Goed en snel geholpen

Goed.

Kapotte verpakking

De verpakking (schoenendoos) was helemaal ingedeukt en had daardoor gaten. Gelukkig geen schade aan mijn product Communicatie per mail en bij het afhaalpunt was prima.

Pakket is vlot geleverd

Pakket is vlot geleverd en informattie voorziening over het transport was prima

Pakket was niet op het opgegeve adres afgeleverd. Bij het pakketafhaalpunt sprak de pers.niet!!

Zeer slecht. Want het zeer zware pakket was bij een afhaalpunt VER van het opgegeven (doos) adres verwijderd. Ik ben niet zo mobiel dus dit was erg lastig. Moest iemand vragen om het pakket met de auto op te halen. Blijkbaar maakt jullie chauffeur uit waar het pakket wordt afgeleverd.

Het kan in één woord, Perfect!

Snel bezorgd en super makkelijk afhalen in de locker! Top!

De mensen daar zijn altijd beleefd en werken snel, zelfs als er een rij staat sta je zo weer buiten. Ruime openingstijden. Je moet alleen wel een trap af, dus dat is voor sommige iets om rekening mee te houden.

wel thuis en toch gaat het pakket naar een afhaalpunt

mijn kinderen hebben de bus bij huis weg zien rijden... waarna je een melding krijgt dat je je pakket 2 dagen later pas kunt ophalen bij een afhaalpunt

Snelle levering en netjes aangetroffen.

Pakket zag er netjes en ongeschonden uit, product was nog in goede staat. Snelle bezorging en duidelijke communicatie hierover.

Goede info

Snel, netjes en efficiënt geleverd.

prettig!!!

Zeer behulpzame mevrouw die heel erg haar best doet, geweldig.!

Zeer snel en vriendelijk geholpen echt super

Snel geholpen, pakket was in goede staat

Lastig

Het afhaalpunt dat ik heb opgegeven is er niet meer, maar het blijft een keus op de website van DPD. Met als gevolg dat ik naar de andere kant van de stad moet rijden en alle verkeersopstoppingen moet trotseren. Dat is irritant en niet milieuvriendelijk. Verder is de service prima.

Dichtbij ons huis, aardig personeel

Slecht

Ik stel in om het bij pakketshop A af te leveren en jullie leveren het altijd bij pakketshop B. Pakketshop A is voor mij makkelijk te bereiken en heeft ruime openings tijden. PAkketshop B niet. Ik moet dus altijd wachten tot zaterdagen.

***

Zit op een zending te wachten met spoed (diergeneesmiddelen) en 2 keer wordt er niet geleverd, Dit probleem heb ik alleen met DPD nooit bij andere pakketbezorgers. Heb het al een paar keer bij de verzender gemeld, waar ik nu afscheid van ga nemen omdat ik niet van een correcte bezorging op aan kan.

Prettig verzenden en ophalen.

Goed contact middels mail en gemakkelijk op te halen.

Communicatie DPD over de tracking ronduit slecht

Pakket was nooit aangekomen bij pakketpunt en nergens te vinden terwijl DPD het als afgeleverd aan mij noteert in de tracking. Het pakket punt vertelde mij dat meerdere klanten hetzelfde probleem hadden. Een klacht bij VINTED leverde niks op. Zij reageren op info uit de tracking die onjuist was. Ik kon nergens terecht met mijn klacht. Na 2 weken kreeg ik onverwacht een mail van DPD met de mededeling dat mijn pakket was afgeleverd bij het pakketpunt. Dit is nu al de 3e keer dat ik problemen heb en mijn pakketten niet op te halen blijken.

Very convenient and reliable.

Package was handled with care and arrived within the indicated timeframe. Job very well done.

Slecht

Vaker meegemaakt dat ik op een pakketje thuis wacht en dat ik op dat moment een mailbericht krijg, "dat ik helaas niet thuis ben"

Belabberd!

Bij geplande aflevering vrijdag 30 Oktober j.l. tussen 16.00 en 17.00 uur reed de bus van dpd met hoge snelheid achteruit door de straat. Vervolgens ontving ik een niet thuis mail met het beticht dat het pakket op een afhaalpunt zou worden afgeleverd. De chauffeur heeft het pakket niet aan ons aangeboden! Heb het pakket vervolgens zelf Zaterdag maar opgehaald bij het afhaalpunt. BELABBERD is nog zacht uitgedrukt, deze manier van functioneren is niet in woorden, zonder grof en onfatsoenlijk te worden, uit te drukken! DPD is zeker geen professionele organisatie!

Snelle service, track en trace werkt uitstekend.

WAARDELOOS

Bezorger vind het gemakkelijker om pakketjes bij een afhaalpunt af te geven, doet dus niet bezorgen.

pakketten prima afgeleverd en eenvoudig op te halen.

Had op laatste moment gekozen om pakketten naar een afhaalpunt te laten brengen omdat ik onverwacht thuis weg moest. Pakketten prima afgeleverd. Zat wel een beschadiging in 1 van de dozen. Is in dit geval geen probleem voor de inhoud.

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.