Op tijd en heel netjes

De 2mannen hebben snel en keurig gewerkt; alle rommel meegenomen. Ook het plaatsen van mijn droger was geen probleem.super nette jongens en vriendelijk!

Vriendelijk geholpen

Waren op tijd vriendelijk

Prima communicatie

Alles volgens planning bezorgt

Excellent

The service was excellent . Everything was delivered and assembled to properly.

Super goed en super goed te volgen.

Je krijgt een bericht hoe laat ze bij je zijn en vervolgens is het super cool dat je de bezorger kunt volgen Alles super netjes en strak geregeld, kunnen velen een voorbeeld aan nemen.

Prima maar te vroeg!

Opzich alles prima verlopen. Echter zou onze bestelling tussen 6 en 9 bezorgd worden en werd ik kwart over 5 gebeld dat de heren voor de deur stonden. Gelukkig kon iemand anders even de deur open doen. Want ik zat nog in de auto.

Super service

Ze bellen van te voren dat ze er over bijvoorbeeld 15 minuten zijn, erg prettig! Ook werden de bestelde producten netjes binnen gezet dus hoefde zelf niet te sjouwen.

Snel en vakkundig is er een bureaustoel in elkaar gezet

Prima en mooi op tijd

Ze waren vroeger dan dat er gezegd werd en alles werd netjes binnen gezet en vriendelijke mensen. Top service

Snel en goeie servers. Vriendelijk mensen.

Bezorgers zijn toppers

Toppie

Prima geregeld

Keurig op tijd, vriendelijk, zonder beschadigingen

Netjes, snel & vriendelijk

Vakkundig en snel

Heren waren voor de tijd aanwezig en hielden rekening met lawaai overlast. Kasten binnen een uur in elkaar gezet

super fijne transporteur

alles perfect en op de afgesproken datum en tijd afgeleverd.

Gewoon oke.

Vriendelijk en goed

Door track en trace zeer goed te volgen. Nette chauffeur en collega. Keurig afgeleverd.

communicatie kan beter

Ik probeerde enkele keren om het tijdslot van 14u tot 20u kleiner te krijgen, zodat ik zelf beter kon plannen. De planner gaf op de bezorgdag zelf aan dat het zeker voor 18u zou zijn, niet pas tegen 20u en dat de chauffeur een half uur van tevoren zou bellen. Ik zat om 16u klaar, werd nooit gebeld en de bezorging kwam om 1730u. Het zou fijn zijn als het tijdslot beter gepland en gecommuniceerd kan worden. Voor het geld dat Ikea vraagt, kan ik me wel voorstellen dat het geen hele luxe en flexibele bezorgservice is overigens.

Very good

The delivery went well

Snelle uitvoering van de werkzaamhedenen professineel

Klantvriendelijk personeel

Mijn ervaring was het volgende: de communicatie was goed. Kreeg van tevoren een bericht hoe laat mijn bestelling zou worden geleverd. De bezorging verliep goed: de jongens waren vriendelijk en hebben alle dozen naar binnen gedragen.

De chauffeur heeft alles netjes bij de voordeur gebracht. En alles gecontroleerd.

Snel en professioneel

Snel en professioneel

Assembly of the wardrobe was nice.

Assembly of the wardrobe was nice. We are happy as customers.

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam