Prima bedrijf

Netjes opgebeld dat ze in de buurt waren .binnen 15 minuten stonden ze voor de deur , alles netjes afgeleverd en opgeruimd

Goede service. Niets te klagen. Vriendelijk en behulpzaam.

Heb de bestelling snel en overzichtelijk ontvangen. De rit was life te volgen en de bezorger/chauffeur was super vriendelijk en behulpzaam. Klasse.

Zeer punctuele en correcte levering.

Alles orima verlopen. Online tracking via gps ook super. Thx!

Levering werd geleverd tussen de aangegeven tijden. Vriendelijke bezorgers

tevreden

Aardige mannen en dienstverlenende instelling

zeer goede service

bij contact met alert logistiek per mail , binnen 2 minuten antwoord komt nergens meer voor

Ze waren op tijd en waren snel klaar.

Uitmuntend

Heb voor de eerste keer wat besteld bij ikea en had een afwerking foutje contact opgenomen met de klantenservice prima geholpen deurtje werd zonder gezeur gewoon omgeruild top

op de aangekondigde tijd bezorgd

Super service

Vriendelijk en behulpzame boys. Ze hebben geholpen om de pakketten binnen. Te zetten

zeer tevreden

zeer tevreden

Tijdstip correct

Zeer prettig

keurig op tijd netjes afgeleverd, 2 verpakkingen waren nat maar zo te zien niets beschadigd

beschadigingen en een uur na de uiterste blokzijl pas geleverd

Geen belletje of SMS gehad over de tijd, 2 dingen beschadigd omdat ze niet heel zuinig ermee omgingen.

Verkeerde bezorgdag

Na telefonische contact kreeg ik een bevestigingsmail met de link wanneer mijn pakket zou bezorgd worden. Tijdens het gesprek was er vandaag maandag 14 Febr. afgesproken. En tot onze verbazing stonden ze gisteren op de zondag voor de deur! Dit ook heel goed aangegeven tijdens het telefoongesprek. Hoe is dit toch mogelijk?

Heel netjes.,

Zij kwamen op tijd wat ze hadden doorgegeven. Vriendelijk en nette medewerkers. Ze gaan heel netjes met de spullen om.

Professional

I am happy. Delivered on time and professionally.

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel

Goed en snel gewerkt en hele aardige mensen.

Er kwamen 2 mensen en ik dacht dat ze samen de Ikea kasten in elkaar zouden zetten. Zijn nl. grote hoge kasten. Maar dit werd door één man gedaan! De andere man ging een ander kastje in elkaar zetten. Ik was verbaasd. Heel snel werken en dat wat ze gedaan hebben ziet er super mooi uit. Ik hoop dan ook voor ze dat ze goed betaald krijgen voor hun werk. Zij zijn goud waard.

Ongelofelijk slecht!

Service is enorm slecht! Buiten de enorm lange geschatte aankomsttijden, is het personeel mega onbeschoft, beheerst amper de nederlandse taal en navigeren nooit naar het juiste adres! Dit is al de 3e bezorging dat ik gebeld wordt om mijn huisadres door te geven of bellend te navigeren naar de ingang van de flat.

Intimiderende mannen, geen prettig gevoel

Bericht was dat ze tussen 9.00 en 9.30 uur zouden komen, uiteindelijk was het rond 18.00uur! Ze vroegen in gebrekkige taal, en op brutale wijze wat er retour moest.toen bleek dat er een gedeelte van het pakket uitgehaals moest worden commandeerden ze me om een mes/schaar te pakken. Omdat ze al in de hal stonden kwam dit intimiderend op me over. 1 gaf ook commando aan de ander en deed zelf niet. Net voordat ze weggingen liet er 1 express een stuk karton uit zijn handen vallen zodat ik het van de grond moest rapen, erg ontevreden hierover.

Netjes en op tijd geregeld

Onze zending is door de 2 bezorgers netjes en correct bezorgd.

Snel, vriendelijk en bekwaam geholpen

Ze waren snel na de vorige klant bij me, hebben hard doorgewerkt, en dus ook snel klaar.

Super snel geleverd door hard werkende mannen

Beslist een aanrader

Hoogoorddreef 145