Onaardig

Mijn pakket kwam op tijd (half uur te vroeg, terwijl ze eigenlijl een half uur voor aanvang moeten bellen, wat ze niet deden), dus dat was fijn. Maar de bezorgers waren onaardig en gehaast en niet begripvol. Daarnaast was een doos opengescheurd door de manier waar²op ze het vasthielden.

Super aardige jongens, heel behulpzaam

Hele behulpzame jongens. Niet alles paste in één keer in de gang. Ze waren niet beroerd om een klein stapje meer te lopen. Netjes afgeleverd, netjes tewoord gestaan.

Op tijd geleverd

Via track en tracé kon ik de wagen volgen, wist ook welk nummer ik had op de aflevering lijst. Netjes bezorgd tot over de drempel

Prima bezorging

Vriendelijke mannen, netjes alles binnen gezet en ook heel aardig tegen onze zoon van 2 jaar.

Nette vriendelijk vakkundige monteurs

Zeer nette vriendelijke en vakkundige monteurs. Vakkundig de kasten gemonteerd, netjes alles opgeruimd, en meegenomen.

gewoon een levering van je product, daarmee is alles gezegd

Ikea was vergeten om mijn verdieping te noteren bij de opdracht voor alert logistiek. Ik begrijp dat dit administratief vervelend is en misschien zelfs gevolgen heeft, financieel/ uitloop. Ik woon op de 5e en er is een lift. de bezorger belde aan, ik was 9e op de stop. goed aangegeven in de tracking link. fijn systeem. ik nam de intercom op en gaf aan dat hij kon doorlopen, 5e verdieping. Hij reageerde: 5e? er staat 0. Ik: oh, dat weet ik niet, ikea heeft de order voor mij aangemaakt. wat moet ik nu? Hij: weet ik veel wat je nu doet. ik: pardon? Hij: wij kunnen niet leveren als het adres niet klopt. zo 2 minuten aan de intercom staan discussieren toch de koelkast naar boven gebracht. Eenmaal boven geef ik aan: vervelend voor jullie dat ikea het adres niet goed heeft aangegeven. sorry voor het ongemak hij: oh net zei je wat anders. ik begreep er helemaal niets meer van. de bezorger was echt uit op discussie? ik heb me koelkast en qua service of vriendelijkheid voelde ik me erg geintimideerd en op mijn tenen lopen. niet leuk. verder prima alles.

Top bezorgers!

Top bezorgers! Top service!

Wat een top service!!!!

Van de mensen in de backoffice Tara en Martijn en de geweldige monteurs John en chin, wat een geweldige service! Zo behulpzaam en meedenkend. Ikea had me met een probleem opgezadeld wat alle bovengenoemde mensen samen voor mij hebben opgelost. Ze zijn vele malen verder gegaan dan eigenlijk hun verantwoordelijkheid was enkel om mij te helpen en zodoende het door Ikea veroorzaakte probleem te verhelpen. De monteurs hebben mijn kasten perfect in elkaar gezet wat geen makkelijke klus was doordat de Ikea een onjuiste tekening had aangeleverd. Mij dank is groot!

Goed te volgen via track & trace

Goed te volgen via track & trace link. Link geeft aan naar welk nummer levering de chauffeur onderweg is. Uiteraard krijg je ook jouw nummer te zien, waardoor je een redelijke inschattig kunt maken, van de aankomsttijd. Naar mijn idee de beste manier van een volgsysteem.

Zeer matige klantenservice en weinig meedenkend

De eerste levering van mijn nieuwe bank was netjes op tijd. Echter werden de paketten zo in de woonkamer gezet en wilden de bezorgers zo snel mogelijk weer weg. Ze hadden geen begrip voor dat ik wilde controleren of het de juiste bank was en wuifden het weg als "het zal wel goed zijn". Bij het uitpakken bleek dat het een totaal andere stof en kleur was dan ik had besteld. Vervolgens heeft het een week (!) geduurd voor deze kwamen omruilen. Een week heeft mijn hele woonkamer geblokkeerd gestaan en kreeg ik mijn koelkast amper open. Als ik niet zelf had gebeld en bleef bellen hadden ze er vlot 2 weken van gemaakt. Alle leveringen zaten zogenaamd al volgeboekt terwijl ik ruim van tevoren aangaf dat deze bank omgeruild moest worden. Er is absoluut geen begrip geweest voor de situatie en werd totaal geen moeite gedaan om een passende snelle oplossing te vinden voor een fout die zij zelf gemaakt hadden. Daarnaast is de klantenservice in de avonduren erg slecht bereikbaar. Ik werk fulltime en kan niet de hele dag gaan zitten bellen. Als ik dan om 19:30 een mail krijg met dat ik nog een week moet wachten, verwacht ik ook dat ik dan nog iemand aan de telefoon kan krijgen voor een verklaring. Nee, ik hang 30 minuten in de wacht en ben 30 minuten lang de "eerstvolgende" en na die tijd zegt de computer dat we gesloten zijn en wordt de verbinding verbroken. Dit tweemaal gehad, terwijl er mensen tot 21:00 aanwezig zouden zijn, aldus de medewerker in de chat die wel reageerde maar eigenlijk volkomen nutteloos was.

Goede bezorging, vriendelijke bezorger

Goed te volgen track and trace. Vriendelijke bezorger. Goede ervaring!

Aardige bezorgers

Bezorgtijd wijkt ruim 2 uur af!

Snel en correct

Onze pax kast is heel netjes geïnstalleerd. De monteurs kondigde hun aankomst op tijd aan. Jammer dat we de tunnelkosten nog moesten voldoen en dat er een plankje wat beschadigd is.

Informatief

Transport was op netjes op tijd binnen het tijdsvak. Alleen jullie tracking link gaf op dat moment nog steeds aan dat wij stop nr 15 waren en dat het transport nog bij nr 11 was. Wij waren daarom de kinderen op bed aan het leggen en hielden de tracking in de gaten. Toen mijn man beneden kwam stond de bezorger al aan de brievenbus klep te klepperen. De bel hadden wij gelukkig uitgezet ivm kindjes die naar bed gingen. Misschien handiger dat de tracking dan gewoon niet beschikbaar wordt gesteld als het niet up to date is.

Prima bezorging en bezorgers

Bezorging was op tijd in het verwachte tijdvak, goed te volgen met track & trace. Bezorgers waren zorgvuldig en zetten alles op de juiste plek.

Super slechte planning

Tussen 12:00-16:00 uur zou er een bestelling van Ikea geleverd worden. Uiteindelijk werd de bestelling om 17:45 uur bezorgd. Toen we aan de chauffeur vroegen of het druk was onderweg vroeg hij: ‘waarom?’ We gaven als antwoord dat we hem veel eerder hadden verwacht. Hij gaf meteen aan dat hij wist dat hij nooit tussen 12-16u bij ons had kunnen zijn.

Bij de algemene gebouw voordeur achtergelaten ipv bij entree appartement en gelijk weggereden

Mijn ikea bezorging bij de algemene entree van het gebouw achtergelaten ipv bij entree van mijn appartement en gelijk weggereden zonder iemand te hebben gezien

Zeer ervaren monteurs

Super ervaring, beste bezorging ooit.

Heel erg fijne bezorging. Bezorgers heel goed geholpen en echt tijd voor genomen. Graag had ik de bezorgers willen benoemen maar ik ben hun namen vergeten. Uitzonderlijk goed.

Nette vriendelijke en correcte levering.

Keurig op tijd, vriendelijke mensen en correcte afhandeling.

Zeer vriendelijk en op tijd

De bezorger waa zeer vriendelijk zowel aan de telefoon om aan te kondigen dat hij onderweg is als aan de deur. Echt een visitekaartje voor het bedrijf en zeker voor herhaling vatbaar.

Ze belde 20 minuten voor de tijd dat ze er zouden zijn. Ze hebben keurig en netjes de spullen in de garage gelegd.

Vreemde jongens die bezorgers

Twee donkere jonge jongens, 1 daarvan spreekt geen Nederlands. Twee donkere jongens is sowieso gewoon niet aangenaam als je als vrouw alleen thuis bent. Willen blik en handveger gebruiken omdat de bestelbus vol glas ligt. Als ze eindelijk vertrekken ligt er nog veel glas op mijn oprit en moet ik dat nog opruimen wil ik geen lekke autobanden rijden.

Niet gastvriendelijk

Bij Ikea aangemeld als levering op 2de verdieping aangemeld, eerste deel door ander bedrijf eerst keurig boven gebracht. Deze levering echt tot aan de deur. Corona regels mw. Sorry, maar van spullen naar boven brengen krijg je geen Corona. Tenzij ik ze uitnodig voor een bak koffie en langer dan een kwartier binnen de 1,5 meter zonder bescherming zit. Lees RIVM. Ze lopen meer risico in de supermarkt waar ze hun boodschappen doen. Dit is nu misbruik maken van de coronaregels, wat al zoveel gebeurd. Totaal niet klantvriendelijk, terwijl ik genoeg betaal voor het transport of krijg ik gereduceerd tarief vanwege niet naar boven tillen. Dan zie ik dat graag terug gestort

Zending mooi op tijd. Volgsysteem fantastisch. Maar chauffeur leest de instructies niet!

Volgsysteem fantastisch, zending mooi op tijd. Helaas heeft de chauffeur de extra instructies van het afleveradres niet gelezen waardoor wij de banken elders moesten ophalen. Dat is wel een belangrijk verbeterpunt! Daarover hebben wij contact gezocht met de vervoerder en dat was heel makkelijk en zij ware behulpzaam.

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam