Aparte ervaring met IKEA levering
Ik woon in een appartementengebouw semi op de begane grond. Dit betekent dat er een halve trap (max. 10 trappen) omhoog moet om bij mijn voordeur te komen. Ik heb bij de IKEA bestelling aangegeven dat ik op de begane grond woon, nadat ik las dat er tot max. verdieping 4 geleverd wordt tot de drempel, mocht er geen lift aanwezig zijn.
Ik word begroet met een 'waarom woon ik op de begane grond, ik had eerste verdieping aan moeten geven, ALWEER zo'n geval, hier verdienen wij geen geld mee'. Blijkbaar moeten de mannen binnen een bepaalde tijd een levering brengen en moet deze tijd gehaald worden. Ze staan onder druk van tijd om te leveren, dit is ook vrij oneerlijk naar de werknemers toe.
In mijn gang is een lift aanwezig alleen voor het gebruik van mindervalide personen, dit is door de VVE besloten, niet door mijzelf. Dit vertel ik de mannen van de levering en zij trekken hun wenkbrauwen op en gaan in protest.
Ik bied aan mee te helpen en doe dit ook. Ik bied zelfs aan dat de mannen de spullen in de gang laten staan, zodat ik het zelf wel naar binnen breng, maar ook dit wordt afgewezen.
Ik begrijp de frustratie van de mannen maar al te goed, maar om deze frustratie bij een klant neer te leggen vind ik onterecht. Ga in gesprek met de opdrachtgever IKEA, maak documentatie aan als dit vaker gebeurd en de werkdruk benadeeld.
Naar de mannen heb ik mijn excuus aangeboden en uitgelegd hoe het vermeld staat op de IKEA website, maar een klant had haar excuus niet voor dit soort dingen te hoeven aanbieden. Rare ervaring uiteindelijk.