaan

Goede afhandeling

Na het scannen snelle afhandeling

Slecht

Automaat was kapot 4x langs gegaan. Klantenservice gebeld en die kon mij ook niet helpen.

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.