Snelle levering op aangegeven tijdsblok

Goed geleverd en netjes verpakt. In de hal gezrt dat was fijn (ipv buiten). Uitbreiding op service zou zijn om te kunnen kiezen voor op 1e verdieping leveren van het matras (160x200) want dat is in je eentje bijna niet te doen, seker niet voor oud iemand.

Perfecte service!

Zeer vriendelijke en attente bezorgers

Zeer vriendelijke en attente bezorgers

Goede, zorgvuldige en vriendelijke bezorgers

Op tijd levering informatie, correcte aflevering.

De heren waren super vriendelijk en de levering snel en op tijd.

service+

Van te voren heb ik een tijdvak kunnen kiezen en tijdens dat tijdvak kon ik online zien of het nog lang zou duren. Na het afleveren heeft de bezorger nog geholpen met een vast zittende moer waar ik mee bezig was. Dat noem ik nu service+ betrokkenheid. Ook al was het voor de bezorger maar een halve minuut, ik was dankbaar voor de hulp. Overigens is alles netjes in de aangewezen kamer gezet en waren ze mooi op tijd.

Duidelijke communicatie, netjes afgeleverd op de 2e verdieping

Geleverd zoals verwacht.

Alles netje binnen gebracht

Volgens de mail die ik van te voren kreeg zouden ze een half uur van te voren bellen dat is niet gebeurt. Daarintegen waren ze er 20 min vroeger dan ze zouden komen. Dus dat was fijn!

Was binnen de afgesproken tijd

Vriendelijke nederlands sprekende bezorgers

Ze waren binnen het tijdslot en waren vriendelijk.

Kan het in 1 zin zeggen waardeloos

We werden een half uur van tevoren gebeld dat de chauffeur er zou zijn. Vervolgens gebeld en kreeg geen gehoor. Na de voice mail ingesproken te hebben werden we terug gebeld. Vervolgens duurde het bij elkaar 1 uur eer de chauffeur hier was. Inmiddels was het al 10 uur s avonds.Er was om 9 uur getekend voor ontvangst terwijl wij nog nks ontvangen hadden.

Keurig op tijd en netjes afgeleverd.

Ik kan deze firma aanbevelen.

Geen aanmerkingen , een voorbeeld voor andere transporteurs.

Stipt op tijd en netjes binnen afgeleverd.

Super snelle levering

En heel aardig personeel

Keurig binnen de op gegeven tijd. Twee vriendelijke heren.

Nee, ik wil mijn auto niet verplaatsen als er pal achter drie vrije plaatsen zijn.

Nette bezorgers

Nette bezorgers. Bellen netjes naar de telefoon om te zeggen dat ze in de buurt waren. Enig puntje is dat volgens de IKEA mail bericht er staat dat ik half uur van ten voren een telefoontje zou krijgen "dit helaas niet gekregen". De bezorgers waren wel netjes en vriendelijk.

I don' t understand Dutch sorry

I don't speak Dutch, but the deliver guys were awesome, they even helped me to bring my things up-stairs to the second floor, eventhough they didn't have to. Great Service and kind delivery People.

Geweldige medewerkers

Vriendelijke werkers , die enorm goed kunnen sjouwen. De algeleverde spullen van mijn Ikea order waren enorm zwaar en toch zonder zucht werd het allemaal bij mij binnen afgeleverd.

Voor een schappelijke prijs mijn nieuwe kledingkasten bezorgd tot over de drempel. Het volgsysteem is heel handig, je ziet hoeveel adressen de chauffeur nog af moet voordat hij er is en ik werd gebeld toen ze naar mij toe kwamen. Goede informatie, vriendelijke bezorgers, heel netjes en voorzichtig met de spullen, maar ook alert op bijvoorbeeld mijn hanglamp in de gang, dat dat grote pakket daar niet tegenaan kwam.

Levering niet bevredigend, Montage super!

Bij Ikea heb ik een tijdstip gekozen voor de bezorging tussen 16.00 en 21.00 uur, om zeker te zijn dat ik thuis zou zijn. Het maakte niet uit dat ik een extra bericht stuurde via jullie website, ze bezorgden om 14:00 uur. Dit is niet in overeenstemming met mijn wensen. Niet bevredigend. Aan de andere kant waren de monteurs zeer professioneel! Schoon, respectvol voor mijn buren en mijn eigendom, snel in het uitvoeren van hun plicht. Ik wou dat ik altijd dat paar werknemers kon kiezen om voor mijn aankopen te zorgen! Heel goed gedaan jongens! Superblij!

Binnen wegzetten

De pakketten werden beneden weggezet, terwijl ze op de eerste verdieping in elkaar gezet moeten worden.

Goede service. Handig dat je de planning van de bezorgers kan volgend. Zo weet je precies wannee r jouw pakket wordt bezorgd

De heren kwamen binnen de aangegeven tijdvakken. De route was goed mee te volgen. Eenmaal aangekomen hebben ze netjes en goed werk verricht. Ook namen ze de dozen mee. Erg fijn!

Op tijd, vriendelijk en zorgvuldig!

10!

Hoogoorddreef 145