Prima geregeld en mooi op de voorstelde dag en uur.Bedankt
Netjes op tijd, van te voren gebeld. Gewoon keurig
De service mannen zijn bij mijn broer geweest die in een tehuis woont. Zij waren kundig en ook zo aardig voor mijn broer. Hij heeft dit meerdere keren gezegd!
keurig alles binnengezet vriendelijke jongens
we konden goed op de website volgen waar ons pak was en werden ook 10 minuten voordat men bij ons kwam nog gebeld. De jongens hebben met zorg het zware pakket naar binnen gedragen tot de plaats waar het nodig was. Top service.
Alles werd bezorgd binnen de afgesproken tijd. Alhoewel het héél veel verschillende pakketjes waren, was alles compleet. En werd alles, omdat het niet in de gang paste naar de woonkamer gedragen en keurig neergezet. Prima service. Alleen werd er niet veel tegen mij gezegd, maar waren beide heren voornamelijk met elkaar aan het communiceren en lachen. Dat vond ik wat minder beleefd.
Beste Maike, Fijn om te lezen dat de bezorging goed is verlopen. Excuses voor het gedrag van de chauffeurs. Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
20 min van te voren een telefoontje gekregen , wist dus wanneer ze er zouden zijn.!!
Beste Gerda, Dat horen we graag! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Artikelen zijn prima bezorgd, niet beschadigd. Beide heren zijn mannen van weinig woorden. Dit komt niet bijzonder vriendelijk over. Normaal groeten en gedag zetten dat er niet in. Daarnaast werden de artikelen (240 cm hoog) voor de toiletdeur gezet en ontbreekt bij hen blijkbaar het inzicht dat dit geen handige plek is. Na vragen hebben ze de artikelen op een andere plek gezet.
Beste Ellen, Vervelend om te lezen dat u onze service op deze manier heeft ervaren. Onze excuses voor het gedrag van de chauffeurs. We zullen hier dan ook een notitie van maken. Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
I really don’t understand I had to pay for the parking time of the service provider. It does not appear in the contract. Was supposed to arrive between 9:30 and 13:00. Was there at 9:10 :-/
Dear Cécilien, In case it is an assembly service the parking costs should be provided. You should have been notified about this. If this wasn't the case we sincerely apologize for any inconviniences caused. Thank you for your message. Sincerely, Alert Logistiek
Super tevreden over de levering van mijn artikel. Eerst en vooral zeer vriendelijke koeriers. Tijdsspanne zeer correct en goed te volgen. Zeker een aanrader
Beste Linda, Goed om te lezen dat de bezorging naar wens is verlopen! Bedankt voor het attente bericht! Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Zeer netjes, bezorger belde zelfs vooraf. Klasse
Beste Tabak Speciaalzaak, Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen! Bedankt voor uw attente bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
De levering zou tussen 16:00 en 20:00 komen, maar was er uiteindelijk rond 15:00. We waren er, dus dat was niet erg, maar dat kan natuurlijk anders lopen. Heel fijn dat de bestelling twee verdiepingen naar boven is gebracht, deze weegt immers toch tientallen kilo's.
Beste Dominique, Dat is vervelend om te horen. Indien u niet thuis was geweest hadden de chauffeurs moeten wachten tot 16:00 om de goederen te leveren. Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
The delivery was supposed to arrive between 15:00 ~ 19:00. I waited until 19: 00 and the package didn't arrive still. And I did receive any notice about delay. So I have to contact Customer Service by online chat. I waited for their answer for long time. Finally Customer service told me the delivery was delayed. I was really unhappy about it since I already had plan and had to cancel it. The delivery guys were actually nice and friendly. This is the only thing I was happy about this delivery
Dear Yiyi, We're sorry to hear that you've experienced our service this way. You should have been notified about the delay. Apologies for any inconviniences caused. Kind regards, Alert Logistiek
Je betaal voor de bezorging dan mag je toch wel verwachten dat de levering binnen de raamtijd geleverd wordt. Een tip voor de bezorgers niet iedereen is gediend van het kabaal van de radiozender via de telefoon het is zeer onbeleefd!
