Duidelijke informatie en aardige mensen
Beste Jan Gerrit, Dat is fijn om te horen! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek.
Er zijn meerdere borden kapot en kopjes. Heb geen bon gekregen dis ik nodig heb voor de ikea om nieuwe te kunnen vragen .
Beste Johnny, Dat is erg vervelend om te horen. U kunt het beste contact opnemen met onze serviceafdeling. Dit kan via onze mail, [email protected]. Hierbij het verzoek duidelijke foto's bij te voegen van de schade. Hopelijk kunnen we dan samen tot een passende oplossing komen. Onze excuses voor het ongemak. Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Erg jammer dat er in eerste instantie geweigerd werd om naar boven af te leveren. Na bellen met leidinggevende naar 1e etage bezorgd ipv 2e.
Beste Jeanette, Vervelend om te lezen dat u onze service op deze manier heeft ervaren. Onze excuses voor het gedrag van de chauffeurs. We zullen hier dan ook een notitie van maken. Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
jammerlijk dat ze zo slecht Nederlands spreken en je dikwijls niet begrijpen waardoor je het meerdere keren moet uitleggen
Beste B, Vervelend om te horen dat u onze service op deze manier heeft ervaren. Onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Twee jongemannen haalden mijn bestelde spullen uit de vrachtwagen, na eerst aangebeld te hebben en gecontroleerd te hebben of ik deze bestelling verwachtte. Vervolgens brachten zij het zeer adequaat in de hal en werd het op de door mij aangegeven plek geplaatst. Het geheel ging zeer vriendelijk, doelmatig en snel.
Beste Willeke, Dit soort berichten lezen wij graag! Erg fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor het attente bericht! Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
De heren kwamen netjes 3 hoog met de lift de goederen binnen zetten. Liepen mijn appartement voorbij en daarna moest ik ze nog op attanderen dat ik nog goederen misten. Nna het controlen van mijn pakbon op de mail gingen ze met veel moeite nogmaals in de vrachtwagen kijken en als exuus gaven ze aan dat zei niet voor ikea werkte
Beste L, Vervelend om te horen dat u onze service op deze manier heeft ervaren. Onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Ze hadden haast en hebben mij verkeerd en onvolledig geïnformeerd waardoor ik nog altijd met niet-gemonteerde kasten zit (sinds 3 weken). Ze wilden zich te gemakkelijk ervan halen. Ik ben hier echt pist over. Ik heb hier bijna 400 euro voor betaald. Waardeloos dit. Erg jammer.
Beste H, Dat is erg vervelend om te horen. U kunt het beste contact opnemen met onze serviceafdeling. Dit kan via onze mail, [email protected]. Hopelijk kunnen we dan samen tot een passende oplossing komen. Onze excuses voor het ongemak. Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
De dag vóór levering heb ik gebeld met de vraag of de levertijd binnen het afgesproken tijdvak (12-16u) wat meer gespecificeerd kon worden. De levering was nl voor een oude vriend van mij; ik heb voor hem de bestelling bij IKEA geplaatst, en ik zou hem helpen eea in elkaar te zetten. (Ik woon niet in dezelfde plaats.) Mij werd verteld dat ik daar de dag van levering om 11 uur over kon bellen. Toen ik dat deed werd gezegd dat ze daar niets over konden zeggen. Dus stond ik om 12u klaar. Om 16u nog niemand gezien en ook geen mail of telefoontje gehad. Gebeld en mij werd toegezegd dat de spullen ingeladen waren en dat ze er binnen een half uur zouden zijn. Om 17u echter nóg niemand, en geen bericht.. Opnieuw gebeld: de bezorgers waren onderweg en zouden er binnen een kwartier kunnen zijn. Levering uiteindelijk pas om 17:45… De jongens waren snel en behulpzaam, maar over de rest ben ik niet te spreken. Ik wens anderen een betere ervaring, en jullie betere recensies en om die redenen deel ik mijn verhaal met jullie. IKEA heeft een goede klantenservice, en dat verwachtten we ook van de levering.
Beste Petra, Vervelend om te horen dat u onze service op deze manier heeft ervaren. Onze excuses dat uw geen kortere tijdsindicatie heeft gekregen. We zullen hier dan ook een notitie van maken. Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
This order is repeat delivery for an order that was incompletely shipped by Alert earlier in the week. Order was scheduled for delivery on Friday, go a call from the driver figured out he was at Capelle de Ijsel and was at the wrong place could not deliver because of the storm - 0K Saturday new delivery date got a call from the driver not sure where I was but I could see his van below so he asked me to come down. I did and got him to drive back a block so that he was at my apartment block. He then tried to deliver a fridge to me and I ended having an argument with the 3 delivery staff. I could see the door that was mine inside the van and the fridge on the pavement wasn't mine.... When they finally agreed to give me the door that I was due for delivery, they were rushed to leave and left me with it at the base of the lifts, so I carried it onto the lift and bought it inside. Too many mistakes (even though the guy's were nice enough). Now I understand how my initial delivery was messed up.
Dear Richard, We're sorry to hear you've experienced our service this way. We apologise for the inconvenience. Thank you for your message. Kind regards, Alert Logistiek
Zowel het bezorgen en later monteren.Waren stuk voor stuk hele vriendelijke mensen. Respect voor hun inzet van sjouwen en ook het netjes omgaan met de meubels en de ruimte waar het weg gezet. Ze hebben geen seconde geklaagd terwijl ze heel zwaar werk verrichten. Op laatst zei ik dan ook jullie hoeven niet naar een sportschool. Respect voor deze KANJERS VAN GOUD!
Beste Christina, Dit soort berichten lezen wij graag! Erg fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor het attente bericht! Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Ze waren netjes op tijd en belden vooraf en vriendelijk
Beste Lona, Dat is fijn om te horen! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek.
Ik stond bij de deur en werd gebeld dat de mannen een lekke band hadden. Voordat ze uiteindelijk kwamen belden ze netjes en op mijn verzoek leverde ze de wasmachine achterom in de keuken af. Zwaar werk maar service bleef super
Beste Eric, Fijn om te horen dat u onze service op deze manier heeft ervaren! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Na slechte voorlichting en afhandeling van IKEA zelf hebben de montagedienst voor de tweede keer bij mij moeten komen en die mannen mij perfect hebben geholpen.
Beste Heleen, Fijn om te lezen dat het goed is gegaan! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Geweldige levering alles heel en prima op tijd
Beste Jessy, Goed om te lezen dat de bezorging naar wens is verlopen! Bedankt voor het attente bericht! Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Beste Leo, Dat is fijn om te horen! Onze excuses voor de vertraging. Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek.
Vriendelijk en vlot geleverd
Beste Wendy, Dit soort berichten lezen wij graag! Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
2 monteurs voor het in elkaar zetten van de kast. Keurig op tijd, vroeger zelfs, heel beleefd en ze waren super op elkaar ingesteld. Binnen 2 uur stond de 6 deurs Pax kast.
Beste Marianne, Dat is fijn om te horen! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek.
De spiegel die ik besteld heb, is binnen. Zonder schade. En de service was ook heel goed. Ze hebben mij ook 30 min van te voren gebeld, dat ze onderweg zijn.
Beste Hakan, Dat horen we graag! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Snelle service, goede bereikbaarheid van de klantenservice (chat) vriendelijke klantenservice. Vriendelijke bezorger.
Beste Vivian, Fijn om te lezen dat het goed is gegaan! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Mooi op tijd, vriendelijk en plaatsen de spullen waar ik het wil hebben.
Beste Stefan, Fijn om te horen dat u onze service op deze manier heeft ervaren! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Waren mooi op tijd Houden rekening met muren ed Zijn zeer gemotiveerd Zeer aardig en netjes zeer fijn om te ervaren
Beste Marja, Dit soort berichten lezen wij graag! Erg fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor het attente bericht! Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Geen klachten.
Beste Rob, Fijn om te lezen dat het goed is gegaan! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
avond voor de levering een bericht gekregen met de track en trace Op dag van bezorging realtime te volgen waar de bezorger op dat moment is en hoeveel adressen hij nog moet voor hij op jouw bestemming is
Beste Marco, Fijn om te lezen dat het goed is gegaan! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Tot 2 keer toe werd mij retour (oude apparaat) niet meegenomen terwijl hier wel afstemmen over was. Chauffeurs willen wel, maar mogen niet, bellen organisatie en krijgen een nee. Dit terwijl er letterlijk per mail een bevestiging is dat het apparaat retour gaat. Eerste levering om deze reden geweigerd, na contact alles goed geregeld en bevestiging dat het nu echt mee retour mag, zelfde verhaal bij de 2e levering. Weer bellen en ondanks de vorige escalatie, weer een nee. Onbegrijpelijk. Ook de verzendende partij schaamde zich de ogen uit de kop hoe dit verloopt.
Beste Lennaert, Wij retouneren voor sommige bedrijven inderdaad oude apparaten. Dit gebeurt echter alleen indien deze losgekoppeld bij de voordeur staan. Ik raad u aan contact op te nemen met onze serviceafdeling. Dit kan via [email protected] Hopelijk kunnen we samen tot een passende oplossing komen. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Mijn tv is zeer zorgvuldig en op tijd afgeleverd.
Beste Pim, Goed om te lezen dat de bezorging naar wens is verlopen! Bedankt voor het attente bericht! Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Hoogoorddreef 145
1101 BB Amsterdam