super

klantvriendelijk, behulpzaam, harde werkers

Belde vantevoren dat ze er met een half uur waren en zo geschiede. Kon meekijken met de track en trace. Super

Haastige spoed is zelden goed

Ze kwamen met zijn tweeën een ikea kast brengen. Meneer liep op zijn Adidas sauna slippers en zeulde het liefste alle onderdelen in 1 keer het huis binnen. Het huis heeft alleen een hoek naar de woonkamer vanaf buiten waar je met een kast moeilijk in een keer doorheen kan zonder de zijkanten te raken; een doos van 2,45 X 60 past alleen met een beetje beleid door een deuropening. Meneer liep met 5 deuren op zijn rug in een keer naar binnen, tikte de muren en lambrisering aan en is na een aantal keren heen en weer lopen klaar. Daarna is hij denk ik zo bezweet of hij heeft schurft oid. want hij stond zijn rug tegen mijn deurposten in de woonkamer te schuren alsof dat de normaalste zaak van de wereld is. Na daar wat van gezegd te hebben kon er een flauw ''sorry'' vanaf, telde die de onderdelen adhv pakbon en vertrok. Als ik later naar mijn lambrisering kijk is de verf eraf geschuurd door de dozen en kan de schilder weer langs komen om het te herstellen. Als meneer 3 minuten extra had genomen om die grootste onderdelen niet per 5 maar per stuk te tillen had hij dit allemaal voorkomen. Ik heb ook geen zin om zo'n review te moeten typen, maar hoor graag wel hoe jullie dit gaan oplossen. PS. de verf zit er denk ik net 1 kwartaal op, ik woon hier nog maar net en ben het aan het inrichten en mooi maken. de hal was net klaar en we zijn net aan de slaapkamers begonnen, vandaar de kast. Groeten, Huibert van Dijk

Niks te klagen over Alert Logistiek.

De levering (zoals beschreven op de website) kon van mijn kant biedt plaatsvinden. Daarop een nieuwe leveringsdatum gekregen. Levering vond snel en correct plaats. Super!

Eerst tijd opgave gekregen en dag van transport kan men chauffeur prima volgen. Perfect verlopen erg blij met mijn nieuwe tv.

teleurstellende service

Ik kocht een product en gaf bij de bestelling aan dat er een vergelijkbaar toestel zou klaarstaan voor recyclage. Een bevestiging zou gemaild worden. Die bevestiging kreeg ik nooit, dus belde ik eerst het platform van de aankoop, en erna ook Alert Logistiek zelf. De order zou ingevoerd zijn, hier kreeg ik wél een mail van. De koerier (heel vriendelijk en zo behulpzaam als hij kon zijn) had echter toch geen order ontvangen en wilde of mocht het toestel niet meenemen. Toen ik hiervoor opnieuw belde naar Alert Logistiek, bleek dat de order niet ingevoerd was, en ook niet opnieuw ingevoerd kon worden. Een oplossing kon door Alert Logistiek niet aangeboden worden.

Zeer goed bedrijf

Prima communicatie Aardige koeriers en behulpzaam

Slecht

Zeer moeilijk te bereiken, en ik krijg op 11 september een bericht dat mijn zending op 31 augustus bezorgd zal worden! Een bezorging die al lang geannuleerd is.

Geleverd volgens afspraak

Mijn pakket werd schade vrij en volgens afspraak op tijd geleverd. Wat enorm meewerkt is de moderne website waarop de vrachtwagen te zien is en waarop wordt aangegeven hoeveel klanten nog voor jouw eigen afleveradres zijn.

Beter dan dit ken ik niet

Aardige, nette behulpzame bezorgers bellen netjes vantevoren opverzoek.

Geen rekening mee te houden...

Er zou tijdig een 4 uurs bloktijd kenbaar worden gemaakt maar tot 10u 's ochtends op de dag van levering stond er nog gewoon tussen 9 en 18u. Terwijl ik het speciaal nog heb gevraagd ivm mijn werk, en of ik het dus moest verzetten. De uiteindelijk levering zelf was wel prima.

Komen precies op de tijd waarop we aangaven niet te kunnen. Geen enkel contact

Slecht

Correcte bezorging

Goede bezorgbegeleiding en aflevering. Keurig personeel.