Beste Ruud, Vervelend om te lezen dat u onze service op deze manier heeft ervaren. Onze excuses voor het gedrag van de chauffeurs. We zullen hier dan ook een notitie van maken. Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Werd om 14:25uur gebeld met de vraag of ik al gebeld was. Dit was niet het geval., er zou geleverd worden rond 15:00uur.. Vervolgens om 17:18uur gebeld door chauffeur sprak onverstaanbaar en zou er met een paar minuten zijn. Om 17:41 weer gebeld stonden voor de deur om te leveren. Mannen waren slecht verstaanbaar hebben gelost snel 3 foto's gemaakt en weer weg.
Beste Thijs, Vervelend om te lezen dat u onze service op deze manier heeft ervaren. Onze excuses voor het gedrag van de chauffeurs. We zullen hier dan ook een notitie van maken. Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Keuring door de chauffeur van te voren gebeld. De medewerkers hebben secuur gewerkt en (uiteindelijk) alles afgeleverd. Helaas verliep dit niet zonder gepuf en gezeur van een medewerker. Ik woon op de vierde verdieping zonder lift, en zoals IKEA aangeeft wordt er - indien de klant geen lift heeft in het appartementencomplex - tot aan de vierde verdieping bezorgd. De medewerker gaf echter aan dat hij in opdracht van, dus niet voor IKEA werkt en dus bij Alert Logistiek werkt. Dit betekende dus dat hij niet tot aan de vierde verdieping hoeft te bezorgen, maar dat hij mij een "gunst" deed. Er werd tot aan de galerij bezorgd en niet tot aan mijn voordeur. Dat vond ik prima, het was immers een grote bestelling. Om echter te stellen dat mij een gunst wordt gedaan, klopt gewoon niet. Zijn andere collega daarentegen werkte goed door, vandaar dat ik niet neig naar 1 ster. Zorg ervoor dat je medewerkers niet proberen de klant ervan te overtuigen dat ze niet tot aan de vierde verdieping horen te bezorgen, terwijl jullie dit wel contractueel met IKEA hebben vastgelegd. Bij een eerdere soortgelijke bestelling heb ik twee Syrische bezorgers over de vloer gehad. Deze hebben keurig alles getild tot in de hal van mijn woning. Helaas is dat de tweede keer niet gelukt met andere bezorgers.
Beste B, Erg vervelend om te horen dat u onze service op deze manier heeft ervaren. Wij hebben inderdaad de afspraak met IKEA dat wij tot aan de 4e verdieping leveren. De chauffeur werkt in opdracht voor ons, en dus ook voor IKEA. We zullen hier dan ook zeker een notitie van maken, en de chauffeur hier op aanspreken. Onze excuses voor het ongemak. Bedankt voor u bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Nette heren en snel geplaatst.
Beste Berrie, Dit soort berichten lezen wij graag! Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Vriendelijke bezorger en netjes afgeleverd
Beste Cees, Dit soort berichten lezen wij graag! Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Zeer vriendelijk en netjes binnen afgeleverd
Beste Arie, Dat is fijn om te horen! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek.
Bezorger op tijd aangekomen en heel aardig!
Beste Howard, Fijn om te lezen dat het goed is gegaan! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Belde netjes van te voren hoe laat ze er zouden zijn. Brachten alles netjes binnen. En kwamen mijn vergeten stukken meteen leveren.
Beste Kaya, Fijn om te horen dat u onze service op deze manier heeft ervaren! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Snel en netjes geleverd! Echt een aanrader!
Beste Sandra, Dit soort berichten lezen wij graag! Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Vakkundig snel en netjes
Beste Susanne, Dat is fijn om te horen! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek.
In het aangekondigde tijdvak, 10 min vantevoren gebeld. De zware meubels zijn op de goede plek in de woonkamer gezet. Vriendelijke kerels.
Beste Libbe, Dit soort berichten lezen wij graag! Erg fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor het attente bericht! Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Hoogoorddreef 145
1101 BB Amsterdam