Kast zou tussen 18:00 en 21:00 komen. 22:30 nog steeds geen kast. Geen belletje, geen sms, geen e-mail, niks. Chat functie van de website van alert geprobeerd, werkt ook niet. Uiteindelijk werd ik gebeld om 22:50uur dat ze er in 10 mi uren zijn en of ik wel thuis ben. Ja, ik ben natuurlijk thuis. Wel al in bed. Na 10 minuten weer niemand. 23:17uur belde ze aan. Eindelijk! Niet normaal zo laat. Maar goed, de kast is in huis.
Beste Patricia, Dat is erg vervelend om te horen. Onze excuses dat u niet op de hoogte bent gehouden van de vertraging. Onze livechat sluit om 22:00. Mijn collega's hadden u een bericht moeten sturen dat er een flinke vertraging was. Onze excuses hiervoor. We zullen hier dan ook zeker een notitie van maken! Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Everything was going smooth until I opened the door and immediately one of the delivery guys was shouting in a language that I do not understand!! … I was shocked when the other guy said that his colleague was furious as they needed me to help them… however no one asked for help, if he asked politely in a language that i can understand, I would have been more than happy to help, but what he did is totally unacceptable, specially that he was shouting in a language that i don’t understand and I’m not even sure if he was cursing!!!
Dear Moataz, We're very sorry to hear that. Our apologies for the behavior of our drivers. We will talk to them about their behavior. Apologies for the inconvenience. Kind regards, Alert Logistiek
Vanaf dat ik het kleed bij Ikea zag was ik verkocht. Nu het eindelijk zover was dat wij het konden kopen, heb ik de bestel ling via internet gedaan en betaald. Ik kreeg een keurige mail met een duidelijk overzicht van de betaling en de bestelde producten, plus de datum en tijd van bezorging. Deze klopten precies. De chauffeur was vriendelijk en bracht het kleed netjes binnen. Echt een prima service. Het kleed is heerlijk zacht en ziet er prachtig uit in de kamer. Ik ben erg tevreden met deze aankoop.
Beste Joke, Dit soort berichten lezen wij graag! Erg fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor het attente bericht! Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Beste Mina, Dat is fijn om te horen! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek.
Keurig binnen gezet
Beste Lies, Dat horen we graag! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Aankomst buiten het afgesproken tijdvak Geen bericht kwartier voor aankomst Niet geleverd bij de bewoner, maar in openbare ruimte.
Beste Arjen, Dat is erg vervelend om te horen. We zullen hier dan ook zeker een notitie van maken! Onze excuses voor het ongemak. Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
We hebben bij aanschaf extra leveringskosten betaald om de goederen naar de eerste veerdieping de leveren. De mensen van Alert Logiestiek weigerden om dit te doen. Ze hebben de goederen bij de ingang van de voordeur achtergelaten. Wie zal mijn extra betaling van 10Euro terugbetalen? met vriendelijke groeten,
Beste Sitki, Vervelend om te horen dat u onze service op deze manier heeft ervaren. U kunt het beste contact opnemen met onze serviceafdeling. Dit kan via onze mail, [email protected]. Hopelijk kunnen we dan samen tot een passende oplossing komen. Onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Er is aangebeld gelijk werd onze bestelling bezorgd naar de juiste verdieping getild. Er is netjes gevraagd waar het geplaatst moet worden en voorzichtig neergelegd. Top serviceee!
Beste Laila, Goed om te lezen dat de bezorging naar wens is verlopen! Bedankt voor het attente bericht! Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Goed en snel aflevering met aardige medewerkers
Beste Kevin, Dat is fijn om te horen! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek.
De levering kwam precies op tijd nette jongens leveren het pakketje netjes af en uiterst vriendelijk
Beste Adrianne, Dit soort berichten lezen wij graag! Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Ik had een MEGA bestelling. En ze hebben alles keurig bezorgd. Super vriendelijk. Echt heel fijn.
