prima bezorging

Prima bezorging, vriendelijk en levering is netjes weggezet

Slecht, incomplete levering

Incomplete levering, handtekening voor mij zetten zonder dat ik het weet, niet de tijd geven levering te controleren. Ikea onwaardig deze bezorgdienst!

Erg fijn dat je via track & trace kan volgen hoeveel je nog voor je heb en bezorging zelf liep ook vlekkeloos

Uitstekende service en goede communicatie

Alles was boven mijn verwachting. Er wordt gebruik gemaakt van een zeer goede track en trace en bij vragen krijg je snel antwoord. Ook krijg je op tijd een telefoon als de bezorger in de buurt is.

Gewoon goed, alles volgens het boekje, prima bezorgdienst.

Gewoon goed, alles volgens het boekje, prima bezorgdienst mooi begeleid via app voor de te verwachten aankomst. Aardige bezorgers en snel afgeleverd zonder schade. Kortom prima de luxe.

Vriendelijke mensen en prima bezorging

De bezorgers waren vriendelijk en behulpzaam. Ben tevreden met de service die geboden werd.

Op tijd, attent en netjes!

Één en al goed!

Aan de deur afleveren was te moeilijk

Mijn vrouw zat thuis te wachten, maar het pakket is bij een compleet ander huis voor de deur gezet en er is door de bezorger zelf afgetekend voor ontvangst.

Te vroeg en pakbon op de grond achter gelaten

Zie titel

Vakkundig en vriendelijk

De wasmachine werd buiten ontdaan van verpakkingsmateriaal en daarna uiterst vakkundig naar de 2e verdieping getilt. Op de plaats, na verwijdering van transportvergrendelingen, gesteld, aangesloten en getest. Alles met duidelijke toelichtingen en een vriendelijk woord. Kortom, klasse!

Perfecte levering, vriendelijke bezorgers!

Het adres is momenteel lastig te vinden, i.v.m. wegwerkzaamheden. Instructies op de site achtergelaten en na een extra telefoontje van de bezorger alles perfect geleverd. Vriendelijke bezorgers, iets dat je ook niet meer elke dag meemaakt helaas.

Snel, goed en vriendelijk

Zeer positief

De personen waren alert op het materiaal wat niet goed was. Ze hebben mooi werk verricht

heel goed

Mooi aan de voordeur afgeleverd, een zware Airco ook al woon ik op 4 Hoog bestuurder en assistent heel vriendelijk en correct, zo hoord een levering te gaan , heel tevrede, is wel is anders geweest bij concurrenten. word heel erg gewaardeerd bij deze op leeftijd mindervalide.

Snel maar niet nauwkeurig

Een belangrijk schroef niet goed gemonteerd, zij gingen te snel (moet presteren?), en daardoor kan terug komen volgende week deze stoel helemaal demonteren en opnieuw in elkaar monteren.

Vriendelijke en kundige bezorgers. Op tijd en lezen goed de aanvullende instructies die ik heb gegeven!

My experience

Quick work and polite communication! A few small imperfections but much better and faster than I could have done on my own - no complaints.

Levering was niet compleet

Met haast spullen geleverd, Vanuit Ikea aangegeven dat spullen op 1e en 2e verdieping moeten komen, vervolgens met beetje moeite kast spullen toch op de 2e etage gekregen, waarbij we zelf alle codes snel na moesten gaan waar wat in welke kamer moet komen en uiteindelijk zelf nog de juiste spullen in de juiste kamer moesten tillen. Niet bepaald netjes te noemen, transporteur zei dat dit niet tot hun taak behoort, daarbij komt nog dat de levering niet compleet was, gebeld naar Ikea, vervolgens paar uur later gebeld door chauffeur dat hij nog wat vergeten was, op verzoek bij huidig adres afleveren, wordt vervolgens voor de deur gepleurd en vanuit busje gebeld dat het voor de deur staat. Items waren best zwaar te noemen wat we dus ook wéér zelf moeten sjouwen, verwacht toch dat het op zn minst binnen gebracht wordt. Manier van doen is niet oké maar moet hier wél voor betalen.

TV 65", zorgvuldig en volgens planning geleverd.

TV 65", zorgvuldig en volgens planning geleverd door 2 personen. In huis gebracht. Geen beschadigingen.

Als zeer prettig ervaren. Duidelijke communicatie, komen afspraken na en helemaal super met de Track en Trace link die je via de mail krijgt. Hierdoor krijg een live stream waar de bezorger zich bevindt, Ideaal!!

uiterst bekwame chauffeurs

snelle levering en zeer behulpzaam personeel de zware dozen van Ikea werden moeiteloos naar binnen gebracht top mensen en uiteraard top transport goede contacten met de klanten...

Perfecte service.

De mannen op de camion waren zeer ervaren en behulpzaam. Perfecte aflevering van de bestelling.

Prima.

Netjes en correct de bestelling afgehandeld.

Fijne bezorgers

Was een grote bestelling, met 77 artikelen. Blijven vrolijk en deden er alles aan om het zo goed mogelijk af te leveren.

Vriendelijk, snel bezorgd.

Snelle levering, netjes bezorgd door twee vriendelijke heren

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam