Zelfs toen ik zei ik heb corona liepen ze gewoon door. Sommige dingen wel je niet op besparen
Beste X, Vervelend om te lezen dat u onze service op deze manier heeft ervaren. Onze excuses voor het gedrag van de chauffeurs. We zullen hier dan ook een notitie van maken. Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Beste C, Dat horen we graag! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Beste Rene, Dat is fijn om te horen! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek.
Beste Yasmin, Fijn om te lezen dat het goed is gegaan! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Snelle bezorging en goede service tot aan de voordeur, de bezorgers waren vriendelijk en voorzichtig met de goederen. Ze kwamen mooi op tijd op de afgesproken tijd en belde netjes vooraf.
Beste Helena, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Bedankt voor uw attente bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
De bezorgers waren vriendelijk en professioneel. Ik kon via de track and trace zien dat ze onderweg waren. Zo was ik goed op de hoogte. De avond ervoor ben ik ook goed op de hoogte gehouden d.m.v. mailberichten.
Beste Anita, Dit soort berichten lezen wij graag! Erg fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor het attente bericht! Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
I have a sprained ankle and chose delivery so that it could be delivered to my door. The delivery drivers called me before they even arrived and asked me to come down stairs, I said ok as couldn't hear them on the phone. I went downstairs and had to carry it myself from the lift with and injured ankle. The men were also very rude. Awful service
Dear Megan, We're very sorry to hear about that. We apologize for the behaviour of our drivers and will correct them on their behaviour. Our apologies for any inconviniences caused. Sincerely, Alert Logistiek
Levering is keurig verlopen. Wasmachine is netjes naar binnen gereden zonder schade (je hoort wel eens anders). Daarna is de machine gemonteerd en de oude weer mee terug genomen. Complimenten!
Beste David, Dit soort berichten lezen wij graag! Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Goede ervaring en top service!
Beste Charifa, Dat horen we graag! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Got my stuff super late. It said between 15-19 but got the stuff at around 20. Plus you didn’t even bring the heaviest stuff all the way to the front door and we’re just rushing it all
Dear Jonathan, We're sorry to hear you've experienced our service this way. Our apologies for the inconvenience. Kind regards, Alert Logistiek
Het klopte allemaal, binnen het tijdig aangegeven interval, aan de benedendeur. Daarna tot over de voordeur gebracht. Hier zou PostNL nog een puntje aan kunnen zuigen!
Beste Roy, Dit soort berichten lezen wij graag! Erg fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor het attente bericht! Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Op verzoek prima geholpen met het plaatsen van de kast
Beste Gert, Dat horen we graag! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Via de track and trace keurig op de hoogte gehouden wanneer de bezorgers zouden komen. Bezorgers hebben bestelde item naar boven getild ondanks dat het bijna niet paste door het trapgat. Ze hebben beneden karton eraf gehaald en het toen naar boven gebracht. Top.
Beste Maurice, Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Chauffeurs ruziën in het Arabisch in de woning, willen de tv weer meenemen ivm geldkwestie iBOOD. Komen de gestelde en later afgesproken aflevertijd niet na. Wel keurig teruggebeld door een dame die netjes alles uitgelegd heeft en verontschuldigingen aanbood
Beste Fred, Vervelend om te lezen dat u onze service op deze manier heeft ervaren. Onze excuses voor het gedrag van de chauffeurs. We zullen hier dan ook een notitie van maken. Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Wasmachine is niet aangesloten
Beste E.H, Dat is erg vervelend om te horen. We zullen hier dan ook zeker een notitie van maken! Onze excuses voor het ongemak. Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Bestelling op tijd gelevered zoals afresproken.ivm corona maatregelen afstand en mondkapjes gedragen,voelde veilig. Meubel snel en kundig gemonteerd Alles netjes opgeruimd. Heel prettige monteurs in de communicatie. Top ervaring!
Beste Susan, Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen! Bedankt voor uw attente bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
De twee bezorgers waren uiterst vriendelijk en hebben de drie pakketten keurig voor me binnen gezet op de plek die ik daarvoor leeggemaakt had direct naast de deur.
Beste Elsbeth, Dit soort berichten lezen wij graag! Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Heel behulpzaam, omdat ik alleen thuis was, en de kast heel zwaar was hebben zij de kast voor mij naar boven gebracht, ook erg vriendelijk
Beste Houria, Dat horen we graag! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
De communicatie vanuit Alert Logistiek was prima. De avond van tevoren een bericht gekregen over de tijdspanne waarin de lvering gedaan zou worden. Via de track en trace code was duidelijk te volgen waar ze waren waardoor een inschatting van de verwachte aankomsttijd te doen was. Keurig netjes een belletje kort van tevoren om de levering aan te kondigen. Alles netjes afgeleverd. In één woord prima
Beste Martijn, Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen! Bedankt voor uw attente bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Kregen een tijdslot 24 uur van te voren. Mooi in die tijd geleverd en wilden het zware Paket ook zelfs in de woonkamer zetten. Top
Beste Alwin, Dit soort berichten lezen wij graag! Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Keurig geleverd volgens afspraak en op de vierde verdieping in de bestemde kamer, perfect.
Beste Loek, Dat horen we graag! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Bezorgen op tijd en volledig, maar ken weinig mensen die minder geïnteresseerd zijn in hun werk dan deze werknemers. Communiceren werkelijk niets. Een goede morgen is al teveel gevraagd.
Beste Beryl, Vervelend om te lezen dat u onze service op deze manier heeft ervaren. Onze excuses voor het gedrag van de chauffeurs. We zullen hier dan ook een notitie van maken. Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Twee keer in 1 week een bestelling van Ikea ontvangen. De eerste keer wilden de bezorgers dat ik met 26 weken zwangerschap mee ging helpen en verwachten dit ook van partner die niet thuis was. Uiteindelijk na veel gedoe hebben ze de spullen met veel geschreeuw in het trappenhuis naar boven gebracht maar daarbij wel de elektra van de voordeur beneden gesloopt. Nog nooit zo'n slechte ervaring gehad en me nog nooit zo onveilig gevoeld in mijn eigen huis. Volgende dat bij de nalevering van 1 pakket gelukkig wel bezorgers die zonder problemen tweede deel van mijn bestelling naar boven hebben gebracht.
Beste, Dat is erg vervelend om te horen. Onze excuses voor het gedrag van de chauffeurs. U kunt het beste contact opnemen met onze serviceafdeling. Dit kan via onze mail, [email protected]. Hierbij het verzoek duidelijke foto's bij te voegen van de schade. Hopelijk kunnen we dan samen tot een passende oplossing komen. Onze excuses voor het ongemak. Bedankt voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek
Geheel tevreden
Beste Piet, Dat is fijn om te horen! Bedankt voor het bericht. Met vriendelijke groet, Alert Logistiek.
Hoogoorddreef 145
1101 BB Amsterdam