Fijne communicatie en snelle levering.

Mijn pakketje kwam op tijd, de communicatie klopte en het pakketje zag er goed uit.

Pickup goede service

Helaas moest ik het pakket ophalen terwijl ik toestemming had gegeven om het pakket bij de voordeur neergezet kon worden. Bij de pickup werd ik vriendelijk geholpen.

Waardeloos

Zeggen dat ze niet konden bezorgen, maar we zijn gewoon thuis... Ze zijn helemaal niet aan de deur geweest!!

snap er niks meer van

ik reageer op de mail om het pakket naar een servicepunt te brengen,vervolgens staat de chauffeur ad deur,dan ligt er een briefje in de brievenbus dat t pakket in Simpelveld ligt,ik krijg een mail dat t in Voerendaal ligt.Erg duidelijk dit......Niet dus.

goed communicatie mag beter ,dan zit je niet in het ongewisse

ik denk dat de mensen van dpd erg hun best doen en door communicatie zichzelf meer ruimte geven

Mag eerder bericht ontvangen wanneer ze pakket bezorgen

Duidelijke info over wanneer het pakket komt. Super fijn pakketpunt ♡

DPD levert Continue slecht met allerlei smoezen

Voor de zoveelste keer wordt aangegeven door DPD dat het pakketje is afgeleverd terwijl dat niet het geval is. We waren gewoon thuis en op de camera en de deurbel is ook niemand te zien. Ik rapporteer telkens over deze klachten maar er wordt geen structurele oplossing gezocht en doorgevoerd. Alleen excuses. Wat een wanorde.

Prima verzenddienst

Werkt zoals het moet, soms ietsjes trager maar komt 9 vd 10 keer altijd goed.

keurig opgevangen, aardige mensen bij parcelshop

waar ik van baal is dat de bezorger wel heel snel overgaat op: ze zijn niet thuis dus ze gaan het maar bij de parcelshop halen. wij waren namelijk wel thuis, maar de bel was er af. Dit was een pakket van 25 kilo, dus niet prettig om het uit het winkelcentrum naar mijn auto te sjouwen. Kan ik ergens aangeven dat de bezorger het gewoon voor de deur kan neerzetten ( of juist niet)

Niet thuis afgeleverd

Het pakketje zou op ons adres bezorgd worden. Ik heb de hele dag thuis geweest. Niemand heeft aangebeld of een gemeld dat het pakketje ergens anders gedeponeerd zou worden. Zonder verdere berichtgeving krijg ik dan een mail dat het pakketje in een pakketautomaat gedeponeerd is en dat ik het daar kan afhalen. Waarom de bezorger dat gedaan heeft? En dat is niet de eerste keer. Wellicht wilde hij eerder thuis zijn, maar dat mag niet ten koste van de kwaliteit gaan. Groet, Jo Bex

Uitstekend!

Het ophalen van mijn pakketjes verloopt altijd goed.

Het beste DPD afhaalpunt in de regio

Zeer snelle verzending, mijn pakket stond al klaar om mee te nemen. Super vriendelijk personeel op het afhaalpunt.

Vriendelijke winkeleigenaar

Snel geholpen en leuk dat ze een praatje maakte

Helder duidelijk

Helder duidelijk

Goed aangekomen!

Door mail op de hoogte gehouden van het verzend adres naar het aflever adres. Top !!

Dat je toch in één korte tijds bestek door omstandigheden toch je de pakket kan laten bezorgen bij een DPD afhaalpunt .

OK

Duim

Yes

Best !!!!

Top systeem!

Loopt altijd soepel, zeer correct en betrouwbaar!

Niet echt best

Maandag zou pakket bezorgd worden en kreeg een mail ‘ we hebben u niet bereikt’ terwijl ik wel thuis was. Ophalen ging verder goed

Snel en helder

Duidelijke communicatie, snelle levering en een gezellig afhaalpunt. Ideaal!

Niet geweldig

Op vrijdag krijg ik bericht dat het pakket ontvangen is bij dpd en op dinsdagmiddag kan ik het pakket na 15.00 uur ophalen op een adres waar ik het volgens mij niet gepland had. Mijn ervaringen met andere postbedrijven zijn beter. Als zij het pakket aangeboden krijgen heb ik het de volgende dag in huis.

Niet vriendelijk,

Mijn bestelling is 5 dagen eerder dan de dag die in de mail stond (17 July 2025). De bezorger bel aan, hij wacht niet. Ik ging uit huis om de bestelling op te halen, voordat ik mijn voordeur dicht doen, zag ik dat de bezorger weg rijdt... Gisteren kreeg ik een mail dat het bezorgd wordt tueesen 13:45 - 14:45 NIEMAND komt opdagen met me pakket. Vanmorgen ben ik wakkr zag ik dat me pakket moet ophalen bij een pickpoint. Terwijl ik slecht ter been is. Ik hoop NOOIT meer in de toekomst iets te maken met de DPD. IK BEN ECHT BOOS, VANDAAG IS 15 JULY 2025

Werk van werk

Ik krijg 's morgens een mail wanneer de bezorger langs komt maar dan ben ik al aan het werk. Waarom geen bericht of mail waar men het neer kan zetten en dan 24 uurs van te voren, zoiets van waar men het evt. neer kan zetten of bij buren brengen. Beetje jammer voor beiden, extra handeling

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.