Prima service snel en netjes geregeld

Zeer behulpzaam, altijd dik in orde.

Zie bovenstaand

Duidelijke communicatie

Aardige correcte behandeling Uitstekend

Prima geregeld

Dat het prima werkt alleen dat ik het veel liever gewoon aan de deur bezorgd krijg.

De levering was prima.

Het inloggen was onduidelijk, postcode invoeren lukte niet.

Je wordt goed op de hoogte gehouden vanaf het moment dat het pakket aangemeld word tot aankomst in parcelshop. Top!

Afhaalgemak

Uiteindelijk was het zo easy om het pakket af te halen! Heel chill dat het zo makkelijk kon. Ik had alleen de QR-code nodig. Bedankt!

pakket werd heel snel gevonden

Mijn pakket (2 delen) werd snel gevonden. Jammer dat de ondernemer de termijn waarin de klant z'n pakket moet ophalen, wil verkorten van 6 naar 4 dagen. 4 dagen is te kort als je mantelzorg verricht en plots extra zorg moet verlenen.

Goed zonder enkel probleem

MIjn paket was klant en klaar bij mij aankomst, mijn ervaring was goed

Nieuwe locatie voor pakketautomaat. Zeer tevreden

Kwamen niet eens aan de deur bezorgen.

In totaal 4 bestellingen. Ik heb een camera deurbel. En niet een keer zijn ze geweest. Bij allemaal kreeg ik enkel de melding dat ze gemist hebben en vervolgens de volgende dag bij een punt wordt bezorgd. Wat er voor zorgt dat ik me bestelling later heb dan gewenst en nog eens zelf moet afhalen hier en daar. En zelfs de laatste bestelling heb ik aangegeven dat ze het voor de deur met toestemming mochten achter laten. Zelfs dit is niet gebeurt en wederom enkel melding gemist, en weer bij pakket punt en nu morgen weet pas afwachten en zelf ophalen

Zeer slecht

Bezorger is niet langs geweest heeft een gemiste kaart in de brievenbus gedaan en heeft het pakket van 21 kilo naar een ophaalpunt gebracht moest het maar ophalen met de fiets belachelijk

Vriendelijk en snel

Supervriendelijk geholpen en ondanks de drukte heel snel pakket kunnen ophalen

Goed!

Geen 10, omdat ze soms gesloten zijn tijdens openingstijden

Alles verloopt altijd soepeltjes en snel

Vriendelijke mensen, snel aan de beurt , prima openingstijden, goed bereikbaar, ruim voldoende parkeergelegenheid

ergenis

bezorger staat met bestelbus voor de deur en vertrekt weer terwijl ik al naar hem toe loop. vervolgens krijg ik een mail dat ik niet thuis was . Kon ik een dag later mijn pakketje ophalen bij een DPD punt. De beste man is zijn bus niet uit geweest.

Goede ervaring, snel geholpen

Was rustig in de winkel dus was zo aan de beurt en had snel mijn pakketje

Top netje op tijd

Snelle levering.... goede communicatie

Tevreden

Een fijn pick up point

Zeer snel

Weinig keren zo snel mijn parcel uit Frankrijk binnen gekregen

Geweldige service

Verkeerde pakket

Wachten op mijn pakket. Geleverd bij een dpd pakket punt. Pakket ophalen en ik krijg een slipper i.p.v mijn lego bestelling

Goed bereikbaar, 24/7, makkelijk

Ideale locatie voor mij. Probleemloos het pakket opgehaald. Werkt perfect.

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.