Verwarrend

Ik kreeg n melding van bezorgen, ik wist dat ik niet thuis zou zijn , dus dag verandert in de app. Is de bezorger toch die dag gekomen . In de app stond dat een pakketpost moest kiezen , maar in de mail stond afhalen in princehage (de andere kant van breda ) terwijl er n punt hier om de hoek is . Dus verwarrend.

Perfect geregeld

Het werkt eenvoudig

Snelle afhandeling

Vriendelijke en snel geholpen

Super snelle levering

Ik bestelde het op woensdag en het kwam binnen op vrijdag terwijl het uit het buitenland kwam

Zeer snelle bezorging

Gisteravond laat bestelling geplaatst. Binnen 1 dag bezorgd.

Altijd correcte levering 'en main' of bij afhaalpunt in giede staat. Top

Snel, correct en vriendelijk geholpen.

Correcte vriendelijke medewerkster. Ondanks de aanduiding fragile was de verpakking ernstig beschadigd, hetgeen gelukkig geen invloed had op de inhoud.

Zeer snelle levering

In drie dagen van Frankrijk naar de afleverlocatie in nl.

Top punt!

Super vriendelijke mannen en denken ook met je mee. Alles wat ik zowel ophaal als wegbreng gaat altijd prettig en soepel. Ik raad dit DPD punt dan ook van harte aan!

Het pakket kon achterhuis worden gelegd

Maar zat in een automaat

Super super suoer

Alles bestens , goede service

They delivered the box where I didnt tell them.

I didn’t get the box where I ordered it’s far and not the same place. I said inside the metro station because it’s easy to find and it’s near my house. But they put it way far and different areas. So am not satisfied. Find the guy and talk him.

Goede levering

Communicatie is goed en duidelijk. En accuraat! Maar ook snel. Dat maakt het een goede ervaring.

Langer dan verwacht

Maar de parcelshop is altijd vriendelijk en snel.

Goed uiteindelijk

Niet thuis gedumpt bij depo. Zelf afgehaald. Service kan beter

Slecht

Degene die het pakket zou bezorgen in nooit aan de deur geweest. Ben de hele dag thuis geweest. Dus nee geen goede ervaring mee gehad

Prettig

Pakket was goed afgeleverd en goed ontvangen!

Vlot

Vlotte nette verzending

Uitstekende service en snel

Niks aan te merken.

Snelle levering in drukke tijden

ondanks de drukke tijden dit jaar werd mijn bestelling razendsnel geleverd. De levertijd kwam mij slecht uit, dus daarom laten afleveren bij een DPD ophaalpunt. ook nu, geen enkel probleem. hieraan kunnen sommige koeriers, zoals DHL, zich een voorbeeld aan nemen

Vlotte verzending!

Nette verzending

Altijd snel en vriendelijk

Gemakkelijk ophaal, kom er al een lange tijd.

top!

De communicatie is altijd goed bij DPD! Je krijgt een mail dat het onderweg is en het heeft amper vertragingen.

Fijn pakketpunt

Fijn pakket punt met hele vriendelijke medewerkers!

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.