Beste Rian, Fijn om te lezen dat het goed is gegaan! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Tijdsblok tussen 8 en 14 uur. Geen bericht zoals was beloofd om 2 uur s nachts wanneer de bezorgers ongeveer zouden komen. Dus je zit vanaf half 8 te wachten. Uiteindelijk wordt om 9 uur de track en trace geactiveerd en kun je zien hoeveelste afleveradres je bent. Uiteindelijk net voor 14 uur aan de beurt. 2 bezorgers die niet heel handig zijn. En dan druk ik me netjes uit. Ene wiebelde met de pakketten overal tegenaan. Zo instabiel. Ik was blij dat ze niet verder hoefden dan de garage.
Beste Marleen, Vervelend om te horen dat u onze service op deze manier heeft ervaren. We zullen hier een notitie van maken. Onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Prima, niets op aan te merken.
Beste Jacqueline, Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen! Bedankt voor uw attente bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
De 2 heren belden 15 min voor aanvang dat zij onderweg waren. Kwamen netjes de straat ingereden, waren niemand anders tot last, zagen er verzorgd uit in nette bedrijfskleding, waren behulpzaam en zorgvuldig met de producten. En bovenal zeer vriendelijk!
Beste Kersti, Goed om te lezen dat de bezorging naar wens is verlopen! Bedankt voor het attente bericht! Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Eerst krijg je een bericht dat ze tussen 9 en 18u komen. 2 dagen voor levering dat ze tussen 11 en 15u komen. De dag ervoor dat ze tussen 15 en 19u komen. De ochtend van de bezorgdag verandert het zo rond 10u ineens naar tussen 12 en 16u. Tijdens het aangekondigde tijdslot zie ik dat ze voor mij nog 1 adres moeten bezoeken en een minuut daarna staan ze aan de deur. Bezorging zelf was prima deluxe. Vriendelijke bezorgers die met zorg het pakket netjes neergezet hebben waar ik het hebben wilde. Conclusie: Prima dienst als je de hele dag thuis en beschikbaar bent (dus in huis zonder herrie zodat je de bel hoort). Minder als je zoals in mijn geval niet op het afleveradres woont en daar nog naar toe moet of als je daar de hele dag aan het klussen bent.
Beste Ben, Onze excuses voor de verwarring. We zullen hier een notitie van maken. Gelukkig is het verder goed gegaan met de bestelling. Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Goed en netjes...
Beste Theo, Dat is fijn om te horen! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek.
De levering werd keurig op de afgesproken dag en de juiste locatie afgeleverd, alleen waren de communicatieve vaardigheden van de vervoerder (en bijrijder) dusdanig dat we zelf maar zijn begonnen met uitladen. E.e.a. ging erg traag
Beste Nanouk, Fijn om te lezen dat de bezorging naar wens is verlopen. Excuses voor de chauffeurs. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Aardige bezorgers, kwamen op tijd en hebben ons goed geholpen!
Beste Danique, Dit soort berichten lezen wij graag! Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Snelle levering en voorzichtig met product
Beste Anna, Dat horen we graag! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Kasten zijn vlot en degelijk gemonteerd conform de tekening en specificaties door 2 hardwerkende medewerkers. Ook alles weer keurig opgeruimd en de verpakkingen zijn afgevoerd.
Beste Cees, Fijn om te lezen dat het goed is gegaan! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Snel en netjes gewerkt. Zeer vriendelijke monteurs
Beste Jessica, Fijn om te horen dat u onze service op deze manier heeft ervaren! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Goede service, ik ben tevreden. Het product is in goede staat bij mij aan de deur aangekomen.
Beste Lina, Dat horen we graag! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Beste Jashwien, Dat is fijn om te horen. Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Keurig op tijd, vriendelijke bezorgers
Beste Monique, Dit soort berichten lezen wij graag! Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Mijn ervaring met de montage was uitstekend. Over het transport was ik een stuk minder tevreden. Ze kwamen 2 uur later dan het aangegeven tijdsblok wat er was afgesproken.
Beste Nancy, Vervelend om te lezen dat de chauffeurs te laat waren. Gelukkig is uw montage verder wel goed verlopen. Excuses voor het ongemak. Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Hoogoorddreef 145
1101 BB Amsterdam