Super goed geholpen

Ik werd snel en goed geholpen!

Lekker dicht bij huis en zeer makkelijk op te halen

Zie boven

Netjes verpakt, snel. Goed product, het zou fijn zijn geweest als deze in 85 of 90cm zou zijn. Het ziet er mooi uit.

Afspraak niet nagekomen

Het pakket is niet afgeleverd op het afgesproken oppikpunt op de vooraf aangegeven dag. De reden daarvoor is mij niet verteld. In plaats van mij te vragen om een alternatief aan te geven, is door de bezorger een oppikpunt aan de andere kant van de stad uitgekozen, waar het een dag later is afgegeven. Waar ik vervolgens heen moest fietsen.

gemiste kans.... jammer.

Gisteren zou het pakket bezorgd worden bij het afhaalpunt. Dat werd al 3 dagen tevoren, de dag ervoor en ook op de dag zelf nog eens, aangekondigd. Maar ik ontving gisteren geen bericht dat het daar bezorgd was en ik het kon ophalen. Vandaag zag ik dat het vandaag bezorgd zou worden bij het ophaalpunt tussen 13.30 uur en 14.30 uur. Om 15.30 uur nog steeds geen bericht ontvangen dat het daar bezorgd was en ik het zou kunnen ophalen. Toevallig moest ik daar toch in de buurt zijn rond 16.00 uur en heb toen toch maar daar gevraagd of zij het pakketje toevallig hadden. Dat bleek inderdaad zo te zijn...! Waarom is de verstrekte informatie zo gebrekkig en onjuist? Beloof geen dingen die je niet waar kunt maken. Te druk bij DPD of te weinig mensen? Communiceer dat dan. Dan kan ik er begrip voor hebben. Nu niet. Jammer. Wees eerlijk!

Gemakkelijk en snel

Bezorging etc prima

Alleen mijn bestelling( waar breekbaar op stond!!) was kapot toen ik het uitpakte. Dat was wel erg jammer. Gelukkig heb ik met de desbetreffende winkel iets kunnen regelen en een nieuwe gekregen!!

wordt NIET thuis afgeleverd doch gaat direct door naar ophaalpunt

Ik ontvang meerdere meldingen dat het pakket bij mij wordt afgeleverd. Plots staat er dat het is bezorgd in een afhaalpunt. Ik heb er de hele dag op gewacht en er is NIET bezorgd op afgesproken thuis adres, Dit is de zoveelste keer met dit bedrijf. Blijkbaar vinden de DPD bezorgers het wel goed.. ze gaan direct door naar een ophaalpunt Dit is een drieletter woord Wat een drieletterwoord service

Word niet aangebeld

Tot twee keer toe, werd er in één week niet aangebeld en ging mijn pakket direct naar een pickup point, terwijl ik wel thuis was.

Zeer slecht het werkt niet

Had mijn pakket op de hoven in Goirle gezet dat ie daar werd afgeleverd bij een pakket punt. En uiteindelijk werd ie totaal ergens anders in Tilburg bezorgd.

Super handig

Fijn om ook op uren na kantoor iets te kunnen laten bezorgen

Prima locatie en een aardige en behulpzame medewerker

Het pakje heeft er 11 dagen over gedaan om van Denemarken naar Huizen te komen en dat vind ik veel te lang duren. Ik zal dus geen producten meer bestellen als DPD de vervoerder is.

Traag en verkeers

Pakket van veenendaal naar Amsterdam, duurt een week en wordt 15km verderop bezorgd dan afgesproken.

Mijn pakket is 10 dagen onderweg geweest

Dit is niet normaal

Rommelig

Eerste bezorgmoment kwam niet uit. Probeerde mijn en bezorger situatie makkelijk te maken door bij De Buren lockers te laten bezorgen. Eerste bezorgmoment lukte niet, volgende dag wel, optijd, bezorgd. Maar man man man wat een slechte locker service zeg! In een beveiligde flat op 1e verdieping?!? Hoe moet ik daar binnen komen zonder bij iemand willekeurig aan te bellen? :/ . Knap geleverd door de bezorger, ik wist niet dat mijn pakket in zo'n kleine locker gepropt kon worden :') . Ik had na eerste bezorgmoment mijn bezorglocatie willen aanpassen maar dit kreeg ik niet voor elkaar? Was handiger geweest. Naar omstandigheden goed en optijd bezorgd, maar ik zou onmiddelijk stoppen met DE BUREN parcel lockers.

Prima plek maar nieuw voor mij

Daarom wist ik de openingstijden niet en kwam ik voor niets aan een gesloten deur Maar de volgende dag ging het goed

Duurt even, maar komt wel goed aan

Volgens mij is het heel druk op moment, meerdere pakketten via DPD doen er op moment langer over dan vooraf aangegeven. Maar gelukkig zijn ze tot nu toe allemaal wel goed aangekomen.

Snel en makkelijk

Prima service, niets aan toe te voegen .

Heel vriendelijk

Wordt goed en vriendelijk geholpen.

Halen bij pickup terwijl ik gewoon thuis ben

Ik was gewoon thuis en dan moet je het pakket halen bij de pickup!! Snap dat het veel werk is maar het schijnt veel vaker te gebeuren met DPD. De mannen bij de afhaal pickup doen hun uiterste best. Toppers. Ook nog breuk in een van de pakketten!!

Snelle verzending

Fijne verzendservice! Verzenden gaat makkelijk en snel

Puur slecht

Komt nooit afspraken na. Je xit meestal thuis boor niets te wachten.

Vertrouwd, prima, vriendelijk.

Goede ervaring.

Bereikbaarheid DPD en kwaliteit klantenservice bedroevend

Het afhaalpunt is perfect. Zorgen dat je het voor elkaar krijgt om een Pickup-point te kiezen echter dramatisch. In de app krijg je continue een foutmelding. Om iets te wijzigen moet je een SMS code ingeven, terwijl je niet kunt aangeven dat je een SMS wil ontvangen... (die je dus ook niet krijgt). Dan maar met de klantenservice bellen. Na 3x bellen had ik in ieder geval iemand aan de lijn die me heeft geholpen, maar daarvoor heb ik twee keer dezelfde medewerker aan de lijn gehad, die de eerste keer niets zei, alleen zeer zwaar ademde en niet reageerde op mijn stem. Opgehangen en teruggebeld. Weer dezelfde zwaar ademende (ik denk jonge) man. Hij had echt geen idee wat hij moest doen en kon geen enkel antwoord dat ik gaf onthouden. Alsof hij zwaar dronken of stoned was. Vertelde een onzinverhaal dat hij alleen werkte. Ik vroeg namelijk om iemand die wel deskundig was... En toen ik aangaf dat ik het idee had dat hij totaal niet wist waar hij mee bezig was (hij snapte het alfabet niet bij het spellen van mijn naam) en of hij vandaag zijn eerste dienst draaide en even hulp zou moeten vragen drukte hij me weg. Ik hoop dat te achterhalen is wie deze medewerker was, want als dat de vertegenwoordiging van een "toonaangevende" dienstverlener is, hebben jullie echt de verkeerde persoon in dienst genomen!

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pickup parcelshops

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we je pakket bezorgd wordt. Het Pickup parcelshopnetwerk van DPD staat in heel Nederland en verspreid over heel Europa tot je beschikking. Voor het verzenden of ontvangen van pakketten, of het runnen van je eigen parcelshop: wij zijn dé partner voor jou.