Zeer matig

Extra betaald zodat ze bestelling in de aangewezen kamer (eerste verdieping) zou worden bezorgd. Eindstand tot aan de voordeur bezorgd en zelf alles verder en omhoog moeten tillen.

koelkastlevering met schade

Op 7 sept. j.l. zouden wij via Alert Logistiek een koelkast geleverd krijgen van Ibood.com. toen ik de bezorgers ons appartementencomplex inliet en ze boven kwamen hadden ze een enorme tv bij zich, waarop ik aangaf dat het om een koelkast ging, heel slordig vond ik dat al als eerste. Uiteindelijk zijn ze de koelkast beneden gaan halen en hebben deze in de keuken gezet en heb ik gevraagd hoe lang de koelkast het beste stil moest staan voor ik deze aan kon zetten, daar kreeg ik geen duidelijk antwoord op, eerst tot de volgende dag, toen 8 uur, daarna werd het 5 a 6 uur, dus dat was sws al vaag. We hebben de koelkast een uur of 5 laten staan en hebben hem toen uitgepakt, na het uitpakken bleek er schade aan de koelkast te zijn, er zat in de koelkastdeur van de Amerikaanse koelkast vreemde witte vlekken die niet weg te poetsen waren, in de avond toen er op een bepaalde manier licht opviel zagen we dat er op de plek van de witte vlekken die van boven tot onder op de deur zaten een behoorlijke deuk zat. Ws. heeft de koelkast een smak gemaakt bij het in of uitladen, zelfs de accessoires die op de hoogte van de deuk zaten vastgeplakt aan de binnenkant van deze deur waren kapot. Later bleek toen mijn partner vlak achter de bezorgers de lift gebruikte bleken deze heren een 'heerlijke' grote groene rochel in onze lift te hebben achtergelaten, die net was gereinigd. Dat was ws. als dank voor het grote glas koud water waar 1 van de bezorgers om vroeg.

Opvolging eerste klas

Super update via mail, verder krijg je nog de mogelijk om je colli te tracken en te kijken hoeveel leveringen er nog voor uw pakket zijn zodat je een perfecte inschatting kan maken en opvolgen.

Snelle ern goede service. Mooi produkt. Goed verpakt.

Positief

Vriendelijke bezorgers, die prettig communiceren

Vriendelijke koeriers

Ipv tussen 10.00 en 14.00 uur te leveren. Kwamen ze om 20.00 uur zonder dat iemand mij hierover informeerde. Belachelijk, je zal maar verlof van werk genomen hebben en dan hoor je vervolgens niks tot je zelf gaat bellen in de avond. Slechte service van de planning.

topservice, vriendelijk en op tijd

gemakkelijk te volgen via de app

Nog minder dan half werk voor heel veel geld

Alert Logistiek is mij door Ikea toegewezen nadat ik daar twee zelf samengestelde kasten heb besteld en veel geld voor de montagekosten heb betaald. De monteurs begonnen voortvarend, maar hebben de klus helaas niet afgemaakt. Er moesten dus twee Ikea-kasten in elkaar gezet worden, maar van 1 kast ontbraken helaas twee van de acht pootjes. Toen ik voorstelde deze even te gaan halen zodat ze gewoon verder konden werd dit voorstel afgewezen met de mededeling: dit is niet onze fout maar van Ikea, hier kunnen wij dus niets aan doen. Dat was ook het moment dat de monteurs vertrokken, terwijl kast twee, die wel helemaal compleet was ook niet af was. Tevens zitten er in deze tweede kast twee laatjes scheef (sluiten niet goed aan), zit er een deurtje scheef en zijn drie van de vier achterwandjes ondersteboven gemonteerd waardoor je nu in het ene kastje met glazen ruit geen gaten ziet (zoals het hoort) en in de andere kast met glazen ruit tegen twee gaten aankijkt. Deze gaten zitten achter de andere twee deuren ook, alleen zijn dit dichte deuren waardoor dit gelukkig minder opvalt. Na veel heen en weer gebel met Ikea zou dit a.s. vrijdag door Alert Logistiek hersteld worden en zou de rest van de klus afgemaakt worden, maar ondertussen heb ik een mail ontvangen dat deze afspraak is komen te vervallen en dat ik zelf maar een timmerman o.i.d. moet zoeken. Kortom, ik ben totaal niet tevreden met de service van Alert Logistiek.

not good as expected

I have received my order for IKEA, but by mistake the courier gave us the IKEA order of another person. I would like to return it, so please contact me.

Correcte en tijdige levering

Goede vriendelijke service

Vriendelijk personeel en goede bezorging

Vriendelijke mensen en goede service

Prima bezorgdienst

Keurige bezorgers,snel en netjes tot in de huiskamer geleverd.En vriendelijk!

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam