Op tijd en snel

Zij zijn op tijd gearriveerd en de dozen waren snel thuis. Ik ben er blij mee!

Perfect!

Ondanks de hitte, heel netjes en keurig geleverd.

Track and trace trekt op niks!

Er wordt een richtuur gegeven wanneer de bezorgers bij jou aankomen. Dit tussen 9u 's morgens en 20u 's avonds. Heel lastig wanneer er op het afleveradres nog niemand woont. Via de track and trace kan je de bezorger in de gaten houden maar je kan geen richtuur te weten komen. Ook dit is heel vervelend. Bij sommige stops staat de bezorger 10 min stil en bij de volgende een half uur. Een uur tot half uur op voorhand een richtuur kunnen geven zou veel handiger zijn!

Netjes geleverd

Vriendelijke medewerkers die het materiaal kwamen brengen. Netjes zonder beschadigingen geleverd. 5 min van te voren werd ik gebeld dat ze er aan kwamen. Doordat we live mee konden kijken waar ze waren en welk nummer wij waren was het goed te plannen, zodat je niet een hele dag thuis zit te wachten.

Onbeleefd personeel

De bezorging zou plaats vinden tussen 17 en 21 maar de bezorger was er al 15:15. Hij belde mij en ben toen naar huis gegaan hij moest alleen 10 min wachten toen ging die helemaal te keer en werd die onbeleefd

Keurig op tijd geleverd

Goed te volgen wanneer de chauffeur zou arriveren en de bestelling is netjes afgeleverd.

prima geregeld.

Prima. Van te voren een belletje dat ze eraan komen.

Goede en snelle communicatie via e-mail

De aanlevering moest verzet worden en dit ging snel en vlot via mail

Vriendelijk maar defect artikel

Ik kreeg een tv geleverd. Enkele dagen op voorhand kreeg ik reeds melding van juiste datum van levering. De dag zeld kon ik volgen waar de zending zich bevond. Heel handig! De leveranciers waren heel vriendelijk. Helaas was mijn tv defect en moet ik deze dus retour sturen.

een klus goed, twee slecht

kledingkast prima in elkaar gezet..hulde tv kast: hangt lager dan afgesproken, een kastje hangt scheef kapstok: bij ophangen is een gat aan de andere kant van de muur ontstaan

Heerlijk op tijd geleverd met een belletje vooraf en twee sterke vriendelijke kerels die alles met de nodige humor in een wip op zijn plek zette.

goede communicatie en service

goede communicatie en service

Info vooraf duidelijk, aflevering ook keurig.

De info vooraf per mail, en een telefoontje een half uur voor aankomst was netjes. De aflevering was ook prima, mooi op tijd, netjes binnen gezet, beleefd en gingen voorzichtig met de spullen om.

Slechtste logistiek ooit

Slechtste logistiek ooit

Prima en uiterste vriendelijke bezorgers

Prima en uiterste vriendelijke bezorgers. Ze waren stipt op tijd en zeer professioneel.

Keurig transport, op tijd zoals gecommuniceerd.

goed geregeld.

Stond gepland tussen 12.00-16.00 uur en er stond een aflevernummer op dus zag gelijk wanneer ik de levering kon verwachten. Om 12.00 levering ontvangen.

Teleurstellend

Het is een beetje jammer wanneer iemand eerst zegt dat het geen probleem is om de dozen naar de eerste verdieping te dragen maar na overleg met zijn collega ons vroeg of we dit wel vantevoren gevraagd hadden en toen ze hoorden dat dit niet zo was het ineens niet meer kon.

uitstekend

netjes zeer veel zware pakketen afgeleverd.

Snel en vriendelijk

Ze hebben alles netjes gezet zodat ik straks alles makkelijk kan uitpakken. Vriendelijke gasten.

zeer goed

Prima voor elkaar

Aardige behulpzaam mannen. Prima op tijd. Goed te volgen via de website. Netjes het apparaat op z'n plek gezet

Goed te volgen wanneer de aflevering is!

Goed te volgen wanneer de aflevering plaats vindt. Artikelen netjes afgeleverd.

Goede professionele monteur

Tijdig aanwezig met vooraankondiging 30 minuten voorafgaand aan komst. Terecht aangedrongen op beschikbaarheid constructietekening (die hij zelf blijkbaar niet had ontvangen van IKEA). Samen werkzaamheden en planning doorgenomen. Kon helaas PAX hoekkast niet volledig monteren omdat er verkeerde scharnieren waren geleverd. Nam zelf contact op met leverancier (IKEA) om dit recht te zetten na het weekend (resultaat nog niet bekend). Nam verpakkingsmateriaal zelf weer mee (m.u.v. plastic) en was na drie uur weer vertrokken. Kast zit prima in elkaar (helaas zonder de scharnierdeuren van de hoekopstelling).

Sterk aanbevolen!

Erg fijne bezorging door bezorgers met geduld en respect voor mijn woning en spullen

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam