Geen service, niet invoelend
Mijn bestelling werd in 2 delen geleverd. Eentje viaTop Movers en eentje via jullie.
Mijn nieuwe houten vloer in de woonkamer, stond net 24 uur in de olie en mocht niet worden belopen, zit midden in een verbouwing- verhuizing.
Ik vroeg daarom vriendelijk of ze de levering naar mijn slaapkamer wilde brengen boven. Zonder blikken of blozen werd dat direct afgedaan. “ dat konden ze niet doen want dat stond niet op de bon, later werd dat, “ ze mochten het niet doen...” ik smeekte hen svp mee te helpen want ik had ook nog 2 mensen die konden meehelpen. Nee, ze hadden nog 2 ritten was t toen.
Ik was teleurgesteld en boos over zo weinig begrip en liep weg terwijl ik zei dat het spijtig was omdat ik hen best wat geld had willen geven. (Overigens de Top Movers deed dit wel nadat ik het vroeg)
Tegen een van mijn vrienden zeiden ze dat ze meer betaald kregen van jullie als ze iets naar 1 hoog brengen.......
Afijn nadat bijna alles boven was, bleken ze alsnog 4 stuks ( wel heel zwaar) pakketten naar boven te willen brengen. Omdat de bereidwilligheid en het begrip zo afwezig was gaf ik hen “slechts” 10 euro.
Ik kreeg te horen, dat als ze dat vooraf hadden geweten ze die 4 dozen niet naar boven hadden gebracht voor 10 euro ( 5 min werk).
Wat een treurigheid!
Wellicht is het ook handig om in jullie bestelsite, niet alleen te vragen of ik een benedenhuis heb maar ook of de levering naar boven gebracht moet worden, dan had ik die optie absoluut benut.