Correcte afhandeling van de levering.

Het was een.positieve ervaring. Juiste melding van leverings dag en uur . Too.

Snel en correct

De chauffeur was heel correct in de omgang en feliciteerde me met m’n aankoop en wenste me veel plezier met m’n aankoop

Gewoon goed

Doen wat ze beloven

Prettige en snelle levering en montage

Tevreden over de verrichte werkzaamheden echter lagen er wel nog overal plasticjes zowel op de vloer als in de kast en nog een hele tas met karton. Veder aardige mannen en een mooie kast.

Netjes geleverd

Ze hebben mijn netjes gebeld en goed geholpen

Vriendelijke medewerkers Werken snel en efficiënt. Klantvriendelijk!

Onvriendelijk

Er kon geen begroeting af van de koerier. Verder werd er amper gecommuniceerd door hem. Er werd steeds maar 1 woord gezegd en daar moest ik maar uit opmaken wat ie bedoelde. Toen ik een opmerking maakte over dat ik gewend ben dat er eerst goedemorgen wordt gezegd werd er diep gezucht en rolde hij zijn ogen weg... Nee voor mij geen goed woord, sorry maar kan er niets anders van vinden.

Uitstekende monteurs

Harde werkers prima gedaan

Heel erg goed!

Ze deden hun werk heel net en zorgvuldig. Ze gingen voorzichtig om met mijn spullen. Ik ben erg tevreden!

Goed de gemaakte afspraak nagekomen. Snelle levering. Vriendelijke mensen.

Correct, beleefd en behulpzaam

Correcte levering en communicatie Ter plaatse 2 beleefde heren, die zeer behulpzaam waren. Zeer tevreden.

heel goed

nvt

Vakkundig afgeleverd

Nette en snelle levering. Totaal geen beschadigingen aan de dozen.

Geen goed woord voor over

3uur later dan de planning aangaf. Onpersoonlijk. Zonder mondkapje naar binnen. 2 verschillende klanten orders afgeven en zoek het zelf maar uit

De bezorgers waren netjes en attent

Zie vorige vraag

alles prima geregeld en afgeleverd

vriendelijke mensen en prima op de afgesproken tijd, punt ter verbetering mits mogelijk wat eerder een tijds plan doorsturen ipv de hele dag

Hele fijne bezorger

Wij zijn mensen op leeftijd en de bezorger heeft het matras netjes in de woonkamer gezet uiteraard op veilige afstand

Snelle service, snelle bevestiging via mail en netjes optijd laten weten dat het transport onderweg is. Bezorging was ook netjes optijd, en liet ook netjes weten dat ze er over 20 minuten zijn. Bezorgers waren vriendelijk, netjes op aangewezen plek voor de deur alles afgeleverd. Alleen min puntje is dat de bezorgers toen ze klaar waren zo weg zijn gegaan zonder iets te melden of te zeggen.

Transparant in bezorg status zorgvuldig en klantvriendelijk

De bezorgers plaatste de pakketten zorgvuldig op een door mij aangegeven plek in huis en waren vriendelijk. Qua indicatie wanneer ik het pakket kon verwachten werd 9:00 - 12:00 aangegeven, de pakketten waren echter rond 14:00 pas binnen. Maar: Dankzij de track and trace wist ik exact wanneer ik de pakketten kon verwachten, waardoor ik niet verrast was door de latere bezorging. Al met al een positieve ervaring.

Snel, op tijd en flexibel.

Delivery in time

I am satisfied with the delivery, they came just in time and the products were in a good state. As always, the staff is helpful with bringing the packages to the house.

Netjes op tijd.

De chauffeur belde 10 min van tevoren en was keurig op tijd. Alle pakketten zijn op de aangewezen plek neergelegd. Vriendelijk personeel.

Prima en correct- volgens afspraken en regels

Hoewel ik tijdsbestek van 07.00/08.00 tot 14.00 erg onhandig vind ( moet er hele dag voor vrij nemen- komen ze afspraken na en zijn vriendelijk en behulpzaam

Goede communicatie, kwamen op tijd aan en vriendelijk personeel.

Hoogoorddreef 145

1101 BB Amsterdam