Ze kwamen mooi op tijd aan het begin van de tijdsvak en ze kwamen de tv zelfs na boven brengen.

Vriendelijk

Netjes een belletje van tevoren. En stonden vlak daarna op de stoep. Nette levering producten niet beschadigd en vriendelijke chauffeur

Ik vond het super!! Aardige mensen en behulpzaam.

De status van het pakket werd iedere keer duidelijk aangegeven bij een verandering.

Correct bezorgd

Binnen de afgesproken tijd bezorgd dacht ik,maar er bleek nog een nalevering te zijn. Zou fijn als dit van te voren wordt aangegeven. Nu was ik alweer in Amsterdam en de 2e bezorger stond voor de deur in Heemstede. Een beetje slordig

Geweldige service!

Erg goeie service gekregen van de twee heren. Ze hebben zich netjes van tevoren gemeld en hebben tot over de drempel de spullen bezorgd. Meneer heeft zijn excuses aangeboden voor zijn gebrekkig Nederlands, maar ik heb hem laten weten dat hij het super goed heeft gedaan en hij daar zeker niet zijn excuses voor hoeft/moet aanbieden….ga zeker zo door! Dit alles is het die pijnlijke €49 euro bezorgkosten echt wel waard! Nogmaals bedankt heren!!!

Goeie ervaring! De heren waren snel met het leveren van mijn laminaat! Topservice

Aardige gasten en netjes op tijd

Je kan goed volgen hoe laat ze er ongeveer zijn. Ook keurige bezorgers.

unfriendly driver

i am handicapped, very weak and on a medical leave of absence and nonetheless the driver didn't even help me carry the order through the main entrance to the elevator. He unpacked the truck at the parking and left the packages there, in spite of my pleas to leave it at least by the front door

Snel,netjes en vriendelijk

De mannen waren vriendelijk,waren snel en netjes.

Vriendelijk en vakbekwaam personeel hebben de kasten geinstalleerd

Goed en vakbekwaam personeel netjes gewerkt

Gewoon zoals je kan verwachten, zeer goed.

Artikelen keurig op tijd bezorgd door nette en vriendelijke bezorgers. Zelfde bedrijf ook garderobe kast gemonteerd, keurig, snel en bekwaam.

Geweldig heel tevreden

Vriendelijke monteurs die heel goed en secuur ze hebben de kast prachtig in elkaar gezet 2 toppers

Netjes op tijd

Te volgen Via Track en trace.

netjes en op tijd geleverd

vriendelijke mensen alles netjes afgeleverd

prima en vriendelijk en netjes.

netjes op tijd. vriendelijk personeel. netjes afgeleverd. totaal geen klagen hoor. super.

De jongens waren nergens te beroerd voor. Zij moesten op de 3e verdieping zijn en brachten het netjes binnen.

Alles goed

Prima, maar niet onderscheidend

Levering is prima gegaan, maar weinig onderscheidend van andere bezorgdiensten. Tips om onderscheidend te worden: - Breng zware artikelen naar 1e verdieping; - Goed Nederlands sprekende medewerkers - Vriendelijkere benadering medewerkers; - Verbetering van het track/trace systeem. Je ziet nu wel een landkaartje met je eigen adres. Dat is niet relevant, ik wil juist zien waar het transport nu is.

Vriendelijke en behulpzame mannen

Vriendelijke mannen, hielpen mij met de spullen binnen leggen en opstapelen in de gang. Goede service!!

Alles ging goed en vriendelijke personeel!

Quick delivery, we're happy.

It was a delivery of Ikea furniture in several heavy boxes. The delivery was very fast and they were friendly enough as well.

correct

correcte afspraak en afhandeling tegen een zeer billijke prijs

Prettig

Ik heb nu 2x wat laten bezorgen. Leuk personeel en de app is geweldig.

Had geen zin in z'n werk doen

De bezorger had moeite met de deurbel en belde me op om te vragen hoe t werkte. Vervolgens vergat ie om op te hangen en hoorde ik m nog klagen dat klanten nooit s de moeite nemen om gewoon naar beneden te komen om zelf hun pakjes op te halen. Het was een pakket van Ikea. Daar betaal je €50 bezorgkosten voor. Sorry, maar dan ga jij als bezorger gewoon netjes tot aan de deur bezorgen zonder te klagen.

Keurig eerst gebeld dat ze er over een half uur waren Daarna sorry omdat ze 5 min later waren Keurig boven neergezet Aardige attente lui Toppie Zeer tevreden

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam