Snel en behulpzaam

Levering duurde veel te lang en op verkeerde plek afgeleverd

Wederom helemaal ***

Verwarrend

Ik had twee pakketten via DPD laten bezorgen bij twee verschillende pakketpunten. Dpd had ze omgewisseld waardoor ik van beide punten te horen kreeg dat het daar niet lag... Gelukkig zijn de pakjes nu terecht maar dat komt door de lieve winkeleigenaren, niet door DPD

Not good

Package not arrived at the selected location. Place was not clean, manager was rude and the shop was messy. Definitely won’t choose for it again

Snel en vriendelijk

Ik werd meteen geholpen.

Leegstand pand, een kind die je helpt.

Ik probeerde gisteren mijn pakkez oo te halen maar er stond een flinke rij. Het personeel heeft geen systeem vandaar. Vandaag weer geprobeerd en voor mij stond een jongen wiens pakket al lang gezocht werd. Het pand straalt rommeligheid uit en geeft geen vertrouwen. Snel een andere locatie kiezen.

Goed geholpen

Vriendelijk en prettig geholpen

Liegen van de pakjes bezorger

Vrijdag 17 oktober zou het pakje bezorgd worden. We waren thuis en er is dus niet aangebeld. Daarna moesten we het pakje ophalen bij een bezorgpunt

Zeer ontevreden

Het pakket heeft veel vertraging opgelopen en flink beschadigd onderweg. Ik kreeg een melding dat het pakket thuis was bezorgd, ik was op dat moment thuis. Even later krijg ik een melding dat hij bij een afhaalpunt ligt en weer later krijg ik een bevestiging dat hij bij een afhaalpunt ligt een andere dan eerder aangegeven. Zojuist het pakket opgehaald, het had gewoon door de brievenbus gepast, dus waarom ik het niet thuis heb ontvangen is voor mij een raadsel.

Prima afhaalpunt

Ruime openingstijden, soms wel parkeren.

Snelle levering, goede service

Wordt altijd snel geleverd!

Goede ervaring, alleen de locatie is wel ver van het centrum!

Alleen de locatie is wel net te ver van het centrum!

Snel geholpen door vriendelijke mensen

Altijd een vraag of het goed aankomt.

Ik snap niet als je het verplaatst naar een parcelshop dat DPD er geen rekening mee houd met de openingstijden van zo'n shop. Aan de dozen kan je ook zien dat er mee gegooid is.

Je krijgt wat je verwacht

Duidelijk en prima systeem. Lastig is dat soms de qr code niet te zien is in de bezorgmail. En dan sta je voor niks bij de afhaal muur.

QRcode niet eenvoudig te vinden

Omslachtige app/webomgeving

Vriendelijk en snel

Altijd heel aardig personeel. Rustig en bekwaam, vrolijk en eerlijk.

Prachtige dienstverlening!

Met het weekend heb ik online een paar interessante boeken gekocht. Maandag voormiddag is het pakket bezorgd in de DPDshop van de afzender. Reeds deze voormiddag was het beschikbaar in het dichtst bij zijnde DPD Pickup parcelshop. Waar ik mijn pakket met de boeken deze middag heb afgehaald. Prachtig!!!!

Supersnel geregeld en op een makkelijk aanrijdbare plek!

Supersnel geregeld en op een makkelijk aanrijdbare plek!

Betrouwbaar en snel

Altijd tevreden over DPD. Word op tijd geleverd en nog nooit een pakket kwijt geraakt. Makkelijk dat je nu ook met QR code kunt afhalen.

Prima, Goede parcelshop. Altijd vriendelijk en behulpzaam.

30 min in de rij buiten gestaan, wel super vriendelijk geholpen

Makkelijk te vinden Aardig geholpen Goed gelabeld 30 min buiten in de rij gewacht

Geweldig!

Aardige medewerkers, ruim voldoende parkeerruimte, snel geholpen.

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.