Snel en duidelijk!

Ik had mijn pakket snel binnen en ik vond de mails over het afleveren duidelijk. Bovendien staat de automaat voor mij lekker dichtbij.

Meestal prima

Bijna altijd goed. Duidelijke mails. Maar soms krijg ik al een mail en is het pakje nog niet geleverd bij het pickup point. Dan loop ik voor niks.

Snel en betaalbaar

Belangrijk dat verzenden betaalbaar blijft! Zeker ook om de spullen goedkoper bij een nieuwe eigenaar te krijgen. Zo helpen we allemaal mee in plaats van alles maar nieuw te kopen!

Duidelijk en snel

Ik kreeg een mail dat mijn pakket binnen 2-3 dagen geleverd zou worden. De volgende ochtend kreeg ik een update dat het pakket later die dag geleverd zou worden, ik kon het pakket om 14:00 al ophalen. Heel duidelijk en super snel

Pakket word gewoon op ander punt afgeleverd

Niet op aangegeven punt aangeleverd. Krijg gewoon een mail dat ik het ergens anders moet afhalen, ver van waar ik überhaupt gekozen heb om het af te leveren. Normaal tevreden maar dit slaat nergens op

Bezorger komt niet langs.

De hele dag thuis gebleven i.v.m. de bezorging, maar zodra het interval van verwachte bezorging ingaat, krijg ik direct een melding dat de bezorging mislukt is en gaat het pakket linea recta naar één of ander obscuur afhaalpunt. Volgens de website reed de bezorger wel een paar straten verderop, maar hier is zeker niemand langsgeweest. Informatie en conditie van het pakket was verder goed, dus dit lijkt me bezorger-afhankelijk.

Een half uur van te voren nog mijn aflevering veranderd en dit ook uitgevoerd. Daar kunnen de overige bezorgdiensten nog wat van leren!

Aflevering bij parcel winkel volgens planning

Pakket snel geleverd bij parcel winkel, netjes bericht dat klaar lag. Had alleen geen QR ophaal code in app, maar wel dat geleverd was, tevens mail dat klaar lag. Opgehaald dag na levering. Gelukkig kon het ook op naam. Gaat dus stuk beter dan thuis bezorging Pakket doos zag er niet uit, maar was privé zending, dus kan ook door verzender komen.

Good

Perfect!

Makkelijk, duidelijk en prettig!

Omdat ik niet thuis zou zijn op de aangegeven tijd zocht ik naar een andere bezorglocatie. Ik wist niet dat er in het dorp een automaat stond. Maar toen ik dit zag, wist ik meteen dat dat de beste optie voor me was. De mail over het ophalen van het pakje uit dd automaat was heel duidelijk en ook bij de automaat wees alles zich vanzelf Superervaring dus!

irritant

zeer ontevreden. de hele dag thuis gewacht en het pakket wordt NIET geleverd , maar naar een ophaalpunt gebracht. was een zwaar pakket en dus voor mij niet haalbaar om op te halen, gezien mijn leeftijd

Snelle bezorging

Binnen 1 dag vanuit Spanje geleverd op het dichtstbijzijnde pickup point

Pakket is nooit aangeboden en direct naar pakket punt gebracht.

Pakket is nooit aangeboden en direct naar pakket punt gebracht.

Geweldige ervaring

Van A tot Z verliep alles soepel. Mijn complimenten!

Vond het wel makkelijk om het pakketje op te halen wanneer het mij uitkomt

Netjes,snel, goeie contact alles oke.

Lekker soepel

Alles gaat lekker soepel

Super snelle levering

Top afhaalpunt

Fijn afhaalpunt, altijd vriendelijk personeel daar!

Fijn afhaalpunt, altijd vriendelijk personeel!

snel geleverd goed afhaalpunt

Prima verzonden naar goed bereikbaar afhaalpunt

Zeer correct

Heel erg slecht

Het pakje zou aanwezig zijn, maar is er niet. Daarbij krijg ik een chagrijnige vent op de koop toe die doet alsof het mijn schuld is…

Prima geregeld

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.